Annelot op vakantie deel 4

Annelot maakte een rondje om de camping. Ze had een gehaakt broekje van haar moeder aangetrokken met een wit bloesje over haar zwarte lingerieset. De zwarte stof scheen door haar witte kleren. Ze had het broekje van haar moeder gekregen, net voordat ze scheidde met haar vader. Ze had het zelf gemaakt met grote steken waardoor haar benen door de gaten in het garen te zien waren. Haar moeder wist wel wat er goed uit zag. Ze kreeg vaak shirtjes, truitjes en bloesjes als ze haar moeder weer eens bezocht. Het kwam bijna allemaal uit vintage winkeltjes, en hadden de meest onmogelijke prints die je nergens anders kon vinden. Ze kwam graag bij haar moeder, niet alleen om die reden, maar haar vader vond het niet leuk als hij weer hoorde dat ze bij haar bleef voor het weekend. Annelot had vanochtend uitgeslapen en wat op de camping rondgehangen. In de middag was ze even naar Ton gegaan omdat ze benieuwd was wat hij vanavond met haar van plan was. Haar bezoek was uitgedraaid op een korte blowjob, waarna hij haar wat meer informatie had toevertrouwd. Hij kon van een vriend op het eiland een crossmotor lenen. Hij mocht hem de hele avond hebben, als hij hem de volgende dag maar terugbracht met een volle tank. Er waren niet veel voertuigen op het eiland, maar zijn vader was gemeenteambtenaar en had wat kunnen regelen voor zijn twintigste verjaardag. Ton zou haar via de vloedlijn meenemen naar het puntje van het eiland, waar ze romantisch de zonsondergang zouden kunnen kijken. Annelot voelde al wel aan dat er meer zou gebeuren, en ze wachtte gespannen af tot het avond werd.

Ze had gegeten met haar vader. Sofie had haar gevraagd of ze plezier had gehad toen ze de vorige dag op het strand was gebleven. Ze had vertelt dat ze langs het water had gewandeld, en verderop een stel vriendinnen had ontmoet die hier twee nachtjes bleven. Ze kende de meiden zogenaamd van school, en vanavond zouden ze een kijkje nemen in de plaatselijke disco. "Oww leuk. Disco." en ze bewoog haar armen op en neer, "kom op Bas, laten we ook." Haar vader keek haar vermoeit aan, "Sofie, laat dat kind toch." Ja bitch, dacht ze. Doe eens niet zo uitbundig. Uitsloven op de fiets, als kleine kinderen spetteren in de golven. Altijd wou ze laten zien hoe vrolijk en spontaan ze wel niet was. En nu wou ze naar een suffe tienerdisco, Annelot wou er zelf nog niet eens gezien worden. Gelukkig had ze een ander afspraakje.

Ze was op een bankje voor de camping gaan zitten. Haar armen legde ze op de leuning en ze zakte wat onderuit. De avondzon had zijn kracht verloren maar voelde nog lekker op haar gezicht. Ze luistede naar de geluiden om haar heen. In de verte hoorde ze een motor aankomen. Even later kwam er een schaduw voor haar staan. Ze opende haar ogen en zag een uitgestoken hand die een motorhelm voor haar vast hield. Ze nam hem aan en keek naar de motor. Ton had zijn voet aan de grond, en de dikke motor rustte tussen zijn benen. Hij had alleen een korte broek aan. Zijn lichtbruine bovenlichaam glom een beetje van het zweet. Zijn gezicht was verscholen achter het venster van de helm. "Stap maar achterop Ann! Laten we gaan." zei hij. Alleen haar beste vriendinnen noemden haar eigenlijk Ann, maar dit voelde op zich wel goed. Ze wuifde haar haren naar achteren en schoof de helm over haar gezicht. Ze sloeg een been om de crossmotor en legde haar armen om Ton zijn lichaam. Het zweet voelde koel aan. Ze wou haar hoofd op zijn schouder leggen, maar de helm zaten duidelijk in de weg. "Zit je goed? Hou maar stevig vast." Ze knikte en ze klemde haar handen wat steviger om zijn spieren. Ton gaf gas en ze reden over het schelpenpaadje naar de dichtstbijzijnde duinovergang.

Ton zette de motor op z'n standaard en hing de helmen aan het stuur. Hij was gestopt vlakbij de laatste strandpaal van het eiland. Hij draaide zich om en zag Annelot met haar rug naar hem staan. Ze hield haar hand boven haar ogen en tuurde naar de horizon. Hij sloop achter haar rug en tilde haaf plotseling op. Hij draaide haar rond en riep, "Kijk eens om je heen! Niemand om je heen, kilometers leegte. Alleen op de wereld." Annelot kwam weer met haar voeten op de grond en draaide zich om, "Alleen op de wereld, samen met jou." "Precies." En hun hoofden bewogen naar elkaar toe. Annelot stond op haar tenen en tongzoende die heerlijke mond. Ton legde zijn vingers in haar hals en nam haar hoofd in zijn handen. Een innige tongzoen in het zachte avondlicht. Haar vingers gingen over zijn borst. Ton ging met zijn handen naar beneden en nam het eerste knoopje van haar blouse tussen zijn vingers. Langzaam knoopte hij het los en duwde de stof over haar schouders, geen moment verbrak hij de zoen. Haar blouse viel in het zand. Zijn handen verplaatsen zich naar haar rug en knoopten haar bh los. Annelot omvatte haar tieten en liet de cups in haar handen vallen. Ze bewoog haar armen uit de straps en liet het kledingstuk naast haar uit haar hand vallen. Ton kwam los van haar lippen en aanschouwde haar topless lichaam. "Ok, nu staan we eindelijk quitte" en wees naar haar broekje. Annelot haakte haar vingers onder haar gehaakte broekje en terwijl ze op de grond hurkte schoof ze het samen met haar slip van haar benen. Het tintelde nog tussen haar benen. Ze had aldoor achter op de motor gezeten, en Ton reed soms expres over de kleine wasbordrimpelingen in het zand. Het zadel trilde dan hard tegen haar kruis. Haar laatste kledingstukken lagen nu in het zand. Ze pakte zijn riem beet en knoopte ook Ton's broek los. Ze haakte haar vingers achter de boxer en ook die belandde om zijn voeten. Ton stapte uit zijn kleren en schopte ze opzij. Annelot nam zijn half erecte eikel in haar mond terwijl ze omhoog kwam. Ze sloeg een arm om zijn schouders en likte haar lippen af. Ze keek hem aan en samen liepen ze richting de golven.

s' Avonds skinny-dippen was iets dat Annelot wel eens vaker had gedaan. Maar elke keer verbaasde het haar hoe lekker het zeewater op haar naakte huid voelde. Dat de dunne stof van badkleding zo veel verschil kan maken, dacht ze. Nu voelde ze zich volledig vrij als ze in het water dobberde. Ze merkte dat Ton zijn ogen niet van haar af kon houden en ze zag zijn stijve lul onder het wateroppervlakte. Ze maakte er een spelletje van om zo lang mogelijk uit zijn armen te blijven. Telkens als hij naar haar greep sprong ze lachend door het ondiepe water. Ton greep uiteindelijk haar hand en trok haar naar zich toe. Ze was gevangen. Haar ogen leken zo groot als een hertje in de koplampen. Nu kwam de klap. Met een zwiep en een zwaai slingerde Ton haar in het water. Hij keek goed uit dat ze niet te hard neerkwam. Ze belande op haar buik in het begin van de branding. Het water was hier zo'n twee tot vijf centimeter diep. Ton ging op zijn knieën achter haar zitten en trok haar onderlichaam uit het water. Hij maakte zijn vingers nat in zijn mond en liet ze gaan door haar bilspleet. Het begon Annelot te dagen wat hij met haar van plan was. Ze had weinig ervaring met anale sex. Ze was wel af en toe anaal gevingerd, en soms stopte ze zelf ook wel eens een speeltje in haar anus, maar echt in haar kont geneukt worden was haar nog niet overkomen. Maar voor alles een eerste keer. En als er iemand is die ze het toevertrouwt was het Ton wel, hoe gek het ook is dat ze hem amper nog maar een paar dagen kent. Zijn aanraking was altijd zo teder, en ze wist dat hij haar geen pijn wou doen.

Ton had inmiddels zijn eikel tegen haar kontgat geplaatst en begon de druk op te voeren. Hij liet nog een klodder speeksel uit zijn mond op de penis vallen. Annelot probeerde haar spieren te ontspannen en Ton greep dit moment aan om haar binnen te dringen. Zijn eikel schoof naar binnen. Haar anus klemde om zijn schacht en ze moest even wennen aan het gevoel. Hij was toch wel erg dik, en ze kon zich niet voorstellen hoe het zou voelen als zijn grote penis diep in haar lichaam zat. In haar anus was zeker minder ruimte dan in haar relatief nauwe vagina. Ze was niet zo heel groot en zijn twintig centimeter pik was toch wel het maximum dat ze in haar kon nemen, dacht ze. Ton voelde de spanning in haar lichaam langzaam afnemen en begon meer van zijn lengte naar binnen te schuiven. Stukje voor stukje kwam hij verder, en na elke langzame stoot ging het hem makkelijker af. Annelot had gewoon even wat tijd nodig om aan zijn formaat te wennen. Ze had haar handen naast haar in het zand gestoken, armen gebogen en haar hoofd plat boven het water. Ton kon goed genieten van zijn uitzicht. Hij zag zijn penis diep begraven in haar kontje. En met haar handen in het zand plat op de grond leek ze op een aanbidder van Eros. De Griekse god van lust en aantrekkingskracht. Ton liet het uitzicht goed op zich inwerken. Hij bewoog zijn handen van de heupen over haar middel naar haar schouders, zijn vingers onderweg gravend in het vlees van haar borstjes die nog net in het water hingen. Hij legde zijn handen op haar schouders en begroef zijn pik weer in haar anus. Hij duwde haar lichaam in het zand. En Annelot lag met haar gezicht half in het water. Vanuit haar oogpunt leek het alsof een witte muur van kolkend water op haar af kwam. Ze probeerde omhoog te komen maar Ton hield haar tegen de grond terwijl hij kreunend de volledige lengte tussen haar billen naar binnen drukte. Ton voelde nu ook dat een laag golfje tegen zijn benen aankwam. Maar het was al te laat voor Annelot toen het water haar gezicht overspoelde. Ton liet zijn handen over haar bovenarmen glijden en trok haar hoofd uit het terugtrekkende water. "Ach gosh, in mijn arme poesje nat geworden?" Zei hij plagend maar ook vertederd. Annelot spuugde het zout uit haar mond, "Eikel!" Klonk het, maar ze sloeg haar armen naar achter en wikkelde ze om Ton z'n nek. Hij begon nu weer het tempo te verhogen. En terwijl Annelot haar rug holt en haar hoofd tegen zijn schouder legt pompt hij weer in haar.

In deze nieuwe positie voelt haar anus enorm strak om zijn lul. Ze knijpt soms haar kontspieren aan waardoor het even behoorlijk knelt. Hij perst zijn lippen op elkaar en probeert het nieuwe gevoel de baas te worden. Hij laat haar armen los, en met deze vrijgekomen ledematen gaat hij over haar glimmende heupen die tegen hem aan lijken te dansen. Annelot gaat met haar vingers door zijn haar, af en toe aan een oor trekkend, als ze met het ene been en dan weer het andere door haar heupen zakt. Ton hoeft niet veel meer te doen, en houdt op met zijn neukbewegingen. Ze draait met haar kont heen en weer waardoor zijn lul een stukje uit haar komt om er dan weer in te verdwijnen. Zijn handen gaan over haar buik rond haar navel. Hij veegt het natte zand wat van haar huid. Het zand werkt als een soort erg fijn schuurpapier, en hij polijstte haar borsten. Als hij een beeldhouwer was zou hij niet veel hoeven bikken aan het standbeeld dat Annelot heet. Aan haar heupen zat net genoeg om aan vast te houden, en haar bekken maakte een verleidelijke knik bij haar smalle middel. Het enige wat nog restte was het polijsten van haar puntige borstjes, zodat ze nog wat extra zouden schitteren. Zijn eigen meesterwerk werd intussen goed onder handen genomen door die sappige kont van haar. Ontwaakt uit zijn korte dagdroom liet hij zijn handen zakken. Ze kwamen uit op haar liezen en zijn twee middelvingers wrongen zich tussen de huid tussen haar bovenbenen en schaamlippen. Hij trok wat omhoog en Annelot sloeg een lachend gilletje. Blij verrast door het idee van haar minnaar. Terwijl zijn middelvingers op hun plaats bleven gleden zijn wijsvingers tussen haar vochtige gleuf. Het zeewater was warm, ruim twintig graden, maar wat hij hier aantrof was van een andere planeet. Het vocht maakte een hete film over zijn vingers. Hij schoof zijn vingers tussen de kleine schaamlippen en plaatste ze voor de ingang van deze onnatuurlijk mooie onderwatergrot. Zijn duimen zette hij aan beide kanten van haar klit. Als hij ze een beetje tegen elkaar aan duwde histte Annelot tussen haar tanden. Die moest flink stoom afblazen toen hij tegelijkertijd zijn penis in haar duwde. Zijn wijsvingers zwommen wat heen en weer in het warme geil en doken in het diepe. Annelot opende haar mond wijd open en een luidkeelse "Aaggh" klonk over het strand. Een meeuw keek even om in de lucht naar het schouwspel wat onder hem afspeelde. Ton had haar nog niet eerder zo'n geluid horen maken, ze klonk hees en buiten adem. Haar hoofd in haar nek als een vis die naar adem hapt. Haar buikspieren schokten als Ton een ritme vond tussen zijn kloppende penis en zijn vingers. Als hij diep in haar stootte kon hij eventjes zijn lul voelen tussen het dunne stukje tussen de twee lichaamsopeningen.

Zijn duimen voeren langzaam de druk op tegen het hoedje van haar clitoris. Ton voelde dat hij het niet lang meer vol kon houden, het water wild klotsend langs zijn bovenbenen. Jezus, het werd al weer vloed, het water stond al een stuk hoger. Hij keek aandachtig naar het water. Hopend dat hij het zo nog even vol kon houden. Maarja, stromend water, dat helpt niet. Een gevoel van ontlading ging door hem heen. Een golf spatte tegen zijn lichaam en ging door tot diep in zijn binnenste. Zijn pik zwol op en begon te pulseren. Zijn handen begroef hij in het vlees van Annelot. Zijn vingers zaten diep in haar kut als hij zijn billen aanspande en zo hard mogelijk naar voren drukte. Zijn duimen drukten stijf op het hoedje van haar clitoris. Annelot gooide haar lichaam naar voren, hangend in de armen die om haar kut klemden. Haar mond wijd open geslagen. Luidkeels maar schor gilde ze het uit. De meeuw in de lucht keek weer naar de concurrentie onder zich. Annelot haar lichaam schudde en ze slaakte de gekste kreten. Ton was niet vies van een beetje freejazz en begeleidde haar in tweede stem. Luid kreunend schoot zijn zaad haar lichaam binnen. De pulserende kontspieren klemden zich om zijn lul als straal na straal naar buiten kwam. Uitgeput trok Annelot een spoor in het zand als langzaam zijn penis uit haar kwam. Met haar kont omhoog en handen in het water hing ze met haar hoofd vlak boven het water. Haar blonde haren dreven in de stroming. Ton keek naar hoe ze daar zo lag. Haar gezicht lag verscholen onder het haar. Prominent in beeld haar welgevormde benen. De lege ruimte tussen haar bovenbenen in de vorm van een hartje. Een sliert geil hing uit haar kutje, schitterend in de avondzon, als een pijl van Cupido die het hart doorklieft. Ton's ongrijpbare vergelijking als de relatie tussen hen tweeën. Iets daarboven haar ronde billen. Haar anus die nog openstond. Pareltjes zweet en zeewater dat aan de minuscule donzen haartjes op haar billen hangen. Zijn hand strekt zich uit naar haar. Twee vingers worden moeiteloos het zwarte gat van haar anus ingetrokken. Hij draait zijn hand en voelt zijn zaad om zijn vingers wikkelen. De kringspier sluit en haar anus omvat zijn vingers. Langzaam laat hij zijn hand naar buiten glijden. Een lange kreun van Annelot totdat het laatste stukje uit de anus is en de kringspier het zaakje sluit. Lange draden hangen aan zijn vingers. Annelot zucht tevreden als ze zich languit in het water laat glijden. Ton laat zich op zijn rug vallen, en komt met een plons naast haar liggen. Annelot is even afgesloten van de wereld als ze ligt bij te komen van het heftigste orgasme van haar leven. Als ze uitgehijgd is wendt ze zich naar Ton. Ze ziet zijn pik nog stijf in de golfjes staan. Ze wijst er met haar vinger naar, "ha. Mijn paal in de branding" zegt ze, de woordspeling op het gezegde komt er niet helemaal goed uit. Ton lacht, maar als hij de richting van haar uitgestoken vinger verder volgt ziet hij de strandpaal naast de motor. Het water staat al tot de paal. "Shit, geen roestvrij staal had hij nog gezegd!" Hij wou omhoog komen. Annelot gooide zich op zijn lichaam, "Joh! Die staat er nog meters van af. Tijd zat." en ze duwde haar lippen op de zijne, hem stilzwijgend.
100% (5/0)
 
Posted by dagspring
6 months ago    Views: 792
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments