curious-me's Blog

Soo good...

Wish my daughter would let me have a go on her like this...
[video]http://www.slutload.com/video/sydney-cross-anal-fucked-for-the-first-time/r08IbAWBWak/[/video]
Posted by curious-me 9 days ago

Sienna in action..>!

http://www.ashemaletube.com/videos/179231/she-moans-loudly-while-he-fucks-her-bareback.html
Posted by curious-me 9 days ago

[Story] Peggy en Petra (Slot)


Het was intussen donderdag. Over een paar dagen zou mijn vrouw weer thuiskomen, en was het weer gedaan met mijn vrije leventje. Niet dat ik dat erg vond, maar zo een weekje alleen was best lekker! En met de gebeurtenissen van de afgelopen dagen in mijn achterhoofd had ik wat om op terug te kijken.
Het was een uur of 9, en na allerlei dagelijkse dingetjes gedaan te hebben besloot ik om er even lekker op uit te gaan. Ik riep mijn hond, deed zijn riem om en we liepen naar buiten. Het was lekker weer, niet te warm, heerlijk om te lopen. In de polder was het stil, de hond liep los en ik liep hee... Continue»
Posted by curious-me 9 months ago  |  4

[Story] Peggy en Petra (deel 3)

Een paar dagen later...
Ik was 's-middags even weg geweest, was achterlangs weggegaan, had de achterdeur dicht gedaan, maar de poort was van het slot gebleven. Met in 2 handen een tas met boodschappen deed ik de poort open, en liep het paadje langs de schutting van de buren af naar mijn achtertuin. Op het moment dat ik de tuin instapte hoorde ik iemand bitsen: "Zo, ben je daar, ouwe viespeuk!?" Ik keek in de richting vanwaar het geluid kwam, en zag Petra met een kwade kop op de loungeset zitten. "Petra, wat is er?", vroeg ik verbaasd. Ze was kwaad, zo had ik haar nog niet eerder gezien. "Ik w... Continue»
Posted by curious-me 1 year ago  |  6

[Story] Peggy en Petra (deel 2)

Na een paar minuten kwamen we weer wat op adem. Mijn lul was intussen weer teruggekeerd naar ruststand, en gleed uit Peggy’s doosje. Er was een klein spoortje bloed zichtbaar ten teken dat ze nu een vrouw was. Ze zag het ook, keek me aan en glimlachte. “Dank je wel, Erik, dat je dit voor me wilde doen. Ik wilde al wel eerder ontmaagd worden, maar vond nog niemand die het wilde doen zoals ik het ook graag had. Die knullen van school willen alleen maar een keer spuiten, en aan mij denken ze niet. Daarom komen ze er bij mij niet in”, zei ze. Ik boog me naar haar toe en gaf haar een kus op haar vo... Continue»
Posted by curious-me 1 year ago  |  4

[Story] Peggy en Petra (deel 1)

Ze was nog jong, mijn buurmeisje. Net 16 geworden, maar zo zag ze er niet uit! Integendeel, als je zou zeggen dat ze jonger was zou je het ook geloven... Ze was niet groot, hooguit 1.60, en als ze de 50 kilo haalde was het veel. Echt een meisjesmeisje; lange, tot halverwege haar rug reikende donkerblonde haren die langs haar gezicht vielen, heldere blauwe ogen en een ontwapenende glimlach. Haar tengere figuur was absoluut nog niet uitontwikkeld. Ze had al wel een beetje taille, haar heupen hadden niet meer dat smalle van een kind, haar kontje zag er altijd wel lekker uit in een strakke jeans, ... Continue»
Posted by curious-me 1 year ago  |  2

[Story] Anna und Erik

Diese Geschichte ist geschrieben durch Anna und Erik. Anna ist deutsch, mitte 20, wunderschönes Figur und lange rote Haare, Erik ist holländisch, anfang 50, früher dunkel Blond, jetzt graue Haare, und eine normale Erscheinung. Sie kennen sich vom Internet und treffen sich jetzt zum ersten Mal für einen tollen Abend, aber wissen nicht wie es enden wird….
Anna hat gesagt, sie würde sich gern von Erik verführen lassen.

Erik
Ich lasse dich zuhause abholen mit einer Limousine. Der Fahrer bringt dich zu einem Luxusrestaurant. Unterwegs trinkst du natürlich Champagner.
Beim Restaurant wirst du ... Continue»
Posted by curious-me 2 years ago  |  2

[Story] Marsha

It was during the summer some years ago when the next story happened.
My wife was away a fortnight, she made a holiday trip together with some of her friends, and because of our "livestock" (a few cats and a dog) I volunteered to stay at home, and relax in my own way.
It was a good summer, plenty of sunshine, not to hot during the day, not to chilly in the nights. I did some things I had planned for some time, and never got to do, and had a good feeling about it. In the evenings I watched some TV, and being alone, switched on the adult channels once in a while. In the middle of the first wee... Continue»
Posted by curious-me 2 years ago  |  7

[Story] Er is er één jarig...

En weer is er een jaar voorbij! Ook voor Paul, hij was jarig en had me uitgenodigd om dit feit me te komen vieren. Er zouden ook wat familieleden en wat kennissen komen, dus het zou best wel eens gezellig kunnen worden! Ik aanvaarde de uitnodiging dan ook graag.
Het was ongeveer 7 uur, half acht, toen ik aanbelde. Ik zag door de open gordijnen heen dat de kamer al aardig vol zat, dus ik zou ergens een plekje moeten zoeken. Geen punt, met een kop koffie en een punt taart zou dat best wel lukken. Merel opende de deur en omhelsde me stevig. Ik gaf haar drie dikke zoenen op haar wangen en vervolg... Continue»
Posted by curious-me 2 years ago  |  11

[Story] Tuinfeestje

Het is warm, echt een zomerdag waarop je eigenlijk niet wilt werken. Maar ja, wat moet, moet....
Ik ben op weg naar een bespreking in de buurt van Utrecht, dus pak en stropdas aan. Airco in de auto dus ook...
Onderweg gaat mijn mobieltje af. Paul, lees ik op het display. Ik neem het gesprek aan, luister naar zijn vragen en probeer zo goed mogelijk antwoord te geven. Ik had nog e.e.a. voor hem uitgewerkt op papier, en heb dit toevallig bij me. Ik stel dus voor om dat bij hem af te geven als ik klaar ben met mijn meeting. Dat kan, maar hij is er zelf een paar dagen niet, dus of ik Merel maar e... Continue»
Posted by curious-me 2 years ago  |  4

[Story] Barbara

It all happened some 9 years ago. My wife was ill, and had to be admitted in hospital, leaving me in care for our k**s. The oldest one was my 18 year old daughter. Of course I had my work during daytime, and she was a big help, because she took care of her 2 younger s****rs.
In the evenings, when we returned from the visiting hour in the hospital, she sat next to me on the couch, seeking comfort.
The first week nothing happened, but the 2nd week she asked me if I didn't feel lonely in bed, now mom's not here. I answered that the bed was rather empty, and that it was a little strange to sl**p... Continue»
Posted by curious-me 3 years ago  |  12
1