Trio met Lena op schooluitstapIk ben nog aan het natrillen van wat me deze week overkomen is terwijl ik dit schrijf, maar ik moet het gewoon met de wereld delen…. Ik ben nog laatstejaars student aan het college, en studeer daar economie. Voor het vak management was er een bedrijfsbezoek gepland aan een kantoor bij ons in de buurt in Den Bosch. Een oersaai vak, met een oersaaie uitstap erbij…. We zagen er allemaal tegenop. Niet in het minst Bart, mijn beste vriend. In vele opzichten is hij het tegenovergestelde van mij. Hij is ook al 22, en ik nog maar 18. Dat komt omdat hij een aantal jaar blijven zitten is. Terwijl ik ook bleek, klein en smal ben, is hij gespierd, gebruind….en een pak minder verlegen. Hij staat er zo om bekend dat hij steeds zegt wat hij denkt, zonder erbij na te denken.

En ook deze middag was dat weer het geval. Nog voor we op het kantoor met de klas aankwamen had hij al luidop verkondigd dat we vandaag waarschijnlijk allemaal zouden sterven van verveling, wat hem door meneer Vandenbossche, onze 50 jaar oude schriele leraar, al niet in dank was afgenomen. Maar iedereen besefte dat Bart gelijk had. We kwamen het muffe kantoor binnen, en we werden verwelkomd door een verschrikkelijk ouderwetse sfeer. Iedereen achter computers, doffe gezichten…de man die ons rondleidde wou duidelijk ook liever ergens anders zijn. Ik had er al gauw schoon genoeg van, beseffend dat ik hier waarschijnlijk ook ooit zou terugkomen om te werken.

‘Wat denk je?’ vroeg Bart.
‘Ik heb er de pest in.’
‘Ik ook, wat denk je….smeren we hem?’

Ik keek hem verbaasd aan. ‘Ik wil wel, maar ze zullen merken dat we weg zijn. En wat dan?’
‘Dan winnen we nu een middag. En verliezen we vrijdag een uur in de strafstudie. We winnen dus een uur of 4 van ons leven terug’ antwoordde hij. Ik lachte. Hij had gelijk. Bart had altijd gelijk. En hij kon het verkopen. ‘Hoe wil je het aanpakken dan?’ ‘De vrouwentoiletten komen op de straat uit, we klimmen langs daar naar buiten. Vandenbossche kent ons en weet dat we hem gesmeerd zijn, dus zal niet panikeren.’ Ik hoefde niet lang te twijfelen. ‘Fuck dit we doen het.’ Hij grijnsde. We zonderden ons zachtjes af, en begaven ons discreet naar de vrouwentoiletten. Iedereen zat zo muf achter de computer dat ze ons niet eens opmerkten. Terwijl hij de omgeving checkte glipte ik binnen. Muisstil kwam hij me achterna. Terwijl ik naar het raam sloop, nam hij me plots stevig vast bij de arm en legde zijn vinger op zijn mond. Hij gebaarde dat ik moest luisteren. Er was gerucht op één van de toiletten. Eerst snapte ik het niet, we moesten toch snel weg dus….maar dan begreep ik het. Een vrouw zuchtte…hijgde…. Ik keek naar de hokjes, maar zag dat er geen enkel op slot was. Bart legde zich zachtjes op de grond en zocht naar benen. Dan keek hij me aan, knipoogde en wees me een hokje aan. Ik wou nog steeds zo snel mogelijk weg, maar hij stapte vastberaden op het hokje af, en trok de deur open.

‘Wel wel….verveel jij je ook hier zo schatje….’ hoorde ik hem zeggen. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en keek. Daar zat een heerlijk blonde meid, eind de 20 schatte ik, met witte blouse en haar hand in haar witte slipje….haar zwarte rokje op haar enkels. Op haar naamkaartje op haar linkerborst stond ‘Lena’.Ze keek ons verrast aan, te verstomd om wat uit te brengen. Met haar vrije hand hield ze haar smartphone vast. ‘Zijn jullie van de schoolgroep….’vroeg ze beschaamd. Ze haalde haar hand niet uit haar slip, maar bleef ons aankijken. ‘Ja, we zijn hier om wat bij te leren’ grinnikte Bart. ‘Laat eens zien wat jullie hier zoal doen.’ Hij griste de smartphone uit haar handen en bekeek glimlachend waar de vrouw naar aan het kijken was geweest. ‘Wat denk jij hiervan?’ Hij toonde het me. Er speelde een filmpje….een meisje, gekleed als een prinses zat op haar knietjes…rondom haar wel twintig mannen…die één voor één sperma over haar schoten…. Zaad droop van haar kroontje en gezicht… ‘Elk meisje wil een prinses zijn…nietwaar Lena?’ vroeg hij. Ze knikte… ‘Doe maar verder’ knipoogde hij.

Hij ging naast haar staan en ging met zijn hand in haar blouse op zoek naar haar borsten. Ik verwachtte niets minder of ze zou hem wegslaan, gillen…..maar in plaats daarvan begon ze in haar slipje te woelen. ‘Hmmm je hebt het nodig hé sletje….zullen wij het je geven dan?’ Hijgend stootte ze een ‘ja’ uit en beet op haar lippen. Bart wenkte me kordaat dichterbij, en gebaarde mijn broek te laten zakken. Ik wou niets liever, ze was zo mooi, en mijn jonge paal stond al fier rechtop in mijn broek door haar….maar ze zag me twijfelen…. ‘Je eerste keer schatje?’ Ik knikte beschaamd. ‘Laat Lena je dan helpen’ glimlachte ze. ‘Je ben hier om te leren, toch? En dit is mijn favoriete vakgebied’ Haar vaardige handen klommen omhoog op mijn broek, en bereikten mijn rits. Traag plagend trok ze die naar beneden. ‘Twee jonge stijve pikken voor mij alleen…wat een bofkont ben ik toch.’ Wild duwde ze mn broek op de grond en keek in mijn ogen. Ze legde haar tong op mijn ballen in mijn boxer, en likte traag langs de tent naar boven langs mijn verpakte lul.
Bart trok haar blouse uit en streelde over haar rug…schouders…naar boven. Haar fiere borsten kwamen vrij, haar stijve tepels wezen flink in mijn richting. Bart beet zachtjes in haar oor en fluisterde: ‘We gaan je neuken schatje. We gaan je hele lekkere lijf verwennen en je dan zo onderspuiten als haar…..’ ‘Hmmmm kom maar op kerels, maar ik waarschuw jullie….ik zou wel eens kunnen terugspuiten’ lachte ze geheimzinnig. Ik hield het niet meer en duwde mijn boxer naar beneden. Mijn tot volle wasdom gekomen piemel sloeg keihard in haar gezicht. In plaats van het erg te vinden nam ze hem meteen vast, en gaf ze likjes aan mijn eikel, zonder haar blik van mijn ogen af te wenden. Haar hand ging wild tekeer in haar slipje, waar nu soppende en kletsende geluiden uit kwamen. Bart hield niet op haar borsten te strelen, er zachtjes in te knijpen terwijl ook hij zijn forse apparaat bovenhaalde. Lena nam mijn paal in haar mond en zoog als een godin. Passioneel gleed haar tong over mijn pik terwijl ze mijn ballen bespeelde. Ik streelde door haar blonde haar. Mijn eerste vrouw en wat voor één…. ‘Ooooh je mond is hiervoor gemaakt’ hijgde ik. ‘Pijp me, je bent veel lekkerder dan dat pornowijf. Je bent onze seksprinses.’

Ze liet mijn pik gaan en masseerde die van Bart. ‘Geef me een beurt geilerdjes…één die ik nooit zal vergeten.’ Ze stond op van het toilet en wiegelde met haar lekkere kontje het hokje uit. Om ter vlugst speelde Bart en ik onze kleren uit, terwijl ze haar slipje uitdeed en ons vingerend aankeek. Haar kale poesje met een streepje haar erboven keek ons uitnodigend aan. Bart was eerst en drukte haar ruw tegen de muur. Hij begeleidde zijn paardenlul naar haar natte poesje, en drukte hem er stevig in. Lena deed haar best om het niet uit te kreunen, maar ze kreeg het moeilijker met elke centimeter die Bart in haar druipnatte gleufje schoof. Hij nam haar stevig vast, en begon stevig te stoten. Ik hoorde hoe zijn ballen tegen haar kontje kletsten terwijl hij haar tegen de muur nam. ‘Lekker Lena? Hoe voelt zo’n wildvreemde paal in je kut?’ Haar tieten wipten wild op en neer terwijl ze me begon af te trekken. ‘Fucking lekker, pervert’ lachte Lena. Ze vond het duidelijk heerlijk om twee jonge jongens te doen genieten. Ze opende haar benen wijd. ‘Laat me hem ontmaagden’ grijnsde ze gek van geilheid. Ik had gezien hoe Bart in haar genoot, en kon niet wachten om zelf in haar te rammen. Voor ik het wist zette ik me tegen haar gaatje, en gleed binnen. Ze gromde als een wild beest. Onze lijven kletsten tegen elkaar terwijl Bart van een stevige pijpbeurt genoot. Dit voelde te goed, dit kon niet blijven duren. Ik haalde hem uit haar en spoot als een fontein. Haar navel, haar borsten…enkele witte jongemannenklodders slaagden er zelfs in haar gezicht te bereiken. Terwijl ze mijn sperma over haar trillende lijf uitsmeerde hield Bart het niet meer. Dikke stralen spoten over haar gezicht….hij kon niet stoppen. Hij schoot om elk plekje van haar snoetje te bedekken en zij genoot van elke druppel.

Intussen had ze mijn hand naar haar kutje gebracht…en ik raadde haar bedoeling…ik moest overnemen. Terwijl ik de pracht van haar blote lijf overschouwde, begon ze Barts eikel schoon te likken. Wild begon ik haar te vingeren, en ik probeerde haar clitje te likken. Z nam af en toe mijn hoofd vast om me te coachen en ritme aan te geven, terwijl Bart haar borsten streelde. Haar heupen bewogen op en neer, alsof ze mijn gezicht probeerde te neuken. ‘FUCK JAA IK GA KOMEN ZUIG MN KUTJE LEEG’ klonk het als muziek in mijn oren. Stralen geil vocht stroomde over mijn gelaat, maar ik bleef gaan, ik wou alles. Druppels uit haar kut vlogen me om de oren. Ik likte en likte, het was zo lekker hoe haar hele lijf trilde als ze kwam.

Toen ze gekalmeerd was, likte ik langs haar kut, door haar haartjes. Het was een heerlijke beurt geweest, voor ons alledrie. Ik schrijf dit alles nu in de strafstudie, naast Bart….maar god, was zij het waard…..
100% (8/0)
 
Posted by chrisjedewit
9 months ago    Views: 1,204
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Dank je voor het schrijven Chrisje! Heerlijk verhaal. Lena vindt het helemaal tegek!
9 months ago
Bij dat bedrijf is jouw eerste sollicitatie.