ex cu prietena prietenului meu Sep 1 by Cornel SAB

În viata, Stelica s-a calauzit dupa un principiu pe care nu l-a încalcat: prietenele, iubitele, nevestele si surorile amicilor lui sunt tabu pentru el. O singura data i s-a întâmplat sa încalce acest principiu. Nu a fost vina lui, dar, de atunci, din lipsa de curaj, traieste el însusi în pacat.
Era la o petrecere undeva, într-o casa mare, de oameni bogati. Locatia conteaza mai putin. Cu el venisera înca opt baieti, prieteni de-ai lui, fiecare cu iubita sau nevasta. Doar el era singur pentru ca sarbatorita îi promisese ca-i va aduce pe cineva care vrea sa-l cunoasca personal.
- Olivia e o gagica misto, sa fii sigur de asta. De când ma bate la cap sa va fac cunostinta! Dar, vezi, nebunule, ca e la liceu, în clasa a XII-a. Sa nu-i sucesti mintile mai mult decât si le-a sucit singura!
Olivia era foarte frumoasa si, dupa cum avea sa-si dea seama curând, foarte senzuala si foarte pornita sa si-o traga cu el. Când o lua în brate tremura, se lipea strâns de el si mai, mai sa-l încalece, acolo, de fata cu toti. Pâna la miezul noptii, nu s-au dezlipit unul de celalalt. Excitat la culme, Stelica a lansat provocarea care avea sa i-o aduca în asternut:
- Am ochit o camaruta la subsol, în capatul din dreapta al holului. Te astept acolo peste cinci minute.
Cazuta parca în transa, Olivia ar fi mers chiar atunci, însa el a temperat-o. Se gândea la onoarea ei. Tip de moda veche Stelica asta!
Pleaca Stelica primul. Ajunge la camera, intra si, ca sa gaseasca comutatorul pentru a aprinde lumina, aprinde bricheta. Nici urma de comutator, nici de bec. Se afla într-o camaruta în care se depozitau vechituri, în marea lor majoritate haine. Gaseste un palton, îl întinde pe jos si asteapta. Nu trece un minut si o aude:
- Aici esti?
Mai mult o ghiceste în cadrul usii.
- Aici!
Tipa vine spre el. O ia în brate.
- Ti-ai schimbat parfumul?
- Îhî!
Nu pare sa aiba chef de vorba. Îl încolaceste cu piciorul si, nerabdatoare, îi desface fermoarul. I-o scoate, i-o strânge în palma-i micuta si începe sa i-o frece. Nici el nu sta degeaba. Ca si ea, vrea sa-si descarce tensiunea cât mai urgent. Nu e timp de pierdut. Daca da cineva peste ei? Cu mâinile sub fusta ei, îi împinge dresul în jos o data cu chilotii. Fata îl ajuta sa-i scoata de tot.
- Hai sa ne întindem. Am pus un palton vechi jos.
Ea se întinde si-l primeste cu picioarele desfacute. Se urca pe ea si o pipaie cu mâna. “Mama, ce uda e! Fleasca!” Îsi apuca maciuca cu doua degete si o pune între buze. Când i-o simte, ea tresare si se agata cu disperare de gâtul lui. Mai departe nu e nevoie sa pipaie dupa orificiu. Maciuca se strecoara în jos printre labiile alunecoase si se opreste la fix. Împinge si patrunde în pasarica mai mult decât dornica.
O poseda scurt, dar foarte intens, iar ea i se daruieste cu toata pasiunea. De fapt, când scrie aceste rânduri este convins ca a fost invers. Ea l-a posedat iar el i s-a daruit cu toata pasiunea.
“Cât de excitata e!” Da, era foarte, foarte excitata. O dovedea umezeala din interior, care aproape ca anula contactul direct dintre maciuca si peretii vaginului; o dovedea tremurul ei marunt, o dovedeau gemetele înabusite de buzele lui, care i le striveau pe ale ei. Orice din fiinta ei o dovedea.
N-au trecut nici doua minute si orgasmele lor s-au contopit. Cu îmbratisari, strângeri, împingeri unul în celalalt, pentru ca totul sa se produca în cât mai mare profunzime.
El, romantic, ea, realista. I-a spus în soapta:
- Gata, trebuie sa fug sus, sa nu-si dea seama ala!
“Ala?” Nu fusese Olivia? Stupefiat, a strâns-o de brat.
- Stai, care “ala”? Cine esti?
- Lasa! Pa!
S-a smuls din mâna lui si a iesit în fuga. Când sa iasa si el din camaruta, a calcat pe ceva moale. A aprins bricheta. Erau dresul si chilotii tipei. “Mama ta de curva! Vad eu care esti aia!” Le-a bagat în buzunar si a iesit. Când a ajuns lânga scari, mai ca s-a ciocnit de Olivia.
- Stelutule, iarta-ma ca am întârziat! M-a sunat mama pe fix si n-am putut sa scap de ea. Asa face ea, ma verifica de câte ori plec noaptea de acasa.
L-a luat de mâna si l-a tras spre capatul holului.
- Hai, Stelutule! Te vreau! Am un chef de înnebunesc!
A temperat-o cu mare greutate, mimând o durere de cap îngrozitoare.
- Hai sa mai stam macar o jumatate de ora! Iau un antinevralgic si o sa-mi treaca!
În realitate i-ar fi fost de ajuns zece minute ca sa o ia de la capat si sa o tina cel putin o jumatate de ora în maciuca, dar era foarte curios sa vada cine era fata care-l posedase fara ca el sa îsi dea seama. S-a dus sus si le-a studiat pe rând. Aia nu putea sa fie. Era prea înalta. Nici cealalta. Era prea scunda. Maria si Carmen erau mai durdulii, iar Emilia prea slaba. Nici Olivia. Mai ramâneau sase, toate cam la fel. Le-a privit pe fiecare în parte într-un fel anume, de parca ar fi spus: “Mi-a placut si as mai vrea!” Din partea lor, nici un semn ca l-ar fi înteles sau ca s-ar fi petrecut ceva. “Sa vedem dresul! Care nu are dres!” Toate aveau. “Mai sa fie!” Era complet derutat. Deodata i-a venit o idee: “Parfumul!” A luat-o pe Olivia la dans si s-a învârtit pe lânga toate cele sase. Si a descoperit-o! Diana, cea mai frumoasa fata din grupul lor! Iubita celui mai bun prieten al lui, baiatul cu care se nascuse în aceeasi zi, la aceeasi maternitate, prietenul cu care copilarise de la nastere. O splendoare care încânta ochiul oricui, dar pe care el nu si-o dorise nici macar în vis. Si, totusi, o avusese fara sa îsi dea seama. Pare incredibil sa faci sex cu o femeie fara ca tu sa ai habar ca esti cu ea, nu?
Ar fi vrut sa stea de vorba cu ea, dar Olivia, paznic vigilent si foarte dornica, l-a tras la subsol. Când au ajuns pe hol i-a sarit de gât.
- Te vreau! Te vreau! Te vreau! repeta întruna, ca un copil.
A dus-o asa, pe sus, agatata de gâtul lui, pâna în camaruta unde, cu nici o ora în urma, Diana îl facuse sa-si încalce pentru prima data principiul de-o viata. Dar prefera sa uite. Acum era cu Olivia.
Agatata la fel, fata îsi încolacise picioarele pe soldurile lui.
- Te vreau! Te vreau! Te vreau! Te vreau!
Ia ridicat fustita si a dat de pasarica goala. Mica, barbierita complet, usor umezita si foarte fierbinte. A luat-o în palma si a început sa o frece. Inevitabil, degetul mijlociu i-a despicat buzele. L-a despartit de celelalte. L-a dus în jos si l-a lasat sa patrunda în fierbinteala pasaricii. Mai întâi prima falanga. Pe care, când a simtit-o, fata a scos un geamat si s-a agatat cu si mai multa putere de gâtul lui. “De unde o avea atâta forta s-a întrebat el. Olivia e supla, usurica, nu are mai mult de 45 de kg. Pare atât de firava! Vazând ca-i place, si-a bagat degetul pâna dincolo de a doua falanga. Pustoaica a început sa tremure si sa-l sarute cu disperare. Reactiile ei l-au facut sa se simta mândru de el si i-au dat curaj. A început sa-si plimbe degetul prin ea. Rascolea totul în jur, excita. Olivia traia din plin placerea, dar parca voia mai mult de la acea joaca erotica. Simtea asta. A început sa-si plimbe degetul în sus si-n jos, în ritm îndracit, de la intrare pâna unde putea în adâncime. Iar rezultatul a fost orgasmul. Fata i-a strâns talia între picioare aproape sa-l sufoce, i-a eliberat gâtul si s-a lasat pe spate, acoperindu-si gura cu propriile-i palme ca sa-si înabuse gemetele.
Îi era incomod sa o sustina ca sa nu cada. Facea eforturi mari, care-l oboseau. În plus, tot jocul acesta erotic si orgasmul pustoaicei îl rascolisera profund. Nemaiputând sa reziste, a facut înca un efort si i-a ridicat bustul. Si-a scos cu nerabdare maciuca si…
Din fericire pentru el, nu a apucat sa guste din placerile oferite de Olivia decât în partea lor finala. Mai mult decât excitata, maciuca a început sa arunce din ea cu putere înainte ca macar sa-si atinga obiectivul. Iar când l-a atins si a patruns, era prea târziu. Orgasmul i se consumase mai mult de jumatate. A apucat sa simta doar fierbinteala acelei mici, fragede si focoase pasarici, plus un mic adaos de placere la cea pe care deja o avea.

Înciudat pe el însusi, nelamurit si derutat ca acea mica si dragalasa pustoaica a reusit sa-l termine, dar si temator ca fata îl va crede nevolnic, si-a propus sa îsi repare cât mai curând propria-i imagine atât în fata ei cât si a lui. A constatat ca într-a ei nu era nevoie. Parea sa aiba destula experienta ca sa înteleaga situatia. Ba, chiar la încurajat:
- Sa nu fii suparat, Stelutule! Asa li se întâmpla barbatilor pâna se obisnuiesc cu organismul femeilor care le plac cu adevarat.
Restul noptii s-a scurs fara alte incidente. Dimineata a condus-o pe Olivia pâna aproape de casa, si-a dat întâlnire cu ea pentru seara urmatoare si s-a dus sa se culce. Pe la ora doua dupa-amiaza l-a trezit soneria. Buimacit, a deschis. În casa a intrat Diana, dusul rece care l-a trezit imediat.
- Am venit dupa chiloti si dres. Nu mai sunt acolo. Sper ca tu le-ai luat, nu altcineva.
- De ce ai facut gestul acela?
- De ce sa nu-l fi facut? Voi barbatii, când puneti ochii pe o femeie aveti tot dreptul sa poftiti la ea si sa o aveti. Noi de ce nu am avea acest drept? Iar eu am pus ochii pe tine de mult.
- Dar cum ai stiut ca sunt acolo?
- Te-am vazut plecând si am întrebat-o pe proasta aia mica unde te duci. Iar ea mi s-a laudat. Cum îi cunosc familia aproape ca pe a mea, i-am dat un apel maica-sii pe mobil de pe fixul gazdei. Stiam ca ea o sa sune si o s-o tina de vorba. Si am venit eu în locul ei. Sper ca ti-a placut, nu?
Purta un cojoc negru, lung pâna la glezne. Si l-a descheiat. Pe dedesubt avea doar un tricou rosu, flausat, si ciorapi de aceeasi culoare, prinsi cu portjartier. A lasat cojocul sa cada si a venit spre el.
- Stai! Ce vrei sa faci?
- Ce, nu ma mai vrei? Dar eu te vreau! Si, daca nu vrei sa afle prietenul tau cel mai bun ca i-ai regulat logodnica…
De o luna încoace, doua, trei nopti pe saptamâna si le petrece cu Diana. Santajat, e drept, dar a ajuns sa-i placa acest santaj.
100% (11/0)
 
Posted by conty67
1 year ago    Views: 123
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Super :)
10 months ago
Bine adusa din condei, cu sarea si piperul potrivite de minune.
1 year ago
exceptional...