Cate Calorii Arzi Cand Faci Sex ?

Sursa: www.eromag.ro
Sexul nu mai e de ani buni un subiect tabu iar, potrivit ultimelor studii, societatea actuală este dependentă de el.

De exemplu, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că bărbații se gândesc la sex la fiecare 7 secunde, în timp ce femeile, o dată pe oră.

Oamenii de știință canadieni au aprofundat subiectul și au fost curioși să afle ce preferă femeile atunci când vine vorba de arta amorului și, în urma unui studiu, au ajuns la concluzia, că dintre toate tipurile de sex, femeile adoră cel mai mult să primească… sex oral.

În privința bărbaților, cercetătorii americani au descoperit că, atunci când sunt implicați într-o relație de durată, bărbații se mulțumesc mai mult cu îmbrățișările și săruturie, și mai puțin sexul.
Sexul, sănătate curată

Sexul nu este doar un mod extrem de plăcut de a petrece timpul cu iubitul/iubita, ci are și numeroase beneficii asupra sănătății, după cum susțin chiar medicii.

O viață sexuală activă alungă stresul, depresia, sporește bucuria, întreține sănătatea cardiovasculară, reduce riscul de cancer, te energizează și, nu în ultimul rând, te ajută la menținerea siluetei.
Câte calorii “arzi” făcând sex?

Nu mai este un secret pentru nimeni că sexul, privit obiectiv, este un exercițiu fizic, însă câte caloriite ajută să “arzi”?

Ei bine, sexul oral te face să arzi până la 100 de calorii în jumătate de oră, o partidă de sex completă – 144 de calorii în 30 de minute, iar masturbarea te ajută să pierzi 100 de calorii într-o jumătate de oră. Cheia succesului o reprezintă mișcările regulate, diversele poziții și, nu în ultimul rând, cât mai mult efort depus.
100% (1/0)
 
Posted by dreammakerx69
3 years ago    Views: 393
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments