Terroristen slavinnen

Ik ben Barbara een 42 jarige moeder die met men man David en docheter Deborah van 18 op vakantie ben in Turkije. Alles verliep goed tot de k**napping van mij en men gezin. Sindsdien heb ik men man en dochter niet meer terug gezien. Dit voorval had plaats in de uitgaans buurt waar wij ook naar toe gingen tijdens een avondje stappen.

In de taxi naar het het hotel werden we on wel. Alsof we waren ge'drogeerd in de laatste bar, mischien heeft iemand iets in ons laatste drankje gedaan. Alles werd waas voor men ogen. De taxi stopte , het was precies droment dat gemaskerde mannen mij en men familie binnen droegen in een alleen staande woning aan de rand van de woestijn. En ik verloor mijn bewustijn.

Ik word wakker. Ik lig nat in het zweet met handboeien geketend aan een bed, er steekt een bakster in met rechter arm ader. Ik ben naakt en voel een pijn in men anus en vagina. Ik hoest en braak een slijmerige sperma achtige substantie uit. Wat is er allemaal gebeurd met mij en men familie voor ik ben weg gezonken door de d**gs. Een paar donkere inheemse mannen komen naast me zitten en lachen, ze spreken onverstaande taal tegen mekaar en lijken er lol in te hebben. ze kijken naar me en één van hen hen haalt een tablet tevoorschijn, daarop laat hij een video-file openen waarop ik mezelf zie. Mijn ogen wijd-open , naakt en schuim op men blauw uitgeslagen lippen. Op de video gebeurde het volgende.

Ik lag gebonden op bed. Er werden drie camera's rond mij opgesteld. Eén gemaskerde kerel deed een boodschap naar de buitenwereld voor de cameras en deed daarna zijn kleding uit , de medestaanders ook. Daarna gingen ze allen rond mij staan en begonnen ze zich af te trekken. Iemand ging op mij buik zitten en men borsten te masseren. Hij stak zijn piemel er tussen en begon me te tietneuken. Het schuim uit men mond droop tot tussen men tieten en rondom zen eikel. Hij was fel behaard wat ik heel degoutant vond als ik de beelden bekeek. Maar op het moment zelf merkte ik er precies niets van wat er rond om mij gebeurde. Ik zag de man zijn penis naar men hoofd brengen en zen rammende piemel in mijn mond steken. Ik kok-halsde als ik de beelden zag. De andere mannen trokken mij benen open en staken hun vingers in me. Ik zie op de monitor hoe ze met meerdere mij vingeren. Daarna komt de kerel met zijn piemel uit mijn mond en brengt zijn lid tussen mij benen en steekt hem erin. Ik zie mezelf kreunen en genieten van zijn sex tussen mij benen. Ik walg van mezelf. Vijf minuten later komt hij grijzend klaar. Onmiddelijk word zijn plaats ingenomen door één van zijn vijf kompanen. En zo gaat het maar door. Ik zie op de beelden hoe hun zaad uit mij kutje druipt iedere keer dat één van hun , hun plaats vervangt. Tijdens het neuken komt er ook één voor mij gezicht zitten en dwingt mij om te pijpen en trekt hard aan mijn haar. Ik neem zijn sperma-lading in mijn mond en laat het daarna over mijn tieten glijden en een deel slik ik in , allemaal terwijl ik door de laatste van de vijf word geneukt.

Na dat ze met me klaat zijn zie ik ze allemaal van me wag gaan. Ze maken men verlamd lichaam uit voor hoer en stront en ze spuwen op me. Ik zie dat ze me een gagbal aandoen en me omdraaien zodat ik op men buik lig. Ik hoor op het tablet dat voor men neus was geblaf. Twee rotweilers komen in beeld. Ze geven ze eten en geleiden één van hen naar mij. Ik zie mezelf liggen en één van de mannen streelt me tussen men billen. Hij neemt daarna een tube gel , glij middel . En wrijft dit rond men anus en tussen men volledige bilspeet.

De hond neemt plaats tussen men benen , hij likt tussen men billen. Ik zie me op het scherm verlekkerd kreunen , ik walg en geef een nieuwe lading sperma over want ik kan al verwachten van waar die pijn in men anus komt. En daar gebeurt het. De hond zet zet zen voorpoten op men rug en neemt een neukpoze aan en doet me in men kont. de andere word voor mij gezet en de kont van de hond word in mij gezicht geduwd. Ik gebrekig engels word mij gezegd dat ik men mond moet open doen en men tong moet uit steken. En voor ik het weet rim ik een mannelijke rotweiler terwijl een andere me anaal neemt. Ik hoor mannen lachen op de video maar ook terwijl ik de video bekijk. Ze lachen opnieuw omdat ze weten wat voor een laag gezonken sloerie ik wel ben geworden. Ik zie op de beelden dat ik de honden-piemel in men mond neem. Ik sluit mijn ogen , ik hoef de rest niet te zien. Ik hoor de mannen lachen en hoe de honden klaarkomen. Daarna hoor ik mezelf wenen en braken.

Wat willen jullie meer van me , jullie hebben alles al afgepakt en mezelf gebroken , wat meer ! ? Een man komt op me af , jij bent een spion , vertel ons alles en we laten u en je familie gaan . Ik sta verstomd en weet niet wat te zeggen , . . .
Ik spion , ik weet niet waarover u het heeft. Hazo zegt de man , laat ons eens zien of je iets lost wanneer we de dochter erbij word gehaald.;

Mijn dochter word onder luid gelach met de haren de kamer in gesleurd. Ze is naakt en vuil. Ik loop naar haar toe maar word door de boeien tegen gehouden. Sorry HOERENMOEDER maar we moeten haar wel binnen sleuren , zegt de man tegen mij , Je moet begrijpen dat ze niet meer op haar benen kan staan nadat ze door ons is aangepakt geweest . Ik keek naar men dochter en zag de klodders sperma van tussen haar benen druipen. Vertel ons wat we moeten weten of we neuken haar gat vol , ze lachten en één van hen kwam naderbij en fluisterde in men oor : ik was de eerste die in haar klaarkwam , als ze binnen negen maanden bevalt wil je de kleine naar mij noemen. Zijn rotte tanden stonken uren in de wind . Mijn lieve meid geneukt door zo een gedrochten en misschien ook nog eens zwanger gemaakt , neen , dit kon ik niet aanvaarden . Vertel ons wat we moeten weten herhaalde zich de vraag . Of we laten nadat we klaar zijn met je geliefde Deborah haar aan onze honden over.

Einde deel 1
de rest komt
70% (8/4)
 
Categories: AnalFetishHardcore
Posted by dronetown
2 years ago    Views: 615
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geil, ben benieuwd naar deel 2.
2 years ago
wat een geil verhaal.