zou zoiets zomaar kunnen?

Zou zoiets zomaar kunnen? En dan hoe werkt dat dan?
Genoeg beeld materiaal verzamelt en nu klaar voor de volgende stap, wat wordt het, Bios? Paar keer gevraagd maar niet echt. Parking? Daar kan Daphne zich wel in vinden geile gedachte. De foto`s prikkelen in ieder geval. Maar is het ook praktisch? Koud en buiten, slecht zicht en onbekende. Gedragen ze zich netjes? Kan ik meedoen, of ben ik alleen bezig met jouw veiligheid? En meestal is het een homo treffen of is er een of andere Harrie die zijn telefooncamera gebruikt. Ik zou niet willen dat je op diverse sites komt te staan, nah nee.
Een darkroom? Zeer prikkelend, zeer spannend. Maar ook weer onbekend, of een iemand die een gsm gebruikt of aansteker. Of een club? Shit, wat als er juist bekende zijn! Damn, is nog lastig ook!
Hee, wat als er een huis was bij iemand die wij niet kennen en geen binding mee hebben? Waar een paar man bij elkaar komen met maar een doel? Screening vooraf en het kaf van het koren scheiden. Mmmmmm dat is iets, om alvast mijn verhaal mee te beginnen. Een oproep plaatsen zoals in een van de seks verhalen? Wat of wie reageert er dan op? Eens in gaan verdiepen.
Tja, er is veel en ook weer niets te zien. Veel onzin, veel die alleen direct willen afspreken. Hoe zou ik zoiets adverteren? Hoe zou ik zoiets organiseren? Prikkels!...
Ik zou een advertentie kunnen maken die er als volgt zou uitzien:
“Dit is een serieuze oproep! Nee geen fake.
Wij willen een man of 4 uitnodigen voor vrouw vriendelijke seks. Nou ja uitnodigen, wij willen uitgenodigd worden, daar wij niet kunnen ontvangen. Kleine gemeenschap die iets te veel tijd hebben om zich met andermans zaken bezig te houden etc.
Wat we zoeken? Verzorgde mannen, geen baard, van origine Europese afkomst. Leeftijd tussen de 33 en 50 jaar. Vrouw vriendelijkheid staat voorop! Wij zijn een net stel, gewoon postuur en verder geen vreemde dingen. Ja alleen dat mijn vrouw erg geil is op het idee om langdurig verwend te worden door een aantal mannen. Ik zelf ben niet bi, echter vind het geil dat ze in het middelpunt van aandacht is.
Laat eens weten of je plaats hebt en ik zorg dat de ‘groep’ op deze manier tot stand komt.
Graag even een foto (nee hoeft niet bloot, up to you. Is meer voor een idee en fakers of de helaas inmiddels bekende types te weren) en wat je zou willen. Zij zal dan een aantal gasten uitnodigen bij een van jullie gasten thuis. (en heren svp geen vieze vrijgezellen hol! Nogmaals we zijn een net stel)
Waarom? Beiden, hebben lang hierover gefantaseerd en door diverse zoek tochten, steeds op een domper moeten uitkomen. Eerst een bios of parking, het liefst een darkroom. Echter sommige heren schijnen het niet te snappen. Vandaar dan maar op deze manier.
Mail gerust jullie gedachtes en wanneer men beschikbaar zou kunnen zijn. (zo kunnen wij ook plannen en afstemmen) Pas dan zal ik/we doorgeven wat allemaal mogelijk is…… namelijk veel!
Oh en dus graag een gastheer, die voor een aantal personen wil en kan ontvangen. Dit is voor herhaling vatbaar, mits alles vrouw gericht is. Als “groep” kunnen we e.e.a. verder uitwerken. Groetjes ”
Wie zou er op reageren, en wat zouden ze dan? Hmm is wel erg spannend. Zeker na het commentaar van Daphne, over type lullen: “geen kegelvormig, of te kleine, of te veel haar etc.” Prikkelt me nog meer.
Stel dat ik de advertentie had geplaats, zouden er al reacties zijn? Zouden mannen er naar kijken? Zou er in 2 dagen al 464 zijn gekeken en al heel veel reacties? Zouden er dan 13 reacties over blijven, waarvan er door middel van vragen en selectie 4 of 5 kandidaten zijn? Met mij erbij 6 of 7? Is er dan inmiddels al een groep gevormd die al driftig dingen aan het regelen waren? Wie heeft een vakantie huisje een hotel of een ander idee?
Wie zou er op reageren, en wat zouden ze dan? Hmm is wel erg spannend dit allemaal.
Zouden al 4 foto`s hebben gestuurd van hun lul? Die voldoen aan je wensen. En al een vrouwvriendelijk klik hebben? Respectvol en opmerkelijk genoeg ook best netjes in hun uitingen?

Na een heleboel mailtjes te hebben door gezift, eindelijk binnen twee weken iets weten te regelen!

Ik hield Dahpne die middag voor dat haar wens vanavond zou gaan uitkomen en dat we samen een spannende avond zouden gaan hebben. Spullen inpakken en samen op avontuur!
De tomtom wordt ingesteld op een adres in Den Bosch en we vertrekken. In de auto bespeuren Daphne en ik de spanning en geilheid, met een mix van wat zal er gebeuren? Bekende vlinder in de buik, maar ook een spannend gevoel.
Aangekomen op het adres bonkt ons hart in onze keel. Nog meer vlinders in de buik en Ieder stapje naar de deur is een stapje meer spanning….. Na het aanbellen worden we enthousiast welkom geheten door onze gastheer van vanavond Henry.
Bij binnenkomst zien we dat er 4 mannen aanwezig zijn. “Hallo, word er vrijwel door iedereen geroepen” en een aantal staat op om zich voor stellen.
Frans, Willem, Patrick en Jos. Een paar man geven elkaar een blik van goedkeuring, zo van wow! Uit de opmerkingen van hun begrijp ik dat ze het met jou zien zitten. Maar ik zie ook aan jou blik dat jij je gerust voelt en het helemaal ziet zitten om door deze mannen genomen te worden.
Daar staan we dan! En nu….. “iets drinken? Wijntje, we hebben vernomen dat je koude rosé lekker vind”
Voor je antwoord kan geven, stel ik voor aan Henry dat hij je een rondleiding geeft. Samen lopen jullie naar boven. Meteen gaan de heren verbaal los over jou en voel ik een geilheid over mij heenkomen, mijn kanjer Daphne gaat dadelijk los met deze mannen!
De gastheer brengt Daphne na een speciaal voor haar ingerichte kamer de ramen zijn geblindeerd en het bed staat klaar, onze wens een darkroom setting. Henry stelt voor dat je alleen op de kamer blijft en dat jij je op je ontkleed, of gedeeltelijk aangekleed blijft net wat jou het prettigst lijkt. Zelf gaat hij na een knuffel, waarbij zijn handen hem een rillingen bezorgen van geilheid. Jij blijft alleen achter en kleed je uit tot op je korset, nylons en high heels na. Je klikt de lamp uit en laat de deur op een kleine kiertje. De gang lamp is ook uit en ziet helemaal niets! Je voelt alleen dat je kutje niet vochtig maar gewoon nat is. Op de tast vind je het bed en vol spanning wacht je af. Je voelt de tijd in slow motion gaan, in een spanning van een onwerkelijk gevoel. Wat als? En hoe? En……. dan hoor je stemmen en voetstappen de trap op lopen. De licht op de gang gaat aan, daar komt iemand. Wie is het? Je ziet de deur opengaan en er komen 6 mannen naar binnen. Door de plotselinge sterke tegenlicht, zie net niet genoeg. De deur gaat bijna dicht.
Stikkedonker, voel je iets dichtbij komen. Het bed beweegt en je voelt dat er meer dan 1 persoon rond je komen zitten.
Opeens handen en je voelt dat je benen en borsten betast worden. Iemand wilt mond likken of kussen, je weet het niet. Dan een mond op de jouwe, ben jij het schatje? Een hand bij je kruis, een vinger die streelt en zoekt tussen je benen. Handen bewegen je zachtjes naar een liggende positie. Een mond op je tepel, een tong die dan opeens op je kutje opzoekt naar een bultje. Handen die over je benen wrijven. Je hele lichaam wordt gestreeld en bezorgen je een intens geil gevoel. Je geeft je helemaal over. Een hand die je hoofd vast houd en een erectie wordt naar je lippen gebracht. Je pakt voorzichtig de kop in je mond en je weet meteen dat ik het niet ben! Dit is een vreemde lul, een andere. Wel erg dik en je voelt het kloppen van die penis als je steeds verder, over de eikel zuigt. Jeetje wat een joekel! Damn! Zijn kop is bijna net zo groot als je mondje, toch weet je het ding verder je mond in te krijgen. Ahh, daar gaat nu al een vinger richting je kontje. Eerst voorzichtig de natte sap van je kutje over je sterretje aan het masseren. Steeds verder verder voel je hem naar binnen glippen. Oh en dan het gevoel van die natte warme mond aan je klitje, je eerste orgasme komt eraan. De ontlading van de seksuele spanning heeft een absoluut hoogtepunt bereikt. Damn die eikel in mijn mond! Wat een ding! Voorzichtig word je hoofd op en neer bewogen door de hand, hij lijkt de tempo te bepalen en is bewust en voorzichtig. Wat als dit ding klaar komt?
Oh jee twee vingers in mijn kontje….. ah die mond op mijn kutje… laat het stoppen ik houd het niet meer! Te laat! Ga door! Iedereen ga door! En vanuit heel heel diep oerdrift laat je je gaan. Je orgasme is van dermate, dat je in elkaar dreigt te klappen! Luidkeels schreeuw je het uit! Eventjes verlicht van die enorme paal in je mond! Je schokt en beeft spasmen door heel je lijf. Je verkrampt even en draait je hoofd, om heel hard te schreeuwen. Alleen om een ander paal te ontdekken die je mond opzoekt. Ook deze is weer anders, gelukkig een normaal formaat. En Daphne begint deze gulzig te pijpen. Makkelijker dan die van net! Een herkenbare smaak van voorvocht, wordt door je geproefd. Voor je ook maar verder iets kan ondernemen, voel je hete stralen sperma achter in keel schieten. Een automatische kokhals beweging en de spuitende paal verlaat je mondje, met als gevolg een lading over je gezicht. Je voelt nu al de klodders langs je mondhoeken naar beneden glijden. En nog komen er stralen bij! “Bah en damn! Dat was snel, veel en onverwacht!” Weet je te vertellen. Een gegrinnik van iemand was te horen. Je geeft aan dat je die grote van zojuist in je wil voelen. “Weet je het zeker?” vraagt de eigenaar enigszins bezorgd. “UHHUH! Heel Zeker!” Was daarop je antwoord.
Er zou verschoven gaan worden, weer overal handen en monden. “ik wil wel wat kunnen zien!” toen je rechtop zat. Ik opende de deur tot een kier en meteen werden de schimmen van de mannen zichtbaar. “Niet teveel, maar ook niet weinig” was mijn antwoord. Je wilde boven op die grote paal zitten, daar je zelf controle had of het wel prettig zou zijn. Dus de man ging liggen op bed en je wensten een condoom. Veiligheid voorop! Iemand reikte je een condoom aan en vroeg je af of het ding wel om die paal zou gaan. Met wat oefening lukte het om die paal te voorzien van een jasje en hurkte jij je klets natte kloppende poes over die immense lul!
Langzaam schoof je die paarse rakker, waar je net zoveel moeite mee had in je. De andere begonnen zich strategisch op te stellen. 1 iemand nam achter je plaats en begon je nek te kussen. Andere namen hun plaats vlak bij je hoofd. De man die je in je nek kuste, leunde je met gevoel naar voren om zo beter bij je kontje te kunnen. Hij gaf aan (na wat te hebben geritseld met een pakje) dat hij ook een condoom om had.
Langzaam en door het feit dat je sterretje werd geprikkeld, begon je dieper en dieper die enorme paal te verwerken in dat oh zo gulzige kutje van je. Gelukkig dat je zeiknat bent, anders moest er wel heel wat glijmiddel worden gebruikt. Ook een geluk dat die heren een rubber om hadden. Althans dat dacht je! De achterman had namelijk helemaal niets omgedaan en in het duister zag niemand iets.Het leek wel voor het eerst in je leven voelde je iets wat je nog nooit eerder hebt gevoeld. Een lul die zo diep in je zat, dat had je niet kunnen voorstellen. Dat terwijl je al vaker een DP hebt gedaan. Oh wat zat die diep en stootte zachtjes tegen iets aan je binnenste. Gelijker tijd drukte iemand zijn eikel dieper tegen je kontje. “HMMMMM Zachtjes…” was alles wat je op dat moment te vertellen had. Op de neergaande beweging, drong die pik dieper je darmen binnen. Wat als gevolg had dat je weer omhoog ging en daarbij de sensatie van die grote pik intenser voelde. En dat werd een wissel werking, waarbij de pik in je kontje nu helemaal tot aan de ballen in je zat.
Alsof dat niet genoeg was, kreeg je mond een lul aangeboden, die zoog je in een keer naar binnen. Weer een hoorbare kokhals neiging. (dat de meeste mannen geil vinden klinken)Eigenlijk meer per ongeluk dan toeval, want zo ontstond een soort pomp effect Dat wat je ook voor een beweging maakte, je wel ergens een lul voelde.
Naast je stond iemand met zijn lid te spelen, in het semi donker was net genoeg te zien. Een andere zat naast de gepijpte man en wachtte schijnbaar geduldig op zijn beurt.
Het kon niet lang uitblijven, of je voelde weer een orgasme op komen. Schijnbaar had dit ook effect op de achterbuurman, of hij voelde hoe je kut spieren aan het knijpen waren of dat je kringspier aanspande. Maar het gevolg was een luid gegrom van een man die heftig aan het klaar komen was. “Nee! Ik wil nog niet kome………..” Wilde hij verder nog uitspreken.
Maar dat hoefden niet meer.
Een krachtige straal zaad spoot met een enorme kracht deels in kont. Een bijna rauwe, hese stem die “AHHHH….” Was gelijk tijdig hoorbaar. Hij had op het laatst zijn lid uit je kont gehaald en mikte die over je heen. Trekken met zijn hand perste hij de laatste stralen hete zaad over je heen. Hij had tot in je haren gehaald en je rug, kont zaten onder het glibberige spul. Door de beweging van een lul die te snel een kont verlaat, raakte je in extase. Normaal deed het pijn. Maar heel even leek het, of je zou controlle verliezen. Alleen dat je toch niet een vreemde in je wilde laten spuiten. Of was ik het? Te laat! Een lading raakten je haar. “Damn, gast!” Zei je even. (Huh? Had hij zijn condoom afgedaan dan? Flitsten even door je heen) En je wilden nog iets zeggen. Echter de eigenaar van de lul die je mond aan proberen te neuken was vond die onderbreking helemaal niet nodig en stuurde je hoofd weer op zijn lul. Echter die onnatuurlijke pik in je kutje was je ook niet vergeten. Hoe kon je ook! De orgasme die aan het stuwen was dreigde even weg te ebben. Toen voelde je een diepere iets in je onderste op komen. Steeds sneller werd er tegengas in je mond gegeven, even dacht je weer voorvocht te proeven. Maar het gevoel vanaf je onderbuik hield je heel even bezig.
Dus toch goed geproefd, toen een lading sperma weer achter in je mond spoot. Je hoofd werd nog netjes op en neerbewogen, zodat er meer zaad geproduceerd kon worden. Je moest wel slikken om het deze keer weg te werken, zelfs tijdens het slikken morste wat naar buiten over je kin heen. Alweer het bekende gagging geluid, alleen ietje heftiger. Nog meer, verse mannen zaad werd in je mond geleegd. Leek wel geen einde aan te komen en maar slikken. Steeds in een neukende ritme werd je hoofd over die paal gestuurd. Diep in je keel, pompten de lul zijn stralen door. Op de uitgaande beweging, sijpelde steeds meer zaad uit je mond. Wat een eeuwigheid leek, voelde je het na-kloppen van die eikel en de spanning in je mond nam af. Nog even werd je mond over de volle lengte van de schacht geneukt, tot er echt niets meer uitkwam. Voor een fractie floepte de enorme paal uit je kutje, toen je aan het proesten was tegen al dat zaad die je mond te verwerken kreeg.
De grote lul begon je weer in rap tempo te neuken. Na een paar flinke halen, besloot je poesje al heel snel een oer orgasme te laten plaats vinden en kon je ook die ook niet langer tegenhouden. Al zou je het weer willen!
Een gevoel van warmte en energie, gepaard met het geile spel dat plaats vond. Begon een siddering te veroorzaken, iets wat je nog nooit hebt meegemaakt. Je begon helemaal te trillen en heftig aan het stuiptrekken toen je een enorme golf door je lichaam voelde. Je schreeuwde het uit! Een enorme gil, toen je snikkend klaar kwam! Zo een ongelooflijke orgasme heb je nog nooit gehad! Je had wel eens iets gelezen over dierlijkheid, maar dat was dit! Iets bizars! Je was in een fractie van een seconde 10 kilometer hard gelopen, zo uitgeput zakte je ineen. Nog steeds op die grote paal, die diep in je binnenste zat geankerd! Totaal uitgeput, hing je als een lapje stof, boven op je neuker. Je kin voelde nog behoorlijk glibberig van de sperma.
Je werd van die grote heipaal afgenomen en sidderde je toen je opgerekte kut lucht kreeg. Hij draaide zich onder je uit. Je plofte op je zij in een roes van seksuele ontlading.
Daarna was het een beetje minder scherp voor je, je werd op je rug gedraaid en die grote paal had nog een taak te voldoen. (Heel snel had hij zijn lid bevrijd van die knellende condoom.)
Hij nam plaats op je en duwde zijn gevaarte langzaam in je venusheuvel naar binnen “UHHH” was het enige wat je nog kon uitbrengen. Ja en af en toe wat meer geluiden, naar mate je harder en weer dieper werd geneukt. Twee lozingen waren nog niet volbracht en die mannen wilden zo langzamerhand toch ook aan hun trekken ‘komen’ drie met deze neuker meegeteld.
Zelf in de schemer donker was duidelijk te zien hoe die grote pik in je verdween en weer even een stukje tevoorschijn kwam. Aan je geluiden te horen, vond je het wel lekker. Al maakte je nu niets meer uit wat en hoe. De twee overige spuitgasten namen ieder plaats naast je hoofd, één aan ieder kant. Deze twee hadden prima uitzicht op het geweld dat je poesje had te verduren. En aan de neukende gast te zien, was hij in een soort van trance. Een die naar een hoogte punt aan het werken was.
Loom als je was, probeerde je de lullen naast je hoofd om en om te pijpen. Dit bleek echter veel te vermoeiend. Een van de gasten gebaarde de neuker, om even te onderbreken waar hij me bezig was. Hij keek op, en snapte wat de bedoeling was. Je zou op je buik moeten liggen. Zorgzaam werd je omgedraaid, op deze manier had de overgebleven gast beter plaats genomen om beter toegang tot je mond te krijgen. Zodra je was omgedraaid, nam je de aangeboden pik weer gretig in je mond. De eigenaar van de grote lul, nam achter je plaats en penetreerde genadeloos je rauwe geneukte poesje. Schijnbaar vond hij het ook een geil gezicht, want zijn tempo verhoogde vrijwel meteen. Hij leek er wel zin in te hebben, aangespoord door jouw gekreun. Het pijpen ging je nu iets minder goed af, daar je door het ritmisch gebeuk met je hele lijf mee bewoog. De gast begon zich af te trekken, terwijl je af en toe tevergeefs naar zijn harde lul probeerde te happen. Steeds sneller begon de gast zich af te trekken, kijkend naar jullie. Ook hij was niet van steen en loosde zijn kostbare lading over je gezicht, althans een deel. Daar je net op de neergaande beweging was toen hij klaar kwam en daardoor je mond deels miste. Wel probeerde je je best te doen door er nog aan te zuigen en kreeg als toetje een warme straal zaad in je mond. Ook weer een deel dat eruit liep en op de opgaande beweging weer een beetje meer. Je gezicht en haren zaten redelijk onder het mannen sap.
Opeens een gegrom van je neuker, die op het punt stond dat grote ding van hem eens te verlossen van zijn inhoud. Er volgde een warme gevoel tegen je kont, rug en de achterkant van je hoofd. Hij spoot dus net zo ver als hij lang was! Met een diepe zucht liet hij zich naast je neervallen. Toen voelde je iemand tussen je benen plaats nemen, oh nee jongens effe wachten! Je voelde hoe een hand, het glibberige zaad over je rug en onder rug uitwreef. (Hmm mijn hele korset zou wel onder de sperma zitten nu, maar toch dat voelde wel lekker….) Er werd over je billen gewreven en voelde hoe een deel zaad naar je kontje werd geveegd. Een duim naar binnen en hoe iemand plaats nam om je van achteren te penetreren. Hee!... Een bekend gevoel, dacht je toen ik mijn paal zonder enige vorm van weerstand in je kont duwde. Wat was dat nat zeg! Net zo nat, als haar kutje normaal is! Zo glibberig met al dat zaad.
Lang had ik niet nodig, ik had al genoeg prikkels gehad en liep over van geilheid! Na een paar keer hard, snel en diep in je kont te hebben geneukt. Besloot ik alles in je darmen te spuiten. Ook ik kwam klaar met een dierlijk gegrom en ook ik had een ontlading van langgewenste fantasie die nu uit was gekomen. Heel diep gekomen zelfs. Bij het terug nemen van mijn pik sidderde je weer en glimlachte toen ik aan de ander kant naast je, uitgeput ging liggen. “Effe bijkomen” was het laatste wat ik meen te herinneren en zocht effe een hazenslaapje. Een diepe roes, die uitsluitend door seks kan worden veroorzaakt……….
Wat te vergelijken was met een winterslaap, zo loom kwam ik weer langzaam bij zinnen. Koud, uitgeput en ongelofelijk loom.. Toen… En toen? Dat is voor het volgende deel.

77% (17/5)
 
Posted by ciri2
1 year ago    Views: 837
Comments (12)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
heerlijk geil verhaal en zou wel willen dat dat zo maar zou kunnen
8 months ago
wat een mega geil verhaal!!! echt heerlijk!!
1 year ago
wat een geil verhaal.Daar zullen een hoop spuit grage mannen op af komen. Ik snap je volledig.Als ik mensen zou Kunnen ontvangen zou het een stuk makkelijker zijn. Al zit je dan weer met het probleem , wie haal je in huis.Dit kan je met contacten op neutrale plek 9café) uitvinden. De bios en (gay)sauna kunnen ook. Maar dan heb je vaak een overschot aan mannen. Wat het seksperimenteren lastig maakt. Succes verder, Sjuul
1 year ago
Dit is zeer geil en dit moet te realiseren zijn....
Ik ga jullie pm
Grtz p
Lekkereboy
retired
1 year ago
wat een geil verhaal zeg! Daar zou ik graag onderdel van zijn... niks lekkerders dan een vrouw te laten genieten vanuit haar tenen en in een trance keer op keer klaar te laten komen mmmmm
1 year ago
volgende keer ben ik er graag bij !
1 year ago
En mensen vergeet niet: het is makkelijk commetaar te geven, of een negatief waarde. Koms eens met voorstellen of (schrijf zelf eens iets)wat de wensen zijn. Voor zover anderen: thanks voor de mails en tips!
1 year ago
weleens bij sameplace geweest in amsterdam .
Een vrouwvriendelijk cafe met speel mogelijkheden !
1 year ago
Thanx :-)
1 year ago
Tja....dat ligt ook aan de reacties, lijkt ons....
1 year ago
Moet toch te realiseren zijn dat Daphne dit eens meemaakt, of niet
1 year ago
lekker verhaal ! lucky lady ;-)