Vader's Secretaresse - 2

Ik lag met mijn ogen dicht nog bij te komen van de heerlijke pijpbeurt die ik van Amber (mijn vader’s secretaresse) had gehad. Ze had de druk zo weten te voeren dat ik het nu nog in mijn ballen voelde. Pijnlijk….. maar ook lekker. Ik deed net op tijd mijn ogen open om te zien hoe Amber haar mantelpakje uitdeed en met een sierlijke zwaai over een eetkamerstoel gooide, de knoopjes van haar blouse opendeed en die van haar schouders liet glijden om nu in haar string en driekwart BH voor me te staan. Har donkere krullen deinden zachtjes heen en weer en met haar groene ogen keek ze me geil aan.

“Lilke what you see?”,zei ze sexy. Ik had een droge keel van de aanblik gekregen en kon alleen maar knikken.

“Mooi”, zei ze, “nu is het mijn beurt”. Ik hoefde me niet lang af te vragen wat ze daar mee bedoelde, want ze liet het stringetje van haar strakke kontje glijden, ging tegen de leuning van de bank aan liggen en ging met haar wijsvinger door haar lekkere kale spleetje. Ze likte haar vinger af, likte verlekkerd langs haar lippen, haalde haar vinger nogmaals door haar inmiddels kletsnatte kut en wenkte me. Ze bewoog haar vinger richting mijn mond en zei: “Proef maar. Je vindt het vast lekker.”

Ik deed mijn lippen van elkaar, liet haar van haar kutsap natte vinger naar binnen glijden en proefde haar geil. Het smaakte gewoon echt lekker. Honingzoet. Opwindend. Amber keek me vragend en geil aan. “Lekker?”, vroeg ze. Ik knikte.

“Dat is mooi”, fluisterde, “want er is nog véél meer waar dit vandaan kwam,”. Ze ging met haar vingers naar haar kut, spreidde haar schaamlippen en gaf me zo een prachtige inkijk in het roze binnenste van haar lekkere spleetje. “Lik me”, beval ze kort, fluisterend. Ik slikte.

“Maar ik heb nog nooit….”. ze legde haar vinger op mijn lippen. “Maakt niet uit”, fluisterde ze, “ik vertel je wel wat je moet doen.”

Ik boog me voorover en bracht mijn mond tussen haar benen. Ik snoof de zoete geur van haar übergeile kut op en begon mijn tong door haar sneetje te halen. “Jaah…. Lekker”, zuchtte Amber, “dat doe je helemaal niet slecht…mmmmm, je hebt er aanleg voor”. Ze liet me even begaan. “Nou iets naar boven…. Lekker cirkeltjes draaien om mijn klitje…ah…ah..jaaa”, dat is het. Haar aanwijzingen ging over in een zacht gekreun . Ze deed haar ogen dicht en ik hoorde aan haar zware ademhaling dat ze er echt van genoot. Met mijn tong makte ik cirkeltje rond haar keihard geworden klit, draaide er achtjes om en tikte er speels met mijn tongpunt tegen. Ik zette mijn lippen rond haar schaamlippen en zoog zachtjes.

“Ga door”, fluisterde ze, “lekker Frank. Mmm…. . Voor mij was het ook geen straf om Amber te beffen. Ik likte gretig de smakelijke sappen uit haar druipende kut en genoot van de plotselinge ongecontroleerde bewegingen die haar lijf maakte en die al snel heviger werden.

“Oooohh……aaaahh”, steunde ze, öohh, lekker, ga door….ga door…”Ze schokte met haar bekken tegen mijn mond aan, kronkelde op de bank en kreunde harder en harder. Dat ging me te snel. Ze had mij laten lijden, dat kon ik ook. Ik maakte mijn tong tot een punt en begon subtiel en zacht alleen haar klit te likken. Er met mijn tongpunt tikje tegenaan te geven. Dit beviel Amber maar matig. “Ooooh….. niet zo zachtjes”, jammerde ze, “ik wil klaarkomen. Dat is zo lang geleden dat ik zo lekker van een jongenstong heb kunnen genieten”.

“Jammer voor je”, dacht ik, “nou bepaal ik even wat er gebeurt”. Ik voerde het tempo even wat op en merkte meteen dat Amber verstrakte. “Oooh, jaaaah…. Ga door, geef het me…”, siste ze. Waarop ik weer even gas terug nam. Waarop Amber teleurgesteld zuchtte. “Ooh, Frank, kom op nou, alsjeblieft”….

Ik besloot nu wat eigen initiatief te tonen en ging door met likken, maar schoof één vinger in haar natte spleet. Het effect was direct merkbaar, want Amber kreunde en kronkelde nog harder. Ik schoof nog een vinger in haar kut en bewoog ze lekker in haar soppende holletje heen en weer. Sneller… langzamer…. Sneller….. langzamer. Bij sneller raakte Amber meteen dubbel zo opgewonden en bij langzamer kreunde ze ze teleurgesteld. Een leuk spelletje, maar nu werd het tijd voor de eindsprint. Ik stopte een derde vinger in Amber’s spleet. Zo voelde ik goed hoe haar kutspieren al begon samen te trekken. Met dubbele kracht rage ik door haar neukspleet heen. Amber spande al haar spieren aan, hijgde, hijgde harder en met een langgerekte “aaahhhhhhhhhhh” kwam ze heftig op mijn tong en vingers klaar. Ik voelde hoe mijn pik alweer keihard was geworden ( lukt makkelijk, als je 18 bent) en hoopte dat ik hem straks nog in haar natte holletje zou kunnen schuiven om mijn tweede portie zaad diep bij haar binnen te spuiten.

“Aaahhhh…… kreunde Amber”, die slap achteruit was gaan liggen op de bank, “wat was dat lekker….. dat was zo lang geleden….”Ik schoof naast haar op de bank en gaf haar een kus. Haar tong zocht de mijne op. Ze sloeg haar armen om me heen en trok me naar haar toe. We lagen zo lekker in elkaar verstrengeld bij te komen en haar tong draaide om de mijne heen. Waarschijnlijk proefde ze de smak van haar eigen geile sappen die ik ruimschoots naar binnen had gekregen. Ik voelde hoe haar hand naar beneden ging op zoek naar mijn lul. Waarschijnlijk wilde ze weten of daar nog beweging in zat want volgende mij wilde ze nog veel meer. Ik voelde haar ze zachtjes over mijn ballen streelde en toen voelde dat het met mijn erectie wel goed zat.

“Mmm….. wat voel ik daar?”, fluisterde ze geil, “nog wel wat over voor een tweede ronde, jonge god?”

“Ik wel”, grijnsde ik. Ik wist wat er komen ging. Nog even en ik zou die heerlijke kut van amber toch echt om mijn paal heen voelen en die gedachte alleen al was genoeg om de eerstkomende uren te beschikken over een keiharde stijve…. Of in ieder geval tot het volgende orgasme.

Ze stond op en trok me aan mijn pik mee. “Kom, op naar de slaapkamer. Neuken op de bank is ook lekker, maar nu wil ik even helemaal los kunnen gaan.

Toen we op haar slaapkamer gaf ze me onverwacht een duwtje waardoor ik op mijn rug op haar bed belandde. Amber keek verlekker naar mijn keihard paal die in deze positie recht omhoog stond.

“Mmmm…,”lekker…”fluisterde ze en likte langs haar lippen. “Maar nu eerst: het laatste stukje blote Amber.” En met deze woorden deed ze eindelijk haar BH los en kreeg ik zicht op haar werkelijk perfecte ronde borsten. Man wat een heerlijke tieten waren dat zeg. Haar tepels waren door het voorafgaande gesex al keihard nar voren gaan staan en ik wist zeker dat ik daar zo meteen een lekker in zou gaan bijten. Ze had geamuseerd gekeken naar mijn blik toen ik voor de eerste keer haar heerlijke prammen had gezien, kwam nu op me zitten, boog zich voorover en duwde haar voorgevel tegen mijn gezicht aan. Ik richtte mij een beetje op, pakte haar tetters beet en begon ze eens lekker te masseren. Amber kreunde en pakte mijn pik in haar handje en begon me langzaam af te trekken. Lekker voelde dat. Ik kuste haar in haar en nek en rook nu de opwindende lucht van haar parfum en van haar haar. Ik wilde meer. Haar schouders en nek kussend ging ik langzaam naar beneden, tot ik bij haar tieten aankwam. Ik likte aan haar tepel, nam hem in mijn mond en zoog er zachtjes op. Amber’s greep rond mijn lul verstevigde en ze zuchtte. Ik besloot nog een stapje verder te gaan en beet zachtjes in haar tepel.

“Oh”, kreunde ze, “ja! “. OK. Ze hield van een beetje harder. Goed om te weten. Ik herhaalde de behandeling bij de andere tepel maar beet net even harder, Amber verstrakte en kneep nu echt in mijn pik. “Oh ja”, bracht ze uit, “ga door…” Ik ging door met zachtjes in haar tepel te bijten wat een reeks schokjes bij Amber teweeg bracht. Mijn hand bracht ik langzaam tussen haar benen, om haar kut alvast een beetje op te warmen voor wat er zo ging gebeuren. Mijn wijsvinger zacht haar klitje op en ik begon er zachtjes me te spullen. Amber zuchtte en schokte nog steeds doordat ik nog steeds zachtje in haar tepels aan het buiten was. Ik kreeg een idee en kneep zachtjes in haar klit. Van schrik/opwindeng (wie zal het zeggen) deed ze haar mond open en liet een harde “AAAH” horen. Ik kneep nog een keer, nu wat hard. “AH!”, gilde Amber. Ik kneep nu wat langer. “Oooohhh….”kermde Amber. Ze duwde me op het matras, keerde zich om en kwam op me zitten. Ze pakte mijn lul vast en ging er op zitten. Het was zo ver. Ik zat in Amber d’r heerlijke kut. Ik voelde de warmte van haar neukgrot om mijn paal heen en genot van de bewegingen die ze maakte. Ze boog naar voren. Het lukte me om één van haar tepels in mijn mond te nemen en er in te buien. Ze voerde het temp op. “Ah, lekker”, siste ze, ‘Laat me maar voelen. Ik pakte haar bij haar heupen beet, zetten mijn voeten op het bed om meer kracht te zetten en begon met volle kracht mijn paal in haar hongerige kut te stoten.

“Daar”, gromde ik, “dat wilde je toch? Je wilt toch hard gepakt worden?” “Oooh, ja”, jammerde Amber, “ik wil die haarde paal van je in me voelen rammen, wat doe je dat lekker, Frank, harder, harde, kom op, geef het me !”Ik werd helemaal gek van haar geile praat en stootte met alle kracht die ik had in haar ,kut. Amber jammerde en kreunde en ik wilde maar één ding: haar keihard neuken en diep in haar hete spleet klaarkomen. Maar Amber leek weer bij zinnen te komen want ze hield me tegen en zei: “Okee en nu voor de grote finale.” Ze haalde mijn pik uit haar van geil kletsnatte kut. Met haar hand smeerde ze haar kutsap op haar kontje, zodat dat van het geil begon te glimmen. Ze ging weer zitten, maar in plaats van mijn paal in haar kut te stoppen liet ze haar kont langzaam om mijn harde paal glijden. Het voelde alsof mijn pik door vier mesjeshanden werd geknepen. Zo strak, zo lekker. Ik liet haar even begaan tot ze mijn lul helemaal in haar kont had laten verdwijnen, Ze ging naar achteren liggen zodat ze nu met haar rug op mijn borstkas lag. Ik begon in haar kontje te stoten terwijl Amber zichzelf begon te vingeren. Het was duidelijk: op deze manier zou het niet lang duren voor ze klaar zou komen.

“Aaah…..”begon ze zachtjes te kreunen. Ze had haar ogen gesloten en leek helemaal op te te gaan in wat ze nu allemaal in haar kont en haar kut voelde. Ik begon wat harder in haar te stoten. Haar kontje voelde superstrak om mijn paal, veel strakker dan haar zijdezachte kutje en ik wist dat ik het ook niet lang meer zou kunnen inhouden voor ik mijn zaad diep in Amber’s darmen zou spuiten. Maar dat gaf ook niet. Ik wilde klaarkomen. Ik voelde dat zaad in mijn ballen borrelen en ik wist dat het nog maar een kwestie van minuten was voor Amber ook zou exploderen.

“Ooohhh…, hoorde ik Amber jammeren”, ‘wat lekker……stoot harder in me….. nog harder…..oooh, ik ga komen….. ik kom…. Ik kom….ik kooooo…..”Ze verstarde op het moment dat ik mijn zaad omhoog voelde schieten en mijn zaad in Ambers reet verdween. Amber gaf nog een hoge gil en liet zich op mij vallen.

“Ooh,…… jezus….. wat lekker….” , zuchtte ze uitgeput. “Oooh, Frank…..”zo sloeg haar armen om me heen en gaf me een lange intense tongzoen. In de kamer klonk het voor mij bekende geluid van mijn ringtone.

“Drie maal raden”, grinnikte ik, “het is mijn vader. Die wil héél graag weten waar z’n dossier blijft”.

Amber giechelde. “Ik denk dat ik volgende week per ongeluk een dossier thuis laat liggen. Dan kan je het mooi even op komen halen….”
100% (9/0)
 
Categories: Mature
Posted by crazyboy2169
1 year ago    Views: 609
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments