Annelot op vakantie deel 2

Annelot is niet gaan slapen toen ze haar ouders welterusten wenste en in haar tent was gekropen. Ze wacht een uurtje tot ze weer overeind komt. Het is half twee. Even naar de wc, denkt ze lachend. Ze loopt stilletjes over de camping richting de tent waar haar uitverkoren jongen eerder die dag ingekropen was. Eenmaal aangekomen gaat ze gehurkt voor de tent zitten. Langzaam trekt ze aan de ritssluiting. Voor haar gevoel schelt een keihard Krrrrrrr over de camping. Ze stopt abrupt, ze kan met zo veel lawaai de rits niet verder open doen. Zachtjes luistert ze of de jongen in de tent iets gemerkt heeft. Na een poosje op haar hurken te hebben geluisterd besluit ze dat de kust veilig is. Ze zal onder de half openstaande opening door moeten kruipen als ze met dit debiele plan verder wilt. Dit kan me zo hard in de problemen helpen, denkt ze, maar het is ook reuze spannend. Ze zet haar handen achter het tentdoek en steekt haar hoofd naar binnen. Het is een tent met een aparte binnentent, met daar omheen een ruime buitentent, waardoor er genoeg ruimte is voor diverse campingspulletjes. Verder kan ze in het donker meerdere broeken en shirt zien liggen, en als ze haar hand optilt ontdekt ze een rode boxer die om haar vinger hangt. Ze maakt zich zo plat mogelijk, en probeert zo zachtjes mogelijk de rest van haar slanke lichaam naar binnen te krijgen. Ze sl**pt daarmee met haar borstjes en vervolgens haar buik door het hoge natte gras. Haar shirt is nat en plakkerig, en haar stijve tepeltjes tekenen zich al af door de stof. Alles plakt strak om haar lijf en ze trekt haar shirt over haar hoofd uit. Ze legt het ergens bij de ingang neer, er ligt toch al genoeg, denkt ze. Ze schuift op naar de rits van de binnentent. Gelukkig gaat deze met een fluisterend zzzzp open. Ze klapt het stof opzij zodat de tent open blijft staan. Zenuwachtig kijkt ze naar binnen. Daar ligt de jongen op zijn rug in zijn slaapzak. Met zijn schouders heeft hij de deken van zich afgeslagen. Ze kan zijn ontblote bovenlichaam zien tot zijn bast met daarop zacht krullende borsthaartjes. De jongen ligt met zijn gezicht van haar af, zijn armen uitgestrekt naast hem in de slaapzak. Gelukkig ziet Annelot de ritssluiting netjes bovenaan liggen, en ze pakt de sluiting tussen haar vingers.

Ze ritst de slaapzak voorzichtig open, onbewust van de uitgestoken tong in haar mondhoek. Naarmate meer van zijn lichaam zich ontbloot gaat haar tong over haar bovenlip. Als ze bij zijn navel is aanbeland stopt ze. Als ze verder gaat zou hij misschien wakker worden door de koele lucht over zijn penis. Het is beter om hem eerst een beetje stijf te krijgen in zijn slaapzak, denkt ze. Ze kijkt de jongen aan, hij is nog in diepe slaap. Met duim en wijsvinger zoekt ze de basis van zijn penis op. Tot haar verrassing voelt deze ontzettend dik aan. Hij heeft een nachtelijke erectie! Een goed begin is het halve werk, en moeder natuur heeft het begin al voor haar gedaan. Nieuwsgierig glijd ze met haar vingers langs de schaft. Waar ze denkt dat ze bij de eikel is aangekomen gaat de lul nog zeker 4 centimeter door. Ze denkt na of ze ooit iemand zo groot geschapen heeft ontmoet. Haar laatste vriendje Roy had het altijd trots over zijn 18 centimeter lange paal. Maar als hij nou eens wist wat hij er mee moest doen. Onverwachts ramde hij hem er altijd in, pompend tot hij kwam. Een keer had hij haar, toen hij bijna kwam, met de vlakke hand in haar gezicht geslagen. Vond hij fijn. Annelot vond het fijn om haar rechterbeen op te tillen, tegen zijn borstkas te zetten, en hem met een harde trap het bed uit te flikkeren. Dat was het einde van die relatie.

Haar vinger lag nu op zijn eikel, vlak onder de rits, die ze tussen haar vingers neemt en verder naar beneden trekt. Een dikke penis komt tevoorschijn. Met twee vingers gaat ze over de huid. Onder aangekomen duwt ze wat verder waardoor de voorhuid van de eikel schuift. Ze heeft nog steeds niks gehoord. Ze schuift haar duim onder de schacht, vlak onder de eikel. Haar vrije vingers masseren de bovenkant. Als ze haar vingers strekt kan ze nog net bij de slappe huid net boven de balzak. Daar masseren de vingers zijn slappe huid. De lul komt met lichte schokjes een beetje omhoog. Het vingertopje van haar wijsvinger vindt nu haar duim, en met een lichte aanraking legt ze haar overige vingers om de lul. Langzaam gaat ze heen en weer. Als ze zo bezig is kijkt ze wat om haar heen. Het is een tweepersoons tentje, maar op de plek waar een tweede luchtbed past liggen zijn rugzak en andere kleren op een hoop. Twee blikjes Amstel nog in het plastic van een sixpack. Naast zijn hoofd een aangebroken pak ontbijtyoghurt. De jongen ligt rustig te slapen, af en toe spannen zijn buikspieren aan van het genot dat Annelot in zijn droom teweeg brengt. Als ze weer naar zijn kruis kijkt ziet ze dat haar hand een eigen leven is gaan leiden. Haar vingers hebben zich gevormd tot een vuist om de lul. En de eikel klopt dieprood als ze haar hand naar beneden pompt. De ballen in zijn zak zijn al wat opgetrokken, en vlug verlaagt ze haar tempo. Haar grip verzwakt, maar het kwaad is al geschied. Als ze de penis loslaat en nog met één vinger omhoog naar de eikel gaat voelt ze de pik steigeren. Haar vinger gaat over het topje van de eikel en ze ziet de spieren van zijn buik verkrampen. Zijn bovenbenen spannen zich aan en knijpen tegen elkaar. Een dikke straal schiet er uit. De klodder land op het hevig op en neer bewegende middenrif van de jongen. Het sperma glijdt wat omlaag richting zijn buik als nog vier klodders uit de penis sijpelen. Annelot laat los en kijkt verschrikt naar de jongen. Die draait even met zijn hoofd maar slaapt nog vredig door, zijn mond hangt wat open.

Zijn ademhaling keert ook weer terug naar een normaal op en neer bewegen van zijn, toch wel best gespierde, borst. Met duim en wijsvinger aan weerskanten van de lul wrijft Annelot wat door het plakkende warme sperma. Als ze weer omhoog komt, voetjes strak onder haar billen, houdt ze haar plakkende vinger omhoog. Zou ze het proeven? Een geil gevoel bekruipt haar als ze de vinger in haar mond stopt. Het smaakt net zo heerlijk als het voorvocht van de vorige nacht. Haar linker hand gaat naar haar broek. Haar lichtblauwe sportbroekje vertoont een donkere vlek tussen haar benen. Als ze met haar handpalm over haar kut schuift gaat een tinteling over haar lichaam. Zachtjes laat ze zich achterover vallen op het kleed in de voortent. Er niet bij nadenkend dat ze eigenlijk zo snel mogelijk weg moet gaan. Ze hoort een zacht tikken op het tentdoek wat snel heviger wordt. Fijn, een hoosbui. Ze kan maar beter even blijven liggen. Haar vingers gaan onder de elastische band als ze haar broekje over haar gladde benen uittrekt. Ze zet haar voeten op de grond, knieën omhoog, en haar vingers gaan over haar natte slipje. Op haar rug kreunt ze zacht. Ze holt haar rug en probeert daarbij zo stil mogelijk te zijn. Haar vingers vinden hun weg naar binnen. Mond open, maar zonder geluid, vingert ze haarzelf. Ze denkt aan die grote lul naast haar, hoe heerlijk die in haar binnenste zou kunnen voelen. Hoe het zou voelen als ze met haar hevig samentrekkende kut de laatste druppels uit die dikke ballen zou melken als hij in haar kwam. Ze kreunt zacht als ze op adem komt van haar orgasme en kijkt naar links in de eenoog van die grote lul.

Ze draai op haar ellebogen en buigt zich zo ver mogelijk naar voren. Haar kontje staat omhoog en haar blonde krullen komen zacht op de buik van de jongen terecht. Ze sluit haar ogen en geeft een zacht kusje op de natte eikel. Zo'n prettige ontlading verdient een bedankje denkt ze. Ze draait haar hoofd wat en opent haar ogen. Als ze het haar voor haar ogen weg veegt tot achter haar rechter oor ziet ze dat het hoofd van de jongen iets omhoog is gekomen. Ze kijkt in de ogen van de jongen die wakker is geworden, onbewust van het feit dat haar mond iets open is gevallen. Haar zachte onderlip zachtjes rustend op de rand van de eikel. Langzaam verschijnt er een glimlach op de jongen zijn gezicht. Langzaam duwt hij zijn heupen wat omhoog zodat de kop van zijn pik met een zachte plop in haar mond schuift. De hoorbare, haast komische plop waarmee haar natte lippen de warme eikel omvatten doet Annelot uit haar schok ontwaken. Ze staart nog steeds in zijn ogen, maar haar gedachten schieten nu alle kanten op. Terwijl ze het bloed in de eikel voelt kloppen, en de half slap geworden lul in haar mond weer voelt groeien, weegt ze haar beschikbare opties.

Ze kan, net zoals zo vlug als ze de tent is ingekropen, weggaan. De jongen in zijn plakkende slaapzak achterlatend. Maar wat als ze hem later weer tegen komt. Ze zal hem de rest van de vakantie moeten ontwijken. Maar misschien herkent hij haar niet eens, het is tenslotte donker in de tent. Op dat moment doet het licht van de vuurtoren haar gezicht oplichten. Het felle licht door het dunne tentdoek kleurt alles in de tent in een korte flits in een zilver licht. Op dat moment ziet ze ook haar T-shirt en broekje in de hoek van de tent liggen. Als ze nu weg zal gaan zou ze in haar slipje over de camping moeten lopen. Kleren onder de arm, of onhandig haar nat geworden shirt over haar hoofd trekkend. Ze ziet zichzelf al klungelig onderuit gaan op het natte gras. Ze weet eventjes geen goede uitweg voor de situatie waarin ze zichzelf geworpen heeft. Ze voelt opeens de grote lul die ze nog tussen haar lippen heeft.

Hij is flink gegroeid en de jongen probeert met zijn heupen zijn paal dieper in haar mond te krijgen. Hij komt langzaam met zijn beide armen omhoog, een hand komt op haar achterhoofd terecht. Annelot beseft dat er nu geen uitweg meer is. Als ze had willen vluchten had ze het direct moeten doen. Waarom kon ze haar sexuele drift niet de baas zijn, waarom was ze niet weggelopen door de regen. Ze is toch niet van suiker? Zijn hand gaat voorzichtig door haar haar. Zijn vingers komen vast te zitten in de klitten van het zoute zeewater. Haar mond gaat een beetje open als de hand haar hoofd met een lichte ruk naar achter trekt. De lul valt uit haar mond en komt met een dof geluid om zijn buik terecht. Een klodder speeksel dat zich in de tijd dat ze nadacht over haar mogelijkheden in haar mond had verzameld druipt in een lange sliert uit haar mondhoek. Het komt met een hangende boog uit haar mond vanaf de eikel neer in de schaamstreek van de jongen. Zijn andere hand komt nu in haar nek liggen. Ze beseft opeens dat de grote handen van de jongen lekker warm aanvoelen. De duim en vingers omvatten haar nek en knijpen teder in haar spieren. Het geeft Annelot een erg fijn gevoel en ze merkt dat het kippenvel weer over haar schouders naar haar bovenarmen loopt. De fijne meisjeshaartjes staan recht overeind. Haar armen bewegen zich nu over de brede bovenbenen als ze wat onderuit zakt richting de lul die uitnodigend voor haar ligt. Als ze met haar vingers door zijn schaamhaar gaat komt de harde lul eventjes omhoog. Ze omvat de basis van zijn penis met haar vingers en duwt hem langzaam omhoog. Als het topje tegen haar kin aankomt buigt ze haar hoofd voorover en laat haar mond de dikte van de lul omvatten. Ze beweegt omlaag tot de eikel achter tegen haar gehemelte komt. Haar tong beweegt ondertussen over de achterkant van de penis. Haar lippen komen tot zo'n twee derde van de lengte van de penis. Dit moet wel de grootste lul zijn die ze in haar mond heeft gehad, denkt Annelot. Haar vingers bewegen de opgetrokken huid naar zijn balzak. De pik begint nog wat meer te steigeren in haar mond en een lange kreun ontsnapt uit de mond van de jongen. Hij is nu echt keihard, harder dan daarnet toen ze hem aftrok. Zijn handen gaan door het haar van Annelot en ze voelt dat hij haar nog wat dieper naar beneden trekt.

Op dat moment wordt het haar bijna te veel en ze voelt dat ze moet slikken en naar adem wil happen. Alsof de jongen het doorheeft laat hij zijn grip los en zij handen strelen haar door haar nek. Annelot komt wat met haar hoofd omhoog en gaat met haar tong om het topje van de lul draaien. Er komt een glimlach op haar gezicht als de jongen zijn handen verder over haar lichaam laten glijden. Ze zit nog altijd voorovergebogen met haar bovenlichaam in de slaaptent en de rest nog in de buitentent. Op haar knieën met haar kontje nog altijd fier omhoog. Het ziet er waarschijnlijk erg uitnodigend uit voor de jongen want een hand gaat al snel naar haar achterste toe. Daar streelt het haar holle rug en cirkelt het om haar staartbotje. Af en toe voelt ze het pinkje dat in de gleuf tussen haar billen verdwijnt. Annelot hangt, licht hijgend door de tedere aanraking, met haar gezicht boven de grote stijve penis. Ze laat een klodder speeksel uit haar mond vallen om die vervolgens direct op te likken. Met haar tong gaat ze door de bos schaamhaar omhoog naar de penis, om bovenaan bij het spleetje van de plasbuis aan te komen. Met het puntje van haar tong gaat ze door het gleufje en ze probeert hierbij wat druk te zetten. De jongen laat een wat hardere kreun horen, en gaat met zijn wijsvinger over de stof van haar onderbroek door haar bilspleet. Met de rest van zijn vingers probeert hij in haar linker bil te knijpen. Het hijgen gaat door als Annelot de eikel weer met haar zachte lippen omsluit en met een ritmisch op en neer bewegen de jongen begint te pijpen. Om de zoveel keer probeert ze wat meer van de lengte in haar mond te nemen. Een van haar handen speelt ondertussen met zijn schaamhaar en cupt af en toe zijn ballen. Als ze zachtjes in de balzak knijpt voelt ze de ballen wat aanspannen en dat is voor haar het teken om haar remmingen nog meer los te laten. Ze probeert zo diep als ze kan de lul in haar keel te nemen, en als ze weer bovenaan is zuigt ze nog even extra aan de eikel. Met haar linker hand pakt ze de lul beet en begint te sjorren. Haar geopende mond houdt ze boven de eikel. De jongen ligt zwaar te hijgen, en met een harde kreun borrelt het zaad naar boven. De eerste straal spat tegen haar gehemelte. Ze voelt het warme sperma van haar gehemelte op haar tong druppen. Ze steekt haar tong uit en geeft nog een paar wilde sjorren. Een tweede straal belandt met een hoge boog half in het haar en half op haar voorhoofd. De derde straal sperma drupt van de neus op haar tong. Een laatste straal belandt op de buik en verzamelt zich tussen de haartjes in zijn navel. Met een paar laatste stuiptrekkingen glijd nog een flinke klodder langs de pik omlaag. Annelot staat versteld dat deze jongen nog zoveel is gekomen, nadat ze hem daarstraks al had afgetrokken. Bij de aanblik van zoveel sperma kan ze het niet laten om de eikel nog een laatste keer schoon te likken. Ze snuift nog eens de geur op. Een licht zoete ziltige geur hangt in de tent, ergens denkt ze ook de geur van haar eigen geil te kunnen ontdekken. Zelf vind ze graag dat het een wat bloemige geur heeft, maar waarschijnlijk heeft het ook eenzelfde ziltige musky geur.

Annelot was zo geobsedeerd bezig met het pijpen van die grote stijve lul van de wildvreemde jongen dat ze nu pas merkte dat haar slipje tot haar knieën naar beneden was geschoven. Zijn hand rust op de blote huid van haar billen en kneed en knijpt er zachtjes in. Annelot's haar plakt tegen haar voorhoofd aan door een mengeling van zweet, kwijl en klodders sperma. Ze had niet gedacht dat deze nacht zo zou lopen. Ook niet in de fantasieën die ze heeft als ze soms wakker in haar bed ligt te woelen. Ze laat haar hoofd rusten op zijn buik en kijkt naar de platliggende lul die voor haar ligt. Op dat moment beweegt de hand om haar bovenbeen heen en met een onverwachtse ruk komt haar kont ter hoogte van de jongen zijn schouders te liggen. Annelot draait op haar rug in afwachting voor wat komen gaat. De hand streelt over haar benen en zoekt een weg naar haar afgeschoven slipje. Annelot tilt haar voeten iets op als het slipje over haar enkels getrokken wordt en in een hoek van de tent belandt. De jongen doet zijn arm over haar linker bovenbeen en zijn vingers zoeken een weg tussen haar benen. Annelot spreidt als vanzelf haar benen iets, zodat hij er beter bij kan. Annelot had haarzelf de avond voordat ze op vakantie ging glad geschoren. Om de zoveel tijd gaf ze haar hele lichaam een beurt. Een beetje lichaamshaar vond ze niet erg en zeker ook niet lelijk, maar ze had nu gewoon zin om volledig glad te zijn. De vingers van de jongen verdwijnen diep tussen haar benen. En als zijn duim tussen haar dikke schaamlippen glijdt kan Annelot een langgerekte hmmmm niet onderdrukken. Zijn duim beweegt van links naar rechts. In tegengestelde richting beweegt ze haar heupen en stuurt zo de vinger waar ze hem het liefst hebben wil. De duim, nat van het vocht tussen haar lippen, komt terecht op het hoedje van haar clitoris. Als de jongen zachtjes rondjes begint te draaien over haar klit houdt annelot het niet meer en begint zwaar te hijgen.

Opeens voelt ze de andere hand op haar borsten, en één voor één worden haar tepels tussen duim en wijsvinger gerold. Annelot begint nu echt over het gespierde lichaam onder haar te krioelen en af en toe slaakt ze een gilletje van genot. De jongen heeft er plezier in, terwijl zijn duim over de schaamlippen gaat verkennen zijn andere vingers haar bilspleet. Annelot voelt zich lekker licht in haar hoofd en ze hijgt onophoudelijk. Als de jongen haar klit tussen duim en wijsvinger neemt slaakt Annelot een gil en kromt haar rug. Met gekromde tenen duwt ze haar voeten in het kleed in de voortent. Ze duwt met haar ellebogen zich een beetje rechtop. Half hijgend en half lachend kijkt ze opzij in de ogen van de jongen. Met wat lijkt op een soort sit-up, zijn vingers nog steeds rond haar clitoris, richt ook hij zich wat omhoog. Hij kijkt haar in de ogen en komt met zijn gezicht voor de hare. Annelot wil proberen wat te zeggen, maar een kleine draai met zijn vingers maakt dat ze maar wat stamelt. Zijn lippen komen richting haar mond en hij bijt zachtjes in haar onderlip. Als zijn beet wat verslapt trekt Annelot zich los van zijn lippen om zich vervolgens vol overgave hem te tongen. Haar tong en de zijne zijn verwikkeld in een speels spel als de jongen zijn hand omdraait en twee vingers door haar schaamlippen laat gaan. Vanaf haar clitoris gaat hij naar beneden om onderaan uit te komen. Zijn vingers spreiden zich wat om met een iets diepere haal weer naar boven te komen. Annelot probeert met haar tong de vingers van de jongen te imiteren. Met iedere haal van zijn vingers stort zij zich dieper en wellustiger op zijn mond. Naast het smakkende geluid van elkaars lippen hoort ze ook een steeds luider soppend geluid tussen haar benen. De jongen is nu twee vingers diep in haar vagina aan het vingeren, en een derde komt er al snel bij. Annelot houdt het niet meer en breekt zich los van de kus. Ze gooit haar hoofd in haar nek en voelt de lippen in haar hals en nek. Hij kust haar bij haar oor terwijl hij verwoed zijn vingers op en neer beweegt. Met de palm van zijn hand duwt hij op haar venusheuvel. Haar hele huid tintelt en scheuten van genot schieten door haar lichaam. Terwijl haar orgasme door haar lichaam raast kan ze zichzelf niet beheersen. Ze denkt niet na over het kreunende geluid dat ze maakt en slaat haar linker arm om de nek van de jongen. Die steekt zijn vingers nog een keer diep in haar en Annelot voelt zich slap worden en verliest haar evenwicht. Ze leunt op de schouder naast haar en samen vallen ze op het luchtbed. Uitgeput ligt ze op haar rug op de borst van de jongen uit te hijgen. Als hij langzaam zijn vingers uit haar laat komen schieten de laatste tintelingen van diep uit haar lichaam omhoog. Annelot ligt uitgeteld in de armen van de jongen, haar haren onwijs door de war. De hand van de jongen gaat over zijn gezicht, lange blonde haren uit zijn gezicht vegend alsof het zijn eigen lokken zijn. Annelot voelt de warme adem in haar oor blazen. Uiteindelijk hoort ze een uitgeputte stem, waar zacht gezegd enige genoegdoening –maar ook een soort van lach om deze absurde situatie– in doorklinkt: "zo. ik ben Ton, en wie ben jij?" Met iets wat begint als een zucht, een diepe uitademing na al dat overweldigends, komt er toch iets uit haar mond. "Annelot" klinkt het zacht.
100% (6/0)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by dagspring
5 months ago    Views: 702
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
geil verhaal...heb er een stijve pik van gekregen en zin om me lekker af te trekken
5 months ago
Leuk hoor die delen 1 tot 4 :)
5 months ago
goed geschreven geile serie