Vakantiereis

Ik zal mijzelf eerst even voorstellen. Ben een man van achter in de 40, ben getrouwd met een hele leuke en lieve vrouw en heb twee kinderen. Ik heb een leuke baan die mij in de zomermaanden veel vrije tijd geven. Wij zijn echte vakantievierders, maar mijn echtgenote heeft niet zoveel vakantiedagen. Ik heb daarom jaren geleden er een vakantiebaan bijgenomen. Namelijk het naar huis brengen van gestrande vakantiegangers die door lichamelijk letsel niet meer in staat zijn om zelf de auto, vaak met caravan, naar huis te rijden. Meestal haal ik in een seizoen 4 of 5 gestrande families op in Frankrijk of Spanje. Om op het vakantieadres te komen rijd ik vaak mee met een vrachtauto van een maatschappij die autos naar vakantiegangers in het buitenland brengt waarvan de auto kapot is gegaan. In al die jaren is er eigenlijk niks bijzonders gebeurd tot die ene rit in augustus 2008. Ik moest een gestrande familie ophalen op een camping aan de kust voorbij Barcelona. Volgens de papieren die ik had meegekregen een moeder en dochter omdat de moeder tijdens een wandeling op de pier gestruikeld en had in haar val haar enkel ernstig verstuikt waardoor zij niet is staat is om met de auto te rijden.

Nadat ik door de vrachtwagenchauffeur rond 12 uur bij de camping , die direct aan zee lag, was afgezet heb ik mij gemeld bij de receptie. Omdat men op de hoogte was van de situatie heeft een van de medewerkers mij naar de bewuste familie gebracht. Ik kwam terecht bij een grote caravan waaraan een luifel was vastgemaakt en om die grote caravan te kunnen trekken stond er ook een grote auto bij en maakte kennis met moeder Janine en dochter Nora. Janine was een knappe en super slanke vrouw van 35 jaar met lang goudblond haar tot bijna aan haar billen. Nora van 16 jaar was een exacte kopie van haar moeder alleen het haar was nog een stuk langer dan dat van haar moeder. Janine was dit jaar voor het eerst samen met Nora met de caravan op vakantie gegaan na haar scheiding van zon 4,5 jaar geleden. Beide dames waren echte zonaanbidders want ze waren allebei mooi donkerbruin gebrand door de zon.

Omdat ik vermoeid was van de reis stelde ik voor om naar het strand te gaan zodat ik lekker kon uitrusten en zij ook nog even konden genieten van de zon. Gelukkig hadden ze twee fietsen bij zich dus konden we gemakkelijk naar het strand. Eerst hebben Janine en Nora zich in de caravan omgekleed en daarna mocht ik mij even omkleden in de caravan waarna ik met Janine achterop op haar eigen fiets naar het strand fietste met Nora naast mij. Bij het strand aangekomen hebben we een rustig plekje opgezocht met ligstoelen. Omdat Janine niet goed kon lopen heb ik haar naar de ligstoelen gedragen en haar voorzichtig neergezet. Nadat wij ons gesetteld hadden gingen de kleren uit om lekker van de zon te gaan genieten waarbij de dames in een kleine bikini lagen en ik in mijn zwembroek.

Ik zag toen de perfecte schoonheid van deze dames en dacht toen bij mezelf, hoe kan het toch dat deze vrouw hier in haar eentje zit, hier moeten mannen toch gek op zijn? Waarschijnlijk door de vermoeidheid ben ik vrij snel in slaap gevallen. Na ruim een uur werd ik door Nora wakker gemaakt omdat ik aan het verbanden was en heb me direct ingesmeerd met zonnebrandolie. Daarna vroeg Janine of ik haar ook even in wilde smeren, want zij was zich vergeten in te smeren. Dit deed in uiteraard heel graag en kreeg de indruk dat ze het wel erg prettig vond, want ik mocht geen stukje overslaan. Toen ik klaar was vroeg Nora of ik haar ook wilde insmeren en natuurlijk wilde ik dat wel doen en heb bij haar ook geen stukje overgeslagen. Toen ik daarmee klaar was ben ik wat drinken gaan halen bij een strandtentje en hebben we heel gezellig met elkaar zitten kletsen.

Het werd mij al snel duidelijk dat Janine moest trouwen met haar grote schoolliefde maar dat zij geen gelukkige relatie achter de rug had met haar ex en daarom uiteindelijk 4,5 half jaar geleden van hem was gaan scheiden. Ze liet doorschemeren dat zij het samenzijn met een man wel heel erg miste. Vooral het begin was wel moeilijk geweest, maar ze heeft doorgezet en is inmiddels een zeer succesvolle zakenvrouw geworden met een eigen beautycenter en sportschool. Nora zit nog op school en gaat na de zomervakantie beginnen met het laatste jaar op het atheneum. Voor vriendjes heeft ze geen tijd, want al haar vrije tijd wordt opgeslokt door haar passie voor atletiek. Vooral de loopnummers zijn haar favoriet en dan met name de 800 en 1500 meter. Daarna hebben we nog een beetje over koetjes en kalfjes zitten praten. Tot slot hebben we de planning voor de terugreis met elkaar doorgenomen. We spraken af dat, gezien de grote afstand en het feit dat Janine met haar enkel in het verband zat, om de terugreis te verdelen over drie dagen en dat we de volgende dag rond 8.00 van de camping weg proberen te rijden richting huis.


Tegen vijf uur s middags zijn we teruggegaan naar de camping om de spullen op te ruimen, te douchen en lekker te eten. Omdat en ik zelf een zeer ervaren kampeerder ben er niet zoveel op te ruimen was heb ik alles opgeruimd en in de caravan opgeborgen en zijn de dames ondertussen gaan douchen. Toen ik klaar was met opruimen ben ik gaan douchen en toen ik weer bij de caravan terugkwam waren de dames ook net terug, want die hadden natuurlijk veel meer tijd nodig dan ik. We zijn daarna lekker gaan eten en vervolgens niet te laat naar bed gegaan. Normaal gesproken slaap ik in een klein hotel vlakbij de camping, maar omdat er in de caravan twee tweepersoonsbedden aanwezig waren stonden de dames erop dat ik in de caravan bleef slapen. Nora wilde wel bij haar moeder in bed slapen en dan kon ik wel in het andere bed slapen. Zo gezegd, zo gedaan zijn we lekker gaan slapen, met de airco aan in de caravan was het lekker koel.

De volgende morgen zijn we om 7 uur opgestaan en, na wassen en ontbijt, om 8 uur weggereden. Het werd al snel heel erg warm, maar dankzij een goede airco was het goed uit te houden in de auto. De reis tot de eerste camping in Zuid-Frankrijk verliep lekker rustig en rond 4 uur s middag kwamen wij op een kleine een camping aan. Het was daar vreselijk heet en benauwd en we hebben toen een hele poos voor pampus gelegen op de stoelen van het zwembad op de camping. Tegen 7 uur hebben we ons omgekleed en zijn toen naar het restaurant gegaan om wat te gaan eten. Tijdens het eten werd het buiten steeds donkerder en we dachten dat het al avond werd, maar dat was niet zo. Er barste een enorme regenbui los. We dachten toen dat dit niet zo lang zou duren, maar om half tien kwam het nog steeds met bakken naar beneden. Omdat we eigenlijk toch wel naar bed wilden zijn we toen door de stromende regen naar de caravan gegaan. Omdat ik Janine moest dragen ging dat niet zo heel erg snel dus waren we alle drie als heel snel helemaal doorweekt nat van de regen. Toen we na een paar minuten bij de caravan waren stonden we er als verzopen katten bij. Ik dacht toen bij mezelf hoe gaan we dit oplossen? Janine zei: “kom, snel naar binnen, kleren uit, afdrogen en dan iets droogs aan trekken”. Daar stonden we dan alle drie in ons blootje en ik kreeg daarmee de volle schoonheid van de dames volledig te bewonderen. Ze deden ook helemaal niets om hun schoonheid te verbergen, in tegendeel zelfs.

Ik kreeg de indruk dat ze het allebei wel leuk vonden dat we daar in ons blootje ons stonden, want ze giechelden aan een stuk door. Misschien kwam dat wel door de wijn die we bij het eten hadden gedronken. Door hun donker gebruinde huid vielen de mooie witte borsten en witte billen wel erg goed op en kreeg ik goed uitzicht op hun kaalgeschoren kutjes. Janine kreeg in de gaten dat dit uitzicht mij niet onberoerd had gelaten want ik stond daar, omdat ik niet onbemiddeld geschapen ben, met een grote bobbel in de handdoek. Omdat Nora er ook bij was ging Janine voor mij staan en gaf mij mijn boxershort zodat ik die aan kon trekken.Omdat de dames heel lang haar hadden duurde het vrij lang voordat dat droog was en al die tijd hadden ze alleen maar een klein slipje aan. Toen de haren eindelijk droog waren zijn we tegen 11 uur naar bed gegaan en hebben de airco aangelaten zodat de temperatuur niet boven de 20 graden uit zou komen.

We hebben een poosje liggen slapen totdat we door onweer werden gewekt. Op de klok zag ik dat het net middernacht was geweest. Janine en Nora bleken bang voor het onweer te zijn, maar omdat het licht onweer was vond ik het niet nodig om in de auto gaan zitten. Bij zwaar onweer zou ik dat wel gedaan hebben. Omdat Janine en Nora het toch eng vonden vroegen ze of ik bij hen wilde komen liggen. Toen dacht ik “oeps” want eerder op de avond had de schoonheid van deze dames mij ook niet onberoerd gelaten, maar omdat zij bang waren ben ik naar ze toegegaan waar mij een plaatsje tussen hen in was gegund. Daar lag ik dan in mijn boxershort tussen twee lekker gebruinde schoonheden die alleen maar een klein slipje aan hadden en die tegen mij aankropen. Toen het onweer een stuk minder was geworden zijn we in elkaars armen in slaap gevallen.

Een tijdje later werd ik wakker omdat er een hand in mijn boxershort was geschoven. Janine was blijkbaar nieuwsgierig geworden naar wat ik in mijn boxershort had zitten en was op zoek gegaan. Door die strelende hand in mijn boxershirt lag ik binnen de kortste keren met een hele grote stijve pik in bed. Heerlijk langzaam begon Janine mijn pik te verwennen met haar hand en lag er zelf ook van te genieten door met haar heupen tegen mijn benen op te rijden. Door al die bewegingen werd Nora wakker en die vroeg zich af wat er aan de hand was. Janine wist even niet wat ze moest zeggen, maar vertelde dat ze nieuwsgierig was geworden wat ik in mijn boxershort had en daarom begonnen was mij grondig te onderzoeken. Ze nodigde Nora uit om dat ook maar eens te doen. Nora had nog nooit een stijve pik in het echt gezien laat staan dat ze er een had vastgehouden en daarom vroeg ze: ’zullen we dan wel een schemerlampje aan doen, want ik wil wel zien wat ik in mijn handen krijg?.

Nora stapte uit bed om een lampje aan te doen en liep vervolgens door naar het toilet in de caravan. Janine en ik hadden onze verkenningstocht uitgebreid en om het ons gemakkelijker te maken ons helemaal uitgekleed. Janine was wel het een en ander gewend, maar had nog nooit een pik van 23 cm lang en 7 cm dik met een donkerpaarse eikel gezien en moest daarom toch wel even bijkomen van verbazing. Toen ze de verbazing te boven was pakte ze mijn stijve pik weer in haar handen en begon mij opnieuw heerlijk af te trekken. Ik was begonnen om haar kut lekker te verwennen met mijn vingers en we gingen toen zo in elkaar op dat we niet eens in de gaten hadden dat Nora in haar blootje bij ons op bed was gekropen.

Nora wist natuurlijk helemaal niet wat ze zag en zei dat ze het toch wel eng vond zon grote pik, maar haar moeder zei dat het helemaal niet eng was en dat ze mijn pik maar eens vast moest houden. Aarzelend pakte ze met haar kleine handen mijn enorme staaf vast. Janine vertelde haar wat ze moest doen en zelf streelde ze mijn zware zak. Na een poosje nam Janine mijn pik weer in haar handen en liet Nora mijn zak strelen. Ik ging dat natuurlijk niet volhouden en kwam tot een enorme ontlading. Nora schrok ervan, maar Janine vond het schitterend en bleef maar doortrekken totdat er helemaal niets meer kwam. Dit was voor Nora de eerste keer dat ze een man had zien spuiten.

Janine en Nora waren behoorlijk geil geworden en begonnen elkaar te verwennen. Ik kreeg de indruk dat zij dit wel vaker samen gedaan hadden want ze verwenden elkaar zonder enige schroom. Al heel snel ging Janine met haar tong naar het maagdelijke kutje van Nora om die eens lekker te verwennen. Nora kreunde aan een stuk door en drukte haar heupen steeds omhoog als Janine haar klitje verwende met haar tong. Nora lag op haar beurt de kut van Janine te verwennen met haar vingers. Door dit schouwspel kreeg ik weer zin en begon ik Nora te helpen met het verwennen van de kut van Janine. Janine had daar totaal niet op gerekend en kwam bijna direct met een enorm orgasme klaar en lag helemaal uitgeteld op bed. Hierop verplaatste ik mijn werkterrein naar het maagdelijke kutje van Nora die dat wel heel erg op prijs stelde. Het was voor mij heel lang geleden dat ik van een maagdelijk kutje heb genoten. Ik verwende haar kutje en klitje met mijn tong en vingers en ondertussen voelde zij nog eens even lekker aan mijn pik. Het duurde dan ook niet lang of Nora werd ook overvallen door een enorm orgasme en zij ook volledig uitgeteld op bed lag.

Janine was inmiddels weer een beetje bijgekomen en had gezien hoe ik haar dochter lekker had verwent. Daar was ze best geil van geworden en stortte zich vol overgave op mijn keiharde pik, eerst met de handen en even later ook met haar tong en probeerde mijn pik in haar mond te krijgen. Dit was niet zo eenvoudig maar eindelijk lukte het haar om mijn dikke donkerpaarse eikel in haar mond te krijgen en ging mij toen lekker pijpen en omdat ik al een enorm orgasme had gehad kon ik het nu lekker lang volhouden. Terwijl ik lekker gepijpt werd gingen mijn vingers op zoek naar de kut van Janine, die drijfnat geworden was van al dat geile gedoe. Na een paar minuten liet Janine mijn pik uit haar mond glijden en vroeg of ik haar kut met mijn dikke pik wilde verwennen want daar was ze nu wel heel erg veel zin, want het was al zo lang geleden dat ze een pik in haar kut gevoeld had. Natuurlijk wilde ik dat wel en Janine ging snel op haar rug liggen en spreidde haar benen wijd uit elkaar zodat ik er tussen kon kruipen.

Nadat ik haar kut nog tijdje lekker met mijn tong had bewerkt drukte ik mijn donkerpaarse eikel tegen haar natte kutlippen aan. Hierop drukte zij haar heupen omhoog om mijn eikel te verwelkomen, maar het leek wel of mijn pik veel te dik was om in haar kut te passen. Nora kwam ons een beetje helpen door met haar vingers de kutlippen van haar moeder wijd open te spreiden. Ik zette daarop wat extra druk en toen schoot mijn dikke eikel in de kletsnatte kut van Janine die verschrikt naar mij keek omdat ze dacht dat ze uit elkaar zou splijten. Ik liet Janine even wennen aan die dikke eikel en vroeg Nora om met haar vingers de klit van haar moeder te verwennen. Hierdoor ontspande Janine zich helemaal en die vroeg mij om haar helemaal op te vullen met mijn stijve pik. Dit wilde ik maar al te graag en stootte mijn pik in een keer tot aan mijn ballen in haar drijfnatte kut. Janine had het gevoel of ze opnieuw ontmaagd werd en ik dacht dat ik met een maagd neukte, zo strak zat die hete kut om mijn keiharde pik heen. Heerlijk langzaam haalde ik mijn harde pik op en neer in die hete genotsgrot en Nora moedigde ons goed aan en bleef met haar vingers de klit van haar moeder verwennen. Na een hele tijd begon ze ook mijn ballen te masseren, wat er uiteindelijk toe leidde dat Janine en ik samen een enorm orgasme beleefden en ik de kut van Janine helemaal volspoot. Hierop lagen we moe maar voldaan op elkaar om nog even na te genieten. Na een paar minuten liet ik mijn halfslappe pik uit de kut van Janine glijden.Nora was best jaloers geworden op haar moeder en kon de blik van mijn halfslappe pik niet weerstaan en nam mijn pik direct in haar mond en omdat deze halfslap was ging dat vrij gemakkelijk. Nora had blijkbaar goed naar haar moeder gekeken hoe je een man moest pijpen, want ze zat heerlijk te genieten van het geil van Janine en mij en binnen de kortste keren had ze mijn pik weer op oorlogssterkte gebracht en zat haar mond helemaal vol. Ondertussen hadden mijn vingers haar geile kutlipjes gevonden waardoor ze heel erg geil was geworden en na een lange tijd van verwennen vroeg ze mij of ik haar met mijn pik net zo wilde verwennen als haar moeder. Ik vond dat nogal wat om een meisje van 16 jaar te ontmaagden met zon enorme pik dus hield de boot eerst wat af. Ik ging verder met haar kutje met mijn vingers te verwennen en begon haar ook met mijn tong te verwennen, maar Nora wilde veel meer en ze keek smekend naar haar moeder en vroeg: ’mam ik wil ook zo graag deze dikke pik in mijn kutje, mag dat? Janine vroeg:weet je het heel zeker, want hij is wel heel erg groot hoor! Je zag wel dat het mij ook wel moeite gekost heeft om die dikke pik ik mijn kut te krijgen. Hierop zei Nora:ja mam, dat heb ik ook wel gezien, maar ik wil het echt heel graag. Ik wil eindelijk een vrouw zijn in plaats van een meisje. Voor mij was ze niet echt een meisje meer maar een jong volwassen vrouwtje. Nou zei Janine: ’als jij het zo graag wilt, dan zal ik je niet tegen houden geniet er dan maar extra goed van meisje, want de eerste keer gebeurt maar een keer. In al die tijd was ik doorgegaan met het kutje van Nora te verwennen met mijn vingers en mijn tong zodat die inmiddels droop van het geil.

Ik kroop nu tussen de benen van Nora en haalde mijn dikke eikel een paar keer door haar nog steeds maagdelijke kutje. Nora dacht dat ze helemaal gek werd van geilheid en drukte haar heupen omhoog, maar mijn dikke eikel ging niet naar binnen. Janine zag dat en kwam ons helpen door de kutlipjes van haar eigen dochter wijd open te houden. Na meerdere pogingen zat de punt van mijn dikke eikel een klein stukje in haar superstrakke kutje. Ik trok mij een klein beetje terug om daarna weer aan te zetten, waarbij mijn pik stond helemaal krom stond van de kracht. Mijn pik ging er nog steeds niet verder in, maar we bleven het stukje bij stukje proberen en heel langzaam zakte ik een stukje verder in haar kutje totdat mijn eikel uiteindelijk er helemaal in zat. Nora dacht dat haar kutje helemaal uit elkaar gescheurd werd. Ze had niet verwacht dat die eikel zo dik aan zou voelen in haar nauwe kutje. Toen ze er een beetje aan gewend was probeerde ik wat verder door te stoten tot ik meer weerstand voelde. Ik dacht bij mezelf “ik zit nu tegen haar vliesje aan, ze kan nu nog terug”.

Voordat ik mij kon bedenken stootte ze haar heupen maximaal omhoog en pik zat hierdoor in ? keer tot aan de wortel in haar nauwe kutje. Ze stootte een gilletje uit en keek verbaasd om haar heen want zij had zichzelf door deze onverwachte beweging ontmaagd. Ik hield haar stevig vast en zo liet ik haar kleine kutje een poosje wennen aan die stijve pik in haar lijfje. Na een tijdje heel stil te hebben gelegen begon ik mijn pik heel langzaam op en neer te bewegen in haar kutje. Het leek wel of mijn pik bij iedere beweging in een bankschroef werd vastgezogen zo strak zat mijn pik in haar kutje. Na een poosje begon Nora te wennen aan die dikke genotststaaf en liet alle remmen en vroeg mij er stevig op los te beuken. Dat deed ik maar al te graag en Nora kreeg toen meerdere orgasmes achter elkaar, maar ze kreeg er geen genoeg van want ze wilde pers?at ik ook in haar kutje klaar zou komen. Na een heel tijd voelde ik mijn zak flink borrelen en kwam vervolgens diep in het kutje van Nora klaar. Minutenlang hebben we zo nog samen gelegen, waarbij Nora moe maar voldaan om zich heen keek tot tevredenheid van haar moeder. Na een poosje haalde ik mijn halfslappe pik uit haar kutje die nog even lekker werd gekust door Nora en Janine. Hierna waren we allemaal wel toe aan een beetje rust, maar het was inmiddels al 4 uur in de ochtend en we hadden nauwelijks geslapen. We spraken af om later weg te rijden dan we gepland hadden omdat de volgende camping niet zo heel erg ver weg was.

We zijn om 11 uur opgestaan en, na het wassen en een ontbijt, om 12 uur weggereden. Het was wel weer heel erg warm, maar dankzij de goede airco in de auto was het opnieuw goed uit te houden. De reis verliep lekker rustig en rond 7 uur s avonds kwamen wij een kleine camping aan. We wilden graag douchen en gaan eten. Bij de douche aangekomen waren alle douches bezet behalve de familiedouche dus zijn we met zn drietjes daar in gegaan want we hadden immers toch geen geheimen meer voor elkaar. Ook tijdens het douchen konden we niet van elkaar afblijven, maar omdat we nog moesten eten zei ik: ’laten we maar stoppen en de rest voor straks bewaren. Dit vonden ze prima waarna we snel aangekleed buiten stonden en naar het restaurant zijn gegaan om lekker te gaan eten en drinken. Gelukkig was het niet zo druk bij het restaurant dus waren we snel aan de beurt. Na het eten zijn we snel naar de caravan gegaan om lekker van elkaar te gaan slapen.Toen we om 10 uur weer in de caravan waren gingen we gelijk uit de kleren en ik kreeg nauwelijks de tijd om op bed te komen want de dames gingen gezamenlijk op jacht naar mijn pik. Ze waren nog steeds verbaasd over de enorme omvang hiervan, maar wisten ook dat die dikke pik hun geile kutjes lekker kon verwennen. Toen we eindelijk bij het bed waren aangekomen moest ik gaan liggen. Nora bewerkte mijn pik met haar mond en ik kreeg de kut van Janine voorgeschoteld die boven mijn neus werd gehangen. Terwijl ik mijn tong door haar lippen haalde kwamen de restanten van de nachtelijke vrijpartij naar buiten. Dit was o zo lekker mijn eigen kwak helemaal gemengd met het geil van Janine.

Ik was zo opgegaan in mijn werk, dat ik niet in de gaten had gehouden wat Nora aan het uitspoken was. Ze was gestopt met pijpen en bovenop mij gekropen om te proberen zichzelf vast te spietsen op mijn dikke pik. Na diverse mislukte pogingen zakte ze ineens helemaal tot aan mijn ballen over mijn pik en kermde het uit omdat ze even vergeten was hoe dik die pik eigenlijk was. Minuten lang is ze zo blijven zitten om haar kutje te laten wennen aan die enorme staaf, maar uiteindelijk won de geilheid het van de pijn. Ze begon langzaam ritmisch op en neer te bewegen op mijn pik en ik kon genieten van de wapperende blonde haren en de heerlijk deinende witte borsten die zo mooi afstaken tegen haar gebruinde huid. Ze zorgde er wel voor dat mijn eikel klem bleef zitten tussen haar kutlippen. Janine was naar haar toe gekropen en begon haar klitje te bewerken met haar vingers en het duurde dan ook niet lang of Nora kwam gigantisch klaar, maar ze ging net zo lang door totdat ik ook was klaargekomen. Dit duurde wel een tijdje en in die tijd kwam zij zelf nog twee keer klaar. Toen ik eindelijk mijn kwak in haar kutje geloosd had kwam ze over me heen liggen om lekker na te genieten met mijn pik nog steeds in haar kutje. Na een paar minuten liet ze mijn half slappe pik uit haar kutje glijden en kroop ze van me af.

Mijn pik kreeg echter geen rust, deze werd direct opge?t door Janine die er naar hartenlust aan begon te zuigen. Het duurde even, maar er kwam weer leven in mijn pik en werd door Janine weer op oorlogssterkte gebracht. Ik kreeg haar kutje voorgeschoteld en begon die opnieuw met mijn tong te verwennen. Toen ze op het punt stond om haar eerste orgasme te krijgen kroop ze snel overeind, ging op haar knie?zitten en stak haar kontje parmantig omhoog. Ik kroop achter haar en had nu een mooi uitzicht op haar kale kut en drukte mijn eikel hier tegen aan. Haar kutlippen gingen heel gewillig open en zelf stootte zij haar kontje naar achteren waardoor mijn pik in een keer tot aan mijn ballen in haar kut verdween.

Ook zij was even vergeten hoe groot en dik mijn pik was want ze moest toch wel even bijkomen. Tergend langzaam trok ik mijn pik bijna helemaal uit haar kutje om die daarna weer in een keer tot aan mijn ballen in haar kutje te stoten. Ik voerde het tempo op en minutenlang beukte ik erop los. Janine kreeg een paar orgasmes achter elkaar totdat ze uitgeput voorover viel met haar kontje nog steeds fier overeind. Ik had nog geen nieuw orgasme gehad en haalde mijn dikke pik uit kaar kutje en zette mijn eikel tegen haar kleine gaatje. Janine schrok hier eerst heel erg van want ze had dit nog nooit gedaan maar liet mij toch mijn gang gaan. Keer op keer drukte ik tegen haar gaatje en bij iedere poging maakte ik mijn eikel extra nat met de sappen die uit haar kutje kwamen. Ze werd toch wel een beetje nieuwsgierig en begon zich te ontspannen waardoor mijn pik stukje voor stukje in haar kleine gaatje verdween. Ze kermde het uit, maar vroeg mij vooral niet te stoppen want het was zo lekker. Ook nu had ik het gevoel dat mijn pik in een bankschroef was vastgezogen en na een paar minuten kon ik het echt niet meer houden en samen kwamen we gigantisch klaar en spoot ik haar gaatje helemaal vol en viel uitgeput over haar heen. Nora had dit met de grootste verbazing aangekeken en vroeg aan haar moeder: ’Is dat echt zo lekker mam? Janine kon alleen maar meer uitbrengen: ’JA en viel daarna in slaap.

Ik was lekker bij Nora gekropen en die was nu toch wel heel erg nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe mogelijkheid om je op te laten vullen. Ze pakte mijn hand om die naar haar kutje te brengen. De boodschap was duidelijk, ze had er nog geen genoeg van gekregen. Met mijn vingers speelde ik lekker met haar kleine kutlipjes die onmiddellijk drijfnat werden. Op haar verzoek ging ik haar kutje met mijn tong verwennen en daardoor kon ik lekker het geil kon proeven van onze vrijpartij eerder deze avond. Nora liet zich ook niet onbetuigd en zoog aan mijn pik alsof haar leven er vanaf hing. Nadat Nora een keer lekker klaar was gekomen vroeg ze of ik haar andere gaatje ook eens wilde opvullen, want dat leek haar ook wel heel erg lekker. Om mij over te halen ging zij alvast op haar knie?zitten, stak haar kontje parmantig omhoog en keek mij smekend aan, dit was voor mij het teken om aan haar wens tegemoet te komen.


Ik ging achter haar zitten en keek naar een schitterend kaal kutje en daarom drukte ik mijn pik eerst lekker in haar openstaande kutje. Daar had Nora even niet op gerekend, maar drukte toch instinctief haar kontje naar achteren waardoor mijn pik tot aan mijn ballen ik haar strakke grotje verdween. Dit hielden we even een poosje vol waarna ik mijn pik uit haar kutje haalde en die tegen haar kleine gaatje drukte. Ook bij Nora drukte ik keer op keer tegen haar gaatje en bij iedere poging maakte ik mijn eikel extra nat met de geile sappen die uit haar kutje kwamen, maar ondanks het feit dat ze heel erg ontspannen was verdween mijn dikke eikel maar heel moeizaam in haar kleine gaatje, maar ze gaf geen kik. Ze wilde het zo graag omdat ze had gezien hoe lekker het bij haar moeder was. Uiteindelijk zat mijn pik tot aan mijn ballen in haar gaatje en ik wilde Nora even bij laten komen, maar die vroeg me om haar lekker te neuken. Na vele minuten kon ik het niet meer houden en samen kwamen we samen lekker klaar en spoot ik ook haar gaatje helemaal vol en viel uitgeput over haar heen. Nadat we bijgekomen waren zijn we in elkaars armen in slaap zijn gevallen.

Hoelang we geslapen hebben weet ik niet, maar ik werd wakker omdat er met mijn pik gespeeld werd. Het was Janine, die had ons zien liggen en was daar opnieuw geil van geworden. Ze wilde niet dat Nora wakker zou worden, dus ging proberen Nora heel voorzichtig om te draaien en omdat niet direct lukte probeerde ik onder Nora uit te komen. Toen dat gelukt was ging ik even op mijn knie?zitten om Nora een beetje aan de kant te leggen, wat tot gevolg had dat zij een beetje lag te mopperen. Terwijl ik op mijn knie?zat voelde ik al een strelende hand tussen mijn benen die op zoek was naar mijn pik en zak. Nora was er toch lekker bij gaan liggen nadat ik haar gerustgesteld had en daarom hadden Janine en ik nu wat meer ruimte.

Janine liet er geen gras over groeien en drukte mij gelijk op bed en zakte met haar drijfnatte kut over mijn inmiddels weer donkerpaars geworden eikel heen. Ik kon nu heerlijk van haar lichaam genieten ze zag haar lange blonde haren wapperen langs haar donkerbruin gebruinde huid en haar witte borsten op en neer deinen. Janine had een enorm uithoudingsvermogen want ondanks meerdere orgasmes bleef ze doorrijden op mijn pik die op punt stond op opnieuw te brullen. Toen ik uiteindelijk klaar kwam beleefde zij ook nog een intens orgasme en liet voorover op mijn borst vallen met mijn pik nog strak in haar kut. Ze wilde blijkbaar niet dat het op zou houden. Na een poosje gleed ze van me af en draaide zich op haar zij en ben ik achter haar gekropen. Ik kon de slaap niet vatten en nog en na zat te denken wat mij was overkomen. Hierdoor ging mijn pik weer stijf staan en duwde die in haar lekkere natte kut en zo ben ik in slaap gevallen. Toen om 9 uur de wekker ging zat mijn pik nog steeds in de kut van Janine, die had dat direct in de gaten en begon ritmisch te bewegen waardoor mijn pik keihard werd in haar kut. Het leek wel of er aan al dat genot geen einde kon komen. Door de wekker was Nora ook wakker geworden en die zag wat wij aan het doen waren en begon zich er ook direct mee te bemoeien. Zij kroop over ons heen en begon de kut van haar moeder te bewerken met haar vingers. Dit werd Janine te veel want die kwam gelijk schokkend klaar.

Nora vroeg aan haar moeder om mijn pik los te laten want ze wilde nog een keertje lekker verwent worden die dikke pik. Janine kon zich dat wel voorstellen en liet mijn pik uit haar kutje floepen die gelijk in beslag werd genomen door de mond van Nora. Na een paar minuten liet ze mijn pik los en ging op haar rug liggen met haar benen wijd gespreid. Hierdoor stond haar kutje uitnodigend wijd open voor mijn pik. Ik knielde tussen haar benen en Nora pakte toen mijn eikel vaste en haalde die een paar keer door haar kletsnatte kutlippen, dit was voor mij het sein om mijn pik in een keer helemaal naar binnen te stoten. Omdat ik zelf de weg gebaand had ging mijn pik nu zonder problemen tot aan mijn ballen in haar natte kutje. Minuten lang hebben we elkaar liggen verwennen totdat we samen heerlijk klaar kwamen en een beetje moe maar voldaan op bed lagen. Jammer genoeg konden we niet te lang wachten want we moesten immers naar huis.

Voordat we daadwerkelijk onderweg waren was het al 1 uur geworden en dat betekende, dat als we nu in een keer door zouden rijden s avonds rond 11 uur bij Janine thuis zouden kunnen zijn. Ondanks wat file kwamen we inderdaad rond 11 uur bij Janine thuis, maar er was toen geen openbaar vervoer in het dorp aanwezig zodat ik naar huis kon gaan. Janine en Nora hebben mij dan ook uitgenodigd om nog een nacht met hen door te brengen. Omdat ik nu later thuis zou zijn dan gepland moest ik wel even naar huis bellen om te vertellen, dat we “vertraging” hebben gehad en ik niet meer thuis kon komen. Dit was goed en mijn vrouw wenste mijn een goede nachtrust. Ik dacht bij mezelf, dat wordt niet eenvoudig met twee van die super geile vrouwen. Nadat ik mij lekker gedouchte had kwam ik in mijn boxershort beneden en toen bleek dat Nora nog een zus had die 17 jaar was die net thuis was gekomen van een vriendin van haar. Eveline was ook een kopie van haar moeder en zus alleen had zij kort blond haar. Eveline was niet mee geweest met vakantie omdat die met een vriendin en haar ouders op vakantie was geweest in Duitsland.

We gingen er lekker voor zitten met een borreltje en toen werd met Eveline de terugreis besproken en waarom ik daarbij aanwezig was. Na de medische bespreking werd vervolgens in detail besproken wat Janine en Nora onderweg hebben meegemaakt. Dit had tot gevolg dat ik weer met een grote bobbel in mijn boxershort zat. Dit had Janine in de gaten gekregen en volgens haar was het nu tijd om naar bed te gaan. Omdat er geen vrije bedden waren moest ik maar bij Janine in bed maar daar was Nora het niet mee eens.
Volgens haar had zij evenveel rechten, dus leek het haar logisch dat we met zn vieren in een bed zouden gaan liggen. Dit voorstel werd aangenomen want Eveline wilde nu ook wel eens met eigen ogen zien of er door haar moeder en zus niet gelogen was. Hierop zijn we met zn allen naar de badkamer gegaan om tanden te poetsen. Tijdens het tandenpoetsen werd door Nora een hand in mijn boxershort gestoken om te controleren of mijn gereedschap wel in orde was. Ik kon haar geruststellen, want met zoveel schoonheid om mij heen was dat niet zo heel erg moeilijk. Ik moest in de badkamer wachten totdat ik naar de slaapkamer mocht komen van Janine.

Het duurde een poosje en eindelijk kreeg ik het verzoek om te komen, maar ik mocht geen kleren aan hebben. Omdat ik een poosje had moeten wachten was mijn pik half slap geworden. Toen ik de slaapkamer binnen kwam zag ik drie mooie naakte dames op bed zitten met kale kutjes. Toen ik daar zo stond zei Eveline: ’is dat alles? Wacht maar eens even af zei haar moeder die van bed afging en naar mij toeliep om mij bij mijn pik vast te pakken. Dit had natuurlijk direct effect en in korte tijd stond mijn pik op oorlogssterkte met een donkerpaarse eikel. Eveline wist toen niet wat ze zag en vroeg zich verbaasd af: ’en jullie zeggen dat die dikke pik overal in kan?. ’JA zeiden Janine en Nora volmondig. Toen werd mij duidelijk dat Eveline ook geen enkel ervaring had, dus dat werd een nieuwe uitdaging voor mij.

Ik werd door Janine naar bed gebracht en ik moest mijn pik in handen geven van Eveline en ik mocht zelf geen vinger uitsteken. Eveline was toch wel even geschrokken van de omvang van mijn pik en durfde haar handen niet uit te steken, maar Nora en Janine hielpen haar over deze drempel heen en vertelden haar precies wat ze moest doen. Heel aarzelend pakte ze met beide handen mijn dikke pik vast en begon heel langzaam te wennen en ontdooide een beetje. Na een poosje moest ze van Nora een kusje geven op mijn eikel en heel langzaam ging ze met haar mond naar mijn eikel toe. Ze huiverde toen ze met haar lippen mijn donkerpaarse eikel aanraakte maar bleef mijn eikel kussen en daarom zei Janine tegen haar: ’nu moet je met je tong die eikel likken. Ze deed dat alsof het een ijsje was en net toen ze haar mond wilde terugtrekken duwde Nora haar mond over mijn eikel heen. Omdat Eveline echt een groentje bleek te zijn zei ik: dit is niet eerlijk, ze weet niet wat ze moet doen en Nora heeft les gehad van haar moeder. Ik vind dat Eveline ook les moet krijgen van haar moeder. Ondanks de protesten van haar moeder en zus liet Eveline direct mijn pik los en keek me dankbaar aan.

Toen mijn pik vrij was stortte Janine zich er direct op en liet Eveline zien wat de bedoeling was. Ze nam mijn pik helemaal in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Ondertussen zat Nora lekker met mijn zware zak te spelen. Ze gingen zo op in hun werk dat ze niet in de gaten hadden dat ik mijn rechterhand naar Eveline had uitgestoken. Ik streelde met mijn vingertoppen over haar kutlipjes en dat leek ze wel heel erg fijn te vinden, want ik voelde haar lekker nat worden. Heel voorzichtig stak ik een vinger in haar kutje en na een tijdje begon ze een beetje te kreunen. Toen Janine en Nora dat in de gaten kregen moest Eveline mij gaan pijpen, en omdat ze nu zelf ook een beetje geil was geworden en had gezien wat ze moest doen begon ze vol overgave aan mijn keiharde pik te zuigen. Ze werd goed aangemoedigd door Nora en Janine begon het kutje van Eveline te bewerken met haar tong waardoor ze steeds geiler werd en ineens klaarkwam. Ze mocht nu mijn pik even loslaten om op bed te gaan liggen om dan verder verwent te worden.

Ze had niet direct in de gaten dat ze in gereedheid werd gebracht voor de ontmaagding. Ik was tussen haar benen gekropen en begon haar kutje lekker te verwennen met mijn vingers en tong zodat ze drijfnat werd. Ik kwam toen een beetje overeind en drukte mijn donkerpaarse eikel een beetje tegen haar kutje aan en dat vond ze blijkbaar wel lekker, want ze drukte haar heupen instinctief omhoog. Janine kwam erbij om haar kutlipjes uit elkaar te houden en Nora pakte mijn pik vast en stuurde die in de richting van het kutje van Eveline. Na een paar pogingen zat mijn eikel eindelijk in dat super strakke kutje. Ik liet haar even wennen aan het gevoel langzaam opgevuld te worden door met kleine stukjes heen en weer te bewegen. Hierop begon de een beetje te kronkelen wat voor mij het signaal was om in een keer door haar maagdenvliesje te drukken.

Eveline gaf een gilletje, want ze dacht dat ze helemaal uit elkaar zou scheuren. Toen ik tot aan mijn ballen in haar kutje zat hield ik me helemaal stil. Na een paar minuten trok ik langzaam mijn pik een stukje terug om die dan vervolgens weer helemaal tot aan mij ballen in haar kutje te stoten. Dit herhaalde ik een paar keer en Eveline begon er nu wat aan te wennen en het vrijen ging steeds gemakkelijker. Ik kon mijn pik nu helemaal tot aan mijn eikel terugtrekken om hem daarna in een keer er weer in te stoten en bij iedere stoot begon Eveline meer te kreunen. Ze lag nu echt te genieten van mijn dikke pik en begon steeds wilder te bewegen wat voor mij het sein was om het tempo fors op te voeren. Hierdoor bereikten we allebei tegelijk een enorm orgasme en ik spoot haar kutje helemaal vol. We moesten allebei op adem komen en bleven even in elkaar verstrengeld liggen. Dit vonden de andere twee dames even niet zo leuk, want die wilden ook graag genieten van die genotstaaf. Ik zei dat even geduld moesten hebben en zichzelf maar even moesten verwennen. Dit deden ze dan ook met volle overgave.

Toen Eveline en ik een beetje bijgekomen waren en de activiteiten zagen van Janine en Nora voelde Eveline mijn pik groeien in haar kutje. Dit vond ze zo lekker dat ze direct begon mee te bewegen en binnen de kortste keren lagen wij weer heerlijk te neuken. Ze kreeg twee orgasmes achter elkaar en toen moest ze mijn pik, tegen haar zin in, afstaan aan de andere dames. Deze werd direct opge?t door Nora, die mij op mijn rug duwde en haar kutje direct op mijn donkerpaarse eikel zette en zich helemaal op liet vullen. Nadat ze zich even had laten wennen aan die dikke pik liet zij zich helemaal gaan en danste wild op mijn pik op en neer.

Het duurde dan ook niet lang of zij kreeg een spetterend orgasme en liet zich voorovervallen op mijn borst met haar pik nog diep in haar kutje. Eveline had dit met verbazing gade geslagen en zag dat haar moeder aanstalten maakte om zich te laten verwennen door die staaf. Janine vroeg Nora om van mij af te gaan en die liet met grote tegenzin mijn pik uit haar kutje glijden. Haar plek werd direct ingenomen door Janine die haar kutje in een keer liet zakken over die donkerpaarse eikel. Janine deed het lekker rustig aan want ze wilde nu lang en intens genieten van die enorme pik in haar kut. Dit omdat ze wist dat ik straks naar huis zou gaan en dan zou ze niet meer van die pik kunnen genieten. Na een poosje kwamen we samen heel erg lekker klaar en spoot ik haar kut helemaal vol, waarna ze over me heen kwam liggen om bij te komen.

Toen we een beetje op adem gekomen waren wilde Eveline zich nog eens lekker door mij laten verwennen. Ze nam mij halfslappe pik in haar mond en sabbelde al het geil van mij en haar moeder eraf. Dit liet mijn pik niet onberoerd en deze stond dan ook weer helemaal paraat met een donkerpaarse eikel. Omdat Eveline van Nora en haar moeder had gehoord dat zij zich in hun kleine gaatje hadden laten neuken wilde zij dat eigenlijk ook wel eens proberen. Ze ging op haar knie?zitten en liet haar kutje lekker verwennen door de strelende vingers van Nora en haar moeder. Haar kleine gaatje werd daarbij niet overgeslagen en na een paar minuten kreeg ik het verzoek om achter haar te gaan zitten en kreeg daarmee een schitterend uitzicht op haar kale kutje. Nora stuurde mijn pik eerst lekker in haar openstaande kutje. Daar had Eveline niet op gerekend, maar drukte instinctief haar kontje naar achteren waardoor mijn pik tot aan mijn ballen ik haar strakke grotje verdween. Dit hielden we even een poosje vol waarna ik mijn pik uit haar kutje haalde en die tegen haar kleine gaatje drukte.

Nu werden we geholpen door Nora en Janine en ik drukte keer op keer mijn pik tegen haar gaatje en bij iedere poging maakte ik mijn eikel extra nat met de sappen die uit haar kutje kwamen. Omdat ze heel erg ontspannen was verdween mijn dikke donkerpaarse eikel heel langzaam in haar kleine gaatje en ze gaf daarbij geen kik. In tegendeel zelfs, ze duwde haar kontje steeds verder op mijn pik. Uiteindelijk zat mijn pik tot aan mijn ballen in haar gaatje en ik wilde haar even bij laten komen, maar ze vroeg me om haar lekker rustig te neuken. Omdat ze lekker geil en ontspannen was ging het heel erg gemakkelijk, maar na een paar minuten kon ik het niet meer houden en samen kwamen we gigantisch klaar en spoot ik ook haar gaatje helemaal vol en viel uitgeput over haar heen.

Na dit enorme seksfeest zijn we lekker gaan slapen, want het was inmiddels al 2 uur geweest en ik wilde de volgende morgen niet te laat opstaan om naar huis te gaan. Ik werd wakker van de zon die op het raam scheen en toen bleek het pas 7 uur te zijn. Ik dacht snel op te staan, maar daar dachten de dames toch anders over. De gordijnen werden opengedaan om zo op bed lekker in de zon te kunnen liggen. Ik keek eens om mij heen en zag alleen maar geile blikken die maar een ding wilden en dat was mijn dikke pik. Ik zei: ’ok?jullie mogen allemaal een keertje genieten maar daarna ga ik echt naar huis toe.

Ik liet ze alle drie naast elkaar op hen knie?zitten, Janine in het midden en links van haar zat Nora en rechts zat Eveline. Ik keek toen tegen drie heerlijke kale kutjes aan die zaten te smachten om opgevuld te worden. Eerste kreeg Janine mijn pik te verwerken en voordat ze er een beetje aan gewend was haalde ik mijn pik weg om die vervolgens in het kutje van Eveline te drukken. Ook zij kreeg weinig tijd van mij om er echt van te genieten want ik haalde mijn pik eruit en kroop naar het kutje van Nora. Ik ramde mijn pik in een keer naar binnen en daar had ze niet op gerekend. Overrompeld door mijn heftige actie liet zij alle remmen los en kwam vervolgens binnen de kortste keren klaar. Ik liet haar direct met rust en kroop met mijn stijve pik terug naar Eveline. Omdat zij had gezien dat ik mijn pik in een keer in het kutje van Nora had geramd, dacht ze dat ik dat bij haar ook zou doen. Om haar te pesten drukte ik alleen maar een klein stukje van mijn eikel in haar kutje. Dit bleek voor haar zo overweldigend te zijn dat ze heel erg snel klaar kwam. Dat was voor mij het sein om haar vervolgens nog eens stevig onder handen te nemen en haar nog een keer lekker liet klaar komen.

Daarna was het de beurt aan Janine die met verbazing had gekeken naar de seksdrift van haar dochters. Tergend langzaam liet ik mijn donkerpaarse eikel door haar kutlippen glijden, maar stak hem nog niet naar binnen. Ze dacht dat ze helemaal gek werd en drukte haar kontje steeds achteruit en net op het moment dat ze dacht die pik in haar kutje te krijgen stootte ik mijn pik in een keer in haar kleine gaatje, wat tot gevolg had dat ze een gilletje gaf. Mijn pik zat tot aan mijn ballen in haar lijfje en vervolgens heb ik haar heerlijk klaar geneukt. Omdat ik nog steeds niet was klaargekomen haalde ik mijn pik uit haar gatje en stuurde mijn pik in haar wijd openstaande kut om mij vervolgens helemaal te laten gaan. We beleefde allebei een intens orgasme waarna de dames in diepe slaap zijn gevallen. Ik heb toen mijn spullen bij elkaar gezocht en ben naar huis gegaan.

100% (12/0)
 
Categories: Mature
Posted by crazyboy2169
1 year ago    Views: 976
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Véél te lang en te veel dikke pikken. Het begin was heel goed en geloofwaardig, totdat de seks begon.
1 year ago
heerlijk geil klaargekomen....
1 year ago
Heerlijk vakantieverhaal
1 year ago
Rechtstreeks naar mijn favorieten
Wat een topverhaal
1 year ago
top
1 year ago
lekker geil.....