neuken voor geld?

Waarom ben ik een hoer geworden?

Ik heb het vroeger erg krap gehad. Toen ik nog van de kunst wilde leven. Al sinds mijn 17 laat ik me voor geld neuken. Toen was het meer een combinatie van geilheid en geldgebrek. Deed dat eerst alleen als ik krap zat en dat was steeds vaker.
Ben pas rond mijn 40e fulltime hoer geworden. Waarom zou ik geen geld vragen voor iets dat ik heel graag doe en waar ik blijkbaar erg goed in ben.
Heb daar geen spijt van en kan er goed van rond komen. Ben niet rijk maar zeker niet arm en realiseer mij hoe bevoorrecht ik ben.
De laatste jaren is het hek van de dam. Door internet ben ik in Turkije en Dubai terecht gekomen. Ben er nog steeds erg gewild.
Niet iedere vrouw kan tegen de mentaliteit van de rijke mannen in die landen. Zeker voor westerse vrouwen is het even slikken en wennen. Toevallig blijkt de omgang met Arabieren en Turken mij goed te liggen. Aan hun wensen kom ik in ruime mate tegemoet, zonder dat dat mij moeite kost. Heeft er ook mee te maken dat ik mij graag laat gebruiken.

liefs,
deedraa

96% (14/1)
 
Categories: FetishInterracial Sex
Posted by deedraa
4 years ago    Views: 438
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
Respect meid! Wanneer wij vrouwen genieten van sex en er verschillende bedpartners op nahouden, worden wij toch al nagewezen en "hoer" genoemd. Dus waarom het spelletje niet meespelen en ze er voor laten betalen? (hahaha)

Ik ben zelf heel erg onderdanig en laat mij dan ook graag mis/gebruiken. Mijn vent is erg dominant en weet mij vaak te verassen met een nieuwe ervaring. (wij plannen altijd een weekend in ivm eventuele voorbereiding en natuurlijk de voorpret...) Zo heb ik oa ook al een keer geld moeten verdienen voor mijn "pooier" en ik moet zeggen dat het een hele geile en spannende avond / nacht is geworden.
Xxx.
4 years ago
mijn geweldige neukmoeder ik hou van je.
4 years ago
mooi hoor zo kom je wellicht ook nog eens ergens
4 years ago
Je bent echt open en eerlijk!!!
4 years ago
lekker zeg!
4 years ago
hoe zijn de wensen dan van de arabieren en turken?
scheelt het veel van de westerse mannen?
debby_Dutch
retired
4 years ago
lekker hoor!