Renmaatje

Al enige tijd ren ik samen 1 a 2 keer per week met een vriendin, we kennen elkaar al vrij lang en hebben vroeger ook weleens een beetje met elkaar gerommeld. Maar altijd met kleren aan :(.
's zomers gaan we ook vaak met haar en haar man naar het strand, dus ik weet wel ongeveer hoe ze er naakt uit zal zien. Ze is een stuk kleiner en wat slanker dan mijn vrouw, ook haar tietjes zijn een stuk kleiner. Ik fantaseer er dan ook regelmatig over om eens met haar frêle lichaam te mogen spelen.

Sinds een paar maanden begint ze wat signalen af te geven, een nonchalante streling, ondeugende opmerkingen. En vooral als ze een paar wijntjes op heeft is het overduidelijk dat er nog wat interesse bij haar zit voor iets meer dan een vriendschap.

Vorige week is dan ook het onvermijdelijke gebeurd.

We ontmoeten elkaar op het gewoonlijke startpunt, 5 minuten wandelen van onze huizen. Ze vraagt me of het goed is als ze na het rennen bij ons kan douchen aangezien hun badkamer opnieuw betegeld wordt. Natuurlijk zeg ik ja en kan nog maar aan een ding denken als ik samen met haar ren en haar lekkere kontje bewonder in haar strakke renbroek.

We eindigen bij haar huis om daar wat schone kleren op te halen, haar man is er niet, hij is een nacht weg voor zijn werk. Wandelend naar mijn huis ontstaat een ondeugend gesprek over swingen, vreemdgaan en open relaties. Ze is er nieuwsgierig naar aangezien ik en mijn partner er altijd open over zijn geweest dat wij hier wel voor open staan. Uiteindelijk besluit ze het gesprek met de opmerking dat ze geen behoefte heeft om seks te hebben met een andere man behalve haar eigen. Tenzij ik haar weet te overtuigen van het tegendeel.

Over deze opmerking denk ik nog na als ik mijn voordeur open en besef dat mijn eigen vrouw ook aan het sporten is. En zij maakt het meestal wel laat met een drankje na. Het huis is dus voor ons alleen voor de komende uurtjes.

Als ik haar naar de badkamer leid zie ik dat er geen handdoeken hangen en ik vergeet uiteraard om een nieuwe te pakken. Na 10 minuten hoor ik mijn naam roepen, of ik een handdoek kan geven. Gekleed in een strakke boxer waar mijn halfharde pik goed in te zien is breng ik een handdoek. Ze doet geen moeite om te verbergen dat haar blik gelijk naar mijn kruis gaat als ze de deur op een kier opent. Zodra ze de handdoek heeft draait ze zich om en laat de deur op een kier staan zodat ik haar naakte achterkant kan bewonderen. Als je wilt kan je je ook douchen zegt ze achteromkijkend. Dit laat ik me geen twee keer zeggen en stap binnen mijn boxer al uit trekkend.
Ik zie haar lustig naar mijn lul kijken en vraag haar of ze al overtuigd is. Hierop antwoord ze dat er niet veel meer voor nodig is en blijft naar me kijken terwijl ik me opfris.

Als ik onder de douche vandaan stap geeft ze mij haar handdoek die ze constant voor zich gehouden had. Ik neem haar lekkere petit lichaam op en voel een enorme geilheid opkomen. Als je je afgedroogd hebt mag je mij helpen om weer droog te worden, ik ben namelijk weer een beetje nat zegt ze. Om dit te benadrukken steekt ze haar hand tussen haar benen, als ze hem terughaalt volgt er een sliert geiligheid aan haar vinger die ze overdreven voor mijn ogen aflikt.
O god ik ben verloren denk ik terwijl ik voor haar kniel en met mijn mond op haar gladgeschoren kutje afga. Ze smaakt heerlijk, ik wil het beter proeven en laat haar 1 been op de badrand zetten. Haar lippen spreiden zich weid en ik kan nu alles gulzig aflikken. Ze komt heftig klaar op mijn tong en kreunt dat ze nu toch echt mijn pik wil voelen. Ik ga achter haar staan en druk mijn van voorvocht glimmende eikel tegen haar kletsnatte gleufje. Plagend laat ik hem langzaam naar binnen glijden. Eenmaal binnen begin ik langzaam te stoten en voer het tempo op. Ter wijl ik haar flink neuk vraagt ze of ik zodra ik klaar ga komen haar in haar mond wil spuiten. Natuurlijk wil ik wel aan dit verzoek voldoen. Het duurt dan ook niet lang meer tot ik mijn lul uit haar trek en in haar mond leg. Na een paar keer zuigen kom ik enorm klaar in haar mond, het zaad druipt langs haar mondhoeken als ze opstaat en mij een intense tongzoen geeft.

We praten nog wat na en nu geeft ze aan dat haar man een fantasie heeft waar ik een rol in speel. Misschien kunnen we wat in scene zetten lacht ze ondeugend!
100% (10/0)
 
Categories: Hardcore
Posted by clavo79
1 year ago    Views: 1,148
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
lekker geil verhaal, zo'n renmaatje zoek ik ook.
1 year ago
Heerlijk verhaal, had ik maar zo'n renmaatje!!!
1 year ago
Ik lees graag meer
1 year ago
Tijd voor meerdere vervolgen
1 year ago
super geil verhaal, kijk uit naar de fantasie van de man!