NATURE DICK'S (korte) AUTOBIOGRAFIE

Ik ben nu ouder, maar hoe werd ik tenslotte toch die nymphomaan in mezelf?
Nu, ik voelde me al als peuter, ondanks mijn piemeltje, een meisje, omdat mijn moeder me regelmatig voorhield, dat ze bij mijn geboorte liever als een meisje had met de naam Tineke ipv. Dick. In die tijd na de bevrijding waste en verzorgde mijn zus me meestal met veel aandacht voor mijn plassertje en ik ervoer dat als een heel fijn gevoel. Tijdens het opgroeien voelde ik me toch meer manlijker worden, maar bleef ik bleef veel aandacht houden voor mijn nog kleine pik.

Mijn eerste seks was al op negenjarige leeftijd en bestond uit masturberen met mijn vriendje Paul. Al met tien jaar werd ik ontgroend door een pedofiel, maar dat vond ik best fijn en met twaalf jaar had ik al mijn eerste echte seks met een hele rijpe vrouw. Dat was met mijn 43 jaar oude buurvrouw genaamd Emmy. Als jonge tiener werd ik een min of minder al een playboy. Mijn eerste vriendin, heette Gerda en met haar ontdekte ik de echte liefdevolle seks. Ik studeerde af en kwam in het onderwijs terecht, maar ik ben er nooit in de fout gegaan. Mijn verkering ging uit, maar er is nog wel een dochter van mij geboren. Hierna speelde ik enkele maanden met een homoseksuele vriend, genaamd Hans. Toen danste ik een tijdje met een mollig zwartharig typje, Tineke. Dat was gelijk het begin van een lange reeks wisselende contacten. Redhead Gertie was korte tijd mijn volgende meisje en met de erg mollige zestienjarige Greetje hield ik het zelfs een half jaar vol en daarna werden het meestal weekenden met soms ook veel oudere vrouwen en zelfs een keer een oma. Langere tijd bleef ik een vrijgezel, maar dan ben ik ineens toch getrouwd met de langharige blonde Annette, een gescheiden vrouw met al een kind. Bij haar heb ik veel soorten en ook veel heel goede seks gehad en werd ik gedurende tien jaar heel monochaam en ook vader van twee jongens. Omdat ik steeds meer naturistische gevoelens kreeg en ik op het strand en in de sauna in mijn blootje wilde lopen en Annette niet, zijn we dan toch maar gaan scheiden en werd ik overtuigend naturist, meestal op vakanties in Frankrijk.

Ik ontmoette op campings onbekende vrouwen en mannen en heel vaak had ik met die ook gemeenschap. Ik kan het niet helpen, maar in toenemende mate werd ik seksverslaafd en nam het ook niet meer zo nauw met mijn keuzes. Versieren hoefde ik toen nauwelijks meer. Als ik een goed uitziende vrouw of man zag, kreeg ik altijd spontaan een grote erectie en daarbij ook prompt soms ongewild, maar nagenoeg ook mijn beoogde (seks)contact. Op gegeven moment ging ik zelfs in mijn fantasie zover, dat ik de mensen, die ik ontmoette, helemaal virtueel uitkleedde en ze dan in feite in hun nakie zag lopen en soms kreeg ik er dan ook een spontane zaadlozing van. Ik had geluk, dat ik een aantal jaren een jonge blonde schoonheid als vriendin kreeg, genaamd Anneke. Ze was half Russisch en zowel een foto als een naaktmodel Zij had enorme borsten, maar ze was minder dan de helft van mijn leeftijd, was echter net zo nympho als ik. Soms neukte ik haar, als ze in het land was twee of drie keer per dag of compenseerde dat bij haar afwezigheid met haar moeder, ook een Anneke, die een oude schoolkameraad van mij bleek! Het was uiteindelijk moeilijk te combineren met mijn baan en dat kon niet anders dan alleen maar stuklopen. Nu heb ik mijn huidige vrouw, die mij begrijpt en mij in rustiger vaarwater heeft gebracht. Zij wil hier niet bij naam worden genoemd. Zij is niet groot, wel wat voluptueus en een stuk jonger dan ik. Ze is een echte roodharige, altijd al één van mijn favoriete kleuren, maar heel jammer, op dit moment kan ze door een ongemak me niet meer die seks geven, die ik eigenlijk elke dag nodig heb. Nu ik met pensioen ben vind ik afleiding in het maken van foto-shoots van oudere meisjes, vrouwen, oudere jongens of mannen, zoals ik al in mijn profiel heb verteld. Bij het zien van een knap goed uitziend model of geslachtdeel, begint zich af en toe wel weer in mij een klein, doch beheersbaar orgasme me op te komen .... Nog steeds ben ik gek op naakt, maar ik verleid nooit mijn modellen. Ik ben dus nog altijd een echte nymphomaan al zijn een aantal bestaande erotische normen niet mijn ding. Ik zie de Kamasutra als mijn grote erotische voorbeeld en eerlijk gezegd, in mijn boekje komt geen SM en geen i****t voor. Evenmin zal ik neukpartijen op de foto zetten; dat vind ik meer iets voor film en video; iets waar ik me maar heel eventjes aan gewaagd heb.
In het dagelijkse leven doe ik in principe hetzelfde als wat de meeste oudere mannen doen, namelijk het mooi vinden van vrouwen. Voor mijn libido zijn dat meestal mollige jongere en oudere dames.

Echter nu ik ouder word voel ik in mezelf steeds meer dat meisje van vroeger weer .... Ik merk, dat ik dan wat vrouwelijke neigingen krijg, me wil opmaken en al mijn nagels wil lakken. Ik heb dan ook belangstelling voor vrouwelijke lingerie & kleding. Ook kijk ik dan op internet steeds meer naar goed verzorgd uitziende mannen en verlang er naar net als vroeger weer eens vreemd te willen gaan. Niet dat ik me dan homo voel; eerder bi-seksueel!

Mogelijk voel jij je aangesproken met dergelijke gevoelens. Je mag op deze site best contact met me opnemen en chatten en wie weet wat er nog eens van komt….
xxx Dick

voorwoord uit mijn dagboek, geschreven 10 februari 2014100% (5/0)
 
Categories:
Posted by dick_eindhoven
11 months ago    Views: 514
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Interessant!
Vertel verder
11 months ago
Mooi geschreven.