Vader's Secretaresse - 1

“Frank ! Je moet me ergens mee helpen.”

Ik zuchtte. Al mijn vader zo begon, was het duidelijk: dan moest er ook echt iets gebeuren, geen smoesje, nu-even-geen-tijd, kan-dat-niet-straks of iets anders, nee, het moest nu.

Jammer was alleen dat ik voor mijn computer zat, met een heerlijke joint in de hand( nog niet aangestoken), om deze vrijdagmiddag het weekend mee te beginnen en de wetenschap dat ik zo meteen een paar heerlijke, net gedownloade pornoclips zou gaan bekijken. Maar helaas, het zou even moeten wachten.

“Het zit zo”, ging mijn vader verder. ‘Ik zit vast in het verkeer en ik zou nog langs kantoor gaan om een dossier op te halen. Dat heb ik nodig, want daar moet ik maandagochtend meteen mee aan de slag. Dus je moet even langs kantoor gaan en aan Amber, mijn nieuwe secretaresse, dit dossier vragen: GL/193565-K.”

Ik schreef mompelend mee en keek daarna op de klok. Kwart over vier. Als ik niet meteen wegging, dan kwam ik waarschijnlijk te laat. Dus: de filmpjes zouden moeten wachten. Ik stopte de joint in het jasje van mijn trainingspak en liep naar buiten. Ik keek naar de lucht. Het zag er naar uit dat het droog zou blijven. Dan kon ik net zo goed op de fiets gaan.

Twintig minuten later stalde ik mijn fiets voor de deur van het bedrijf van mijn vader en pakte de lift naar de 3e verdieping waar mijn vaders kantoor was. Toen ik daar was, keek ik rond maar zag niets. Mmm…. Misschien was het grootste deel van de werknemers al weg. Ik liep even rond toen ik achter me hoorde: “Kan ik je ergens mee helpen?” Ik keek om. En keek tegen een jonge meid van begin twintig aan. Fel groene ogen, een grote bos met kleine, donkere krulletjes en een vriendelijke lach.

“Ehm, ja”, begon ik. “Ik zoek Amber”. Ik moet voor m’n vader wat ophalen.

“Nou, ik ben Amber”, antwoordde ze. Ik kreeg bewondering voor mijn vader. Dat had die ouwe goed uitgezocht zeg. Want deze meid had een flinke voorgevel, een heerlijke slanke taille en mooi, lange benen. Niet slecht, om die als je secretaresse te hebben.

“Ja, ik moet voor mijn vader - Jan Versluis- een dossierophalen, want dat heeft ie van het weekend en maandag nodig. Op dit briefje heb ik het nummer staan. Ik gaf haar het briefje waar ik het dossiernummer op gekrabbeld had.

“Een moment”, zei ze en liep weg. Toen ze een paar minuten later terug kwam keek ze een stuk minder vrolijk. “Ik ben een beetje dom geweest”, bekende ze. “Gisteravond ben ik met dat dossier thuis aan het werk geweest en daar ligt het nu ook.

“Tja…..”,begon ik aarzelend, “mijn vader zei dat hij het ècht nu nodig had. Daarom moest ik het ook meteen gaan halen.”

“Dat is ook zo”, gaf Amber ruiterlijk toe, hij moet van het weekend het hele dossier doorlezen van maandagochtend vroeg is er al een bespreking over”. Ze keek op de klok. “Luister, ik stel het volgende voor: het is nu kwart voor wijf. Ik ga nu weg en jij gaat even met me mee naar huis en dan geef ik je het dossier.”

Ik aarzelde. “Woon je hier ver vandaan? Ze schudde haar hoofd. “Nee, aan de rand van het centrum. Drie haltes met de metro. “Maar ik ben met de fiets.”

“Helemaal mooi”, giebelde ze, “ik spring wel achterop. Ga je mee?”. En zo, een rare situatie: ik op m’n fiets met achterop de lekkere secretaresse van mijn pa. Ze had haar armen stevig om m’n middel geklemd en hing een beetje tegen me aan. Niet verkeerd, eigenlijk. Maar ja…. Hoe oud zou ze zijn ? Toch wel een paar jaar ouder dan ik….. en jaar of 22, 23? Aan de andere kant, zo bedacht ik…. op een oude fiets moet je het leren.

We kwamen bij een appartementengebouw aan, net buiten het centrum. Het zag er netjes uit. Ik zette mijn fiets in het fietsenrek voor de voordeur terwijl Amber haar sleutel pakte en de voordeur open deed. Ze keek me aan. “Loop je even mee naar boven?” Ik knikte en liep achter haar aan.

Haar flat was netjes. Opgeruimd, leuke meubels, leuk ingericht. Ik keek bewonderend om me heen. “Mmm..leuke flat. Woon je hier allang?”

“Nou”, begon ze aarzelend, “ik woon hier al vier jaar. Maar het laatste half jaar pas in m’n eentje. Daarvoor woonde ik samen met m’n vriend, maar die is er met een vriendin van mij vandoor gegaan”. Ik vroeg me in stilte af hoe lekker die vriendin er dan wel niet uit moest zien als die knul Amber voor haar inruilde, maar zei daar wijselijk niets over. Amber zuchtte.

“Eeeh…. Ik zoek even dat dossier op. Het zal waarschijnlijk nog gewoon in mijn werkkamer liggen. Ga maar even zitten hoor.”Ze verdween naar de andere kamer terwijl ik op de bank ging zitten. Daar zat ik dus. In de flat van een ontzettend lekkere meid, de secretaresse van mijn vader bovendien, die mij net vertelde dat ze sinds een half jaar weer alleen was. Zou ze al een half jaar droog staan ? Ik grinnikte in mezelf. Leuk bedacht, maar alle kans dat ik met vijf minuten hier weer met een dossier onder m’n arm zou wegfietsen natuurlijk.

Amber kwam met een dossiermap de woonkamer in. “Dit is ‘m”, zei ze. “Sorry dat je er even voor moest omfietsen. Wil je nog wat te drinken? Je bent er nou toch”. Ik knikte. Had eigenlijk best wel dorst gekregen. “Ja lekker, doe maar een biertje”, zei ik.

Even later kwam Amber met een biertje en een rode wijn voor haarzelf terug en plofte met een zucht naast me op de bank. “Man….. wat een dag”

“Druk geweest?”, vroeg ik. Ze knikte. “Kijk, als je vader er niet is, moet ik het kantoor draaiende houden. En da’s best veel werk. Maar goed, je vader betaalt ook niet slecht. “Ze keek me aan. “Ik zou wel even een sigaretje lusten….. ik rook eigenlijk nooit. Maar gewoon, om even te ontspannen. Heb jij sigaretten bij je ?”

Ik grinnikte. In de binnenzak van mijn jas had ik alleen nog een joint waar ik niet meer aan toe gekomen was omdat mijn vader belde. “eeh, nou ja…. alleen een pretsigaret. Meer niet.”er verscheen een grijnso p haar gezicht. “Dat is héél lang geleden”. Maar een paar trekje zouden nou wel héél erg lekker zijn. Ik zeg niks tegen je vader, hoor”, voegde ze er snel aan toe.

“Nee, dat is wel goed. Volgens mij weet-ie wel dat ik af en toe blow. Ik haalde de joint uit mijn binnenzak en stak hem aan. Trok er even aan tot hij goed brandde en gaf hem toen aan Amber. Gulzig zoog ze er aan en ademde de rook diep in. Het had meteen effect. Ik zag haar wat onderuitzakken op de bank en ontspannen.

“Mmmm…. Lekker zeg”, murmelde ze, “Dat had ik net nodig”. Ik nam een trek van de joint en gaf hem aan Amber. Die nam een trekje, schopte haar pumps uit en ging op de bank liggen, met haar hoofd op mijn schoot. Ze had haar ogen gesloten en leek nu volkomen ontspannen. Het liet me niet onberoerd en enigszins paniekerig bedacht ik me hoe Amber zou reageren als ze er achter kwam dat haar hoofd op een inmiddels keiharde erectie lag. Op dat moment deed ze net haar ogen weer open.

“Lekker zeg”, zo even bij je liggen. “Je vindt het toch niet erg hè?” Ik schudde mijn hoofd en ze glimlachte. Ik zal zo nog wat te drinken voor je halen. Of moet je al naar huis ?”

“Nee, joh”, ik heb absoluut geen haast. Ze glimlachte weer. En toen gebeurde het. Amber draaide zich op mijn schoot om, richtte zich een beetje op en keek toe recht op mijn keiharde paal die ik in mijn joggingbroek echt niet kon verbergen. Ze slaakte een kreetje.

“Oohhh…’Ze keek me aan “komt dat nou door mij?”

“Ik denk het wel hè?”, zei ik gevat. Ze streelde mijn keiharde paal en keek er verlekkerd naar. Even scheen ze te twijfelen, maar met een goed gelukte beweging trok ze mijn joggingbroek en mijn boxer in één keer een stukje naar beneden zodat mijn pik in volle omvang naar voren sprong. Ze keek me aan. “wauw”, die ziet er goed uit. Ze likte even verleidelijk langs haar lippen keek me met haar bruine zaadvragende ogen aan en nam mijn pik voorzichtig in haar mond. Ik wiest niet wat ik voelde. Van die lekkere, zachte, zuigende lippen om mijn eikel…. Heerlijk. Ze nam mijn pik nu verder in haar mond en begon me wat steviger te pijpen. Ik deed mijn ogen dicht, zakte achteruit p de bank en genoot van het heerlijke gevoel van mijn keiharde lul in het zuigmondje van Amber. Ze stopte even en keek me aan. “Lekker ?”, vroeg. Ik knikte. Ze trok mijn joggingbroek en onderbroek nu helemaal uit, pakte mijn ballen vast en begon die zachtjes te likken. Vervolgende stopte ze er een helemaal in haar mond, gleed met haar tong sensueel over de stam van mijn paal en likte toe zachtjes over mijn eikel. Zoals ze nu bezig was, werd bij mij de druk wel héél hoog, maar klaarkomen zou ik niet. Ze leek mijn gedachten te raden.

“Je mag nog niet klaarkomen hoor”, fluisterde ze, “want ik ga je eerst helemaal gek maken. “Net zo gek dat je me smeekt om je klaar te laten komen”. Het tongetje likte mijn eikel weer. Heel even. Dan die zachte lippen weer die de druk op mijn ballen weer wat opvoerde. Weer likken. Wat harder piipen. Ik had niet zo gelet op wat ze met haar andere hand deed, tot ik haar middelvinger in mijn kontgat voelde. Ook daar wist ze precies het juiste plekje te vinden. Ik kreunde. De druk werd nu zo hoog dat het pijn ging doen, maar ik gaf geen kik. Maar weer leek ze m’n gedachten te raden.

“Krijg je het er al een beetje moeilijk mee, Frank?”. Ik antwoordde met een kreun. Het zweet stond op m’n voorhoofd en ik wilde nog maar één ding: keihard klaarkomen. Amber’s mond volspuiten met mijn zaad. Maar Amber nam weer even gas terug. Ze had nu mijn eikel tussen duim en vingers en maakte draaiende bewegingen. “Houd je het nog vol?”, vroeg ze. Ik knikte, maar het zag er vast niet overtuigende uit, want Amber grinnikte een beetje. ‘Nog héél even”, fluisterde ze, “nog héél even”. Subtiel begon ze meer weer te pijpen. Niet te hard, maar precies genoeg om de druk beetje bij beetje op te voeren. Ik kreunde, trilde. Merkte dat ik controle over mijn lichaam verloor en toen hoorde ik mezelf ineens smeken: Laat me komen….. alsjeblieft, Amber, mak me klaar: Ze keek me aan, voerde het tempo iets op en ik voelde letterlijk het zaad omhoog borrelen. Ik gaf een kreun, een schreeuw, voelde mezelf spuiten, en spuiten…..vijf zes dikke stralen, ik kreunde en voelde toen alle kracht uit mijn lichaam wegtrekken.

“Oooh”, wist ik nog uit te brengen, ‘wat….. was…..dit……lekker”. Ik deed m’n ogen open en zag amber die op haar knieën voor me zat. Het meeste zaad had ze weten door te slikken maar uit haar mondhoek kwam nog een straaltje naar buiten. Ze streelde mijn verschrompelde pik.

“Ik vond het ook lekker”, zei ze. “Rust maar even uit”.

Het drong maar langzaam tot me door. Uitrusten ? Dat hield in dat er…. nog meer kwam ?

100% (9/0)
 
Categories: Mature
Posted by crazyboy2169
1 year ago    Views: 533
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
urpussyis...
retired
1 year ago
Lekker verhaal hoor
1 year ago
dit verhaal ergens anders al gelezen.
niet onder dezelfde naam van de schijver.