uitdagen met gevolgen

Uitdagend Met Gevolgen
Ingezonden door: Master Max - Meer...
83.80.139.113Datum & Tijd: 24-04-2009 @ 23:04 - Door: Master Max
Het was zomer en iedereen was luchtig gekleed. Dora voelde zich opgewonden toen ze op stond. een mooie vrouw van in de veertig met klein buikje en superslanke benen. Wat zal ik eens aan trekken ze besloot een strak hemdje te dragen met superkort rokje met hoge laarzen. Tikje hoerig maar net niet overdreven haar man Max werd wakker en zag haar outfit. Hmmm spannend zei hij zal ook wat spannends aantrekken even later kwam hij tevoorschijn in licht transparante witte trainingsbroek met supergeil strak hemdje. Ze besloten samen de markt in het centrum over te gaan. Bij het centrum en gedeeltelijk over de markt gelopen te zijn kregen we trek en besloten de mac donalds in te lopen. Ze bestelden een maaltijd en Ik nam in de hoek plaats met uitzicht over alle tafeltjes en Max tegenover me. Schuin tegen over ons zat een groep jonge gasten ik draaide mijn benen die kant en liet ze achteloos open slaan aangezien ik geen slipje droeg konden ze mijn soppende kruisje net zien. Ik zag hoe een van die gasten zijn maatje erop attendeerde en deed net of ik niks zag en boog diep voorover om in mijn burger te bijten wetende dat ze nu ook een stuk van mijn tietjes zagen een cupje b85 ik vertelde het Max wat ik had gedaan vooral doorgaan zei hij daag ze maar uit.

83.80.139.113Datum & Tijd: 25-04-2009 @ 16:29 - Door: Master Max
Ik at mijn broodje op en veegde mijn vingers af en liet achteloos mijn hand op mijn rechterbeen vallen. Max was nog bezig met zijn broodje en knipoogde naar me. Hierdoor keek ik stiekem naar de groep jongens totaal zo'n 5 jongens van diversen nationaliteiten. Achteloos liet ik mijn hand omhoog gaan en zag hoe ze allemaal gespannen keken. Heel zachtjes wreef ik over mijn rokje over meen soppende spleetje hun goed in de gaten houden. Ik wist al wat ze tegen elkaar zeiden. Wou dat dat mijn hand was vermoede ik. Max keek me strak aan en fluisterden ga is verder en laat ze wat zien. Aangemoedigd door hem liet ik nu mijn hand tussen mijn benen omhoog kruipen en schoof mijn rokje op en streelde mijn vochtige spleet. De jongens konden nu duidelijk alles zien ik draaide mijn hoofd naar ze toe en de brutaalste deed voor dat ik mijn vingers in mijn natte kutje moest doen. Ik spreiden mijn benen nog iets verder en stak meteen 2 vingers in mijn natte doos. Heen en weer gingen de vingers en terwijl ik ze weer aan keek gingen er een paar duimen omhoog van doorgaan prachtig. Hierdoor aangemoedigd ging ik verder en streelde met mijn andere hand over mijn borsten. Met als reactie dat er 2 duimen omhoog gingen. Ik stopte plotseling en sloot mijn benen weer. Ik zei tegen Max wat ik had gedaan hij glimlachte en zei dat hij het gezien had .Ik wist niet hoe ik hun verder kun uitdagen Max wist antwoord. Hij zei pak je pen en schrijf op een servet dat als ze meer wilde zien hun ook wat moesten doen. Het leek me een goed plan en terwijl ik naar het toilet liep gooide ik de boodschap op hun tafel. Op het toilet trok ik mijn bh uit waardoor mijn tepels nu duidelijk door de licht transparante stof heen staken. Ik was bloedgeil toen ik terug liep langs de jongens ze schoven de boodschap van tafel terug zodat ik even moest bukken en hun vol zicht handen op mijn naakte kont en druipende kut.Samen met 2 vriendinnen kijken we hoe de jongens een tafel naast ons reageren op de vrouw.
Ik kijk als ze bukt recht haar blouse in en dacht hee waar is die bh gebleven. We praten weer wat samen en hebben het alle drie gezien dat ze geen ondergoed aan heeft. Isabel zegt dat zou ik nooit durven. Nikki stoot me aan en wijst naar de jongens en we zien een prachtige pik onder de tafel nog wel slapjes maar al best groot. Zachtjes fluisteren we over die piemel hoe die zou voelen en zo. Ik kijk weer naar de tafel waar een stelletje zit en zie dat ze haar mond aflikt als er een 2e pik bloot komt. Ik kijk recht in de ogen van de man hij heeft mooie doordringende ogen en knipoogt naar me. Verlegen draai ik mijn hoofd weg. Uit het niets klinkt een stem of wij lef hebben. Ik kijk op en zie dat t de man is van de vrouw. Hij vraagt of wij wel eens lekkere sex hebben gehad. Nikki zegt ja ik wel ik ook zeg ik Isabel zegt een beetje geïrriteerd gaat je niks aan. Langzaam kom er een heerlijke geur mijn neus binnen en hmm wat ruikt die man lekker hij begint meer vragen te stellen en vraagt of hij er bij mag zitten. Piep piep klinkt t uit zijn broek zak. Hij stelt zich voor als Max en die vrouw daar heet Dora. Hoi Max zeggen we in koor. We zwaaien naar Dora piep piep klinkt het weer en Max pakt zijn telefoon en leest een sms. Dames mag ik jullie uitnodigen voor een spannend heet avontuur. Er klinkt vol mondig jaahh daar hebben we zin in. Das mooi en Max sms't erop los. We kijken weer naar t groepje jongens en zien nu meer blote pikken. Max zegt ik heb gezien dat jullie alle drie een rokje dragen dat is al goed maar jullie boven kleding is niet naar mijn zin. We kijken elkaar aan en beginnen hard te lachen. Jullie vinden dat grappig he, jaah zeggen we in koor. Dora staat op en loopt naar Max toe en zegt doen deze mooie dames ook mee met het spel. Alle drie kijken we Dora aan, spel?
Ik vraag aan Max wat voor spel spelen jullie dan. Wij verleiden jonge mensen voor sex zouden jullie durven met ons mee te gaan naar de winkel hiernaast. Nikki denkt na en zegt C&A zit hier naast ja waarom niet roep ik. Nou zegt Max ik wil dat jullie hiernaast 3 dezelfde blousejes kopen en aan doen. Vanzelfsprekend betaal ik. Mogen we even overleggen Max. Max zegt ja hoor maar niet te lang anders gaan we met die 5 mannen weg ok. Max loopt weg en we fluisteren dat het wel spannend is om een keer te doen. Isabel doet niet mee ze zegt dat ze liever naar huis gaat Nikki en ik zeggen ok is goed dan zien we je morgen weer. We staan op en lopen naar Dora en Max en zeggen ok wij doen t Isabel gaat weg maar wij doen mee.


Datum & Tijd: 03-05-2009 @ 13:27 - Door: dark-Amsterdam
Isabel gaat weg ,.Nikki en Thessa gaan met mij en Dora mee . In de C&A zoekt Dora drie rode doorzichtige bloesjes uit . Ze neemt Nikki en Thessa mee naar de kleed kamers . Ik blijf voor de paskamer wachten en hoor Dora zeggen dat Nikki en Thessa hun BH uit moeten doen . Nikki stribbelt tegen maar geeft Dora toch gelijk . Dora roept mij en ik schuif het gordijn opzij . Ik zie de dames staan in hun doorzichtige bloesjes . Nu snap ik ook waarom Nikki tegenstribbelde .
Door haar tepels zitten een paar piercings die erg opvallen .
MMMM, "zeg ik "wat zien jullie er lekker geil uit ". Ik strijk bij Nikki over haar tepels die genietend blijf staan . "Zo maak je me wel heel erg geil "zeg ze "ik krijg er gewoon een natte kut van ". Ik grijp onder haar korte rokje en schuif haar slipje opzij . Ik laat een vinger door haar natte schaamlippen glijden en voel dat ook haar schaamlippen gepierced zijn . Met een geroutineerde beweging schuif ik haar slipje naar beneden . "die heb je vandaag toch niet meer nodig "zeg ik . Ik trek haar rokje omhoog en Dora en Thessa kijken tegen haar kale gepiercte kutje aan . Ze heeft een piercing door haar clitoris en twee piercings door iedere schaamlip .
MMMMMM, Wat geil "zegt Thessa "Waarom heb je nooit tegen mij gezegd dat je piercings had .
Zelf zou ik die ook graag willen ,maar ik heb het nooit gedurfd omdat ik bang was dat het erg pijnlijk zou zijn .
"Dat valt erg mee "zeg Nikki "maar je sexgevoel wordt er wel erg door versterkt .
Thessa trekt haar rokje omhoog terwijl ze gebiologeerd naar haar vriendin de'r kutje staart .
Ze laat haar broekje zakken en begint haar kutje te strelen .
Alleen boven haar schaamlippen staat een heel dun streepje schaamhaar .
Ze beweegt haar vingers tussen haar schaamlippen .
Dora laat zich op kaar knieen zakken en begint Thessa te likken .
Thessa probeert haar benen te spreiden zodat Dora er goed bij kan ,maar haar slipje belemmerd dat .
Dora pakt het slipje en zonder pardon trekt ze het stuk .
Die heb jij ook niet meer nodig vandaag "zegt ze "
Thessa leunt achterover tegen het schot en geniet zichtbaar van de tong van Dora .
Als Thessa genietend kreun en op het punt staat klaar te komen staat Dora op .
Klaar komen doe je straks maar "zegt ze "wij maken elkaar alleen maar zo geil mogelijk !!!!
Teleurgesteld laat Thessa haar korte rokje over haar dijen glijden .
Als Ik heb afgerekend lopen we naar buiten ,Thessa heeft haar gescheurde slipje achtergelaten in het kleedhokje .
Buiten begint ze over de piercings van Nikki . Nikki verteld haar uitgebreid hoe geil het wel is om die piercings te hebben . "Soms heb ik er gewichtjes aan hangen en dan denk ik "je moest eens weten hoe ik er nu bijloopt als ik een bekende tegen kom !!!! Thessa luistert geintresseerd en af en toe hoor ik haar zelfs kreunen .
Volgens mij wil je ze zelf ook "begint Dora"
Ik ben er NU geil genoeg voor "zegt Thessa "als jij het ook laat doen ,gaan we nu naar de piercer en kijkt Dora geil aan .
Dora kijkt mij aan en ik knikt , "voor mij mag je "zeg ik .
OKE "zeg Dora "kom op dan gaan we gelijk >


Datum & Tijd: 09-05-2009 @ 17:35 - Door: Master Max
Ze lopen met zijn 4en naar de pierceshop daar aan gekomen blijkt dat die gesloten is Thessa kreunt teleurgesteld. Max ziet het kom maar naar ons huisje dan krijg je iets nieuws aan ervaring in je sexleven zegt Max. Thessa kijkt Nikki aan en knikt tegen haar . Thessa haar tepels steken hard door het transparante shirtje heen en terwijl ze Nikki wat in haar oor fluistert ziet Max dat haar tepels over de borsten van Nikki glijden waardoor de tepels van Nikki ook harder worden. Top zeggen ze doen we wij zijn wel in voor een verzetje. Dora loopt naar de meiden en fluistert hun wat in hun oor. We gaan gezamenlijk weer terug door de winkelstraat op dit stuk is het niet zo druk. Ze lopen met zijn 3en voor me arm in arm. Plotseling tillen ze na 1 2 3 gezegd te hebben alle 3 hun rokjes op en kijk ik naar 3 mooie kontjes spiernaakt onder hun rokjes .Dit houden ze bijna een minuut vol en ik zie hoe ze expres met hun heupen deinen de billen wiebelen erotisch langs elkaar. Daarna draaien ze zich even om en lopen achteruit en ik kijk tegen drie mooie kutjes aan de een nog natter dan de ander. Nikki laat zelfs een vinger door haar spleet gaan en wil hem naar haar mond brengen. Dora ziet dat en pakt haar vinger en likt hem af. Hmm dat smaakt naar meer zegt ze lachend. Inmiddels naderen we onze woning en we gaan snel naar binnen. Ik schenk voor iedereen een drankje in terwijl Thessa en Nikki aandachtig rond kijken. Ze zien een balk dwars door de woonkamer met daarin 4 sterke haken en 2 katrollen. Ze kijken elkaar en dan Dora vragend. Waar dat voor is zegt Dora wouden jullie dat echt weten of ook meemaken het heeft te maken met totalen onderwerping en heel veel genot. Thessa zegt meteen zonder blikken of blozen Ja ik wel. Nikki geeft daarop meteen ook haar jawoord het lijkt me wel eens spannend om mee te maken. Max pakt een paar opbergkisten en doet ze open er ligt van alles in van boeien tot zweepjes en dildo's en vibrators tepelklemmen van alles wat zelfs zuigpompen. Nikki onderzoekt samen met Thessa alles en kijken verwonderd naar een hele dikke dong. Een namaakpik met 2 koppen ongeveer een 90 centimeter lang. We drinken met zijn allen onze drankjes op en de stemming komt er nog beter in.


100% (2/0)
 
Posted by doramax
3 years ago    Views: 625
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Weer een prachtig verhaal. Ben benieuwd of het nog verder gaat.