Mijn vriendin fleurt graag deel II

Een paar maanden later besloot ik aan Iris toch maar weer eens een visje op te gooien over onze geile ervaring tijdens onze vakantie met Riva.

Ik vertelde Iris dat ik het telefoonnummer van Riva had en hem zo kon bellen. Iris kreeg een rood hoofd en ze vroeg me niet boos te worden maar ze had Riva al een paar keer gezien. Ik zei niets maar vertrok om toch even na te gaan denken. Ik wist niet wat ik hier mee aan moest. De ene kant vond ik het een waanzinnig idee maar aan de andere kant was ze niet eerlijk tegen mij geweest. Toen ik eenmaal thuis kwam vertelde ik dat haar ook. Tranen stonden in haar ogen en vertelde mij dat ze veel van mij hield maar hij een waanzinnig lichaam en mooie lul had. Dat sex niets te maken had met houden van maar gewoon van genieten. Ik vertelde haar dat ik er voortaan wel bij wou zijn, en niet op haar eigen houtje sex met hem had.
Nu begon Iris nog meer te huilen en het hoge woord kwam eruit. Ze vertelde me dat Riva bepaalde tegenwoordig wat er ging gebeuren en soms ook wel eens zijn vrienden uitnodigde. Ik besloot nu wat kleding bij elkaar te pakken en te vertrekken.

Ik toog naar een vriend toe vertelde het hele verhaal en verbleef een paar dagen bij hem. Mijn gedachten kwamen maar niet op een rijtje en wist niet hoe ik over deze situatie moest denken. De ene kant wondt dit mij verschrikkelijk op, maar Iris was niet eerlijk geweest en zomaar vreemd gegaan. Uiteindelijk besloot ik toch bij haar weg te gaan en mijn spullen op te gaan halen. Ik kon zolang bij die vriend intrekken, hij had een groot huis dus geen enkel probleem.

Op een zaterdagmiddag toog ik naar mijn huis om spullen te halen. Maakte de deur open en Trof daar Iris met Riva en nog 4 andere donkere mannen. Voor ik wat kon doen hadden twee mannen mij stevig beet en trokken mij naar boven de slaapkamer in ontkleede mij en bonden mij vast aan een stoel ik kon geen kant meer op. Iris kwam ook naar boven met de andere mannen die mij vennijnig aan keken. Iris tongde met alle 5 de mannen die zich aan het uitkleden waren. Ik kon niets anders dan hier naar te kijken. Alle 5 de mannen waren gespierd groot en groot geschapen de een wat dikker de ander wat langer. Iris werd nu ook uitgekleed door de mannen en op haar knieen gezet. Alle 5 de mannen boden Iris hun grote lul aan om te pijpen en te trekken. Om beurten trok en pijpte ze deze grote palen.

Riva vond het genoeg en zei tegen de mannen. "We gaan die ex van haar eens laten zien wat neuken is mannen". Iris werd met dr rug op bed gelegd en Riva nam als eerste bezit van haar hoerige kut. Ik kon niets anders meer denken dat mijn ex een hoer was.
Riva ramde zijn grote lul diep het kutje van Iris in en pompe hard door. Zo te zien hadden ze vaker afgesproken inderdaad want ze kon die grote lul van Riva goed hebben nu. Iris kreunde en gilde het uit, alle smerige taal die je maar kon bedenken gooide ze de lucht in. De andere mannen trokken vrolijk aan hun grote lullen en Bob viel mij het meest op. Hij leeek op een basketballer meer dan 200 cm en een lul van een paard. Deze drukte hij tegen Iris dr mond terwijl ze hard werd geneukt. Riva haalde zijn pik uit Iris dr lichaam en de volgende nam alweer plaats. De mannen wisselde elkaar af en Iris had meerdere hoogtepunten gehad. Nu was het Riva zijn beurt weer en hij neukte nu zijn grote zwarte lul in haar klaar. De volgende zette zijn lul weer voor het volgespoten kutje van Iris en roerde zijn lul in het kwakkie van zijn maat. ook deze neukte zijn lul leeg in Iris die weer een aantal hoogtepunten mocht beleven. Nummer drie en vier namen bezit van Iris en loosde hun zaad ook diep in haar kut. Alleen Bob was nog niet aan de beurt geweest. Al was dit een geil schouwspel ik kon er geen harde van krijgen. Ik zag alleen mijn ex genieten van vreemde mannen, en was hier pisoft over. Nu werd Irisi op haar knieen gezet en Bob kwam achter haar zitten. Zijn enorme eikel drukte Iris dr kutje open en schoof dat grote geval diep in haar. Bob begon als een bezetende zijn grote lul in Iris dr kut te rammen. Nu kwam bob ook klaar en het zaad droop nu nog harder dr kut uit. Bob haalde zijn lul uit dr kut en het zaad kwam met stralen dr kut uit lopen.

Ik werd op naakt op straat gezet mijn kleren erachter aan en mijn al gepakte koffers en spullen volgens om mijn oren. Ik kleede mij snel aan propte mijn spullen in mijn auto vernederd en wel maar 1 ding wist ik al snel dit vroeg om wraak
100% (1/0)
 
Categories: Mature
Posted by crazyboy2169
1 year ago    Views: 341
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
cuckcurio...
retired
6 months ago
MMM!!! Geile fantasie ;)
urpussyis...
retired
1 year ago
Nice..... ben benieuwd