Peggy en Petra (Slot)


Het was intussen donderdag. Over een paar dagen zou mijn vrouw weer thuiskomen, en was het weer gedaan met mijn vrije leventje. Niet dat ik dat erg vond, maar zo een weekje alleen was best lekker! En met de gebeurtenissen van de afgelopen dagen in mijn achterhoofd had ik wat om op terug te kijken.
Het was een uur of 9, en na allerlei dagelijkse dingetjes gedaan te hebben besloot ik om er even lekker op uit te gaan. Ik riep mijn hond, deed zijn riem om en we liepen naar buiten. Het was lekker weer, niet te warm, heerlijk om te lopen. In de polder was het stil, de hond liep los en ik liep heerlijk te mijmeren. De vrijpartijen met Peggy en Petra speelden als een film door mijn hoofd; ik werd er weer geil van... Met deze heerlijke gedachten kwam ik bij een stille plas, waar zowel de hond als ik wel eens een duik nam. Ik besloot om me even op te frissen en al gauw plonsden baas en beest er op los. Ik liet daarna de zon zijn werk doen, en al snel was ik genoeg opgedroogd om mijn kleren weer aan te trekken en terug naar huis te lopen.
De achterpoort had ik van het slot gelaten, dus we liepen achterom naar binnen. Het was intussen al over elven. Ik zette snel een kop koffie en plofte voldaan op de bank neer, toen de hordeur openging en Petra binnenkwam. Ze zag er tiptop uit: haar halflange haar hing los om haar gezicht, ze droeg een mooi zomerjurkje (wat hou ik toch van die doorknoopdingen...) en haar benen had ze in een mooie zacht-witte semi-glanspanty gestoken. Aan haar voeten droeg ze schoenen met naaldhakken van zeker een centimeter of 10. De zon scheen van achter haar op haar jurk, en liet door de dunne stof heen de contouren van haar heerlijke lijf zien. Wat was ze toch een lekker ding!
"Blijf je daar staan, of kom je naar binnen?", vroeg ik haar vriendelijk. Ze liep naar me toe, bukte zich en gaf me een kus op mijn voorhoofd. "Hoi, Erik", begroette ze me. "Ik geloof dat we van de week wat abrupt waren geëindigd", grijnsde ze, "sorry daarvoor, maar je weet, als Johans prakje niet op tijd klaar staat is er heibel.
Maar ik hoop dat je er toch nog een beetje lol aan hebt beleefd?" Ik kon alleen maar beamen wat ze zei, maar gaf toch aan dat ik er wel van had gebaald dat ik niet lekker in haar had kunnen spuiten. "Geen punt, Erik, het is nog vroeg, dus wie weet wat vandaag nog brengt", zei ze geheimzinnig. Nou, als het aan mij lag wist ik het wel, ik wilde graag afmaken waar ik aan begonnen was... Ik wilde haar nog wel even een keer lekker neuken, mijn kwakkie diep in haar buik lozen, en misschien als ik de kans kreeg, haar kontje ook nog even lekker te pakken nemen!
Als goed gastheer gaf ik Petra ook een bakkie koffie, en gezellig kletsend dronken we onze kopjes leg. Ze stond op en kwam naar me toe, ging uitdagend voor me staan en vroeg wat ik nog met haar wilde doen. Ik pakte haar heupen en trok haar naar me toe, ervoor wakend dat ze niet voorover zou vallen. "Dat, lieve buurvrouw, is voor jou dus nog een vraag...?", grijnsde ik. Ik drukte een kus op haar buik, draaide haar een kwartslag en trok haar op mijn schoot. Meteen draaide ze haar hoofd naar me toe en gaf me een zoen. Ik keek haar aan, zoende haar terug en streelde over haar jurk haar heerlijke billen. De zoen werd een hete tongzoen, Petra had er duidelijk zin in!
Al vrijend schoof ik mijn hand over haar dij omlaag, tot ik de rand van het jurkje passeerde, en onder de stof gleed mijn hand langzaam omhoog. Petra kreunde zacht, vond het heerlijk hoe ik met mijn hand haar naakte bil streelde. Ze ging iets verzitten om mij meer ruimte te geven, en al gauw vond ik de rand van haar slipje. Met een snelle beweging gleed mijn hand onder het bandje door en ober haar bilspleet. Hoe dichter ik bij haar sterretje kwam, hoe dieper ze begon te kreunen. Met mijn duim zette ik er een lichte druk op, met mijn vingers streelde ik door het onderste stukje van haar schaamlippen. Ze ontspande iets en als vanzelf floepte mijn duim een stukje in haar pulserende kontgat. Haar kut was nat, heet en glad, haar sluitspier kneep hard om mijn duim. Onze tongen waren onophoudelijk met elkaar in een geil gevecht gewikkeld. Petra was zo opgewonden dat het kwijl letterlijk uit haar mondhoeken langs haar kin liep. Met mijn vrije hand had ik intussen alle knoopjes losgemaakt en ik liet haar jurkje van haar schouders glijden. Ik dacht eerst dat ze geen BH droeg, maar zag tot mijn vreugde een mooie witte kanten kwartcup BH, die haar tieten iets omhoog duwden. Haar tepels stonden hard vooruit, en ik nam ze één voor één tussen mijn lippen en zoog er beurtelings aan. Ik voelde hoe Petra's kont op mijn schoot verschoof en draaide. Ze spreidde haar benen zo goed het ging en gaf me zo meer ruimte om met mijn vingers haar spleet te verwennen. Mijn duim was intussen al kletsnat van het geil dat uit haar kut liep, en gleed nu helemaal haar kont binnen. "Maak me in godsnaam nu klaar, laat me komen, please Erik!", smeekte ze. Ik begon haar aars nu stevig met mijn duim te neuken en liet mijn middelvinger telkens over haar harde klit glijden. Intussen beet ik in haar tepels, en kneedde haar tieten met mijn vrije hand. Met een reutelende zucht kwam Petra heerlijk klaar.
Ik liet haar even bijkomen, en legde haar ruggelings op de bank. Ze zag er goddelijk uit, met die witte nylons haar minuscule string en haar kleine BH-tje. Ik spreidde haar benen zou wijd mogelijk, kroop ertussen en likte haar poes door haar slipje heen. Het was kletsnat van haar geil, ze smaakte geweldig lekker. Ik schoof het stukje stof opzij en liet mijn tong diep door haar gleuf gaan, van onder naar boven. Bij haar klit wachtte ik even, zette toen mijn lippen eromheen en zoog er hard aan. Met haar handen drukte Petra mijn hoofd hard op haar kut. Ik zoog en likte dat het een lust was, O, wat was ze lekker. Al snel kwam Petra opnieuw schokkend klaar. Snel kleedde ik me uit, en ging op de bank zitten. Petra knielde voor me, en voor ik het wist had ze zich vastgezogen aan mijn spijkerharde pik. Met lange halen begon ze me te pijpen, elke keer drong mijn pik dieper in haar mond door. Terwijl ze zich opnieuw over mijn pik liet zakken, voelde ik hoe ze slikbewegingen maakte en hoe mijn eikel haar huig passeerde. Ze slokte mijn lul zo diep mogelijk op, ik voelde haar neus tegen mijn buik drukken. Petra liet zich even heerlijk in haar keel neuken, en trok toen naar adem snakkend haar hoofd terug. Dit spel herhaalde ze een aantal keren, en haar kwijl liep al snel over mijn ballen. Het was zo lekker dat ik eigenlijk wel zo wilde klaarkomen, maar ik had beloofd haar kut en aars te vullen met mijn zaad, en een man heeft nou eenmaal geen onuitputtelijke bron, net als een vrouw schijnt te hebben.
Ik vroeg haar dus te stoppen, wat ze met tegenzin deed. Ze draaide zich met haar rug naar me toe, zette haar voeten aan weerszijden van de mijne en liet zich zakken. Mijn lul glom van haar spuug, aan haar kut hing het geil in slierten. Met één hand pakte ze mijn paal, richtte hem op haar neukgrot en liet zich in één keer zakken. Ik zat meteen tot aan mijn ballen in haar hete schoot, voelde hoe mijn paarse neukkop tegen de haar baarmoedermond schuurde. Petra leunde achterover tegen me aan, en zette haar voeten op mijn knieën. Haar naaldhakken maakten putten in mijn bovenbeen, maar dat kon me niet schelen. Ik zat heerlijk diep in haar hete kut, en mijn handen speelden met haar harde tepels. Ik voelde hoe Petra haar spieren afwisselend aanspande en verslapte, zodat ze mijn lul masseerde terwijl we eigenlijk stil lagen. Dit hield ze een aantal minuten vol.
We gingen zo in elkaar op, lagen met de ogen dicht zo van elkaar te genieten, dat we niet merkten dat we bekeken werden. Twee 16-jarige ogen keken naar het geile schouwspel dat zich op mijn bank afspeelde. Peggy genoot van wat ze zag! Wat was haar moeder een heerlijke geile slet, wat een heerlijke tieten had ze en kijk eens hoe haar kut glom! Ze zag hoe hard de kittelaar van haar moeder was, en duidelijk onder het hoedje vandaan kwam. Onwillekeurig gleden haar vingers onder haar jurkje, tussen haar benen, in haar slipje en zachtjes masseerde ze haar klitje. Ze was goed geil aan het worden, wilde eigenlijk graag meedoen. Ze zag dat wij niets zagen, alleen maar lagen te genieten van de stilliggende diepe penetratie van mijn lul in Petra's kut, en besloot de stoute schoenen aan te trekken. Met een paar snelle bewegingen had Peggy haar jurk uit, trok haar string van haar billen en liep naakt (een BH droeg ze niet met dit weer) stil naar ons toe. Ze zakte op haar knieën tussen mijn benen, opende haar mond, en likte met haar tong in één beweging van mijn ballen over het kleine stukje lul wat nog zichtbaar was over de kut van haar moeder tot ze de volwassen en harde klit tussen haar lippen zoog. Petra en ik schrokken van wat er opeens gebeurde, en schoten overeind. Mijn pik floepte glimmend uit de natte spleet. "Peggy!", riep haar moeder verschrikt, "wat doe je nou!?" "Lekker met jullie meespelen", was het simpele antwoord. Tegelijkertijd pakte ze mijn ballen en kneedde ze alsof het zachte klei was. Met haar andere hand vingerde ze haar moeders neukgrot.
"Zo, dus jij wilt meedoen?", zei ik. "OK, goed, kom er maar bij en geniet!" Ik zag even een verdwaasde blik bij Petra. "Ze heeft genoeg gezien om ons allebei te kunnen chanteren, lieverd, we kunnen dan beter instemmen, dan weten we in elk geval dat ze niets zegt. En daarbij, Peggy is een mooie meid, die ik graag nog eens lekker diep wil neuken!" Petra knikte, kwam weer wat overeind om mijn pik weer in haar spleet te leiden, maar merkte dat mijn lul alweer iets verslapt was. "Jouw schuld, Peg, dus zorg maar dat-ie weer op oorlogssterkte komt!", zei ze. Dat liet de tiener zich geen twee keer zeggen en al gauw zog ze aan mijn pik alsof haar leven er vanaf hing. Ook zij wist het voor elkaar te krijgen om mijn eikel in te slikken, en zo neukte ik binnen het uur zowel moeder als dochter diep in haar strot. Peggy was wel een stuk strakker dan haar moeder, en ontzettend lekker. Al snel stond mijn paal weer recht overeind, en nam Petra hem over van haar dochter. Ze liet zich weer op me zakken en al gauw lagen we weer in dezelfde houding als voor de onderbreking. Peggy ging meteen weer verder met waarmee ze begonnen was en sabbelde dan weer op mijn ballen, likte dan weer langs het stukje pik dat nog zichtbaar was, en zoog vervolgens weer op haar moeders klit. Ze merkte dat dat niet zonder gevolgen bleef, want elke keer als ze hard op Petra's genotknobbeltje zoog, trilde haar moeder van genot. Harder en harder zoog ze zich vast aan de kut waar ze 16 jaar geleden zelf uit gekomen was. Intussen vingerde ze zichzelf dat het een lieve lust was. Ik hoorde hoe haar meidenkutje sopte van het geil, en dat wond me weer zo op dat mijn pik nog harder aanvoelde. Toen voelde ik hoe Petra begon te schokken, en terwijl haar kutsap overvloedig begon te stromen kwam ze kreunend klaar. Peggy likte haar moeders hele kut schoon, slikte alles door wat ze in haar mond kon krijgen en likte haar lippen af. "Mmm, mam, wat smaak jij verrot lekker zeg!", complimenteerde ze Petra. "Jezus, en wat kan jij lekker beffen, meid!", antwoordde Petra terwijl ze overeind kwam. Moeder en dochter omhelsden elkaar innig en al snel waren ze verwikkeld in een hete tongzoen. Wat een geil gezicht was dat zeg, een bijna-naakte 44-jarige moeder die met haar naakte 16-jarige dochter aan het tongen was. Intussen zag ik twee handen naar twee kutten grijpen, en al zoenend graaiden de beide vrouwen heerlijk aan elkaars spleet. Ik pakte snel een camera, en begon foto's te nemen. Altijd lekker voor een eenzaam moment, dacht ik...
Ik trok beide vrouwen uit elkaar, ging weer zitten en leidde Peggy in dezelfde positie als haar moeder even daarvoor. Zonder dat ik iets hoefde te zeggen liet ze zich op mijn pik zakken. Ik merkte meten het verschil in leeftijd van beide vrouwen, Peggy was uiteraard een stuk strakker dan haar moeder, en ik voelde ook al eerder "bodem", om het zo maar te zeggen. Maar ze was gloeiend heet, en erg gewillig. Al snel wipte ze driftig op en neer op mijn kloppende paal, en Petra nam van de gelegenheid gebruik om mijn ballen in haar mond te zuigen. Mijn vel werd op die manier stevig teruggetrokken, en dat had zo zijn effect. Als ze zo nog even doorging zou ik haar dochter de eerste lading zaad van die dag geven. Ze had het door en stopte. Peggy stond op, draaide zich om en likte mijn pik samen met haar moeder schoon.
We lasten even een pauze in, dronken even wat, en daar zat ik dan, met aan weerszijden van me een heerlijke vrouw! Petra gebaarde dat Peggy moest gaan liggen, met haar hoofd zover mogelijk over de armleuning heen. Ze legde Peggy's linkerbeen over de rugleuning, en duwde haar rechterknie tot op haar schouder. De tiener lag nu met een wijd open gespreide kut voor haar moeder op de bank. Petra aarzelde geen moment en begon haar dochter van haar klit tot haar aars te likken en te kussen. Peggy genoot van die bijzondere aandacht van haar moeder en lag met haar ogen dicht. Ik ging achter haar hoofd staan, opende haar mond en schoof mijn lul naar binnen. Als vanzelf begon ze eraan te sabbelen en te zuigen, en met één hand speelde ze met mijn ballen. Ik boog iets voorover, en kneep en draaide haar tepels tot ze hard waren. Petra concentreerde zich intussen volledig op het genotknobbeltje van haar dochter, en zoog er hard op. Tegelijkertijd drukte ze haar middelvinger diep in Peggy's aarsgat, en dat was de duw die ze nodig had om heftig spartelend klaar te komen.
Nu beide dames al minimaal één keer waren gekomen was het nu mijn beurt. Ik trok Peggy overeind, zette haar op handen en knieën op de bank en knielde achter haar. Haar kut stond wijd open, klaar me te ontvangen. Ik liet mijn eikel even tussen de lipjes door glijden, plaatste hem toen voor de ingang en stootte hard naar binnen. Peggy sloeg een gilletje. Ik zat diep in haar knellende kut, en begon haar in een redelijk tempo te neuken. Petra was onder haar gaan liggen, zodat zij en Peggy elkaar konden likken terwijl ik neukte. Aan het smakken hoorde ik hoe ze allebei genoten.
Nadat ik Peggy een paar minuten in wisselend tempo har geneukt trok ik mezelf terug uit haar kut. Ik maakte mijn hand nat aan het vocht uit haar poes, en smeerde dat over haar sterretje. Mijn middelvinger gleed soepeltjes naar binnen. Dat had Petra goed voorbereid. Al snel volgde een tweede vinger. Dat ging even iets moeilijker, maar lukte toen prima. Ook een derde vinger volgde; het schatje was nu klaar om me anaal te ontvangen. Ik richtte mijn paarse eikel op het pulserende sterretje en drukte hem langzaam een stukje naar binnen. Peggy kreunde. "Jaaaaah, Erik, toe maar! Dieper, neuk mijn slettekont, toe dan!", siste ze. Langzaam maar zeker zag ik mijn hele pik verdwijnen in haar 16-jarige reet. Ze genoot volop, trok hard aan haar tepels en siste luid tussen haar tanden. Eindelijk zat ik helemaal in haar, mijn hele vleespaal was verdwenen in haar superstrakke tienerkont. Petra zoog intussen zo hard ze kon aan haar dochters kittelaar, en vingerde haar met drie vingers tegelijk. Ik begon langzaam in en uit haar te stoten en voerde langzaam het tempo op. Mijn ballen kletsten tegen haar kont, en iedere keer als ik mijn pik in haar ramde trilde ze van opwinding. Petra vingerde haar dochter nu met bijna haar hele hand, ik voelde hem langs mijn pik glijden in dat andere gat. Het wond me vreselijk op, en ik voelde dat ik begon te komen. Met een laatste harde stoot perste ik mijn pik zo diep mogelijk in mijn buurmeisje, en met stevige stralen spoot ik mijn geil diep in haar darmen. Dat, en haar moeders niet aflatende behandeling van haar kut, liet ook Peggy gillend komen. Uitgeput liet ze zich op de bank vallen. Tranen van genot en geluk biggelden over haar wangen.
Mijn pik verslapte. Patra zag dat er nog wat sperma aan kleefde, en likte het gulzig op. Ik streelde haar liefdevol door haar haren, en liet haar op de bank zitten, met haar kontje net op de rand. Ik duwde haar achterover, tilde haar benen op en zette de voet van haar naaldhakken op mijn schouder. Ik streelde haar zachte benen in haar mooie nylons, het zag er heerlijk opwindend uit. Met haar voeten nog steeds op mijn schouders bukte ik me voorover, en likte over haar nylons heen haar dijen. Al likkend boog ik steeds verder naar haar warme grot, en begon haar heerlijk te likken. Ze genoot zichtbaar van de aandacht voor haar mooie roze pruim. Ook haar sterretje vergat ik niet, ook daar ging mijn tong regelmatig overheen, en soms probeerde ik hem een klein beetje naar binnen te drukken. Petra kreunde als ik dat deed. Nu begon ik op haar klit te sabbelen. Likjes, zacht zuigen en zachte beetjes wisselden elkaar af en langzaamaan verhoogde ik het tempo. Met drie vingers van mijn rechterhand penetreerde ik intussen haar geil glimmende neukgang. Ik merkte dat deze vrouw wel wat meer kon hebben en al gauw zat ook mijn pink in haar spelonk. Ik duwde mijn hand stevig tegen haar aan, en voelde hoe ze zich wilde geven. Al snel probeerde ik ook mijn duim bij mijn vingers te voegen, wat wonderbaarlijk goed ging. Langzaam begon ik met mijn hand draaiende en stotende bewegingen te maken. Ik voelde hoe haar strakke kut mee begon te geven en al snel zat ik tot mijn knokkels in haar neukgrot. "O, ja, Erik, ik weet niet wat je doet maar het is zalig! Ga doooooooor!", kreunde ze. Dat zetje had ik nodig, en ik drukte mijn hand nog iets steviger tegen het geile vlees aan. En plotseling voelde ik hoe ik als vanzelf verder in haar gleed! Mijn hele hand verdween in haar kut! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt! Ik gebaarde Peggy om mee te kijken. Het meisje draaide zich naar ons toe en met grote ogen zag ze hoe ik haar moeder aan het vuistneuken was. Langzaam in en uit, steeds maar weer. Petra werd als boter, haar ogen draaiden in haar kassen. Ook Peggy vond het geweldig, en besloot om ook har steentje bij te dragen. Ze boog zich over haar moeder heen, en terwijl mijn hand Petra van binnen masseerde zoog zij zich als een oester vast op haar kittelaar. Petra hield het niet meer, en kreunend en steunend begon ze klaar te komen. In eerste instantie vrij rustig, maar toen Peggy nog harder aan haar zo geplaagde klit zoog golfde haar geil uit haar kut. Peggy en ik deden ons best om zoveel mogelijk van het goddelijke sap te bemachtigen. Petra bleef komen, het leek wel of er geen eind aan kwam. Na een halve minuut was het over, ze verslapte helemaal en haar benen gleden van mij schouders. Ik trok voorzichtig mijn hand uit haar kut, en meteen begon Peggy hem af te likken.
Mijn pik stond intussen weer fier overeind, ik wilde nog een keer komen. Ik spreidde Petra's benen nog wat verder, richtte mijn pik op haar sterretje en drukte hem er langzaam in. Petra was niet zo voorbereid als haar dochter, maar ik voelde hoe ik (geholpen door het geil tussen haar billen) redelijk soepel in haar neukdarm doordrong. Al snel zat ik weer tot aan mijn ballen in een vrouwenkont, en begon haar hard te neuken. Elke keer trok ik mijn pik bijna helemaal uit haar, om hem daarna weer meteen tot aan de wortel weer in haar te rammen. Petra steunde, ik kreunde, Peggy zoog aan haar moeders tieten. Ik liet Peggy voor mij staan, over haar moeder heen gebogen en begon haar kont en kut uit te likken. Behalve de smaak van haar tienerkutvocht proefde ik ook nog sporen van mijn eigen zaad. Het maakte me bloedgeil. Brullend van geilheid ramde ik mijn lul nog één keer diep in Petra's aarsgat, en spoot mijn geil met stevige stralen in mijn heerlijke overspelige buurvrouw. Ook Peggy kwam weer klaar, en zorgde ervoor dat mijn hele gezicht glom van haar sappen. Petra was te sufgeneukt om nog te komen, maar genoot van de aanblik van haar dochter die het gezicht van haar buurman besmeurde met geil. Uitgeput trok ik me terug uit Petra, en liet me op de grond zakken. Peggy vleide zich tegen haar moeder aan.
Een paar minuten later plonsden we alle drie in mijn minipool, spoelden ons lekker af, en besloten dat dit zeker niet de laatste keer zou zijn dat we met elkaar zouden neuken.

100% (10/0)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by curious-me
9 months ago    Views: 890
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
het was om te genieten:)
9 months ago
Erg lekker
9 months ago
fantastisch goed slot van een heerlijk Mo do verhaal....
9 months ago
geil verhaal weer :)