Emily de slet


Eindelijk was de middagpauze aangebroken. Aan de ochtend op school leek geen einde te komen en de lessen leken nog saaier dan anders. Snel stopte ik mijn boeken in mijn tas en liep ik de gang op. Maar niet richting de aula zoals mijn medeleerlingen. Nee ik liep de andere kant op. Aangekomen bij lokaal 212 zag ik dat deze nog leeg was. Ik besloot binnen te wachten. Ik wachtte op Emily, mijn vriendin. We hadden nu zo'n anderhalf jaar wat samen, en we hadden al heel wat uitgespookt. Maar sex in een lokaal op school nog niet. De avond ervoor had mijn vriendin het in een melige bui voorgesteld. Eerst als een grapje, maar toen ik er serieus op inging bleek zij het ook wel een geil idee te vinden om genomen te worden op een plek waar leerlingen normaal hun wiskundesommen maakten.

Daarom hadden we nu afgesproken bij lokaal 212, helemaal achterin de school. Hier zou niemand ons de komende drie kwartier storen. Na een paar minuten wachten begon ik toch wat nerveus te worden, ze zou zich toch niet bedacht hebben? Gelukkig zag ik haar de trap op komen lopen. Ze zag er lekker uit, zoals altijd. Haar mooie gladde benen kwamen onder haar sexy rokje uit. Haar blonde haren golfden bij elke trede op en neer. Ze had erg haar best gedaan vandaag zag ik wel. Oogschaduw, lippestift en grote oorbellen. Zoals meestal als ik mijn vriendin zag lopen gleden mijn ogen even langs haar hals naar beneden. Ze had twee stevige borsten, c-cup. Ik had het echt getroffen met deze meid. Haar tepels waren zo te zien al keihard en staken door haar naveltruitje naar voren.

“Heej schatje” zei ze, terwijl ze me sexy in de ogen keek. “Weet je het zeker?” vroeg ik haar. Hierop duwde ze me het lokaal in terwijl ze de deur achter me dichtsmeet. Voor ik het wist had ze mijn shirt al uitgetrokken. Ik vatte dit maar op als een ja. Emily kwam voor me staan en we begonnen wild te tongzoenen. Langzaam zakte ze door haar knieen. Steeds lager kwam ze met haar geile mondje, tot ze bij mijn broek was aanbeland. Daar was al een flinke bobbel te zien. “Je hebt er zin in of niet?” fluisterde ze. “Niet praten, zuigen!”, beval ik. Gehoorzaam bevrijdde ze in een beweging mijn keiharde lul. Eerst likte ze mijn eikel totdat deze glimde van haar speeksel. Toen nam ze hem in een keer geheel in haar mondje. Wat een goddelijk gevoel was dat, mijn dikke pik achter in haar keel.
Ze pijpte me in hoog tempo, ik voelde dat ik dit niet lang zou volhouden. Ik pakte haar bij haar haren en trok haar terug omhoog. Ik draaide haar om en duwde haar voorover op het bureau waar normaal de wiskundeleraar de orde poogde te handhaven. Ik trok haar rokje omhoog en haar slipje omlaag. Haar kutje was zo te zien al drijfnat. Ik plaatste mijn neukstaaf voor haar grotje en ramde hem in een keer helemaal naar binnen. Emily kon een harde kreun niet onderdrukken. Ik hoopte maar dat niemand het zou horen. Langzaam begon ik in haar te stoten, maar toen steeds sneller. Emily was helemaal van de wereld en leek zich helemaal niet meer te beseffen dat ze zich in een schoollokaal bevond. Ze hijgde en kreunde dat het een lieve lust was. Mij kon het ondertussen ook niet meer schelen. Ik wilde maar een ding en dat was mijn zaad diep in haar kutje spuiten. Emily hield het ook niet meer en met luid gehijg kwam ze klaar. Haar kutspieren trokken samen en dit werd mij ook te veel. Ik voelde hoe mijn cum haar kut vulde. Emily draaide zich om en haar ogen werden groot. Ik draaide mij om in de richting waarin ze keek en zag daar tot mijn grote schrik de wiskundeleraar in de deuropeninging staan...

“Wat moet dit in mijn lokaal!” riep hij uit. De wiskundeleraar was een strenge man, maar zo boos als nu had ik hem nog nooit gezien. Ik wist niet wat ik moest zeggen maar ik realiseerde me wel dat Emily en ik goed de lul waren. Nadat we haastig onze kleren weer hadden aangetrokken kregen we eerst een donderpreek van 10 minuten waarin hij dreigde met schorsing en erger, onze ouders bellen. Nee alstublieft nee... begon Emily te smeken. Okee dan, verzuchtte hij plots. Ik zal er nog over nadenken. Ik heb nu geen tijd, mijn les begint zo. Weet je wat, kom morgenmiddag om 5 uur beide bij mij thuis om je oprechte excuses te maken, dan zal ik zien wat ik doe. En nu wegwezen jullie!
Zwijgend fietsten we de volgende middag richting het huis van meneer Van Galen. We hadden niets meer tegen elkaar gezegd sinds de vorige dag. We waren bijde erg nerveus. Wat zou hij van ons willen? Een ding was zeker, als hij vandaag niet van gedachte zou veranderen, zaten we diep in de problemen.

Ik belde aan en meneer Van Galen deed open en liet ons binnen. “Ga zitten”, zei hij. “Ik heb eens goed nagedacht, en een passende straf bedacht”. Hij grinnikte. En de blik waarmee hij naar Emily keek beviel me ook allerminst. “Ik wil jullie eerst even apart spreken. Eh... jij eerst” zei hij, terwijl hij naar Emily wees. Emily stond op en liep naar de man toe. Hij fluisterde wat in haar oor. Ik kon niet verstaan wat, maar ze begon te blozen. Wat er toen gebeurde kan ik nog steeds niet bevatten. Ik zag Emily iets doen, wat ze vaker bij mij deed. Ze ging op haar knieen zitten en knoopte de broek van de wiskundeleraar los en pakte zijn pik vast. Hij was enorm! Tot die conclusie was Emily blijkbaar ook gekomen, want ze staarde vol ongeloof naar de lul in haar handen. Toen nam het automatisme het over en begon ze te pijpen.

De man greep haar met een hand stevig bij haar haren. Hij bepaalde het tempo, en aan de kokhalzende geluiden te horen had Emily soms moeite lucht te krijgen. Ik stond aan de grond genageld. Mijn vriendin die een andere vent aan het pijpen was. Maar ze had geen keus, hield ik mezelf voor. Ze moest wel, ze werd gedwongen. Na een tijdje vond hij blijkbaar dat er genoeg gepijpt was. Hij duwde haar van zich af. Emily keek glazig mijn richting om maar ze leek me niet te zien staan.

Met twee handen werd ze ruw op de keukentafel gesmeten. Emily's shirt werd van haar bovenlijf gerukt, waardoor haar bh zichtbaar werd. Nu zag ik door de lichtblauwe stof heen haar stijve tepels. Tot mijn verbazing hielp Emily zelf met het ontdoen van haar onderkleding. “Zo te zien wil dit sletje meer”, bromde de leraar. “Hmmm, neuk me! Neuk me hard!” kreunde Emily geil. Op dat moment stortte mijn wereld in. Ik zou het liefst door de grond zakken. Mijn vriendin, die geneukt werd door een volwassen vent. En ze vond het nog lekker ook! Sterker nog, ze wilde niets liever.
“Oooh, duw je dikke neukstaaf diep in mijn kutje. Hmmmm” kreunde ze. “Je vriendinnetje is een echte slet!” zei de leraar terwijl hij me minzaam aankeek. Radeloos wendde ik mijn ogen af van het neukende stel. Vlak voor ik de deur achter me sloot hoorde ik nog net hoe Emily heftig klaarkwam.

100% (5/0)
 
Posted by dutchsluts18
1 year ago    Views: 712
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments