Een stel mee naar huis genomen.

Vorige week vrijdagavond gingen wij (Lieke en Gert) uit in Amsterdam. We gaan iedere week naar een leuke kroeg daar en komen altijd wel leuke mensen tegen om te kletsen en soms nemen we wel eens een leuke meid of man mee naar ons huis, want wij zijn allebei bi. Al een aantal weken was het ons niet gelukt een leuke date te scoren dus we hadden niet veel hoop. Maar je zult zien dat er dan juist wel iets gebeurt en jawel, ik kom aan de praat met een turkse meid van ongeveer 25 jaar en mijn vrouw Lieke hield zich bezig met een nederlandse jongen van ongeveer 30. Later bleek het haar vriend te zijn. Zij heette Ebru en hij Eric. Ebru dronk veel wijn net als wij en Eric dronk alleen cola, want hij moest rijden. Tenminste, dat was het plan. De avond ging geheel anders.
Ebru bleek een gezellig meid te zijn, praatte volop en ik kwam best veel over haar en Eric te weten. Ze bleken elkaar al 8 jaar te kennen en ze waren op een punt dat ze beiden afvroegen of het dit nu was. Hoezo vroeg ik. Nou zei ze, ze zijn niet op elkaar uitgekeken, integendeel zelfs, echter ze waren beiden nieuwsgierig geworden naar sex met andere mensen. Dit hadden ze op internet tegengekomen. Haha, ik moest lachen, en zei, daar hebben Lieke en ik geen last van. Daar wilde ze meer van weten en ik vertelde haar over ons sexleven, dat we beiden bi zijn en dat alles kan en mag. Nou ze kreeg twinkelingen in haar ogen en vertelde dit blijkbaar vol enthousiasme door aan Eric toen ik even later naar de wc was. Toen ik terugkwam, kwam ik met Eric aan de praat terwijl Lieke met Ebru praatte. Ik vond Eric ook een gezellige vent en ook wel aantrekkelijk. We hadden beide ongeveer dezelfde interesses en ook zijn werk was vergelijkbaar met die van mij. Ik zag dat Lieke goed op kon schieten met Ebru, ze dansten samen en zag dat ze elkaar goed vasthielden. Mijn pik werd al een beetje stijf, want ik vermoedde dat we in de roos geschoten hadden!
De lichten gingen aan ten teken dat de avond ten einde was en we dronken onze glazen leeg. We voelden allemaal de wijn zijn werk doen, Ebru hing over mijn schouders en Lieke hield Eric vast. Ebru en Eric vonden het zichtbaar erg leuk met ons, dat zij met ons wilden vrijen was duidelijk. We gingen met ons vieren naar buiten. Het was lekker warm nog en we liepen naar de auto, ik rij wel, zei Eric. Dat was goed. Ik ging voorin naast Eric zitten en Lieke met Ebru achterin. Na 10 minuutjes rijden kwamen we aan, onderweg zei Eric dat hij en Ebru wel eens fantaseerden over een bistelletje en ik vertelde hem dat ik dat al wist van Ebru. Eric parkeerde de auto en we liepen naar ons huis waar ik de deur opende. Binnen gekomen ging Lieke meteen tongen met Eric, terwijl Ebru en ik verder de woonkamer liepen waar ik Ebru begon te tongen. Ze tongde heel erg nat , veel speeksel wat ik lekker doorslikte en ondertussen stroopte ik haar jurkje omhoog waardoor ik haar lange blote benen kon strelen en tussen haar billen voelde ik een stringetje. Ze stopte met tongen en knielde voor me neer. Ze stroopte mijn broek naar beneden waarbij ze gelijk mijn slip ook naar beneden trok, mmm zei ze, wat een heerlijke geile pik. Ze pijpte me erg lekker met lange halen en ik voelde haar ook zuigen, ze deed alsof ze een heerlijke lolly in haar mond had. Ik hoorde gestommel achter mij en keek om. Daar zag ik dat Eric al helemaal naakt was en dat Lieke alleen nog een BH aanhad en dat ze in 69 houding gingen liggen in de bank. Lieke zoog Eric ook heerlijk en ik zag dat Eric naar ons keek hoe Ebru mijn stijve pik afzoog. Ebru wilde mijn zaad waarschijnlijk ergens anders, want ze stopte plotseling en deed haar jurkje, BH en string uit.

Naakt liep ze naar Eric en Lieke toe waar ze met haar handen over beiden heen streelde. Soms verdween haar hand tussen de billen van Eric, die bovenop lag en omdat ze nu knielde voor de bank, zag ik haar kontgaatje en kutspleetje in vol ornaat. Ik besloot haar van achter lekker te gaan likken . Ze vond het heerlijk en duwde haar kontje omhoog om zo veel mogelijk van mijn tong te voelen. Af en toe stak ik het puntje van mijn tong een stukje in haar heerlijke kontgaatje, ze genoot er van en zei hardop dat ik verder moest gaan met daar te likken. Eric en Lieke hoorden dat en waarschijnlijk gingen zij dat ook doen, bij elkaars kontgaatje te likken, want ik hoorde Ebru Eric ook aansporen Lieke in haar kontje te likken.
Tijdens het likken begon ik Ebru te vingeren, eerst in haar kutje en later ook in haar anus. Toen ik vond dat ze nat genoeg was, ging ik knielend achter haar zitten en ik stootte mijn pik tussen haar benen, welk gat het was interesseerde me niet, zo geil was ik. Ik kwam echter in haar kutje terecht en die was zo nauw, warm en nat dat het niet lang duurde totdat ik klaarkwam. Ik spoot haar kutje heerlijk vol met warm zaad en intussen kwam Ebru ook klaar. Voldaan rolden we opzij en keken naar Lieke die nu op het punt stond geneukt te worden door Eric. Hij plantte zijn pik diep in de kut van Lieke en ramde haar goed hard . Ik weet dat Lieke het lekker vind keihard genomen te worden en ik zei dat ook tegen Eric. Hij gooide er nog een tandje bovenop en ging achterover hangen zodat zijn pik tegen de bovenkant van haar kutje aankwam. Wij konden nu erg goed zien hoe diep zijn pik naar binnen ging, toch wel zo'n 20 cm. Mmm wat een heerlijke pik heeft Eric zeg, zei ik. Ebru antwoorde geil dat ik hem maar eens moest pijpen zodra hij zijn zaad had geloosd in Lieke. Ja hmmm, antwoorde Eric geil, doe dat dadelijk maar eens. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en nadat Eric en Lieke klaar kwamen en uit elkaar rolden, nam ik de natte naar zaad en kutgeil smakende pik in mijn mond. Ik had al vaak gepijpt maar deze pik was echt lekker en voelde goed. Hij bleef gewoon stijf, Eric was ook zo geil als wat en voor een eerste keer met een man, vond ik hem super. Hij spoorde me zelfs aan hem diep te pijpen net zoals Ebru altijd doet. Intussen waren Ebru en Lieke samen naar boven gegaan, naar de badkamer om een douche te nemen. Wil je mij ook pijpen, vroeg ik aan Eric. Ja tuurlijk lekker, zei hij, ga maar liggen. Ik ging liggen en Eric ging op mij liggen in 69 houding. Zo kon ik Eric's pik nog beter zien en makkelijk likken. Ik voelde hoe Eric zijn mond over me lul heen schoof en dat deze hierdoor enorm stijf en dik werd. Eric pijpte me alsof hij nooit anders deed. Na enkele minuten pijpen besloten we beiden naar de dames, die boven waren, te gaan.
We hoorden een luid gekreun van Lieke, en stapten de slaapkamer binnen waar zij bezig waren. Ik stond perplex, Lieke lag vastgebonden en geblinddoekt op bed met haar armen en benen wijd gespreid. Ebru zat recht voor haar en stak een hele grote double dildo met het ene eind in Lieke's kutje en het andere eind in Ebru's kutje gestoken. Eric en ik hielden ons stil, Lieke wist niet dat wij stonden te kijken. Ik gebaarde Eric dat hij Lieke in haar mond moest neuken. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen, klom op bed en liet zijn pik voor haar neus bungelen. Lieke hapte gelijk toe en Eric's pik werd gelijk stijf. Ik zag hoe zijn pik Lieke's mond begon te neuken, ik hoopte dat hij nog kon klaarkomen want Lieke vind sperma heerlijk. Ebru riep met een hese stem hoerige dingen tegen Lieke die dat maar al te geil vond. Ze likte en zoog vol overgave Eric zijn lul. Ik lag ernaast en keek ernaar terwijl ik met mijn eigen pik speelde. Een minuut of 5 later kwam Lieke klaar en daardoor ook Ebru. Ik zag het geile sap tussen hun benen op het hoeslaken sijpelen, er zat een grote natte plek in. Eric was niet meer klaargekomen maar die werd nog even gepijpt door Ebru en Lieke.
Daarna lagen we uitgeput met ons vieren op bed, nog nahijgend. Nadat we enigsins bijgekomen waren, gingen we douchen en vielen in slaap, Ebru en ik in hun bed en Eric en Lieke in de logeerkamer. De volgende dag deden we alles nog eens over!

100% (13/0)
 
Posted by ebbu
1 year ago    Views: 911
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
lekker verhaal
10 months ago
lekker verhaal, lijkt me heerlijk om elkaar zo tu kunnen delen. Jammer dat er geen foto's van zijn
11 months ago
Mmm...echt heel lekker en herkenbaar beschreven....
1 year ago
geil!
1 year ago
Goed verhaal behalve dat bi-gedoe met één schoonheidsfoutje. In het verhaal lees je dat ze naar het huis van Lieke en Gert gaan en aan het eind gaan ze slapen in het bedje van Eric & Ebru.