De opvoeding

Ik kwam thuis van een business trip. De zaken waren goed verlopen en ik had een vroegere vlucht genomen. Toen ik het huis betrad, hoorde ik boven nogal wat lawaai. Ik liep stil de trap op. De deur van onze grote slaapkamer stond half open. Daar zag ik het dan. Drie mannen waren bezig met alle openingen van mijn vrouw. Ik hoorde de teef kermen van genot. De drie lieten hun lading gaan. Ze stapten opzij en drie andere mannen namen hun plaats in. En mijn vrouw liet maar begaan en smeekte om meer.

Ik vond het wel geil, maar was eigenlijk ook boos omdat zij het deed zonder mijn medeweten. De teef moest een lesje krijgen.

Samen met mijn vriend, bijgenaamd de Opvoeder, werkte ik aan een plannetje en de uitvoering liet lang op zich wachten. De teef, mijn teef, Lydia werd onwetend opgenomen in een heropvoedingsprogramma. Die avond hadden we een intiem etentje bij ons thuis. Bij het aperitief begon Lydia langzaam slaperig te worden en na 5 minuten had het slaapmiddel zijn werk gedaan.

Het was donker. Langzaam werd Lydia zich weer bewust van zichzelf. Ze lag neer, op haar buik. Ze werd zich bewust van de ongemakkelijk houding en wilde bewegen. Ze kon noch haar armen, noch haar benen, noch haar middel bewegen. Deze waren stevig vastgemaakt op een liggend X-kruis. Haar hoofd was niet gesteund.

"Hallo". Er gebeurde niets.
"Is hier iemand" ? Geen reactie.
"Kan iemand me losmaken, het is zeer ongemakkelijk". Weer geen wederwoord.
"O, ik begrijp het. Het is jij, Jean. Je hebt weer een nieuw spelletje bedacht. Wat gebeurt er nu ?" Stilte.
"Dit is niet meer leuk, maak mij los. Je bakt er niets van Jean. Dit moet nu stoppen."

Enkele spots lichtten langzaam op. Op de wanden waren spiegels en vanuit alle hoeken zag ze hoe ze opengesperd verankerd lag op een groot houten, liggend kruis. Ze werd op haar plaats gehouden door brede leren pols- en enkelbanden. Over haar taille liep een stevige lederen riem. Haar bovenarmen werden door riemen op het kruis net onder de oksels vastgemaakt, haar dijen vlak bij haar bilnaad.

"Jean, nu is het genoeg !" tierde ze. Als antwoord lichtte er een flat screen op. Daar zag ze hoe een man ondersteboven hing en door drie vrouwen werd gegeseld. Geenenkel plaatsje werd gespaard. Zijn diep geroep vulde de kamer. Lydia begon te paniekeren.

Plots verdween het beeld weer. Een stem weerklonk. "Jou zedeloos gedrag moet aangepast worden. Wij gaan je trainen dat je altijd, overal en gelijk welke wens van je man, en vanaf nu je absolute meester, wordt uitgevoerd.Is Dit Duidelijk ?" "Ik wil dat je mij onmiddellijk losmaakt". Lydia probeerde gezag in haar trillende stem te leggen. Het antwoord was zeer kort :"Dertig."

Een deur ging open en een volledig naakte, volledig kale dame kwam binnen. In haar hand had ze een zweep met vier lange stringen. Zonder één woord gaf ze een eerste slag, op haar linkerbil. Lydia gilde. "Eén", zei de vrouwelijke beul. Weer zoefden de stringen door de lucht. Nu werd de rechterbil hard getroffen. Een nieuwe kreet klonk door de kamer. "Twee," zei de kale dame. "Stop, stop," jammerde Lydia vertwijfeld. Weer klonk de wind door de stringen. Opnieuw gegil en gejammer. "Drie," zei de naakte dame. Ze haalde diep adem waardoor haar boezem mooi opgericht werd. Ze werkte de serie af. Lydia lag, nog steeds machteloos, te smeken.

De opleiding duurde 30 dagen en langzamerhand werd Lydia een volgzame, totaal onderworpen vrouw van mij. Ze deed werkelijk alles en op mijn bevel gaf ze zich over aan iedereen, man, vrouw of voorwerp. Ik liet haar borsten vergroten en plaatste een dikke piercing ring net boven haar klit. Zo kon het gebeuren dat we ergens op bezoek waren en dat ik haar verder rondleidde aan een leiband, vastgehaakt aan de ring.

Op een dag zei ze mij :"Jij hebt mij goed aangevoeld. Dit is wat ik wilde. Ik ben zeer gelukkig. Welke wens wil je dat ik volbreng."
"Dertig," zei ik en de kale, naakte dame stapte binnen met haar zweep.

"Daarna laat ik een merkteken aanbrengen zodat je echt van mij bent. Dit is iets wat jij moet kiezen. Het kan nooit meer verwijderd worden en het is pijnlijk."

De 'dertig' werden snoeihard uitgevoerd. "Wil je mijn eigendom worden ?"
"ja," antwoordde ze.

"Dan laat ik je brandmerken met mijn symbool". En zo geschiedde.


38% (2/4)
 
Categories: BDSM
Posted by dirkinator
1 year ago    Views: 496
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments