Annelot op vakantie deel 1

Annelot loopt over de camping richting de toiletten. Ze moet naar de wc. Nouja, eigenlijk moet ze niet, maar ze kon niet snel in slaap komen, en tja wat doe je dan. Het was een warme dag op de camping, en het koelde 's avonds niet snel af. Vandaar dat ze ook maar in een oud T-shirtje liep en een broekje die ze ergens in haar tent vond. Het T-shirt was een hele oude, waar ze al jaren in sliep. Het was ooit haar lievelings T-shirt, maar de kleuren zijn vervaagt en de opdruk is nog moeilijk te zien. Het is een T-shirt van The Cure, van tijdens hun hit Close To Me. Het aanstekelijke melodietje ging alweer in haar hoofd zitten. Ze neuriede het zachtjes over het campingterrein. In haar hoofd bedenkt ze het vrolijke trompetje erbij, in een speels spel verwikkeld met de saxofoon. En dan weer die stem van Robert Smith, op een vreemde manier vond ze hem sexy klinken, met zijn wat dichtgeknepen zang. Ja, had ze ook maar iemand om close te houden op dit eiland. Ze bewoog haar heupen ritmisch op de maat. Het zachte zomerbriesje speelt met haar shirt, en de stof wiegt om haar middel heen als ze danst. De rek is wel wat uit de stof, en bij haar middel is ie erg ruim. Moet ze ook niet zo met haar shirt over de knieën getrokken zitten. Af en toe komt haar shirt bol te staan door de wind, de koele lucht over haar naakte lichaam. Het frisse gevoel maakt dat ze nu toch wel naar de wc moet.

Ze is nu al een week op het eiland met haar gescheiden vader en zijn nieuwe jonge vriendin. Ze heeft zich de afgelopen dagen aardig verveeld. Af en toe trekt ze wat op met haar vader, maar meestal brengt ze de dag alleen door. Op een eiland is niet heel veel te doen, het nachtleven is niet heel uitnodigend en er zijn ook niet heel veel leuke jongens van haar leeftijd. Naast de tent van haar ouders staat wel een gezin met een jongen die net als haar ook 19 is. Hij is wat slungelig maar is op zich niet verkeerd. Hij draagt alleen van die kutkleren. Slipknot shirt en van die lelijke broeken. Ze mist haar vrienden in de stad. Die zij net als haar. Annelot vind dat ze zelf best ruimdenkend is en altijd wel te porren is voor nieuwe ervaringen. Maar op dit saaie eiland komt daar niet veel van terecht. Het enige wat ze kan doen is in de zee zwemmen, deze zomer geen straf omdat het al lange tijd lekker warm weer is. Laatst had ze de stoute schoenen aangetrokken en nadat ze uit zee kwam was ze achter een duintje gaan liggen en had ze haarzelf klaargevingerd. Het was al een tijdje geleden en ze had erna een lekker ontspannen gevoel. Het zachte zand dat over heel haar lichaam plakte. De felle zon op haar blote borstjes. Nu ze er aan terugdenkt krijgt ze weer een geil gevoel. Hoe gaat ze nu weer in slaap vallen? De koele wind die onder haar shirtje blaast maakt dat haar tepeltjes hard worden. Ze kruist haar armen voor haar lichaam, en drukt de stof naar beneden. Haar tieten rusten zachtjes tegen haar armen. Het voelt best lekker en ze gaat met een vinger over haar rechter tepel. Een kort zuchtje ontsnapt haar keel.

Ze kijkt om zich heen en merkt dat ze al bijna bij haar eigen tent is. Zal ze weer de stoute schoenen aantrekken? Ze is tenslotte nu toch wakker. Ze kijkt opzij, ze staat naast de tent van de jongen. Het doek van de tentopening klappert zachtjes in de wind. Hij is vast vergeten de rits goed dicht te doen. Een gedachte kruipt in haar hoofd. Zal ze stiekem even naar binnen kijken. Ze is zo geil en het is al weken geleden dat ze voor het laatst echt sex heeft gehad. Ze vind het wel opwindend om een kijkje te nemen, misschien even de deken optillen. Gluren bij de buren. Even kijken of er onder die suffe T-shirts wat lekkers schuil gaat. Ze sluipt stiekem de tent in. Ritst de slaapzak open en ziet de jongen liggen in zijn slaapkleding. Een oud hemdje en een boxer die er erg jongetjesachtig uitziet. Dat valt wat tegen maar ze kan het niet weerstaan even een kijkje te nemen onder die boxer. Ze schuift hem wat naar beneden. Een half slappe penis ligt krom op zijn buik. Ze kan het niet weerstaan en gaat met haar vinger over de schacht. Als ze bij het topje aangekomen is laat ze haar vingers om de lul glijden. Die wordt al snel dikker en na een aantal trekken is hij aardig stijf. Ze kijkt naar zijn gezicht en ziet dat hij nog vast slaapt. Ze trekt wat op en neer onder de eikel en voelt dat het nat van het voorvocht is. Een dikke druppel hangt aan de eikel, en als er nog een druppel naar buiten sijpelt glijdt het naar onderen over haar vingers. Annelot is verrast door al het voorvocht. Dit heeft ze nog niet eerder bij een van haar vriendjes meegemaakt. De jongen maakt een snurkend geluid en Annelot laat verschrikt los. De lul valt met een nat geluid in het kleine plasje vocht op zijn buik. Shit, als hij maar niet wakker wordt. Met een kreunend geluid draait de jongen zijn lichaam op zijn zij. Zijn shirt is omhoog geschoven en een half ontblootte rug keert zich toe tot Annelot. Ze kan een klein gilletje nog net onderdrukken als ze een paar puberaal lange haren op zijn rug tevoorschijn ziet komen. Ugh, ze moet maar snel weer weg hier. Ze sluipt weer stilletjes weg en kruipt in haar eigen tent. Onderweg likt ze nog wel even aan haar vingers, en de vreemd verleidelijke smaak van voorvocht gaat door haar mond.

Annelot gaat de volgende dag zwemmen in de zee. Haar vader had wat afkeurend gekeken naar haar toen ze na het ontbijt zei dat ze alweer alleen weg ging vandaag. Sinds deze zomer heeft hij steeds meer aan te merken op wat ze aantrekt. Niet zo gek. Vandaag droeg ze haar bikinislipje en een door haarzelf kortgeknipt shirtje. Haar groene bikinitopje scheen wat door de stof heen. Maar wat wil je met dit warme weer, had ze gezegd. Zelf liep hij ook in die lachwekkende speedo over de camping, die zit diep in zijn midlifecrisis, was haar gedachte. Ze loopt over het hete zand richting de branding. Op de fiets was haar huid al aardig opgewarmd door de zon. En toen haar voeten in het water kwamen ging een kleine siddering door haar lichaam. Ze bewoog haar tenen, en haar voeten verdwenen een aantal centimeter onder het zand. Ze bukte en haar handen zette ze, met haar vingers gespreid, naast haar voeten in het water. Dubbelgevouwen stond ze in het water. Ze strekte haar benen. Met een verkrampte spanning kwamen haar spieren weer wat los. Ze verplaatste haar gewicht van het ene been op de andere. Ze spande haar billen eens lekker aan en kwam langzaam weer met haar bovenlichaam omhoog. Haar shirtje was omhoog gekropen, en met twee handen trok ze het maar over haar hoofd. Ze wierp het een eindje van de branding af in het zachte witte zand. Ze besloot door te lopen. Haar bikinibroekje klemde tussen haar billen toen ze verder naar de golven liep.

Het water kwam steeds hoger bij haar benen. Ze kreeg er kippenvel van. Het water kwam nu net tot bij haar kruis, en de kleine golfjes maakten de stof van haar slipje nat. Een rilling ging door haar onderbuik toen een grote golf tegen haar aan klapte. Het water spetterde over haar borst. Met haar natte handen wreef ze over haar schouders. De golven kwamen steeds hoger. Ze keek achterom naar het strand. Ze was bijna alleen, maar niet helemaal. Twee jongetjes zaten tien meter van haar af te spelen met een bal, misschien 14 of 15 jaar oud. De vermoedelijke ouders lagen even verder op het strand. De moeder met kort bruin haar, en opvallend grote tieten, die, doordat ze op haar rug lag, aan weerskanten wat naar beneden zakten. Ze hangden nog net in haar kleine bikini. De vader stond wat verderop met een vliegertje te prutsen. De jongste wou de bal overgooien naar zijn oudere broer. Maar die stond met zijn rug naar hem gekeerd, en keek gebiologeerd in de richting van Annelot. Zij zag een grote golf aankomen, en het was nu of nooit. Met een hoge sprong dook ze in de golf. Haar kont die het laatst in het kolkende witte water verdween. Als een blonde bondgirl kwam ze weer boven. Haar haren los schuddend van haar gebruinde huid. Er kwam nog een golf aan en met haar rug dook ze er in. Het water spatte hoog op en haar tietjes wiegden op en neer in de lucht. De jongen kreeg de bal op zijn achterhoofd en draaide verschrikt om. Het frisse water op haar huid, en het jongetje dat zo naar haar keek hadden Annelot best wel opgewonden. Ze liep nog een stukje verder in zee en liet zich ronddobberen in de kalmere golven.

Ze dacht na over de vorige nacht. Ze had deze vakantie nog niet zo iets spannends gedaan. Ze kon zo snel niet iets voor de geest halen waar ze een grotere kick van had gekregen. Misschien haar eerste keer, stiekem in het bos achter het tuinhuisje. Maar dat was al jaren geleden. En toen had ze nog niet de ervaring die ze nu heeft. Dat was: broekje naar beneden, beetje voelen, beetje kussen, en dan er in. Het was spannend omdat het de eerste keer was, en ook omdat ze misschien ontdekt hadden kunnen worden, door wandelaars op het pad tussen de bosjes. Maar echte sexuele spanning kwam er niet aan te pas. Vannacht in het tentje had ze echt iets anders gevoelt. Een wildvreemde jongen sexueel bevredigen, zonder dat hij ook maar iets er van had gemerkt. Ze kreeg het er spontaan weer warm van. Jammer dat ze plotseling had moeten stoppen. Ze had hem graag willen laten komen. Ritsje weer dicht, wat zou hij verbaasd wakker zijn geworden. Haha. Het liefst had ze een heerlijke jongen willen hebben, die onwetend voor haar lag, en die ze in zijn slaap af zou trekken. Waarom ook niet. Zou ze het eigenlijk weer durven? Iemand uitkiezen die haar echt beval. Uitvinden waar hij slaapt. En 's nachts er naar binnen sluipen? Ze keek om haar heen. Ze was door de stroming een stuk weggedreven. Ze moest maar weer eens uit het water komen. Haar T-shirtje zag ze een eind verderop in het zand liggen. Ze liep via het ondiepe water terug, en kwam langs de vrouw met het kortgeknipte haar. "Hoi!" Zei ze. Annelot knikte en stamelde ook een zacht "hallo". Ze was op haar buik gaan liggen, ellebogen in het zand en handen onder haar hoofd opgedrukt. Ze had haar topje uitgedaan en haar borsten zaten tussen haar armen klem gedrukt. De onderkanten rusten op haar badlaken, en de tepels staken wat naar voren. Het zag er indrukwekkend uit. Annelot greep haar shirtje van de grond. Ze was nog nat van de zee, maar had niet echt zin op nog op te drogen. Ze was ook vergeten een handdoek mee te nemen. Ze vond het het fijnst als ze zo min mogelijk dingen met haar mee zeulde. Dan kon ze doen en laten wat ze wou. "Nouja," dacht ze en trok haar shirt over haar natte huid aan, de stof kleurde gelijk donker, vooral bij haar bikinitopje natuurlijk, "droogt wel op tijdens het fietsen" mompelde ze richting de vrouw. Ze haalde haar handen onder haar hoofd weg, en ging plat op het badlaken liggen. "Ja en ik droog hier ook op" hoorde ze nog achter haar toen ze op haar tenen door het hete zand naar haar fiets liep.

Eenmaal terug op de camping pakte ze de smartphone uit haar tent en liep richting het campinggebouwtje. Daar stonden bankjes buiten in de zon, en je had er wifi. En, niet heel onbelangrijk, je kon precies zien wie allemaal de camping op kwamen lopen. Af en toe keek ze op van haar mobiel als er een jongen voorbij kwam. Sommige jongens vond ze al meteen niks. En als er al een leuke langsliep was het weer een stelletje. Toen ze op een gegeven moment opkeek zag ze een lange jongen lopen. Hij droeg shorts en een simpel T-shirtje, en om zijn schouder hing een rugtas met boodschappen. Zijn ene hand hield het hengsel om zijn schouder vast, de andere hing nonchalant in zijn broekzak. Hij zag er aardig bruin uit, maar zijn korte shorts verraadde dat dit niet overal het geval was. Annelot deed net alsof ze klaar was met berichtjes checken, alsof iemand haar ook maar ergens van zou verdenken, en stapte op. De jongen liep een andere kant het terrein op dan waar zij normaal gesproken heen liep. Na wat bosjes en duintjes te zijn gepasseerd kwam ze op een klein veldje aan. Er stonden een paar kleine tentjes in elke hoek van het grasveldje. Annelot wachtte achter een boompje, en zag de jongen in een van de tenten kruipen. "Hebbes" dacht ze.
100% (3/0)
 
Categories: MasturbationVoyeur
Posted by dagspring
6 months ago    Views: 1,165
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments