saai bezoekje - omasex

na de voetbal training moest hij langs zijn oma en opa passeren . ik wip eens binnen dacht hij . dan ben ik er ook vanaf . hij zette zijn fiets tegen de zijgevel ging lans achter en hij ging binnen via de tuin in de keuken
hij zag zijn oma op een grote zwarte paal rijden in de zetel. die zwarte pik blonk van haar kutsap . steeds weer ging haar grote kont op en neer hij vond het heerlijk om naar te kijken hoe zijn oma hem bereed. ze gilde toen hij haar volspoot in haar gleuf . ze bedankte hem vreef met haar vingers door haar harige kut en likte eraan. de kerel deed zijn kleren aan , groete haar met een kus en ging er vandoor. toen draaide ze zich om en vroeg of ik ervan genoten had. ze deed geen aanstalten om zich te bedekken . haar grote hangers bleek met aderen erop afgewerkt met een paar grote tepels die de strijd hadden opgegeven met de zwaarte kracht en rusten op haar buik, haar kuthaar begon van aan haar navel en druipte van haar geil en sperma van die kerel. wil je ook eens klonk het ? het mag hoor , als je tenminste kunt zwijgen. hij moest niet eens instemmen zijn pik verraadde het al door prominent aanwezig te zijn in zijn voetbalbroekje .
ze greep zijn hand begleidde hem naar de zetel waar ze weidbeens ging zitten. hij knielde tussen haar benen en liet zijn tong op zoek gaan naar haar klit zijn handen ging op zoek naar haar enorme borsten . op dat moment kwam zijn opa binnen . hij ging zwijgend zitten knoopte zijn broek open en haalde zijn oude pik naarboven en begon te rukken.de jongen genoot van al die sappen en likte grettig alles op. ondertussen was zijn opa opgestaan en had hij zich volledig ontkleed . hij ging op zijn knieen zitten achter zijn kleinzoon trok dat voetbalbroekje naar beneden , trok zijn billen uiteenen liet zijn handen over het kontje en de heerlijke jonge pik glijden. de jongen voelde zijn handen en zijn pik werd nu keihard . hij voelde zijn opa zijn kontje week maken met zijn tong . met zijn ene hand speelde hij met zichzelf met de andere vingerde hij de harige neukgleuf van zijn oma .
hij voelde de top van de pik tegen zijn nauwe gaatje drukken , hij bedolf zijn hele gezicht in de kut om maar niet te gillen en toen schoof hij langzaam naar binnen . eenmaal helemaal erin begon zijn opa te pompen in zijn kontje . zijn oma begon te kronkelen en het sap vloeide als een echte waterval uit haar kut . zijn opa beval hem alles op te likken en te zuigen . greetig stemde hij in en ondertussen spoot hij zijn eerste lading op de grond opgewonden van het schouwspel haalde zijn opa hem ook eruit om zijn billen een mooie glazuurlaag te geven . hijgend ging zijn opa in de fauteuille zitten en genoot hoe zijn kleinzoon zich klaarmaakte om zijn oma te neuken . ze gingen languit liggen in de zetel hij bracht zijn kloppende pik in haar kut begon meteen hard te neuken maar lang hield hij het niet vol na zijn tweede lading , nu in haar kut ging hij gewoon verder ze duwde haar tieten in zin gezicht ze waren groter of zijn gezicht .
hij nam haar aanbod aan en zoog op haar bleke grote tepels.ze deed haar benen om zijn middel zodat hij dieper kon gaan in haar grote kut .en dit gaf de aanleiding tot een een volgende orgasme voor haar toen kreunde ze dat ze zijn zaad wilde op haar gezicht en haar tieten. dat moest hem geen 2 keer gevraagd worden hij ging op haar buik zitten en schoot op haar gezicht , haar mond en haar tieten . hij moest nu wel even uitblazen en ging achterover zitten en keek naar zijn beide grootouders . hij vond het heerlijk dat zijn grootouders zo'n sexleven hadden en dat hij er deel van uit maakte nu. blijf je om te eten vroeg zijn oma. maar eerst gaan we ons wassen onder de douche. kom zij ze . kun je mijn rug wassen en ze lachte naar zijn opa .
sinsdien waren de saaie bezoekjes niet meer zo saai en elk excuus was goed om eens langs te gaan.
75% (5/2)
 
Categories: Sex Humor
Posted by dukeboyII
1 year ago    Views: 620
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments