Orar sexual

Daca programul incarcat sau nevoile personale diferite intervin in calea intimitatii sexuale, va puteti aranja din timp partidele de sex impreuna cu sotul/sotia.Lipsurile in ceea ce priveste afectiunea fizica pot cauza mai multa tensiune decat orice alta responsabilitate (si stres) zilnica, precum copii sau mentinerea echilibrului dintre munca si distractie.

De aceea specialistii sustin ca trebuie sa invatati sa va stabiliti un orar sexual:

- Comunicati deschis despre sentimentele si gandurile voastre legate de intimitatea sexuala, de programul zilnic diferit si despre nevoile personale.
- Nu va ganditi ca atunci cand stabiliti momentul actului sexual acesta devine mai plictisitor.
- Analizati-va ambele programe si alegeti cel putin doua momente pe sapatamana care sa va convina la amandoi.
- Tineti cont si de programul copiilor sau de alte angajamente.
- Nu alegeti un moment pe care este posibil sa-l amane unul dintre voi.
- Acceptati faptul ca amandoi va trebui sa faceti compromisuri. Este posibil ca si tu si partenerul tau sa fiti nevoiti sa renuntati la cateva ore de somn.
- Odata ce ati stabilit programul incercati sa il urmati cu strictete.
- Incercati sa iesiti undeva si fara copii, cel putin odata pe luna. Acest tip de escapade sunt foarte benefice mariajului.

“Atunci cand problemele fizice nu reprezinta problema fundamentala in reducerea vietii sexuale, exista multe remedii pentru a reaprinde flacara pasiunii. In principiu, problema se rezolva prin comunicare si prin restabilirea prioritatilor personale, pentru a face loc dragostei si sexului, afirma Jan Sinatra, psihote****ut si co-autor al cartii “Heart Sense for Women”, din Manchester, Conn.

Totusi, pentru unii este necesar doar sa-si faca timp in programul zilnic pentru a fi impreuna, restul problemelor rezolvadu-se de la sine. Stabilirea unor intalniri intime poate fi pasul necesar pentru imbunatatirea vietii de cuplu.”
100% (0/0)
 
Posted by dreammakerx69
2 years ago    Views: 347
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments