Zwemmen met de moeder van mijn vriendin (slot)


De volgende dagen en weken was die heerlijke ervaring op de keukentafel met Liliane de enige gedachte die door mijn hoofd spookte. Vooral Julie de dag daarna aan het plaatsje zien eten waar haar moeder zo stevig gesquirt had was niet te beschrijven. Jammer genoeg kwamen die weken daarna de examens eraan, waardoor ik zowel Julie als haar moeder een tijdje niet kon zien. Groot was mijn verbazing toen ik een week voor mijn laatste examen een sms-je kreeg van Julie: "Nog even volhouden schatje....als het voorbij is krijg je van mij de beloning waar je al zo lang op wacht...ik wil je....Kus."

Voor zover ik me herinner heb ik die week met een continue erectie rondgelopen. Eindelijk zou ik haar mogen ontmaagden, en dankzij haar geile moeder had ik al ervaring ook. Ik onthield me van masturberen....ze zou al mijn zaad krijgen en ze was het waard. Haar halflange bruine haar, haar lange bruine benen, kleine borstjes, haar lieve snoetje....ik zou haar helemaal bedekken. Het werd de langste week van mijn leven, maar ik kon niet wachten. Blijkbaar had ze ook Liliane in vertrouwen genomen, want een drietal dagen voor de grote dag kreeg ik ook van haar een berichtje: "Wat hoor ik daar? Gaat het eindelijk gebeuren? Wat een gelukkige meid is mijn dochter toch...doe haar genieten lieverd. Ik zal aan jullie denken." Je kan je inbeelden hoe moeilijk het toen was om mezelf niet daar en dan af te trekken, maar ik hield vol.

Na mijn examen ging ik nog even langs thuis om te douchen, mijn ouders te waarschuwen dat ik niet thuis zou slapen en vertrok meteen naar Julie. Al snel deed ze open. Hmmm, wat zag ze er mooi uit. Een strak wit t-shirtje met daaronder een zwart rokje dat nog niet tot aan de helft van haar dijen kwam. Wel zag ze er enorm zenuwachtig uit.
"Hoi...."
"Hey Julie...wow...hier heb ik de laatste dagen van gedroomd..."
Ze giechelde..."Kom maar binnen....we gaan eerst eten...."

Ik zette me bij aan tafel. Ook Liliane had zich mooi uitgedost, een prachtig zwart kleedje (ook niet te lang) met diep uitgesneden decolleté.Haar witte stevige borsten puilden uit in mijn richting. Het leek alsof ze me voor haar dochter wilde opwarmen. Dat werkte, mijn stijve tekende zich af in mijn broek. De avond kon niet snel genoeg voorbij gaan en uiteindelijk was het zover,ik kuste Liliane een goedenacht en volgde Julies wiegende kontje naar boven. We kwamen aan in de slaapkamer, en ik zette me op haar bed. Ik vroeg: "Zal ik mijn kleren uitdoen?"
"Ja."
Ik kleedde me uit tot op mn boxer en wees veelbetekenend op de gigantische toren tussen mijn benen. Ze keek er verlegen naar. "Dat komt door jou Julie...." Ze bloosde, en begon traag aan haar kleren. Haar blousje, en dan de knoopjes van haar rokje...dat op de grond viel. In een zwart strak sportsetje stond ze nu voor me...ze was gewoonweg het perfecte meisje.

"Sorry...ik kan het niet" stotterde ze. Ze liet zich naast me op bed vallen en snikte wat. "Hoe...?" probeerde ik...ik kon alleen kijken naar haar slipje en de plek tussen haar benen, die nu wat open lagen. "Ik ben er niet klaar voor...ik ben er zo bang voor...mama zegt dat het wel goed komt en lekker is...maar ik heb nog even tijd nodig."
Ik zuchtte.... Ik begreep dat ik er niks aan kon doen. "Ok dan Julie....ik ben bereid op je te wachten."
Ze omhelsde me en drukte haar halfnaakte lijf tegen me aan. "Bedankt...het zal wel gebeuren hoor...alleen niet vanavond."
"Het is ok Julie...laat ons dan maar gaan slapen...."

Ze deed het licht uit, draaide zich om en sliep al snel in.... Voor mij was dat onmogelijk. Bij het invallende maanlicht kon ik enkel de tent zien die mijn stijve lul in het laken maakte. Na een uur zo wakker te hebben gelegen hoorde ik zacht Julies kamerdeur opengaan....Ik keek voorzichtig op, en zag Liliane zachtjes binnenkomen... Ze had een felwitte nachtjapon aan, die net haar slipje bedekte. Ze stapte naar mijn kant van het bed af. "Ben je al klaar?" plaagde ze. "Dat komt ervan als je je zolang inhoudt."

Ik glimlachte flauw en fluisterde..."ze had geen zin...is er nog niet klaar voor...."
"Ooooowwww...en jij was er wel klaar voor hé jongen?" Ze keek me aan, beet op haar onderlip en ging met haar hand in mijn boxer. "Zal ik het dan nog eens doen? Ik weet dat zo'n oude moeder niet hetzelfde is....maar ik heb er zo'n zin in...."
"Graag Liliane....ik zit helemaal vol..." Ik trok mn boxer uit en bood haar graag mn stijve lul aan. Al te graag nam ze in haar mond en begon te zuigen. Haar volwassen tong wist weer perfect hoe ze mijn harde lid moest verwennen.

"Mama?" Verschrikt draaide ik me om. Met wijdopen ogen staarde Julie haar moeder aan, wiens hoofd tussen mijn benen lekker tekeer aan het gaan was. "Ja meisje?" smakte die.
"Wat ben je daar met mijn vriendje aan het doen?"
"Jouw werk meisje...ik heb je toch gezegd dat een jongen zich af en toe moest kunnen lozen....zeker als hij zo vol zit als jouw vriendje nu..."
Julie keek me gekwetst aan... "Met mijn moeder...?"
"Wees blij" viel Liliane in. "Zo blijft het tenminste in de gezin. Het is trouwens niet te laat. Ik kan je helpen als je zenuwachtig bent...." Ze haalde mijn lul uit haar geile mond en wenkte haar. "Proef maar eens...het smaakt heerlijk."

Als een voorzichtig katje kwam Julie dichterbij. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om over haar lichaam te strelen, en aaide haar lekkere kont. Gerustgesteld door haar moeder liet ze me doen, en likte dan voorzichtig mijn natte eikel. Haar moeder streelde door haar haren, en duwde haar dan zachtjes op mijn lul. Dieper en dieper ging haar eerste lul in haar keeltje. Begeleid door Liliane ging ze op en neer. "Klem je lippen er stevig rond....zuig zo hard je kan." Zonder vragen te stellen deed Julie gehoorzaam wat haar werd opgedragen. Ik gaf Liliane aan dat haar dochter goed bezig was. Mijn liefste schoonmoeder ontdeed zich van haar pon zodat ze in haar blote borsten voor ons zat, en begon zich op ons te vingeren.

Ik nam Julie vast en legde haar voor me neer. Ik kuste haar navel en ging zo naar beneden. Het slipje ging uit en ik kuste haar door op haar kutje. Ze kreunde zachtjes: "Mijn speciale plekje." Mijn tong ging in haar, over haar clitoris. Terwijl ik twee vingers inbracht, wat haar bijna gek maakte van geil genot, nam Liliane van de gelegenheid gebruik om haar beha uit te trekken. Julie nam haar eigen borsten vast en kneedde ze, terwijl haar kutvocht inmiddels over de lakens stroomde. "Het is zover Julie..." zei ik. Ze knikte gedwee." Hij is zo groot....hé mama."
"Ja hoor kindje, maar hij voelt zo lekker....nadien wil je niets anders meer."
Ik zette mn eikel tegen haar jonge strakke kutje en gleed naar binnen.
"Ooohhh jaaaa meer..." hijgde Julie. "Kan hij dieper? Laat hem dieper gaan." Ik stootte dan maar zo hard ik kon, ze leek onbevredigbaar. Ze kronkelde stevig, haar rugje helemaal gebogen. Zo geil als wat drukte Liliane Julies hoofd tussen haar tieten, tot ze al vingerend klaarkwam over de buik van Julie.

3Hmmmm help mam nou even." Ze hurkte zich boven Julies gezicht met haar heerlijke kont naar mij en drukte zich op haar snoetje. Ik zag Julies tong wild over haar moeders kut gaan, op mijn tempo. Ze durfde het zelfs om verder te gaan, en likte op een gegeven moment Lilianes kontje uit.

Dit zicht maakte me zo geil dat ik me niet meer kon inhouden...."Ik ga komen sletjes...."
"Hmmm, nu opletten Julie, dit zal zo lekker proeven." Ze legde haar volwassen lijf op Julie en begon haar te kussen. Hun poesjes schuurden tegen elkaar, en ik kon hen allebei horen klaarkomen door elkaar. Ik begon me af te trekken naast hun kussende gezichtjes... "Ooooohhhh jaaaa ik ga spuiten."

Gedurende een volledige minuut bleef er zaad uit mijn lul schieten. Witte klodders over hun tieten, gezicht, in hun haar.... Allebei probeerden ze zo veel mogelijk op te vangen. Julie slikte en keek me dankbaar aan. Ze vond het blijkbaar zo lekker dat ze de restjes van haar moeders borsten aflikte... Liliane nam ongenadig stevig mijn pik vast en likte mijn sperma van mijn eikel. "Dat was nodig hé...met wat je nu hebt geschoten kan je een vrouw een heel jaar te drinken geven."

Julie keek me trots aan en knuffelde me, mn lul slap op haar gezicht hangend. "Dit wil ik elke avond." giechelde ze. "Mijn vriendinnen zullen zoooo jaloers zijn."

Ik streelde door haar haar. "Bedank je moeder maar...dankzij haar is het zover gekomen..." Liliane lachte bescheiden, terwijl ze over haar melkwitte borsten streelde. "Zolang jullie me maar niet vergeten als jullie dit nog eens doen."

100% (21/0)
 
Posted by chrisjedewit
1 year ago    Views: 2,362
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
mooie serie
1 year ago
Dit is nog eens een moeder die weet hoe je sexuele voorlichting moet geven.
1 year ago
Super deel 3, wel jammer dat dit het laatste deel is, maar kijk al weer uit naar het volgende verhaal