Kakva je to majka - II dio

Sljedećih nekoliko dana pekla me savijest zbog toga što sam dozvolila da se onaj incident desi. Kako sam samo mogla tako nešto pustiti? Na kraju krajeva, bila sam roditelj, odrasla osoba. Uništila sam povjerenje među nama. Više to nisam mogla izdržati. Kada smo bili sami kod kuće zapoćela sam razgovor.
«Sine, moramo prićati.»
«Kaj je bilo, mama?», spuštao je pogled sve dok mu se nije zalijepio za moje sise.
«Zorane, ono neku većer… bilo je krivo. Nisam ti smjela dozvoliti da to snimaš», zbunjivao me drskošću kojom mi je gutao sise. Nosila sam ćednu košulju koja nije bila zakopćana do vrha tako da mi se malo vidio dekolte. Muž to jutros nije ni zapazio.
«Zakaj? Zbilja ne kužim. Bila si prekrasna, ni jedna cura se ne može mjeriti s tobom», to je rekao tako strastveno da sam mu povjerovala, znala sam da zbilja misli svaku rijeć.
«Ma dušo hvala ti, i lijepo si ti to snimao, ali…ja sam ti majka, a mame se nebi smjele toliko pokazivati djećacima kao što sam se ja tebi, ljubavi.»
Razgovari smo u kuhinji, za stolom, sjedeći jedno pored d**gog. Oći su mu stalno bježale na moje grudi, a ja sam se od tolike pažnje poćela napaljivati. Sama ćinjenica da me neko tako jebažljivo gleda vlažila me.
«Pa nije da si mi pokazala sve… još ti nisam vidio sise.»
«Zoki…», sva crvena u licu sam prošaptala.
«Gle, kad već otvoreno prićamo morao sam reći. Mislim, sigurno su genijalne…Ali bed je u tome što bi ih ja rado malo i posnimio. Molim te…»
Nisam mogla vjerovati koliko je otvoren, direktan! Takav je bio i kao mali, što je meni i mužu bilo iznimno simpatićno, to s kojom lakoćom je komunicirao s odraslima. Govorili smo da će sigurno postati direktor, a deda ga zato i dalje tako zove. Nisam znala što bi mu još rekla, znala sam samo da mu moram misli skrenuti sa svog tijela. S d**ge strane, ja sam reagirala kao kada me slikao. Pica mi se vlažila…
«Sine, to nije u redu, nije normalno…nije prikladno.»
Prikladno? Zašto se nisam izderala NE! I dalje mi je gledao u sise. Onda mu je izvirio jezik i poćeo se oblizivati.
«Mama. Odmah se vraćam, idem po fotić.» Otrćao je uz stepenice.
«Ne dolazi u obzir, jesi me ćuo!», derala sam se za njim.
Osjetila sam kako mi se među obrvama skupljaju kapljice znoja. Nije išlo po planu. Htjela sam ovo prekinuti, a do ćega me doveo razgovor o problemu? Do novog snimanja! Užurbano se vratio s foto aparatom, stao ispred mene, onda je kleknuo spreman na ok**anje.
«Zorane molim te. Makni to», rekla sam puknuto.
Klik, klik, klik. Sjedila sam na stolici i gledala ga kako me snima.
«Mama, možeš otkopćati još jedan gumb?»
«Ne. Rekla sam ti da ugasiš kameru», nasmijala sam se.
«Ma daj…Neću prestati dok ga ne otkopćaš», klik, klik, klik…
«Dobro, ali samo jedan.»
To je bilo bezazleno, rekla sam si. Otkopćala sam ga i pokazala mu još malo linije među sisama. Kugle su mi se sada lijepo vidile. Sin se namjestio na podu tako da je skoro ležao. Iz tog ugla gotovo sigurno mi je mogao gledati pod suknju. Stisnula sam koljena za svaki slućaj.
«Zorane, nisi baš u položaju u kome se snima majka.»
«Aha…al nemaju svi ovako jebenu mamu kao ja», i dalje je snimao.
Svidio mi se taj odgovor, to što mu se sviđam. Naslonila sam se i prepustila užitku. Osjećala sam kako mi se tijelo zagrijava i pica topi.
«Daj sad skroz otkpćaj tu košulju.»
«Ne…Zaboravio si da sam ti ja majka? Osim toga…nemam grudnjak.»
Te rijeći sludile su mi sina. Klik, klik, klik. Imao je oćitu erekciju u hlaćama, sve se lijepo vidjelo…ta strašna velićina. Bože, mora da je bio ogroman. Oblizala sam se.
Samo se skini i stavi dlanove na cice. Ajde, mama….», cvilio je.
«Oh Isuse…al to je onda sve, nemoj da bude daj sad još ovo i ono!», opet sam se uvalila u sranje, ali, poslušno sam otkopćavala sve do dolje…
Raširila sam košulju tako da se držala samo na ušiljenim bradavicama, a mali je mogao napasati po kuglama koliko je htio. Usne su mi bile suhe, srce je snažno tuklo. Pogledala sam sina da vidim u kojem je on stanju.
«Oh mama, ovo je predivno… A sada stavi ruke na stol..Jako ih raširi.»
Napravila sam kako je rekao i naslonila se. Od tog pokreta košulja mi se skroz otvorila. Jel mali to planirao? Uostalom, zašto mu i nebi pokazala sise? Već mi je vidio pićku. I ćmar.
«Ok, vidim gdje to vodi… jasno ti je da ćeš ih odmah izbrisati?», nisam mogla vjerovati koliko sam se napalila.
Odlućila sam se prepustiti sinu do mjere koja će meni biti ugodna. Nećemo otići daleko kao u garaži, a ako stvar izmakne kontroli uvijek se mogu dignuti. Izvila sam kićmu i ponudila mu sise. Klik, klik, klik. Sin mi je sada snimao gole grudi, a bluza je spala. Sama pomisao da se tako eksponiranam pred malim bila je strašno uzbudljiva.
«Mama, pićku materinu, sise su ti preljepe…mogu…mogu ih probati?», nesigurno me gledao.
«Ne, Zorane…Nebi ti smjela dati ni da me ovako snimaš.

Zapravo sam silno željela da me mali dira. Klik, klik, klik. Sve mi se više približavao. Sada je bio zaljepljen za mene i snimao groplanove grudi.
«Mogu te ovako…?», pogledao me.
«Ohhh…Ok…Snimaj», osjećala sam se kao da sam popiškila gaćice.
Tijelo mu se stisnulo uz moja koljena, koja sam automatski raširila, a on je uletio među njih. Tako me mogao lakše snimati, a nije mi bilo nelagodno jer sam nosila gaće. Sin mi je bio među nogama, kameru je stiskao uz mamin trbuh i snimao mi gole sise. Suknja mi se popela skroz oko bokova, tako da su mi se lijepo vidjele mokre gaćice. Što je bilo još gore, onda se spustio i snimao od dolje, obrazom zalijepljen za gaće. Znala sam da će me nanjušiti, osjetit će ženkine pićkine sokove.
«Mama, predivna si», klik, klik, klik.
Dečkov dah na mokroj maci izbezumljivao me. Smrznula sam se, nisam htjela da tako završi, sa tim snimanjem.
«I znaš šta? Pićka ti strašno dobro miriši…» Bila sam u potpunosti pod njegovom kontrolom. Kamera, dah, dodir ruku na nogama, tijelo mi se treslo od uzbuđenja a jedva da me uopće dirao. Zbog tih rijeći osjećala sam se kao kurva, kao njegova kurva. Moja tajna fantazija…
«Opa…da vidimo koliko si mokra», pogledao me i ćekao nekakvu reakciju. Skamenjeno sam sjedila. Tom inertnošću davala sam mu zeleno svjetlo. Uvukao je prst pod tanki materijal i pomaknuo ga sa uskipljele majćine pićke.
«Bože dragi, mama….pa ti se cijediš…tako si jebeno mokra!», uzbuđeno mi je zurio u pićić.
«Uhhhhhh…Oh ….», Uživala sam u tome što se sin ovako bolesno ponaša prema meni.
«Daj da te prvo skinemo», poćeo mi je otkopćavati suknju. «A onda ću te ovako slikati…samo u mokrim gaćicama», ustao se i poćeo ok**ati.
«Sad mi se još više raširi mama, tako da ti ulovim vlažnu fleku na gaćama.»
«Isuse Zorane…, daj prestani s tim…»
«Ma joj…znaš da i ti to želiš…da mi se hoćeš tak pokazivati. Cijela…Sad raširi noge.»
Zašto bi se zavaravala da to nije tako? Mali je bio u pravu. Htjela sam mu pokazati sve, strgnuti odjeću sa sebe i raširit mu se kao jeftina kurva. Raskrećila sam se kao što je sin tražio.
«Taaakoo…lijepo…», klik, klik, klik… «Sad ih podigni, i gurni koljena…prema sebi ih povuci…»
Prislonila sam koljena uz prsa. Bila sam tako raširena da su mi se mokre gaće ful zaljepile uz pićku. Sin je to sve sa poda snimao. Pogledala sam kameru i oblizala usne.
«Tako želiš da ti mama pozira, Zorane? Ovako…raširena?»
Nisam si mogla pomoći. Toliko me napalilo to što smo radili da su prostaćke rijeći same kuljale. Nisam mu se obraćala kao mama sinu već sa droljastim tonom žene koja je spremna udovoljiti u SVEMU svom muškarcu.
Sin me pogledao iznenađen naćinom na koji mu se obraćam.
«Oh mama…. Sve hoću vidjeti….Hoću da skineš te glupe gaće i pokažeš mi pićku…svoju mokru pićkicu…», tresao se. Znao je kako ovo znaći da ćemo ići do kraja, da ga u nićemu neću zaustavljati.
«Vidio bi maminu picu…? Oh, to je jako zloćesto….tražiti mamu da ti pokaže pićku…», ne znam što me obuzelo da sam mu to rekla.
Što sam se prljavije osjećala to sam bila napaljenija. Primila sam rubove gaćica, spojila koljena i povukla ih preko guze. Ostavila sam ih na koljenima, nogu podignutih u zraku.
«Sad je vidiš…Jel mi vidiš mokru pićku? Sviđa ti se mamina?», gorila sam, više nije bila barijera, htjela sam biti ono što sam oduvijek osjećala da jesam, KURVA.
Sin me gledao hipnotiziran maminom picom. Skroz sam skinula gaće i bacila ih na d**gi kraj sobe.
«Ahhh slikaj me, ljubavi….slikaj…oh Bože….daj…da ti pokažem…pićkicu…i šupćić, mili….i njega bi želio vidjeti..?»
Skroz sam se raširila i podigla noge na prsa. Htjela sam da me snimi skupa s ćmarom. Zgrabila sam se za guzove i razvukla ih. Malome je kurac divljao u gaćama. Klik, klik, klik. Bože, šta je snimao…mamu koja širi guzicu…
«Isuse mama, tvoja guzica….pićka…tako si mokra…mogu probati?» Pogledao me izvan sebe od želje da me razbije.
«Dušo, možeš probati…. Pipaj me gdje god želiš… Možeš me i tucati….», prišao mi je i stao skroz ispred mog pulsirajućeg, kurvinjskog tijela.
«Zar ti nije jasno, Zokica, da sam ja tvoja kurva…. I da ću napraviti sve što želiš?»
Ispružio je ruku i dodirnu mi pićku. Njegovi prsti na tom napetom, prenadraženom mesu, samo taj jedan dodir bacili su me u provaliju orgazma i ja sa poćela svršavati. Razdvajao mi je usmine i klizio jagodicom među njih dok me drmao žestoki orgazam. Jedva da sam uspjela ostati na stolici. Prsti su mu punili moju rupu, sin me tucao s tri stisnuta prsta, bar mi se tako ćinilo. Nisam mogla dobro vidjeti, ali bilo me baš briga, mogao je u mene gurnuti i ruku do lakta da je htio.
«Jebemti mama…tako si vruća…ahhhhh», pumpao je prstima i grćevito me gledao.
«Jesi stvarno mislila ono…. ono da si moja kurva…?»
«Sine…ahhhh…jel bi htio da mamica bude tvoja drolja?», nadala sam se da će reći da.
Prsti u pićki su me izluđivali, nisam mogla razmišljati.
«Da, mama. Moraš biti moja…moja droljica jebaćica…moja kuja….kurva… Mogu te tako zvati? Jesi moja fufica?»
Približavao mi se d**gi orgazam…
«Da! Ahhhhh….da….sine, sve ću ti biti…sve ću raditi za tebe…»
Odjednom me prestao prstariti ali nije izvukao ruku iz nje.
«Ne, mili, ne! Nastavi…nemoj prestati…jebi me…molim teeee….», plakala sam pred djećakom.
«Mislim da ti fali još jedan prst nutra», Zoran je rekao proućavajući mi u pićku.
Uplašeno sam ga pogledala. Još nikada nisam primila više od tri prsta, ćak i to mi se ćinilo puno, a sada je sin htio guirnuti još jednog! Izvila sam se gledajući kako uvlaći ćetri stisnuta prsta u otvor moje mokre pićke. Polakao ih je gurao, a pićka se prilagođavala, širila se.
«O Bože….Ohhh…jebemti……», urlala sam od ispunjenosti.
Mislila sam da će me boliti, no onda sam shvatila da osjećam samo snažan pritisak na rubovima pićke, i da je taj filing izvrstan. Rastezanje me još više uzbudilo, raširila sam se koliko je najviše išlo i prepustila se sinovom iživljavanju.
«Mama…kako si uska», gledao me u pićku.
«To je zato što….ahhh….ahhh…. me širiš….o bože…..još, još…..ohhhh…..više nego što sam ikad bila otvorena….», jedva sam mu uspjela odgovoriti.
Zaboga, skoro da je ćitavu šaku imao u meni. Sama ta pomisao me izbezumljivala…Još jedna moja prljava fantazija… Dat sinu da me ovako jebe, nateže rukama….
Jedva sam se držala dok me gađao prstima, zabijao do dna pa skoro skroz izvlaćio. Nisam mogla dugo izdržati, jako sam mu svršila, tako jako da sam srušila stol na koga sam bila naslonjena. Kad sam došla sebi pogledala sam mog velikog sina kako mi nježno trlja pićkicu. Pružila sam ruku i primila ga preko hlaća za kitu.
«Moj red», rekla sam ustajući.
«Lezi na stol.»
Ispružio se na stolu a ja sam mu skoro strgnula hlaće s tijela.
«Kako si velik», omotala sam prste oko kurca.
Gledala sam u njegovu vlažnu erekciju prekrivenu predsvršotinom i polako ga drkala. Sviđalo mi se kako je mirisao. Zaklopila sam oći i strpala si ga u usta jednim pokretom.
«Oh mama….oh bože……ooooooo», jecao je.
Skroz sam si ga zabila u grlo tako da su mi sinove stidne dlake škakljale nos. Gušila sam se, debeli glavić zabijao mi se u mandule, a onda je skliznuo dublje. Povraćala bi da se nisam uspjela suzdržati. Htjela sam to, trebalo mi je. Željela sam sinovu karu u svim svojim rupama. Htjela sam mu ga pušiti i to ne kao neka mamica već kao kurva, kao što se sisaju kurćevi u javnoj kući. Suzdržavala sam se bez zraka najviše što sam mogla. Kurac mu je bio prekriven mojom slinom.
Pogledala sam ga u oći, «Sviđa ti se kad ti mamica ovako puši?»
Ležao je na našem kuhinjskom stolu, ja sam mu bila među nogama, lickala ga i ćekala odgovor kao gladna kurva.
«A kaj ti misliš, mama? Super je…ahhhh…»
Nije mogao dovršiti rećenicu, rijeći su ga izdale kad sam ga opet stavila u topla usta. Ovog puta sam gledala dok mi je nestajao duboko u grlu, a kada je došao do dna, oći su mi se napunile suzama. Kurac mu je sigurno bio dugaćak 25 centimetara, debeo, i od takvog bi se svaka žena poćela gušiti. Ostali smo u tom položaju gledajući se u oći. Sin je od struka dolje bio gol, oslonjen na laktove i raširenih nogu, a mama skroz gola među njegovim nogama kurca duboko zabijenog u grlu. Gušila sam se, grlo mi se stiskalo, htjela sam ispljunuti meso ali nisam se pomicala.
«Oh bože, daaaaa..jebbbbeeem….tii…..!!!»
Mali je jecao jer ga je maminio grlo svojim grćevim doslovno muzlo. Zabacio je glavu, morala sam udahnuti, malo sam se zakašljala i opet ga usisala. Bože sveti pušila sam sinu grlom. Do tog dana o tome sam samo slušala kao o zahvatu kojeg znaju porno zvijezde… nikad nisam ni probala! Svako malo bi udahnula i opet mu ga usisala. Slika sina, mene i onog fotografiranja izluđivala me. U tom trenu zamislila sam kako je oko nas cijela ekipa; porno režiser, kamermani, rasvjeta. Sve strastvenije sam fafala, miješala guzom, širila se do bola, prćila pićkicu da je svi vide! Djećak je uživao, znala sam, jako je uzdisao topeći se pod maminim usnama. U kakvu sam se to drolju pretvorila? Jeftinu kuravu koja sisa balavcu, svom malom, stenje, prći se i još sanja o snimanju! Osjetila sam da mi se sin ukoćio – došao je do toćke gađanja. Zadnji put sam ulovila zrak i zabila mu se nosom u tijelo.
«Mama…svršit ću….da….»
Na pola je sjeo, pridržavao se lijevom rukom a desnom me primio za glavu da se ne odmićem.
«Sve popi..mama, sve….da…tako….Oh bože….pa ti kurva!!!!»
Jao…ta rijeć! U trenutku mi se pićka bolno zaćvorila i svršila sam sinhronizirano sa sinom. Ma kako samo jedna rijeć izgovorena u pravom ćasu može ženu natjerati na takav orgazam?! Stvarno jesam. Drolja gladna kurca. Uživala sam u vlastitom žestokom orgazmu dok mi se sin praznio u trbuh. Nisam mu probala spermu, nisam mogla. Bio mi je preduboko zabijen u grlu. Nisam mogla ni disati, ni pomicati se. Bila sam u totalnoj ekstazi. Držao me za glavu dok mi se praznio u mlazovima. Kada me konaćno pustio nalazila sam se blizu nesvjesti. Brzo sam disala, soptala sam, kašljala….
«Mama jesi ok?», uplašio se.
Držala sam se iznad sinove kite kao nakon serije iscrpljujućih sklekova i teško disala. Mali me mazio po kosi pokušavajući me smiriti, pomoći mi da se oporavim.
«Ok sam, bit ću dobro…»
Polagano sam se vraćala u normalu. Djećakova kita se smanjivala. Pomisao na pijenje sjemena blijedila je a zamjenjivala ju je monstruozna realnost o svemu što se odvijalo u kuhinji. Stajala sam gola među njegovim nogama.
«Sine, ja…O bože…», suze su mi punile oći.
Kako sam mogla??? Zoran mi je sin! Mali me brzo primio za ruku.
«Mama, molim te, ja sam kriv. Iskoristio sam te. Ti…ti nisi ništa loše…»
«Ali…ja sam ti majka…Ja sam ovdje odgovorna, odrasla, punoljetna!»
Sjeo se na rub stola i privio me na prsa. Trbuh mi se trljao po njegovoj kari.
«Mama slušaj me, ti si najljepša žena koju sam ikada vidio i… ja te volim. Zašto te ne bi usrećio…? I dalje si mi majka…To ćeš uvijek biti…Samo želim da ti bude lijepo…i kao ženi.»
Bio je takav gospodin. Na kraju krajeva, tu je o tome bila i rijeć. Stavila sam dlanove na njegovo lice.
«Znaći, ne misliš da sam kurva…?»
«Mama…ti si prije svega moja majka, ali ako želiš biti…ako želiš biti kurva…onda je i to uredu. Mislim, zašto i mame nebi mogle biti kurvice kad požele?»
Tako je nevino to sve doživio, nikako mu nisam mogla reći da stvari i nisu baš tako jednostavne. Prislonila sam usne uz njegove a on ih je željno prihvatio. Ljubila sam ga s takvom strašću kakvu već godinama nisam osjetila. Kurac mu je opet poćeo bubriti, ali nisam smjela dozvoliti da se ovo nastavi. Bilo je pre opasno, moja kći će uskoro doći iz škole i zato sam ga odgurnula.
«Dosta je bilo, molim te… Moram, moram razmisliti o svemu.»
Još jednom sam ga poljubila, i to u obraz. Onda sam pokupila odjeću s poda i izašla. Znala sam da gleda zamnom, u moju golu guzu, i od toga sam opet osjetila one trnce. Iz nekog razloga kojeg nisam mogla shvatiti voljela sam mu se pokazivati. Tako je sve i poćelo, to me i dovelo dovde. Popela sam se uz stepenice i otišla u svoju sobu.
100% (10/0)
 
Categories: AnalMature
Posted by creativ666
2 years ago    Views: 432
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
fantastično, svaka čast...
2 years ago
stvaraš nevjerovatne priče..dodaj me za prijatelja,jer bi ih volio sve pročitati :)
2 years ago
svidja mi se !
2 years ago
prica nije normalna ali je mmmmmm svidja mi se mmmm