Iskustvo sa kolegom

Probudio sam se ujutro oko 10h i činilo mi se da je napolju baš lepo vreme, sunce je delovalo baš jako i konačno mi je bio prošao aprilski ispitni rok i imao sam vremena za bleju. Probudio sam se sa dignutom kurcinom i bio sam baš napaljen, ali nije mi bilo do drkanja. Nisam znao šta ću sa sobom i skontao sam da iscimam kolegu sa faksa da odemo do Štranda da se malo čvarimo na suncu, gledamo lepe cice, možda sretnemo neku poznatu, da malo izblejimo na suncu, uhvatimo boju, malo da prikažemo učinke iz teretane. Pozvao sam ga da odemo do Štranda, ali on je bio u fazonu da je hladno za Štrand, ali i da se njemu ide, pa je predložio da dođem do njega, da zamotamo nešto, popijemo kafu, pa da idemo. I tako je i bilo. Obukao sam šorc, majcu, obuo apostolke, poneo nešto para, uzeo peškir i naočare i već sam bio na ulici. Kada sam izašao skontao sam da vetar poprilično duva i da nije baš tako toplo kao što mi se činilo. Ubrzo sam primetio da sam bukvalno jedini letnje obučen na ulici i da ama baš niko nije komotnije obučen. Inače sam zimogrožljiv tip i dok sam došao do kolege koji živi na 20ak min od mene sav sam se bio smrzao, naročito su mi se noge bile smrzle. Tu sam se već totalno bio smorio, jer proteklih dana je baš bilo sunčano i skroz toplo, a danas kada konačno nemam nikakvih obaveza je isuviše hladno da bih išao na plažu, i nije bilo teoretske šanse da ću danas ležati pod suncem, a tako sam se bio uželeo te letnje vreline...

Kolega mi je otvorio vrata od stana i ja sam izustio- "Ništa od našeg Štranda- smrznuo sam se kao pička". On se tu nasmejao i bio je u fazonu da je i sam to skontao i da je danas stvarno baš zahladilo.Bili smo sami gajbi, i pošto sam bio totalno smrznut, rekao sam mu da moram pod tuš i to pod vrući tuš da se ugrejem pošteno da ne bih tu cvokotao kako sam bio sav smrznut. Dok sam se ja otkarvljivao pod vrućim tušem on nam je bio skuvao kafu i počeo da mota spravicu. Izašao sam iz kupatila i tražio sam da mi da nešto toplije da obučem i ča**** neke. I kako mi je on davao da se obučem, tu smo se nešto bili zapričali, skinuo sam peškir koji mi je bio vezan oko struka i počeo pred njim da se oblačim. Počeo sam od belih toplih sportskih čarapa koje mi je dao. Primetio sam da mi gleda u pitonca malo više nego što je po meni normalno, ali nisam mario, čak mi je bilo i interesantno što sam to skontao. Obukao sam se, zapalio pljugu, on spravicu, i bleja je otpočela. Kontali smo da igramo neki SonyPlaystation, da malo otpadamo u gajbi, pošto sunca definitivno nije bilo za plažu.

Kolega: E, buraz koliko ti često briješ ta muda?
ja: Pa, ono... Dosta često. što pitaš?
kolega: Pa, vidim da su ti glatka.
ja: Hahahaaa Skontao sam ja da mi nešto gledaš u tukija xD Pa, ono... Brijem ih često, onako usput, kad se tuširam.. Realno- održavam ih da su mi uvek glatka i spremna za lizanje :D
Kolega: Verovao ili ne ja ih nikada nisam obrijao.
Ja: Pa, kako nisi? Baš nikada? Je l me zajebavaš?
Kolega: Ma, ozbiljno stvarno nisam.

I tu ti on skine trenerku i gaće onako samo da mi pokaže i stvarno- kurac mu je delovao skroz zapušteno, a jaja baš, baš dlakava.

Kolega: Ponekad skratim malo makazama, ali nisam nikada obrijao. Frka mi jako da se ne posečem, ae ovo gore sam još i brijao, ali muda nisam baš nikad. Ne smem.
Ja: Hoćeš ja da ti ih obrijem? xD
Kolega: Pa, hajde.
Ja: Ozbiljno- hoćeš? Meni nije frka.
Kolega: Pa, hajde....TO BE CONTINUED....
100% (13/0)
 
Posted by drkuzporn
9 months ago    Views: 390
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
Meni je ovo bilo sasvim dovoljno i zanimljivo.
3 months ago
Meni je ovo bilo sasvim dovoljno i zanimljivo.
4 months ago
Super je priča, šteta što nije nešto bilo.. :)
7 months ago
Dalje... Pa obrijao sam mu muda, a zatim i sve ostalo- dopalo mu se kako izgleda. Kasnje mi je jednom bio pokazao i kako se sam bio obrija i hvalio mi se podle kako su mu od tad ženske baš češće dudlale. Eto to je bilo to. Bilo mi je interesantno iskustvo u svakom slučaju.
zlatnirat...
retired
8 months ago
sta bi dalje?
ako je neko iz bg-a, sa smestjem, za str8 drk uz porn, neka pise