Barátom és a szomszéd egyszer

Sziasztok!

Eddigi életemben szerencsére nagyon sok élményem volt a szexben, ezek közül mesélek el most egyet.
Évekkel ezelőtt volt egy "házibarátom", János, aki a szomszédunkban lakott. Többször előfordult, hogy a pasim távollétében átjött és jól megkefélt.
Egy ilyen alkalommal éppen a konyhaasztalon kúrta punciszafttól tocsogó pinámat, mikor hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó.Arra sem volt érkezésem, hogy megijedjek (János nem vett észre semmit, annyira belemerült puncim kényeztetésébe),és a párom, Ernő, máris belépett. Egy pillanatra megfagyott a levegő, már János is észrevette, hogy nem vagyunk egyedül, aztán Ernő megoldotta a helyzetet:
- Nehogy abbahagyjátok, mindjárt jövök! - ezzel eltűnt a fürdőszobában.

Szerencsére János nem lepődött meg annyira, hogy hogy farka valamennyit is veszítsen merevségéből, így aztán folyamatosan kefélt tovább. Ernő hamarosan ruha nélkül tért vissza, odalépett a fejemhez és a hajamba markolva durván a számba tette már keményedő farkát és vadul baszni kezdte a számat, miközben János egyre erőteljesebb lökésekkel dugta a puncimat.
Ernő farka hamarosan lüktetni kezdett a számban és hatalmas mennyiségű spermával árasztott el. Fuldokoltam a sok gecitől, amikor kivette még mindig lüktető, véreres faszát a számból és ráparancsolt Jánosra, hogy cseréljenek helyet. Magamhoz sem tértem és már János vastag hímtagja dolgozott a számban. Közben Ernő előbb két, majd három, aztán mind az öt ujját tüntette el egyre táguló pinámban, végül az egész öklét csuklóig bedugta és iszonyatos erővel öklözni kezdett.
Felsikoltottam volna a fájdalom és a kéj együttesen rámtörő érzésétől, de a számban dolgozó, egyre jobban lüktető dákó megakadályozott ebben. Széttárt és felhúzott combjaim, valamint a puncimat pumpáló kéz látványa elképesztő orgazmust váltott ki Jánosból, aki hörögve élvezett el, hihetetlen mennyiségű spermát lövellve az arcomra és a számba. Testem vonaglott az újra és újra rámtörő kéjtől, majd lassan mindnyájan "lehiggadtunk".

Ernő kihúzta a kezét csatakos puncimból, én pedig megtöröltem az arcom. János kimerülten ült le a díványra, farka petyhüdten lógott, de már láthatóan kezdett éledezni. Ernő rámszólt, hogy leheljek életet mindkettejük dákójába. Odaült János mellé, én eléjük térdeltem és engedelmesem, felváltva szoptam a két faszt, amelyek hamarosan újra akciókész állapotba kerültek.
Ekkor Ernő az ölébe ültetett, szabályosan "karóba húzott" és a seggemet keményen paskolva lovagoltatott, miközben két ujját a segglyukamba nyomta. Kis idő múlva odaszólt Jánosnak, aki addig a farkát verte mellettünk, hogy hozzon egy ki vajat és vezesse be most már újra kőkemény szerszámát jól kitágított segglyukamba. János láthatóan örömmel tett eleget a "felkérésnek" és keményen, ütemesen baszni kezdte a seggemet. A két lyukamat egyszerre pumpáló kőkemény hímtag hatására minden gátlásomat (ami eddig sem volt túl sok!) levetkőzve önkívületi állapotban ordítottam:
- Basszatok, basszatok, keményen basszatok, ameddig csak bírtok!!!

Orgazmusok sorozata rázta meg a két izmos férfi szorításában lévő testemet. Mindketten egyre brutálisabban keféltek, János előrenyúlva a melleimet markolászta, Ernő a seggemet verte szinte véresre, a fájdalom és a kéj összekeveredő érzésétől félájult állapotba kerültem.

Egyszercsak abbahagyták a kúrásomat és felfektettek az asztalra. Ernő kihozta a szobából a már évek óta meglévő, elképesztően vastag asztali gyertyát és a méhemig nyomva azzal baszta tovább a pinámat, miközben azt üvöltötte, hogy "remélem, élvezed, te büdös ribanc! Fogd meg és basszad magadat!"

Egyik kezemmel a gyertyát nyomtam hihetetlenül kitágult, kéjnedvtől lucskos pinámba, a másikkal a csiklómat dörzsöltem, aminek hatására újabb és újabb orgazmusok törtek rám véget nem érően.Eközben ők ketten a farkukat verték fölöttem és szinte egyszerre élveztek el, egész testemet beterítve sűrű, ragacsos ondóval. A végén mindkettejük farkából kiszívtam az utolsó cseppeket, ők pedig élvezettel kenték szét rajtam a rámlövellt spermát.

Ezután természetes volt, hogy többször összejöttünk így hármasban. Az egyik ilyen alkalommal Ernő elhozta a titkárnőjét is. A következő sztorimban majd erről mesélek....
100% (12/0)
 
Categories: Group Sex
Posted by csilla66
11 months ago    Views: 118
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
Kő kemény lett a farkam a történetedtől,én is szivesen lennék a szereplője valamelyik történetednek.
10 months ago
Alig várom a következőt :)
11 months ago
Basználak én is ezerrel!