Gea op de rommelmarkt

Gea op de rommelmarkt


Gea ging naar een rommelmarkt met meer dan 400 kramen lekker alleen zonder k**s.
Ze parkeerde de auto op het parkeerterrein wat er bij hoorde en stapte uit. Naast haar stapte op dat moment ook een man uit de auto. He Gea jij ook hier dagje naar de rommelmarkt. Ze draaide zich om en keek in het lachende gezicht van Jaap. Ze kende hem al vele jaren van een internetchat en had vaak gedold met hem meestal sexueel getint. Jaap liep naar haar toe en pakte haar hand en gaf haar drie kussen op mijn wangen. Zullen we samen gaan struinen vroeg hij. Ik keek hem strak aan in zijn glinsterende ogen en knikte oke. We betaalden de entree en gingen naar binnen en liepen langs de kramen. Jaap pakte bij een kraam een zwarte legging uit het rek die behoorlijk transparant was. Daarna pakte hij een paars shirtje met lange mouwen en een diepe v hals strak model en een blauw rokje allemaal transparant. Zo vraagt hij aan de verkoper wat kost dat, 15 euro meneer drie dingen . Ik kijk hem aan wat koop jij nou Jaap. Jaap lacht is voor jou krijg je van mij, maar wel even showen hoor.
Dat durf ik niet antwoord ik. Tuurlijk wel zegt hij je hebt een lange jas aan en je komt hier waarschijnlijk toch nooit meer. Ik denk even na klinkt wel spannend en uitdagend we zijn toch samen. Ah waarom ook niet. Waar moet ik me dan omkleden Jaap vraag ik en voel me kutje al natter worden. Jaap wijst naar de toiletten en trekt me mee erheen. Ik loop naar binnen en pak een hokje het ziet er mooi schoon uit. Jaap wacht buiten op me, ik trek mijn bovenkleding uit en pas eerst de legging. Die zit strak om mijn stevige volle benen en door mijn bilnaad heen. Ik bekijk de stof nog eens goed, en zie dat je er kompleet doorheen kan kijken. Wat een geil gezicht ik voel me al vochtig worden. Je ziet zo mijn string short zitten en kan de motiefjes zien. Ik ben blij dat ik zo een moderne slip heb aangedaan. Zo blauw rokje erover nog steeds kan je de slip zien alleen nu moet je goed kijken. Ik ga staan en trek het rokje glad wel kort maar een paar centimeter over mijn kutje. Zo nu het shirtje aan en merk dat mijn bh boven de v hals uitkomt. Zal die Jaap krijgen en trek mijn bh uit. Zie mijn tepels en tepelhoven en zelfs mijn tietten duidelijk door de stof heen, ik wordt zo geil als boter van de spanning en het laten zien zo. Hup jas aan toiletdame betaald en naar Jaap die me al glimlachend opwacht. Hij trekt me naast de trap en maakt mijn jas los, het zijn maar zes knopen. Dan slaat hij mijn jas open en fluit zachtjes. Zo Gea dat is een supersexy outfit, en brutaal streelt hij mijn borsten. Hij knijpt even plagerig in mijn tepels die als kogels zichtbaar zijn door de stof heen. Onderwijl kijk ik goed rond of we niet betrapt worden. Dan voel ik plagerig en strelend zijn vingertoppen de rand van mijn stringslip volgen, met als effect dat mijn lippen opzwellen van geiligheid. Oh niet hier doen fluister ik hem toe, als hij plagerig in mijn kutlipjes knijpt. Ik knoop mijn jas dicht en geef hem een natte zoen vol op zijn bekkie en bedank hem voor de outfit. Terwijl ik Jaap kus maakt hij stiekem de bovenste knoop van mijn jas los.
We lopen verder en bij een stalletje met snuisterijen buk ik voorover om een beeldje beter te bekijken. Het is niet zo druk nu en de mensen letten niet echt op. Jaap zijn vingers glijden langs mijn been omhoog, brutaal als hij is zit hij zo tegen mijn kutje aan, en volgt de naad van de stof van de legging. Jaap voelt een draadje los hangen en klemt het tussen zijn vingers, dan laat hij zijn hand zakken via haar andere been. Net boven mijn knie laat hij het draadje los en klimt weer omhoog. Ik doe net alsof ik het beeldje grondig bestudeer, en voel zijn strelende hand weer omhoog komen. Oh mijn god nog even en kom hier staand klaar schiet het door me heen. Ik voel de vingers de naad weer volgen. He dat voelt aan alsof hij over mijn natte kutlippen heen glijd, en ik ben weer een stapje dichterbij een orgasme. Jaap voelde inderdaad dat haar geilende kutje nu net aan bloot lag. Hij trok zijn hand plotseling onder mijn jas vandaan die weer in model valt. Ik draai mijn hoofd om en fluister tegen hem ik was er bijna.
Komt goed zegt Jaap met een brede glimlach op zijn mond, met een knipoog erbij.
Na een half uurtje staan we bij een kraam met parfum en luchtjes ik zie ineens mijn favoriet achteraan staan. Ik buk ver voorover en kan er net bij. Ineens staat de verkoper recht voor me en staart meteen naar mijn tietten. Die zijn zo goed zichtbaar van boven en ik zie hem kleuren. Ik vraag wat kost deze terwijl ik me iets opricht. De verkoper kan met moeite zijn ogen van mijn tietten af krijgen en kijkt naar het luchtje.
Normaal 30 euro mevrouw maar er kan onderhandeld worden zegt hij met een kleur op zijn gezicht. Ik kijk naar beneden en zie ineens waarom hij zo kleurt, hij had vol aanzicht op mijn tietten. Ineens voel ik de hand van Jaap weer onder mijn jas omhoog kruipen langs mijn benen die lichtjes gespreid staan voor het evenwicht. Hij glijd weer zo naar mijn nog natte kutje en glijd met een vinger pardoes over mijn klit en begint die in hoog tempo te bewerken. Ik voel de opwinding en zo geil als ik ben knoop ik mijn jas open en toon de verkoper de volle inhoud van mijn sexy outfit. De verkoper zijn ogen flitsen van mijn borsten naar mijn geilende kutje. Dan realiseer ik me ineens dat Jaap op mijn klitje zit onder mijn slip en kijk snel naar beneden. Daar zie ik mijn open kruis legging en mijn opzij geschoven slipkruisje en Jaap zijn vinger masserend over mijn klit terwijl mijn gezwollen lippen wat open staan. Ik krijg ook een kleur als een biet en gooi zo 20 euro neer en kom klaar op Jaap zijn vinger. Bevend sluit ik snel mijn jas en pak het tasje aan wat de verkoper aanreikt. Snel loop ik weg zonder te kijken zodat Jaap me los moet laten en mijn jas weer terug valt. Boos kijk ik Jaap aan die me snel volgde. Zo Jaap nu is de pret over ik heb een drijfnatte kut en stond ermee mooi voor paal. Jaap lacht oke als je er zo over denkt dan wat anders wat dacht je van een wedje, win jij doe ik alles wat je zegt win ik dan doe jij alles wat zeg Gea. Ik kijk hem nog boos aan en zeg wat is dat wedje dan. Dat ik je binnen 5 minuten 50 euro bespaar, ik kijk rond maar zie niks warmee het zou lukken en besluit het aan te nemen. Ik zeg tegen Jaap oke deal is deal maar je tijd is 2 minuten meer krijg je niet door dat geintje en de tijd gaat nu in. Oke antwoord Jaap en bekracht het wedje met een handdruk. Ik kijk rond en vraag me af hoe hij zo zeker van zijn zaak is.
Nog 1 minuut zeg ik tegen hem. Open je tasje maar met de parfum. Ik open het bewuste tasje en zie 3 flesjes van mijn merk in de tas zitten, het schaamrood stijgt naar mijn kaken. Oke zeg ik kleurend jij wint. Moet je nagaan Gea kom je klaar en je verdient er dubbel en dwars mee. Nu ik erover nadacht schoot ik in de lach en mijn boosheid was verdwenen, en mijn geiligheid kwam weer opzetten. Oke zei Jaap ik wil dat je de bovenste en onderste knoop van je jas losmaakt voor we verder lopen.
Ik voldeed aan zijn opdracht en we liepen verder, een paar minuten later zei hij nu wil ik dat je ook je slip eronder verwijdert daar op de wc en je laat de deur open niet op slot. Ik liep naar binnen en glimlachte tegen de toiletdame en liep een toilet in en trok mijn laarsjes uit en mijn legging met slip. Op het moment dat ik mijn natte slip in mijn tas stopte kwam er net een jong ding binnen lopen die vol zicht had op mijn kale geilende kut. Ze liep het hokje naast me in, en terwijl ik de legging omhoog trok hoorde ik haar kreunen uit het hokje naast me en fluisteren oh geile dame kom hier met die kut wil je likken. Ik trekt het rokje goed en luistert aandachtig en hoort hoe de meid met haar zelf speelt door de soppende geluiden die ik maar al te goed herken. Ik fatsoeneer me en fluister wat harder gaat het meisje moet ik even helpen. Even hoor ik niks en terwijl ik naar buiten stap gaat haar deurtje open. Ik zie haar zitten met haar vingers nog in dat jeugdige kutje. Ze kijkt me aan terwijl ik haar hokje binnenloop,
Ik pak haar bij haar haren en druk haar mond op mijn kut terwijl ik met mijn andere hand het rokje omhoog hou. Ze doet even alsof ze niet wil maar dan zeg ik dat is toch wat je zei, en ze geeft zich gewonnen. Ik til een been hoog op en zet het op de stortbak zodat ze er goed bij kan. Dan voel ik haar tong over mijn klit schieten en voel hoe ze met 2 vingers mijn kutje leeg lepelt. Ze slikt alles genietend door en likt haar vingers af dan duwt ze met haar andere hand ineens 2 vingers door mijn kontgaatje in ik kom weer schokkend klaar terwijl ze me leeg likt. Ze likt me helemaal schoon en ik bedank haar terwijl ik me weer fatsoeneer en weg loop. Ik betaal de toiletdame die waarschijnlijk toch wat gehoord moet hebben of half doof is. Buiten zie ik Jaap staan en vertel hem het kleine maar heftige avontuurtje. Leuk zegt hij en genoten ja zeker antwoord ik lachend mijn kutje is helemaal schoongelikt. Hij steekt pardoes zijn hand onder mijn jas en voelt en mijn schoongelikte kutje, zachtjes trekt hij aan mijn lipjes en ik voel een vinger naar binnen glijden. Snel kijk ik rond of we opvallen maar niemand schijnt er aanstoot aan te geven, met als gevolg dat mijn kutje weer drijfnat wordt. Zeg Jaap zeg ik als hij zijn hand weer terug trekt ik sjouw me een breuk nu kunnen we onze tassen niet even naar de auto brengen. We hadden beiden al het een en ander gekocht buiten de sexy opwindende momentjes en hij vond het een goed plan. Bij de uitgang kregen we een stempeltje dat we zo weer naar binnen konden.
Het was warm buiten en we liepen naar de auto hij gooide zijn tas zo in de achterbak.
Ik openden mijn auto en ordenen alles netjes op de achterbank ik stond ver voorover gebogen. Zo staan blijven zei hij, en ik bevroor in mijn houding ik voelde hoe hij de jas over mijn billen sloeg terwijl hij achter me stond. Dan stak hij een paar vingers in me en begon heftig rond te draaien en te stoten mij oprekkend. Spontaan trok hij zijn vingers terug terwijl ik al aardig op weg was naar een orgasme. Dan voelde ik iets koels tegen mijn lippen aan en voelde een balletje naar binnen komen en nog een en nog een ik voelde drie balletjes diep in me werden gedrukt. Hij trok mijn jas weer goed en zei kom dan gaan we terug. Onder het lopen voelde ik de balletjes bewegen in me wat me bloed en bloedgeil maakten. We liepen weer naar binnen en na een vijftal minuten hield ik me aan hem vast omdat ik zo heftig orgasme kreeg dat ik stond te trillen als een gek. Het geil liep uit mijn kut langs mijn dijen naar beneden. Lekker he zegt hij me lachend aankijkend. Oh man dat is heerlijk Jaap dat getik en die kogeltjes in de genotsballetjes maken me helemaal gek. Ik weet niet of ik dit nog lang volhoud.
Nog even volhouden Gea antwoord hij en bevel was bevel en ik gehoorzaamde. We liepen verder en kwamen een kraam tegen met jassen hij keek rond en haalde er een mooie zwarte getailleerde jas tussen uit wat een plaatje was maar wel een stuk korter.
Pas hem is zegt hij. Ik kom tussen de rekken staan en doe mijn jas uit en trek snel die jas aan, die een stuk korter is de rand komt net 3 vingers over mijn kutje heen. Snel zegt hij hou hem maar aan die krijg je van mij en kijkt me daarbij gebiedend aan. Hij rekent af en mijn lange jas verdwijnt in een tas. Toch wat ongemakkelijk lopen we verder ik ben bang dat iedereen nu mijn naaktheid kan zien en loop daarom wat gef***eerd. Niet doen zegt Jaap je komt hier toch voorlopig niet meer daar heeft hij een punt en ik ontspan me wat terwijl we verder lopen. Door de speakers schalt een stem dat ze nog maar een uurtje open zijn. We komen bij een kraam met van allerlei leuke hebbedingetjes en ontspannen pak ik het een na het ander op om het beter te bekijken. Plots voel ik in mijn kut een getril wat steeds harder gaat. Oh jee dat kreng heeft er ook een vibrerend eitje in gedaan en start hem met de afstand bediening.
Binnen de kortste keren kom ik weer klaar en voel de sappen lopen langs mijn dijen naar beneden. Jaap gaat achter me staan en ik voel hoe hij de sappen door mijn bilnaad smeert. Hij kijkt rond en ziet dat we eigenlijk best wel een beetje afgesloten staan. Ineens voel ik wat warms en hards tegen me kontgaatje aandrukken die hij net goed gesmeerd heeft. Niet hier wil ik nog zeggen maar het is al te laat hij dringt mijn warme strakke holletje een stuk in. Zachtjes staat hij me even te neuken in mijn kontje terwijl ik steun zoek aan de kraam. Onderwijl gaat ook het eitje met de balletjes te keer en ik kom weer klaar met een rood hoofd waardoor ik hard met mijn bilspieren knijp. Dit heeft tot gevolg dat hij ook klaarkomt en mijn kontje vol spuit. Er komt iemand aan kreun ik en hij is net op tijd om zijn pik in zijn broek te laten glijden.
We lopen naar de toiletten waar we ons zelf schoonmaakten. We gaan naar de uitgang terwijl hij het eitje uit had gezet voor dat we toiletten binnen gingen ik had alles schoongemaakt en stopten het in zijn tas. Is het nu over vroeg hij terwijl we naar de auto’s liepen. Eigenlijk wou ik naar huis naar mijn dochters. Kom zegt hij bel ze dat je zo moe bent dat je morgen thuis komt dat is ook een opdracht zegt hij knipogend. Ik besluit er een belletje aan te geven en zie hoe hij aandachtig luistert. De meiden vonden het goed eten was al klaar en ze zouden de dieren verzorgen. Jaap zei dat ik hem moest volgen en 15 minuten later hadden we in een hotel in de buurt een kamer voor de nacht


100% (8/0)
 
Posted by doramax
3 years ago    Views: 321
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments