Waar xhamster toe kan leiden...

-----
Zou zo maar eens waar gebeurd kunnen worden...
-----

Het is zondagmiddag een uur of 3.

Ik stop voor een doorsneehuis in een doorsnee wijk. Ik ben nerveus en geil tegelijk.
We hadden afgesproken op de Kamasutra beurs maar je auto liet je in de steek. Je mailde eigenlijk om af te zeggen.
Over mijn aanbod om je op te halen moest je heel lang nadenken, maar uiteindelijk stemde je toe en gaf je me je adres.
Nu sta ik voor een deur met bevende knieën om een vrouw te ontmoeten die ik alleen van foto's en de chat ken.

Sterker nog, haar gezicht heb ik nog nooit gezien...

Ik bel aan en het duurt even voordat de deur opengaat en ik een vrouw zie in een badjas en een handdoek om haar hoofd.
"Je bent vroeg", zeg je en trekt me snel mee naar binnen en gaat me voor het huis in.
"Dat is mooi dan kan je me helpen uitzoeken wat ik aan moet", ik volg haar de trap omhoog naar een slaapkamer.
Je haalt de handdoek van je hoofd en je natte haar valt tot op je schouders.

Je trekt een la open van een kastje en rommelt er wat in. Er komt een zwart setje uit en een wit setje...
De badjas laat je op de grond vallen en onderbewust hou ik m'n adem in... live is zoveel beter dan op de foto...
In mijn broek word het al wat krapper. Je doet net alsof het de normaalste zaak van de wereld is en trekt de zwarte bustier aan
met halve cups waardoor je tieten mooi naar voren komen te staan, je trekt de kousen aan en bij het vastmaken van de kousen aan de jarretels
krijg ik een glimp te zien van je kutje. Verbeeld ik me dat of ben je niet zo koel als je jezelf voordoet.

Nadat je de slip heeft aangedaan ga je voor me staan en draait een rondje... "Hoe vind je dit?" vraag je. Ik slik even en zeg dat het mooi staat maar dat ik de witte ook wil zien. Zo gezegd zo gedaan je trekt eerst je slipje uit terwijl je met de rug naar mij toestaat waardoor
ik een heerlijk uitzicht heb op je kont en je kut, die echt al behoorlijk vochtig is kan ik nu goed zien.

Ook bij mij komt bij deze aanblik al wat voorvocht voel ik tegen mijn buik. Je trekt het witte setje aan, ongeveer hetzelfde maar deze staat je
nog beter maar voordat ik het zeggen kan hoor ik "Oh ik zie het al, deze moet het worden" en tegelijkertijd voel ik een hand op mijn kruis.

Je komt iets dichterbij staan en maakt mijn riem los, doet de rits naar beneden en bevrijd mijn lul. Langzaam begin je te trekken.
Ik begin je tieten te kneden en de tepels worden harder en harder. Voorzichtig neem ik die in de vingers en knijp er zachtjes in.
Een kreun ontsnapt uit je mond en de greep om mijn lul word wat harder. Ik knijp nog een keer iets harder en de kreun word luider en je trekt wat sneller aan mijn lul.

Met één hand ga ik op zoek naar je geschoren kut, je slip is al helemaal nat. Ik schuif het aan de kant en ga met mijn vinger door je gleuf.
Ik steek er een vinger in en daarna nog één zo lekker nat ben je. Met mijn andere hand blijf ik je tieten masseren en met je spenen spelen.
"Kom" zeg je en duwt mij achterover op het bed, je gaat over mij heen zitten in de 69 positie en begint me te pijpen.

Zodra ik je mond over mijn lul heen voel moet ik alle zeilen bijzetten om niet dan al klaar te komen.
Ik begin je natte kut te likken en aan je klit te zuigen, terwijl ik met mijn handen je'n uiers en spenen onder handen neem.
We houden het niet lang vol, ik zie en voel je kut samentrekken en je komt klaar, ik houd het ook niet meer en spuit mijn sperma in je mond.
Je draait zich om, doet je mond open, kijkt me aan en slikt mijn warme zaad in een keer door.

"Zo" zeg je nu is de eerste spanning er wel vanaf... en je giechelt een beetje.
We staan op van het bed en je trekt een witte blouse aan als je de rok wil aantrekken merk je dat het slipje nog steeds doorweekt is.
Grappend zeg ik "Die kan je beter uit laten", je kijkt me aan en trekt je slip uit en doet dan je rok aan.
We gaan naar de auto en rijden richting Utrecht, onder het rijden praten we wat over koetjes en kalfjes, je rok schuift tijdens het rijden langzaam omhoog en de wetenschap dat je er geen slip onder aan hebt wind me behoorlijk op.

Als we in Utrecht aangekomen zijn help ik je uit de auto en bij het uitstappen kan ik zien dat het jou ook niet onberoerd laat.
Al met al de juiste mate van opwinding voor het bezoeken van de beurs. Na binnenkomst lopen we eerst wat langs de stands om te kijken, ik zie dat je veel hoofden laat omdraaien en kijk eens goed naar je. De witte blouse schijnt een beetje door en je spenen zijn goed te zien door het stof heen.
Als ik het je vertel raak je nog iets meer opgewonden, wat goed te zien is want nu zijn niet alleen je spenen te zien maar ze prikken nu tegen het stof
van de blouse aan.

Bij een stand aangekomen met speeltjes zien we een paar mooie tepelklemmetjes liggen.

Je ogen gaan glimmen als je deze ziet en we kopen die, even later moet je naar de WC, als je uit de WC terugkomt geloof ik mijn ogen niet.
Onder de blouse zie je niet alleen de uiers en spenen maar je hebt de klemmen nu ook op je tepels gezet.

We lopen verder langs de stands en als je op een gegeven moment voorover buigt om iets beter te bekijken voel ik snel met mijn hand onder
je rok en ja hoor je bent drijfnat.

Na de meeste stands te hebben bekeken lopen we naar het hoofdpodium waar net een stripact begint. Een duo, een vrouw en een man.
We staan naast elkaar en mijn hand rust op je kont en ik begin langzaam je billen door de stof van de rok heen te masseren.
De show gaat door en de man en de vrouw ontdoen zich langzaam op de ritme van de muziek van de kleren. Bij elk kledingstuk dat verdwijnt neemt de spanning toe. Ik ga met mijn hand wat lager om onder de rok te komen en daarna met mijn hand weer omhoog, langs je kousen totdat ik je naakte billen kan masseren en even te voelen of de tepelklemmen hun werk nog doen en dat doen ze.
Door mijn handelingen hebben de toeschouwers die achter ons staan ook een heerlijk uitzicht op je billen en de opmerkingen zijn dan ook niet mis. "Wat een geil gezicht" "kom op schud eens met die billen".

De act op het podium komt nu op het punt dat de vrouw een man uit het publiek haalt en op een stoel neerzet. De man uit het publiek krijgt van de nu bijna naakte vrouw een lapdance. Jij komt nu ook voor mij staan en begint met je billen tegen de bult in mijn broek an te rijden. Ik laat mijn handen nu vrij over je lichaam bewegen en speel ook door het stof van je blouse heen met je tepelklemmen.

Nadat de vrouw op het podium klaar is met de act komt de man terug op het podium en is op zoek naar een vrouw.
Hij kiest jou uit. Hij moet de geile blik in je ogen gezien hebben. Je word op een stoel neergezet op het podium en de man begint ook met een lapdance.
Door de ongemakkelijke stoel gaan je benen iets uit elkaar en gun je de toeschouwers een blik op je kale natte kut. De toeschouwers beginnen te joelen en te applaudisseren. De vrouwelijke helft komt kijken wat er aan de hand is en ziet het nu ook. Ze legt al dansend een hand op je been en kijkt je vragend aan. Je knikt en de vrouw duwt de man aan de kant en begint nu al dansend steeds verder met haar handen omhoog te gaan over je kousen en dan op je naakte dijen. Je spreid je benen nog iets verder ten teken dat ze door moet gaan. De mannelijke stripper is om de stoel heen gelopen en pakt van achteren je tieten vast en voelt de klemmen. Hij knoopt een paar knoopjes los en je tieten komen vrij en hij begint aan je spenen te trekken.
De vrouwelijke stripper is met haar handen nu bij je kut aangekomen en begint haar werk te doen. Ze schuift een vinger en nog een vinger en daarna nog een vinger in je natte kut. Je kan het niet helpen maar je komt klaar daar op het podium voor alle toeschouwers.

Het publiek word helemaal wild en roept van alles en nog wat. Woorden als tieten, kut en neuken vliegen in het rond.
De vrouw trekt je iets naar voren op de stoel waardoor je rok helemaal opgestroopt is en gaat schrijlings over een been van je staan en wrijft met haar kut tegen jouw bovenbeen en haar bovenbeen schuurt tegen jouw kut aan. Ritmisch bewegend op de muziek. Met haar vingers zoekt en vind ze je klitje en het duurt niet lang of je komt alweer klaar en de vrouwelijke stripper siddert ook.

De muziek stopt en de vrouw buigt zich naar voren en fluistert in je oor: "Thank you" en je gaat wankelend van het podium af.
We gaan even zitten aan de champagne bar en drinken even rustig iets zodat jij op adem kan komen. Daarna lopen we naar de uitgang.
Terug in de auto zie je mijn bult in de broek en bevrijd je mijn lul en begint hem af te trekken. Het duurt niet lang of ik kom spuitend klaar.
Op de terugweg naar jou huis zeggen we weinig en luisteren we naar de radio....
80% (6/1)
 
Categories: HardcoreMatureVoyeur
Posted by eentje
2 years ago    Views: 493
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker verhaal eentje
kaalepittje
retired
2 years ago
geil!!