De kastjes van mevrouw B.

Ik was 21 jaar, liep stage voor school bij een grote verfwinkel. In de winkel was ik het manusje van alles, als er iets moest gebeuren kon ik er achteraan.

Op een dag komen er twee vrouwen de winkel in, goed verzorgt en het feit dat ze niet alleen rondkomen van een uitkering straalt er aan alle kanten af.

Aangezien de chef en de collega's allemaal bezig waren spreek ik ze aan en vraag waarmee ik hun van dienst kan zijn.

Het bleek dat ze gehoord hadden dat je keukenkastjes ook kon verven in plaats van een nieuwe keuken te kopen en of wij dat konden doen voor haar. Normaal gesproken verkochten wij alleen de verf en moest het dus met de baas bespreken.

De baas zei: Dat is een leuk klusje voor jou, kan jij je handen ook eens vies maken.

Na een afspraak gemaakt te hebben om de deurtjes te komen ophalen om te laten spuiten bij ons in de kelderruimte verlieten de dames de winkel.

Een week later kwam ik de eerste keer bij mevrouw B. in huis om de deurtjes te komen demonteren. Zo rond een uur of drie vraagt ze me of ik een kopje koffie wil, eigenlijk werk ik liever nog even door, ben bezig met het laatste deurtje te demonteren maar ach anders moet ze alleen koffie drinken dus stem ik toe.

Tijdens de koffie vertelt ze mij haar levensverhaal, hoe haar man vroeg gestorven is en haar achterliet in de grote bungalow. Daarna vroeg ze hoe het met mij ging, alleen in een vreemde stad etc. en hoe 'spannend' dat voor mij was.

Afijn na het tweede kopje snel het laatste deurtje gedemonteerd en terug naar de winkel. De afspraak was dat de deurtjes een week later weer gemonteerd zouden worden, zo gezegd zo gedaan een week later stond ik weer bij mevrouw B. voor het huis met een auto vol deurtjes, na de eerste deurtjes uitgeladen te hebben via de voor deur zegt ga ik terug naar de auto om mijn gereedschap te halen. SHIT! Mijn gereedschapskist vergeten, ik zeg tegen mevrouw B. dat ik snel terug moet naar de winkel om mijn gereedschap te halen, ze antwoord dat het goed is maar vandaag is haar 'dweildag' dus of ik zo goed wil zijn door de achterdeur naar binnen te komen als ik terug kom omdat de vloer in de gang dan moet drogen.

Bij terugkomst loop ik door de achterdeur binnen, daarbij loop ik langs haar slaapkamer waarvan de deur open staat en wat staat er op het nachtkastje.... een 'lifesize' vibrator. Nadat ik mijn mond weer dichtgedaan heb (boven de dertig doet niemand meer aan sex ;) ) wil ik weer verder lopen als ik opkijk staat mevrouw B. in de doorgang van de achterdeur naar de keuken met een glimlach op haar gezicht. Ik wist niet hoe snel ik door moest lopen om mijn rood hoofd zo snel mogelijk weg te krijgen en de beginnende bobbel in mijn broek niet te laten zien.

Snel aan de gang de deurtjes monteren. Mevrouw B. roept dat er een fles frisdrank in de keuken klaar staat en dat zij gaat douchen. Onwillekeurig moest ik tijdens het ophangen van de deurtjes toch denken aan mevrouw B. en de vibrator waardoor de spanning in mijn broek niet echt minder werd. Onbewust wrijf ik af en toe over de bobbel opeens voel ik een hand op mijn hand terwijl ik weer eens wrijf, het is mevrouw B. ik draai me verschrikt om en ze draagt alleen losjes een badjas waardoor de zijkanten van haar stevige borsten te zien zijn en ook duidelijk zichtbaar is dat ze geen slipje draagt. Voor een vrouw van in de vijftig is ze nog heel goed geconserveerd.

Kom zegt ze en neemt me mee aan haar hand mee naar haar slaapkamer daar pakt ze de vibrator en zegt dat ze deze liever vervangt voor een echt exemplaar en maakt de rits open van mijn broek om mijn penis te bevrijden. Voordat ik ook maar een woord kan zeggen heeft ze haar mond al om mijn lul en begint heerlijk te pijpen, ik zie haar rood gestifte lippen over mijn schacht gaan terwijl haar tong een spelletje speelt met mijn eikel en haar handen mijn ballen masseren. Doordat ze op haar knieën is gaan zitten heb ik een goed uitzicht op haar stevige borsten die ik dan ook vastpak en aan het kneden ben. Al snel word het me te veel en roep ik dat ze moet stoppen want anders kom ik al klaar. In plaats van te stoppen gaat ze met nog meer energie door te pijpen en kom ik in haar mond klaar. Ze probeert zo veel mogelijk door te slikken maar toch ontsnappen er een paar druppels langs haar mondhoek die ze met haar vinger opstrijkt en dan aflikt.

Zo zegt ze... nu ben ik aan de beurt. Ze trekt de rest van mijn kleren uit en doet haar badjas uit en komt dicht tegen mij aanstaan. Ze geeft me een kus op de mond en begint te tongzoenen waarbij ik het zoute van mijn eigen sperma proef op haar tong.

Langzaam lopen we richting haar bed, ze gaat liggen en ik lig bovenop haar en begin langzaam eerst haar borsten te kussen en te likken en daarna op haar tepels te zuigen en af en toe te bijten. Haar gekreun geeft aan dat het niet verkeerd is. Langzaam ga ik met mijn handen naar beneden en verken haar bijgeschoren kut. Eerst haar schaamlippen en daarna haar klitje wat voor nog meer gekreun zorgt, ik voel dat ze al goed nat begint te worden en steek eerst één vinger en daarna twee en daarna drie naar binnen terwijl ik met mijn duim haar klitje blijft bewerken.

Na een tijdje drukt ze mijn hoofd naar beneden en zegt: "Lik me!" Ik begin haar te likken met lange halen over haar hele kut en dan elke keer even aan haar klitje die groter en groter word, zelfs zo groot dat ik hem naar binnen kan zuigen, haar dijen sluiten zich om mijn hoofd als ik deze behandeling doorzet en met een vinger ook haar kontje bevoel, ik kan alleen nog maar likken en likken en dan komt ze met een schreeuw klaar en mijn hoofd komt los uit de 'headlock'.

Door dit geile spel ben ik alweer hard geworden. ze neemt mijn lul nog even in haar mond en draait zich om en gaat op haar knieën zitten, kom maar lekker en manoeuvreert mijn lul in haar kut. Met één stoot ben ik bij haar binnen zo nat is ze. Deze keer hou ik het veel langer vol en wissel harde snelle stoten af met langzame diepe stoten. Met mijn handen zoek ik eerst haar borsten op om mee te spelen en later haar kontje wat tot goedkeurende kreunen leid.

Ze stopt en legt mij op mijn rug op haar bed en komt schrijlings op mij zitten, mijn lul glijd zonder problemen in één keer bij haar naar binnen, terwijl ze mij berijd als een volleerde amazone vingert ze zichzelf. Steeds sneller gaat haar vinger over haar klitje en haar kutspieren trekken steeds meer samen. Op het moment dat ze voor de tweede keer klaarkomt hou ik het ook niet meer en schiet mijn lading diep in haar.

Na vijf minuten uithijgen douchen we nog snel gezamenlijk in haar badkamer en moest ik er snel vandoor terug naar de winkel waar de baas wel erg begint te zeuren over dat ik zo langzaam werk en dat hij in die tijd wel twee keukens had kunnen doen.

Een paar dagen later komt mijn baas naar me toe en zegt dat hij nog een klusje voor mij heeft... de vriendin waarmee mevrouw B. in de winkel gekomen was de eerste keer heeft gebeld. Het eindresultaat bij haar vriendin was zo bevredigend geweest dat ook haar keukendeurtjes maar moesten....


100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by eentje
3 years ago    Views: 289
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
cuteesther
retired
3 years ago
hihi......