B&B deel 3 (happy ending)

Omdat het eerste geil al uit mn harde eikel begon te druppelen nam ik wat gas terug. Ik wilde zo lang mogelijk van dit moment genieten. Ik moest vechten tegen mijn wil om meteen stevig door te trekken. Tot mijn verraasing voelde ik hoe jij je handen naar onderen liet zakken en mijn handen aan de kant drukten. "zal ik het maar doen ?" fluisterde je in mn oor en voor ik het wist was je mijn pik stevig aan het bewerken.

Ik weet nog steeds niet hoe het komt maar je wist precies wat ik lekker vind. Met een paar ferme rukken was ik nu net zover als zonet toen mijn eerste druppels op de foto op de laptop rolden. Maar nu kon ik niet ophouden en al wilde ik het ik had de macht niet meer in handen. Vaardig trok je door en kreunend kwam ik met volle kracht klaar. Ahhhhh, ja, toe, trek maar lekker aan mn pik geile vrouw riep ik luid en moedigde je aan om ook het laatste restje sperma uit mn stuiptrekkende lul te wringen.

Voldaan hing ik achterover in jou armen en keek opzij........ Een schok ging door me heen, want de vrouw die ik zag was dezelfde als die op de foto stond waar jij me zojuist over had laten spuiten.... Wat eeen super geile gedachte en een ervaring om niet te vergeten zoooooo geil!!!!
100% (1/0)
 
Categories: Masturbation
Posted by chezjean
2 years ago    Views: 150
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker verhaal hmmmm