VERLEID DOOR VERA DEEL 1

(deel 1 ,waar ik bezeten raak door Vera’s vrouwelijke passie)

Ik maakte inmiddels al ruim drie jaar mijn regelmatige doch uiterst geheime seksuele uitstapjes naar en met mijn geile nymfomane overbuurvrouw Emmy.
Zij en ik konden natuurlijk op onze vingers natellen, dat onze bizarre verhouding niet eeuwig zou kunnen voortduren en Emmy zei me dan ook, dat ze me niet voor altijd blijvend vast wilde gaan leggen. Ze zou me eigenlijk heel langzaam mijn verdere jeugd en vooral mijn keuzevrijheid teruggeven. Omdat ze mijn interesses inmiddels wel heel goed kende, moedigde ze me dan ook aan, wat meer te gaan flirten met zowel meiden en jongens van mijn eigen leeftijd, dus wat meer uit te gaan met mijn eigen vrienden. Zo kwam het er van, dat ik me in het voorjaar van 1960 die richting uit begon te oriënteren. Mijn eerste kandidaat werd mijn twee jaar jongere buurmeisje Marjanne van D.
Echter mijn al enigszins ervaren mannelijkheid was niet alleen gewoon te veel voor haar verlegen onschuld, maar mijn inmiddels ook al heel stevig en groot ontwikkelde lid zorgde vooral voor een steeds blijvende pijnlijke ontmaagding van haar kleine nog smalle nog nauwelijks ontgonnen vagina. Daarnaast raakten we zeker niet echt verliefd en dus was dit avontuurtje toch wel hevig, maar ook van korte duur. Ik moest vooral op zoek naar vooral ervarener, dan wel oudere of mogelijk rijpere jongedames in mijn eigen leeftijdsklasse!

Tijdens kanowedstrijden in Osnabrück en later in Zaandam kreeg ik voor het eerst echt ander vrouwelijk gerief dan Emmy en vrijde ik in mijn tentje op de campings heerlijk en best wel goed met de Duitse blonde Lotte K. In de zomer erna bewerkte ik tijdens een kanotrektocht op de Weser ene Nederlandse Saskia de M., maar dat mislukte seksueel volkomen, doordat haar ouders Jehovagetuigen waren en zij dat nog niet aandurfde. Ik begreep, dat het ook in mijn eigen Christenbeleving nooit iets zou kunnen worden en zwakte mijn erotische pogingen dus af. Na die zomer kreeg ik echter wel een penvriendin in de 1m92 lange Duitse blondine Trudi B., die ik tijdens diezelfde trektocht in Beverungen had ontmoet. In de drie maanden, die volgden en even zovele ontmoetingen ontmaagde ik haar en waren wij vervolgens ook korte tijd heel heftig verliefd, maar vanwege het vervoer en de grote afstand liep het toch stuk. Ik beloof de lezer, dat ik dat hoofdstuk uit mijn dagboek nog eens een keer uitvoerig zal herschrijven!

Niet lang erna ging ik alweer drie maanden uit met de slechts 1m48 lange Edith M. uit Medemblik om daarna en passant nog voor een tweede keer verliefd proberen te zijn op de Haarlemse Yvonne de B. Tussentijds ging ik natuurlijk ook nog regelmatig met mijn buurvrouw Emmy naar bed, maar toen ik dezelfde winter met danslessen begon, werd het allemaal in 1962 pas echt serieus en kwam van het één ook het ander toen ik voor weer een half jaartje in de armen terecht kwam van Vera. Ik bleek een talent voor stijldansen te zijn en al gauw kreeg ik maar liefst drie vaste danspartners, waarvan er twee alleen het doel hadden met mijn talent te gaan wedstrijddansen in respectievelijk de klassieke en de moderne stijl. De derde heette dus Vera,. Zij was een piepjong en een wat plompe brunette van slechts 14 jaar, maar met een lengte van 1m88 eigenlijk 20 cm te lang voor mij. Maar met als blikvangers een smachtende sensuele mond, een paar grote borsten en van die zachte vlezige dijen was het eigenlijk best wel lekker om haar in je armen te hebben en op de dansvloer rondjes te draaien.
Het was haar op de dansschool eigenlijk helemaal niet begonnen om alleen te stijldansen, want je kon gewoon aan haar hele doen en laten merken, dat ze er alleen maar voor ging een jongen van haar keuze te veroveren. Dat mislukte mogelijk vanwege haar lengte uiteindelijk bij elke nieuwe slachtoffer steeds weer en je raadt het al; tenslotte werd uiteindelijk ook ik tot haar veroordeeld! Als er bij het vrij-dansen een changé was, werden allebei mijn wel serieuze stijlpartners in toenemende mate en dat werd op de duur best vervelend met haar geconfronteerd als ze aldoor door haar werden afgetikt. Als het licht op bepaalde ingelaste momenten voor de lovers een beetje werd gedimd, boog zij altijd haar hoofd ver naar beneden om haar lippen tot op enkele centimeters bij de mijne te brengen; echter zonder het misschien gewenste resultaat te mogen ontvangen, omdat ik een aankomende romance met Vera zeker niet zag zitten.
Vera zag dat dus anders en gaf het ook nog lang niet op. Ze moest haar zin krijgen, want op zeker moment kleedde ze het met een z.g. lekke fietsband zo geraffineerd in, dat ik uit sociaal oogpunt zelfs niet eens meer kon weigeren om haar achter op mijn brommer naar haar huis te brengen. Ze viel duidelijk op mij, maar daar ik mij op de danstraining helemaal op mijn andere partners moest concentreren, wilde ik eigenlijk in feite ook helemaal geen aandacht aan Vera schenken. Op de keeper beschouwd, zag ik ook helemaal niets in Vera en al helemaal niet in het aanstellerige wulpse gedrag van het meisje. Van liever lede wilde ik wel pogingen gaan doen om haar liever kwijt te raken, dan rijk, maar het was net een klit, die van geen wijken wilde weten en telkens nieuwe listen verzon om zoveel mogelijk bij mij in de buurt te zijn. Op een niet zo koude zaterdag, twee weken na het vorige voorval, was ze nu weer eens met de bus naar het dansen gekomen; dus speculeerde ze er weer op door mij naar huis gebracht te worden. Ik zwichtte wederom, maar toen ik met de lange Vera halverwege de rit naar haar huis langs het Bolwerkpark reden, liep de zaak anders, dat ik vooraf gewenst zou hebben, aangezien madam even wenste te stoppen voor iets heel noodzakelijks.

Het bleek een smoesje, want ze troonde me met een soort ingetogen dominantie naar een pad, waar ik bij een bankje even verderop mijn brommer moest neerzetten omdat ze me iets wilde laten zien; waarvoor we wel op dat bankje moesten gaan zitten. Ik voelde me toen best opgelaten, maar ik kon er gewoon niet eens onder uit. Onder het lopen drukte ze zich plotseling tegen me aan en zoende me vol overgave op mijn mond onder het gestamel van een “Oh, Dick, wat dans je toch altijd lekker.“ Nou zeg; en dat moest ik me als man gewoon laten welgevallen en dat maakte me in zekere zin ook best wel zwak. Natuurlijk beantwoord je dat voor jezelf dan met een: Nou, dat ging toch gewoon als vanzelf, evenwel hield ik me daarbij groot met een wat gemaakte sensuele passie en jawel hoor; ik kon ineens ook mijn seksuele gevoelens niet meer tegenhouden en ik voelde wel degelijk ook mijn piemel met toegenomen wellust en behagen in mijn broek groeien naar de mij al zo vaak bij Emmy ervaren, dus mij welbekende grote hoogte.

We stonden stil onder een romantisch schijnende lantaarnpaal en ik keek twintig centimeter hoger en voor het eerst heel zelfbewust in een paar heldere, maar oh zo met lustgevoelens gevulde naar beneden gerichte blauwe ogen. Voelde ik daar ook niet op hetzelfde moment even bewust opzettelijk één grote meisjeshand achteloos over mijn gloeiende bobbel strijken en een andere hand de mijne beetpakken om die onder haar dansrokje brengen! Wat doe je dan als jongeman met zo’n hitsig meisje, dat je eigenlijk eerst niet helemaal zo zag zitten? Hoe het ook zij, ondanks, dat ik ook nu nog niet erg verkikkerd op haar was , wilde ik haar toch best graag de door haar gewenste dienstbaarheid bewijzen en probeerde dus onder haar rok naar de immer aanwezige, dus de daar nooit te missen meidenonderbroek te grijpen met de bedoeling haar daar ook wat te gerieven met een streling. Oh verbazing, wee mij, dat ik ook daar dus intrapte, omdat ik er helemaal geen lingerie aantrof, doch met mijn hand regelrecht door een flinke bos ietwat vochtig aanvoelend schaamhaar streek. Ik had zonder het te weten, de halve avond met een ondeugende of misschien wel niet deugende Vera zonder onderbroek gedanst. Vandaar dat ze zich vanavond telkens zo veel steviger als anders tegen mij had aangeklemd en daarom had ze oh zo graag ook tijdens het draaien haar ene been zo opvallend soepel tussen mijn beide dansende benen gestoken met de bedoeling vooral zichzelf te verblijden met wilde gevoelens en misschien ook wel om stiekem mijn seksuele gevoelens een beetje op te fokken. Wat haar toen niet lukte werd nu bij mij wel in sneltreinvaart opgewekt, want ik voelde me behoorlijk wild worden. “Vrouwen krijgen dus altijd hetgeen, waar ze hun zinnen op hebben gezet”, wist ik me nog van Emmy’s gezegde te herinneren. Nieuwsgierig geworden ging ik toch voor de bijl en besloot ik Vera’s spelletje maar gewoon mee te spelen en haar te geven, waar ze kennelijk al weken naar smachtte. Ik kon mezelf eigenlijk niet eens meer geloven, maar ik kreeg plotseling de geest om haar gewoon verder te versieren en dan maar te zien hoe het schip de komende weken zeilde. Per slot van rekening kon ik het na een toekomstige spannende tijd nog altijd uitmaken. Ik schaamde me dus niet om met mijn vinger nog wat dieper door haar kutje te strijken. Ik voelde gelijk dat Vera’s vagina grotere hoeveelheden vocht begon aan te voeren. Vera’s ogen gingen door mijn plotselinge en onverwachte stevige avances zo mogelijk nog wat wijder openstaan en ik kon zelfs zien, dat ze van deze toenemende opwinding ook een intens rood hoofd kreeg en ze stamelde: “Ja, oh, ik voel me wat nat worden en… eh…laten we verderop op dat andere bankje gaan zitten.”
“Ja, dat zullen we doen en je zal heel goed gaan merken wat je bij mij teweeg hebt gebracht, ”onderbrak ik haar. We bereikten het bankje en gingen dicht naast elkaar zitten. Gelijk duwde ik de vrij stevig uitgevoerde lange Vera een stukje onderuit, waarna ik haar wel heel dicht tegen mij aantrok. Zo kon ik goed bij haar mond komen en dus gaf ik haar een fikse bijna drie minuten durende zoen, waarbij ik met mijn tong naar die van haar zocht en ook spoedig vond. Ik denk, dat ze het geenszins vies, doch heel lekker vond, want onze tongpunten bleven geruime tijd om elkaar heen kringelen. Een poosje konden we daardoor allebei niets zeggen. Ik was ondanks het merkwaardige voorspel inmiddels nu toch wel in een overtreffende trap geil op haar geworden. Vera had dat ook drommels goed in de gaten, want we stonden tegelijk op. Ze zei niets, we keken elkaar alleen maar diep in elkaars ogen aan. Een glimlach kwam op haar gezicht te voorschijn. Ze voelde gewoon, dat ik haar plannetje nu helemaal door had en eigenlijk wel heel geweldig vond. Ze kwam nu met haar hoofd weer heel dicht naar me toe. Ik kan me nog heel goed herinneren, dat ze me met haar hemelsblauwe ogen op een paar centimeter afstand heel intens maar heel ongelovig van haar onverwachte succes aanstaarde, terwijl ze heel langzaam nog verder naar voren boog. Langzaam, beetje bij beetje. En toen kusten we elkaar wederom; eerst alleen op de lippen, daarna voorzichtig en pseudo verlegen tongden we nogmaals, maar veel onstuimiger als daarstraks.

Weer pakte Vera een hand van me vast, maar stopte die nu onder haar blouse en duwde die tijdens het zoenen opwaarts in de richting van haar best al imposante borsten.
Vera was fysiek de meeste meisjes van haar leeftijd ver voor. Ze had dus al een groot lichaam, maar ook de volwassen eigenschappen waren al goed aanwezig. Daarbij waren haar borsten gewoon al meer dan normaal ontwikkeld als ware zij een volwassen ogende vrouw!
Mannen hebben het geluk, dat eigenlijk alleen vrouwen borsten hebben. Die hebben zonder uitzondering alle vrouwen dus en komen in alle maten voor. Bij de een zien ze er dan misschien wat fraaier gemodelleerd uit dan bij de andere, maar deze attributen horen daar toch altijd standaard aanwezig te zijn, vanwege de van boven opgelegde vrouwelijke functie voor het vermenigvuldigen van de mensheid. Echter daarnaast verhogen zij daarmee voor ons mannen ook de meest plezierige genoegens , die je als andere geslacht maar kan wensen. Ik vorm daarop dan ook geen uitzondering, want ik vond het niet alleen altijd geweldig om deze vrouwelijke juweeltjes bij mijn eerdere veroveringen te zien, maar ook geweldig om er aan te mogen komen en zelfs mee te mogen stoeien of knuffelen.
Daarbij huldig tot op de dag van vandaag het principe: hoe groter, hoe fijner, dus je kunt wel raden, waar in deze mijn voorliefde naar uit gaat! Vera was bij onze ontmoeting dus nog maar veertien en iets meer dan twee jaar jonger dan ik. Heel ongelukkig voor haar, maar heel fijn voor haar lovers, was ze reeds nu al in het bezit van een paar goed voelbare en nagenoeg geheel volwassen ogende exemplaren, zodat ik tot dan altijd gedacht had, dat ze mogelijk wat ouder was dan ik. Natuurlijk kun je als vrouw zulke toeters nooit verbergen; zo ook niet voor mij en op de dansles was het me die avond al enigszins opgevallen, dat haar borsten zachter waren geweest als gewoonlijk. Vera had zich goed voorbereid en aangezien ze natuurlijk zeer trots was op haar eyecatchers, had ze dus ook de beha, normaal ondanks haar leeftijd al als een standaard onderdeel van haar lingerie achterwege gelaten.
We stopten even met zoenen en ik liet mijn hand verder omhoog gaan om er meteen een paar heerlijke beha-loze tieten te vinden. Vrijwel direct voelde ik de grootte van haar tepels langs mijn handpalm schuren en verraadde daarmee Vera’s grote opwinding.

Tijdens het verdere zoenen kneedde ik dus zachtjes, maar zorgvuldig één voor één haar twee borsten. Het was niet de eerste keer dat ik dit bij een jong meisje deed. Echter na Emmy had ik meestal alleen aan prille nog in de beginfase van de ontwikkeling zijnde borstjes met nauwelijks aanwezige tepels gezeten Alleen bij Duitse Trudi had ik aan een redelijke cup B mogen sabbelen, maar dat stond in geen enkele verhouding met wat ik nu hier aantrof. Op mijn vraag, “Wat een stel fijne joekels heb jij, hoe groot?” fluisterde Vera me in: “Al een ruime cup C , maar nog niet uitgegroeid!” Zachtjes ging ik verder met haar tieten totdat ik met mijn vingers nogmaals bij een van haar tepels kwam. Ik voelde eraan en kneep er zachtjes in. Haar tepels waren nu keihard, dus haar wulpsheid was behoorlijk meer aangewakkerd. Ze keek me heel geil aan en zei: ‘Wel lekkere Dick, ik zou best graag willen, dat hier met me verder zou willen gaan, dan vrijen!’‘

“Maar natuurlijk, want er lopen hier nauwelijks mensen en het kan me geen biet schelen of iemand het zou zien. Ga gewoon languit op de bank liggen en de rest volgt vanzelf!” Vera deed wat ik gezegd had. In het park hing ondanks dat het half maart was en ondanks het late uur toch nog een redelijk zachte temperatuur. Er waren ook nergens nachtelijke bezoekers te bekennen.
Ze deed haar rok uit en rolde haar gordeltje zo hoog mogelijk tegen haar middel, dat de koordjes naar haar nylonkousen bijna knapten en deed daarna prompt haar blouse en uit, zodat ze nagenoeg op haar kousen na naakt was. In het schemerlicht zag ze er in haar bijna-blootje veel aantrekkelijker uit, dan ik eerst voor mogelijk had gehouden. Onder het uitkleden begon Vera ook te vertellen. “Wat er nu gebeurt, is iets totaal onverwachts voor mij: Weet je dat ik al bijna vanaf de eerste danslessen op je geil? Sterker nog, ik vrees dat ik al een tijdje stapelverliefd op je ben. Ik ben echter pas 14. Ik heb al geruime tijd geleden eens aan de dansleraar gevraagd, hoe oud of je was en het was het leeftijdsverschil waarom ik je dit niet eerder durfde te vragen. Zou je mijn vriendje willen zijn, Dick?” Ik was net bezig mijn broek te laten zakken en wist even niet wat ik zou zeggen. Er gebeurde zoveel tegelijk, dat ik een beetje in de war raakte. Ten eerste was ik zelf bloedgeil, want ik stond op het punt zo direct mogelijk heuse seks met Vera te hebben. Maar ik was het er met mijzelf nog steeds niet over eens of Vera het wel moest zijn. Ook overviel ze me en zaaide met de laatste vraag ook enige twijfel, omdat ze pas 14 jaar was. Daarnaast voelde ik me bij de lange jongedame Vera wel weer een erg kleine jongen! Het geile jonge teefje wachtte nog steeds op mijn antwoord. Ik kon haar uit gemeende eerlijkheid niet anders antwoorden, dat ik het ook niet wist, maar dat ik haar wel wat erg jong vond voor een serieuze relatie. “Hoe kun je het je ouders en je vriendinnen op school verklaren, dat je al seks hebt gehad, en stel je voor, dat er zonder voorbehoedsmiddel iets van komt meisje!”
Daar moest ze me enigszins gelijk in geven, maar ze vertelde me, dat ze van haar moeder al een paar maanden de beroemde pil moest slikken. Toch wist ik echt niet wat ik van deze groeiende relatie moest denken. Ik stond naast de bank, waar Vera helemaal uitgestrekt met gespreide benen op lag. Een drijfnatte kale poes met daarboven een wel gevormde venusheuvel waarbij het net leek of de daar aanwezige locatie met de bos schaamhaar me geil aankeek. Ik voelde, dat haar hand zich om mijn blote piemel begon te krommen. Eerst kneep ze er een beetje in en voelde ik gelijk kleine schokjes in mijn onderbuik ontstaan ten bewijze, dat het daar nu heel zeker compleet in orde was, om de komende strijd aan te gaan. Vera probeerde nu ook krampachtig mijn voorhuid naar achteren te schuiven terwijl ze me nog steeds met haar ogen liefderijk aankeek.

Ze trok me aan mijn pik wat dichter naar zich toe en ik merkte, dat ze mijn eikel in haar mond nam. Toen was ik op dat moment totaal verkocht. Ik zou het er best voor over hebben om zo’n al in aanleg geile vriendin te hebben. Ik zou voor tijden zoveel mogelijk seks kunnen hebben als ik maar wilde met dit grietje! Dat dit geen houden van was en eigenlijk nog best onverantwoord , daar dacht ik ineens niet meer zo aan.

‘Ja Vera, ik ben je vriendje’ kreunde ik. Ik zag in het halfduister, dat Vera naar me lachte ondanks de penis in haar mond. Ze zoog aan mijn eikel en draaide rondjes met haar tong. Ze stopte even en ging weer verder. Ze maakt langen halen en kneedde met haar andere hand nu ook mijn ballen. Ze haalde de penis uit haar mond en stopte mijn ballen een voor een in haar mond. Ik kreunde het uit. Ze likte nog één keer mijn penis van helemaal onderaan tot het puntje van mijn eikel. Toen zei ze. ‘Zullen we nu maar gaan neuken, Dick?’ Ze spreidde zo mogelijk haar benen nog wijder. Ze was kletsnat en ik kon in het licht van de lantaarn haar geil glinsterend uit haar vagina zien lopen, maar nu ook behoorlijk sterk ruiken. Ik ging op haar liggen waarbij Vera mijn penis naar haar kut geleidde. Ik bewoog met haar mee en voelde, dat mijn eikel haar schaamlippen aanraakte. Zachtjes duwde ik verder. Vera liet mijn penis los en legde haar handen op mijn billen. ‘Toe maar’ fluisterde ze, ‘stop hem er ast-je-blieft in één keer in’ Ik keek haar aan, haar blik maakte me helemaal gek en ik duwde mijn penis in één keer tot aan mijn ballen in haar schede. “Aaaahhhh” klonk het en het leek me zo hard dat iedereen, die niet al te ver weg was, het duidelijk zou kunnen horen. Ze kreunde nog een beetje na sloot haar ogen. Vera’s kut was als gemaakt voor mijn behoorlijk stevig geschapen lid. Ik voelde, dat haar inwendige vlees zich aan mijn pik vastzoog, toen ik Vera begon te neuken en gaf haar een kus, zover naar boven als mogelijk was, dus even boven haar borsten. Ik haalde mijn penis er bijna helemaal uit en wilde nogmaals diep in haar stoten, toen een zware vreemde stem ons heel abrupt bij onze positieven bracht.

“Zo jongelui, en dat doet dat allemaal zomaar hier op een gemeente-eigendom! Bovendien is het onzedelijk gedrag in het openbaar en ook tegen de wet!”
Geschrokken wipte ik van Vera af en liet me van de bank zakken, terwijl ik bliksemsnel mijn overhemd naar onderen rolde en zowel mijn onderbroek en pantalon bijna tegelijk weer omhoog deed. Ook Vera kwam zo nel mogelijk van de bank en kleedde zich weer zo netjes aan als mogelijk was. Even later stonden we wat bedremmeld tegenover de eigenaar van de zware stem. Het bleek een agent te zijn, die bezig was met nog een laatste ronde. Het was wel het allerlaatste, waaraan we in onze erotische overmoed aan gedacht hadden. Gelukkig was de agent in een goed humeur en ik verbeeldde me zelfs, dat de goede man zelfs een glimlach op het gelaat had. We zullen dan ook wel een raar plaatje voor hem gevormd hebben, een primitief luid neukend paartje op een bankje in het Haarlemse stadspark. De agent nam het allemaal sportief en vertelde, dat we niet de eersten waren en ook niet de laatsten die hij in het openbaar neukend zou aantreffen. Hij vertelde, dat ie ook jong was geweest en eens een keer ongeveer hetzelfde had gepresteerd. We kregen daarom alleen een vermaning om van deze plek op te hoepelen en de tip een betere plaats te zoeken, waar zeker niemand zou komen en dus kregen we ook geen bekeuring. De agent verdween in de duisternis om ons aan ons lot over te laten. Vera kwam dicht bij me staan en we omarmden elkaar. Ze kreunde nog een beetje na en hijgde in mijn oren.
“Kom, we gaan hier maar vandaan”, zei ik. We liepen naar mijn brommer, we stapten op en reden weg. Ik was nu weer geheel bij mijn positieven en stopte een straat verderop. “Ik weet wel een andere plek om onze romance af te maken,” zei ik. Vera vond dat een uitstekend idee, maar dacht, dat het dan te laat zou worden en zo spraken we af, dat ik haar de volgende dag, dus zondag zou ophalen om zogenaamd naar vrij-dansen te gaan, maar in wezen naar een andere plek om onze onderbroken neukpartij af te maken op een plek in de duinen, waar ik al eens eerder stilletjes met Edith had liggen vrijen. Ik beloofde Vera mijn zwart-wit camera mee te nemen.....
Uit mijn dagboek Haarlem, april 1962

Wordt vervolgd

85% (9/1)
 
Categories: First Time
Posted by dick_eindhoven
6 months ago    Views: 558
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
Een goed begin is het halve werk
Ik ben benieuwd naar meer en
publiceer zelf ook dagboeken
6 months ago
geil verhaal mooi geschreven
6 months ago
mooi verhaal met lekkere foto's