Zwemmen met de moeder van mijn vriendin Deel 2

Na de geweldige ervaring in de kleedhokjes waren Liliane en ik gaan zwemmen alsof er niets gebeurd was. We kleedden ons weer om in aparte hokjes en daarna zette ze me thuis af. Met elke minuut had ik meer spijt in haar ogen gezien...ze had haar dochter bedrogen, enkel en alleen omdat ze heet was. Ik bleef ook stil, misschien zou ze Julie wel vertellen dat ze me niet meer mocht zien... De woensdag erna hadden we al wel bij haar thuis afgesproken voor een avondje samen. Ik wachtte dus af of ik bericht zou krijgen van Julie...maar er volgde enkel het gewone ge-sms. Het moeilijkste die volgende dagen had ik het om mezelf niet af te trekken bij de gedachte aan haar moeders lijf, haar pijpende mondje en het haar op haar poesje. Ik had immers een belofte gemaakt, en hoewel de kans klein was...ik zou het misschien toch eens moeten doen...

Die woensdag fietste ik naar Julie thuis. Ik belde aan en ze deed zelf open. Ze vloog me om de hals van blijdschap. Haar korte kastanjebruine haar zwiepte op.
"Oooohhh ik ben zo blij om je te zien!"
"Ik jou ook Julie, ben je helemaal beter?"
"Ja, mama heeft goed voor me gezorgd, ik ben er weer helemaal bovenop"
"Ja dat zie ik Julie" Ze zag er geweldig uit. Hotpants en een strak grijs topje waar haar kleine borstjes mooi in uitkwamen. Haar lange gebruinde benen hadden me altijd al gek gemaakt.
Ze nam me bij de hand en trok me mee naar de eetkamer. Daar zaten haar vader en moeder al op me te wachten. Liliane was zoals altijd, heel stil, en flauw een goeiedag zeggen. Ze was duidelijk weer haar verlegen zelf. Ik praatte wat met Julies vader over mijn studies, tot Julie plots vroeg: "Hoe was het zwemmen zaterdag? Mama heeft er nog niks over verteld?"
Ik slikte...hier was ik niet echt op voorbereid, ik had gedacht dat Liliane dat al wel zou gezegd hebben.
"Stevig...je moeder is heel sportief, ik kon haar amper volgen" knipoogde ik naar haar. "Ik ben serieus wat vocht verloren bij die inspanning."
"Hehe, je moet niet overdrijven Bart. Het was lang geleden dat ik nog zo intensief gesport heb. Het was anders dan met jou erbij hé Julie, dan spelen we meestal wat."
"Ja" zei Julie wat aangevallen, "Ik wil gerust ook eens zo met jullie meedoen hoor. Jullie zullen zeker schrikken van wat ik allemaal kan."
Ik nam haar hand vast. "Daar ben ik zeker van Julietje...we zullen wel zien. Ik kijk ernaar uit om dat eens met jou erbij te doen. Misschien moet je eerst eens naar ons kijken, zien hoe wij het doen."
Ze glimlachte schattig terug, niet beseffend waar we het net over gehad hadden.

De avond verliep verder rustig. Ik keek tv met Julie in mijn armen, Liliane in de armen van haar man. Ze deed verschrikkelijk haar best om me te negeren en me niet aan te kijken, op één woedende blik na van tijdens ons perverse gesprek bij het eten.
Al snel was het tijd om te gaan slapen. Ik volgde Julie naar haar kamer. We sliepen al een hele tijd in hetzelfde bed, maar eens daarin raakten we elkaar zelfs niet aan, omdat we beiden dan zo weinig kleren aanhadden. Terwijl ik mijn kleren uitdeed, en met enkel een strakke zwarte boxer onder de lakens gleed, poetste Julie samen met haar moeder haar tanden in de aangrenzende badkamer. Even later kwam Julie de kamer binnen. Het enige dat ze aanhad was een zwart sportslipje en zwarte sportbeha. Haar mooie bruine lichaam - zo anders dan haar moeder - legde zich naast me in bed. Zo onschuldig, en toch zo geil tegelijk.

Ik kon het niet laten en liet mn hand onder de lakens in mn boxer glijden.
"Wat is er?" vroeg ze.
"Niets, je bent zo mooi...."
"Dank je schatje" Ze kuste me op mn voorhoofd -waardoor ik een prachtige close-up van haar tietjes kreeg- en deed dan het licht uit. "Slaapwel Bart". "Slaapwel Julie".
Op dat moment wist ik al dat ik met de toren in mijn boxer nooit de slaap zou kunnen vatten... Zo was het dus ook niet moeilijk om wakker te blijven tot een uur of één, en dan zachtjes het bed te verlaten. Ik had geen keuze, ik moest het gewoon proberen.

De slaapkamer van Julie's ouders was net tegenover de onze. Zachtjes opende ik de deur...ik hoorde slaapgeluiden van twee personen...Liliane was duidelijk in een diepe slaap. Door het binnenvallende maanlicht herkende ik haar...ze sliep gelukkig langs de kant van de deur. Ze blies zachtjes, haar lange rode haren en ontblote armen lagen boven het laken. Terwijl ik haar zo stond aan te kijken, ging mn hand opnieuw in mn strakke broekje. Ik nam mijn lul stevig beet, en bedacht hoe dat lekkere mondje me zo verwend had vorige week.
Wat maakt het ook uit dacht ik...ik deed zachtjes mijn boxer uit en trok fier aan mijn jonge stijve leuter voor haar. Naast haar bed stond een recente klasfoto van Julie...haar gezicht in groot formaat, blij gelukkig in de camera kijkend. Ik kon het niet laten om ernaartoe te stappen en mijn eikel over de foto te wrijven, haar neus en wangen. Het voelde heerlijk, eindelijk mn pik op Julies gezicht te zien, al was het dan niet echt....terwijl naast me wel een echte vrouw ligt...bedacht ik me.

Ik draaide me om, en duwde mijn eikel zachtjes tegen mijn schoonmoeders wang.
Geen reactie.
Iets meer...mijn hele lul op haar gezicht...mijn ballen ook...
Ze bleef doorslapen. Ik rukte mezelf zalig...maar ze zou wakker moeten worden..ik had haar nodig.
Ik bracht dus mijn eikel, nat van het voorvocht, naar haar mondje en duwde zachtjes...Was het de smaak van sperma...ik zal het nooit weten, maar ze opende verschrikt haar ogen en keek me aan. Ze was duidelijk 'not amused'.
"Wat doe je" siste ze. "Ga weg, dit is fout....dit kan niet...ik wil het niet meer..."
"Ben je zeker Liliane?" Ik had gemerkt hoe ze naar mijn pik keek...ik sloeg hem een paar keer op en neer op haar wang.
"Julie is mijn liefste dochter...ik ben een slechte moeder geweest...en dat gewoon voor een perverse beurt...."
"Wil je dat ik wegga dan?"
"Nee"
Ze keek me strak in de ogen en likte mijn eikel. Haar hand sloot zich om mn piemel, en ze probeerde me af te trekken zonder teveel beweging te maken. Ik boog voorover en liet haar me pijpen. Haar mond en tong gingen zover ze kon over mn harde staaf...het voelde alsof ze geboren was om me te laten genieten.

Na vijf minuutjes zuigen hield ze even op. Ze liet zich uit bed glijden en nam me bij de hand om me weg te leiden uit de kamer. Ze droeg hetzelfde zwarte sportsetje als haar dochter merkte ik. Wat zij in het donker niet zag, was dat ik de foto van Julie stiekem meenam.
"Ik word niet elke nacht wakker gemaakt door een lekkere jongen die in zijn blote kont naast mijn bed staat" giechelde ze.
"Het komt door Julie...ze maakt me zo geil...en negeert me dan."
"We hebben dus allebei een behoefte om iets van ons af te neuken...Je maakt me zo heet jongen...die pik van je"
Ze nam mijn lul vast en trok me zo naar de eetkamer.
"De tafel waar we morgenochtend gaan eten...." zei ze.

Meer had ik niet nodig. Ik duwde haar met haar kont ertegen en kuste haar op de mond. Terwijl ze met haar ene hand in mn kont kneep, smeet ze haar beha weg.
"Neuk me goed jongen...bewijs me dat je een goede man voor mijn dochter bent"
Ik duwde mijn lul tegen haar kruis.
"Je bent al zo nat schoonma...heb je nog aan me gedacht?"
"De hele tijd....aan je jonge lijf en je lekkere sperma in mijn mond....hmmmm"
"Ik heb gespaard voor je Liliane"
"Dat is lief jongen...ik heb het nodig...zuig aan mijn borsten"
Ik nam haar tepels in mn mond en zoog...haar trillende lijf was een teken dat ik het goed deed. Ze liet zich languit op tafel vallen en sopte in haar poesje...Haar vocht droop langs haar kontje over tafel...de plaats waar Julie morgenochtend zou zitten.
Dat wist de teef zeker...Ik duwde haar slip opzij en ramde mn pik in één keer in haar drijfnatte grot. Ze nam me stevig vast en krabde mijn rug bijna open.
"Oooohh jaaa neem me....neem me als je hoer"
Ik trok aan haar rode haar en stootte dat het een lieve lust was. Onze witte lijven, nat van zweet en kutvocht wreven over elkaar, terwijl mijn goed gevulde ballen tegen haar witte kontje kletsten.
"Altijd een plezier om je te neuken, Liliane"
Ze keek me geil stout aan.
"Altijd een plezier om je harde lul in me te laten knallen" kirde ze.
Ik bekeek haar rode schaamhaar, dat ik zo gemist had. Het wipte mee op ons ritme.
"Ik ben ook aan Julie aan het denken" bekende ik. "Aan haar borstjes, haar lijf....haar strakke slipje dat nooit uit gaat"
"Het zou...zonde zijn...voor haar...als ze dat nooit...zou doen" kreunde ze onder mijn stoten door. "Uiteindelijk heeft elke vrouw een lekkere sekspaal nodig..."
"Je bent de beste, Liliane...." Met haar eigen kutvocht bereidde ik haar aars voor voor een anale penetratie. Met een heftige knipoog maakte ze duidelijk dat ik haar gedachten gelezen had.

Ik zette mijn eikel tegen haar kont en ging voorzichtig binnen. Het voelde zo strak...en zo warm. Mijn schoonmoeder kon een gesmoorde "Ooooooooooh" niet onderdrukken.
"Dieper, lieve jongen, dieper...oohh zooo jaaaa"
Terwijl ik haar zachtjes begon te neuken, besloot ik haar tegelijk in dr kut met twee vingers te vingeren. Ik voelde mijn eigen pik in haar kont stoten terwijl ik dat deed. Gek van genot zag ik haar voor me squirten. Het kutvocht spoot op mijn gezicht, borst, haar eigen lijf en op tafel...die helemaal bedekt was van ons geil.
"Ik ga ook komen slet...kijk eens wat ik bij heb". Ik wees naar de zetel waar ik de foto van Julie in had laten vallen.
"Belofte maakt schuld" lachte ze. Ik liet haar van tafel komen, en legde Julies foto op de tafel. Vervolgens nam ze mijn lul over en wreef hem over Julies gezicht.
"Spuit op mijn dochter" fluisterde ze in mijn oor.
"Trek me op haar klaar" fluisterde ik terug.
Ze begon fors aan mijn lul te trekken, zo hevig dat ik bang was dat ze hem eraf zou rukken.
Intussen speelde ik met haar borsten en vingerde ik haar.
"Aaaaaahhh het gaat komen Liliane..."
Ze mikte mijn eikel vakkundig op Julies gezicht, dat ik helemaal onderspoot. Opnieuw ramde ze een vinger in mijn kont net voor ik kwam. Dikke stralen schoten over Julies gezicht, tot er bijna niets meer van te zien was. Haar onschuldige lach op de foto maakte het zoveel lekkerder...

Liliane keek me dankbaar aan, en boog zich over de foto. Ik keek toe hoe haar tong langs Julies gezicht ging en het sperma gulzig oplikte. Intussen wreef ik mijn eikel schoon tegen haar borsten.
"Bedankt hiervoor" zei ze trillend...ik heb nog nooit vocht uit mn poes geschoten..."
"Dat geeft niet Liliane...jij mag me altijd bespuiten..."
"Julie mag dit nooit te weten komen"
"Ik zal haar nooit iets zeggen..."
Ze duwde haar volwassen lijf tegen me aan en kuste me vurig...
"Ga maar slapen" zei ze. Ik ruim hier wel op...we eten hier morgen..."Wordt vervolgd?100% (26/0)
 
Categories: AnalMatureTaboo
Posted by chrisjedewit
1 year ago    Views: 888
Comments (6)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
zeker een vervolg,weer super geil hoor
1 year ago
Lekker spannend zijn je verhaaltjes hier drankje
1 year ago
prachtig verhaal....laat deel3 mar vlug komen
1 year ago
wederom een geil verhaal, kijk al uit naar deel 3
1 year ago
Ik heb er erg van genoten.
1 year ago
Weer erg lekker en zeker een vervolg!!!