parkeerplaats afspraak met belgische meid 1997

via een website had ik contact gehad met een jong stel. hij bood haar aan voor sex op de parkeerplaats van het naaktstrand waar ik onlangs was geweest. hij vond het wel geil als zij sex met een andere man had en hij kon toekijken. zij was 18 jaar en ik net 30 geworden. ik vond het wel wat. via de sms lieten ze mij weten hoe laat ze er zouden zijn. ze moesten uit rotterdam komen.
ik stapte in de auto en ging onderweg. op de parkeerplaats aangekomen was het behoorlijk donker want geen verlichting daar aanwezig.
ik zag wel een paar auto's staan en ik kon zien dat daar mannen in zaten.
ik parkeerde de auto en wachte op de sms.

er kwam een opel met belgisch kenteken aangereden. en plots kreeg ik een sms. ze waren gearriveerd en stonden op mij te wachten. ik smste terug welke auto. het bleek om de opel te gaan met belgisch kenteken.
ik voelde me opgewonden raken en stapte uit. maar ook de andere mannen stapten ineens uit toen ze in de gaten kregen dat er wat te gebeuren stond.
we liepen naar de opel en hij stapte uit.
als eerste vroeg hij wie edwin was. ik stelde me voor en hij vertelde mij wat de bedoeling was en deed de achterportier voor me open. daar zat een super mooie jonge meid zo goed als naakt me aan te kijken. wat een aanblik.

de deur ging weer dicht en ik deed snel mijn luchtige kleren uit. hij stapte voor weer in en keek wat we aan het uitspoken waren.
de overige mannen stonden nu om de auto heen zichzelf af te trekken. wat voelde ik mij toch een geluksvogel hier met haar op de achterbank. ik werd er nog harder van en dat merkte ze tijdens het pijpen op. ze sprak met een belgische tongval. wat een zaligheid. klinkt toch heel anders. ze zij dat ik haar moest nemen. de ramen begonnen te beslaan en de mannen buiten de auto konden bijna niets meer zien.
ik begon haar te neuken op de achterbank. heerlijke billen omhoog en mooie niet te grote borsten. wat een feest. na haar heerlijk klaar geneukt te hebben was het mijn beurt om klaar te komen. ze pijpte me klaar en haar man/vriend moedigde haar aan om mijn sperma te slikken en dat deed ze. echt een superdate.

ik gaf haar nog een zoen en bedankte haar man/vriend en hij melde dat hij nog contact met mij zou opnemen voor een andere keer.
ik stapte heel tevreden uit. de mannen keken nog even snel naar binnen maar de deur ging dicht en ze reden weg.
een van de mannen vroeg mij hoe ik dit voor elkaar gekregen had want hij zat al dagen/avonden hier te wachten maar er gebeurde tot nu toe niets.
ik zei gewoon afspreken met de juiste mensen.

ik stapte in mijn auto en bedacht dat ik maar wat blij was dat ik de edwin was die hij bedoelde.

ik heb ze later nog een keer gebeld. ze vonden het erg spannend allemaal en hij wilde nog eens afspreken. toen we dit gedaan hadden kreeg ik op de bewuste avond een sms dat zij er nog niet aan toe was. hij zou mij later nog eens bellen maar ik heb ze nooit meer gesproken. jammer maar ik kijk toch terug op een zeer hete date.
70% (3/1)
 
Categories: Voyeur
Posted by edwin1967
2 years ago    Views: 378
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geil verhaal. Het is inderdaad een kwestie van met de juiste mensen afspreken. Soms lukt dat echter wat makkelijker dan de andere keer.