jeugdvriend

Tijdens het boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt loop ik een oude jeugdvriend tegen het lijf. Mark is in mijn jeugd jarenlang mijn beste vriend geweest en samen met hem heb ik een uitgebreide seksuele ontdekkingsreis gehad. Zijn lul was groot en dik en is ontzettend vaak in mijn mond en over mij klaar gekomen. Ondanks dat ik een heteroseksueel leven lijd denk ik nog regelmatig terug aan deze tijd en heb spijt dat het ons nooit gelukt is om die machtige pik in mijn kontje te krijgen. Door onze jeugdige onervarenheid probeerden we het altijd met te weinig spuug te smeren.

In ieder geval hebben we een gezellig praatje in de supermarkt en Mark stelt voor om de komende zaterdag een biertje te drinken in de kroeg bij hem om de hoek. Ik bevestig de afspraak en die zaterdag sta ik half geil op hem te wachten in de kroeg. Wie weet wat de avond in petto heeft!

Na 10 minuten wachten komt hij binnen en loopt direct op mij af. Het gouden nat vloeit rijkelijk en de gesprekken gaan naar de ondeugende avonturen die we ooit beleefd hebben. Ondertussen is hij ook met zijn telefoon bezig, iets wat mij licht irriteert maar wat tegenwoordig sociaal aanvaard wordt. Tijdens het bespreken van een lekker geil avontuur komt er een leuke dame naast hem staan, een kop kleiner dan ik, een lekker laagje vet op de juiste plaatsen waardoor haar rondingen geweldig uitkomen en een paar lekkere middelmaat borsten als kers op de taart. Mark stelt haar voor als zijn vrouw, Michelle. Ze stapt naar voren en geeft mij direct drie zoenen en zegt dat ze al veel over mij gehoort heeft met een knipoog. Als ze naar Mark kijkt knipoogt hij terug en vraagt mij of ik het volgende drankje bij hun thuis kom nuttigen. Daar is het wat rustiger en comfortabeler zegt hij om zijn voorstel kracht bij te zetten.

Bij Mark en Michelle aangekomen ga ik lekker op de bank zitten en Mark zorgt voor een drankje. Michelle gaat naar boven om iets comfortabels aan te trekken.

Als Michelle weer beneden komt in een strak trainingspak vraagt ze waar we het de hele avond over gehad hadden. Mark zegt dat het voornamelijk over jongensavonturen is gegaan. Daar is Michele wel nieuwsgierig naar en vraagt om een verhaal. Met een rood hoofd hoor ik Mark vertellen over een van onze zwempartijen waarbij hij mij tevergeefs geprobeerd had te neuken. Michele ziet dat ik me geneer en komt naast me zitten met een hand op mijn knie zegt ze dat ze er erg opgewonden van het verhaal word en vraagt of ik niet weer eens zo’n avontuur wil beleven. Ik kijk Mark aan en zie dat hij over zijn kruis wrijft waar zich al het een en ander duidelijk aftekent. Michele haalt achter de bank een grote fles glijmiddel vandaan en zet deze demonstratief op tafel. Mark begint zich uit te kleden en bied zijn mooie grote lul aan, direct pak ik hem beet en stop hem in mijn mond. Oei dit is te lang geleden dat ik een lekkere pik afgezogen heb. Michele heeft zich ondertussen ook uitgekleed en begint aan mijn broek te sjorren. Eenmaal uit komt ze met haar glad geschoren poesje boven mijn pik hangen en zakt tergend langzaam naar beneden. Door dit heerlijke gevoel lukt het me even niet meer om die grote pik te verwerken. Nu we allemaal lekker opgewarmd zijn pakt Michele het glijmiddel en gebied mij om op handen en voeten te gaan zitten. Samen met Mark smeert ze mijn kontje en pik overvloedig in. Ik kreun als een gek en kan niet wachten op het echte werk.

Mark neemt plaats achter me en zegt lachend dat het nu toch echt moet gaan lukken. Hij zet zij eikel tegen mijn gaatje en duwt zachtjes door. Het enorme gevaarte vult me helemaal op en bezorgt me zo’n geil gevoel dat het ik het voorvocht uit mijn pik voel stromen. Michele moedigt hem aan en neemt plaats onder mijn gezicht. Terwijl je lekker geneukt wordt kan je wel een beetje voor mij zorgen zegt ze terwijl ze mijn gezicht haar opengesperde kutje in leid. Na enige tijd haalt Mark zijn pik uit me en laat Michele erop plaats nemen. Nu kan ik lekker aan haar kutje likken terwijl ze geneukt word en krijg ik af en toe ook zijn pik aangeboden. Binnen de kortste keren begint Mark hard te kreunen en spuit zijn lading in Michele, ze klaagt met een lach dat ze nu helemaal vies is vanonder en vraagt of ik haar even wil schoonmaken. Dit doe ik maar al te graag en begin directt het geil van mijn jeugdvriend op te likken. Als ik klaar ben bied hij zijn kont aan om mij ook lekker te laten komen. Ik neuk hem rustig terwijl ik hem aftrek en Michele mijn kontje verwent. Ik trek me uit hem terug en spuit mijn lading over zijn lichaam. Michele duikt hier direct op af en begint alles schoon te likken en geeft Mark daarna een tongzoen met van zaad druipende lippen.
Het is al erg laat en ik moet echt richting huis.

Mark en Michele vragen of ik binnenkort weer eens op bezoek kom. Dit lijkt mij wel een heel goed plan zeg ik en zoen ze gedag.

100% (6/0)
 
Posted by clavo79
1 year ago    Views: 802
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
gezellig