mijn eerste keer

Iedereen kan zich zijn eerste keer herinneren. Niet altijd de beste sex maar wel wat je je hele leven blijft onthouden.

Ik was 15 jaar oud en met mijn ouders, broer en zus op vakantie in Oostenrijk. We verbleven in de plaats Worgl in gasthoff Schemer.
Er verbleef nog een Nederlandse familie hier. Zij hadden 2 kinderen en zoon en een dochter. Mijn broer en ik vonden haar erg leuk en spannend. Zij was iets ouder dan ik en ongeveer net zo oud als mijn broer.
Zij ging erg uitdagend gekleed maar ook haar moeder was altijd erg luchtig gekleed.

In het gasthoff waren 2 serveerster. 1 van hen viel op. Ze zag dat wij Nederlanders waren en ze was gek op drop. Nu had ik altijd drop bij me en nu dus ook. Ik gaf haar drop en zij wreef over mijn hoofd en gaf me een zoen op mijn wang.
Mijn eerste zoen buiten familie ed om.
Ik weet nog dat ik tintelde en warm werd.

Overdag trokken mijn broer en ik op met de zoon en dochter van het andere stel wat hier verbleef. Zij was erg rebels en tijdens het wandelen trok ze een hoed van een stelling af en deed hem op en liep door zonder te betalen.
Ook liet ze aan mij en mijn broer een paar keer haar borsten zien.

Op een avond was er een zogenaamde Tiroler avond georganiseerd.
De dochter van het andere stel was erg gecharmeerd van de Oosterijkse mannen. Zo erg dat ze later die avond het bed deelde met 2 van die mannen.

Mijn broer en ik gingen naar onze kamer en kwamen onderweg de serverster tegen. Ze vroeg mij en mijn broer of we later naar haar kamer zouden komen.
Omdat mijn broer geen Duits sprak en verstond legde ik het hem uit.
We twijfelden maar besloten toch te gaan.
Ik klopte aan en ze vroeg ons binnen want de deur was reeds open.
Daar lag ze in bed met de dekens over haar heen.
Ze vroeg of ik drop had meegenomen en dat had ik.
Ze bukte om een dropje te pakken en de dekens vielen van haar af. Ze was helemaal naakt.
Ik maakte een compliment en ze nam deze graag aan. Ze vertelde dat ze graag in een mannenblad zoals de Playboy wilde staan en dat ze gek was op dop en sex. Nou drop had ik en sex dat kon ik haar geven.
Ik vertelde me broer wat de bedoeling was maar hij wilde hier niets van weten en hij ging naar de kamer terug net op dat moment was onze vader ons aan het zoeken want hij had ons niet in de kamer gezien. Hij zag me broer en vroeg waar ik was. Mijn broer vertelde welke kamer maar niet wat er aan de hand was.
Plotseling stond mijn vader in de kamer net op het moment dat ik aan haar borsten zat, Hij keek zag wat er aan de hand was en keerde om. Hij heeft nooit wat hierover tegen mij of iemand anders gezegd.
Nu waren we met zijn 2en.
Ik vertelde haar dat ik geen enkele ervaring had maar zij vertelde mij dat ze genoeg ervaring had en dat ik gewoon moest gaan genieten.
Ze heeft me heerlijk gepijpt en ik het haar kut gelikt( beffen kon ik het toen nog niet noemen). Nadat ik hard was geworden ging ze op me zitten en ging op en neer over mijn harde lul. En voordat ik in haar klaar kwam ging ze van me af en slikte mijn sperma in alsof het champagne was.

Ze zei dat ze nu wilde gaan slapen en ik ging terug naar mijn kamer. Maar mijn broer deed niet open. Ik weet niet of hij lag te slapen of dat hij gewoon boos was maar het feit bleef dat ik op de gang stond.

Toen kwam de zoon van het andere stel naar me toe. Ik vertelde hem wat er gebeurd was en dat ik nu buitengesloten was.
Hij zij ga maar naar onze kamer, die hij met zijn zus deelde, want ik ga het ook even proberen bij haar.
Zo gezegd zo gedaan.
Ik ging naar zijn kamer en daar lag zijn zus lekker te neuken met die 2 Oosternrijkse mannen. Ze zag me en vroeg wat ik hier deed.
Ik zei dat ik hier bleef slapen in haar broers zijn bed.
Ze keek me aan maar had meer aandacht voor de mannen in haar bed.
Ik heb nog heel even gekeken maar ze lagen onder de dekens dus veel kon ik niet zien.

De volgende dag zouden we naar huis gaan.
25 jaar later kwam ik weer in Worgl en warempel het gasthoff bestond nog.
Ik ben niet binnen geweest maar alleen de aanblik was voldoende om me weer terug te brengen in de tijd.

Dit is waar gebeurd. Geen fantasie of zo. Echte feiten. Helaas kan mijn vader dit niet bevestigen want die is inmiddels overleden maar mijn broer leeft nog wel.
70% (3/1)
 
Categories: First Time
Posted by edwin1967
2 years ago    Views: 461
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
erg mooi verhaal....
2 years ago
haha dus als ik naar oostenrijk ga moet ik altijd drop meenemen
2 years ago
funy