Mijn gemene zus

ik was net 16 geworden en volop bezig aan het ontdekken van mijn eigen lichaam. Ik kon van het aftrekken geen genoeg krijgen en bij gebrek aan een vriendinnetje fantaseerde ik over de meisjes uit mijn klas en soms zelfs mijn eigen zus Evi. Een zus die er overigens zeker mocht zijn, grote borsten en een lekkere kont. Op een dag dat mijn ouders weg waren en ik alleen met mijn zus thuis was kwam Peter langs, een goede vriend van me. We waren aan het tv kijken met z'n drieën en na een tijd ging mijn zus douchen. Aangezien Peter ook wel eens fantaseerde over mijn zus ging het gesprek meteen over haar. We praten over haar lijf en raakte allebei behoorlijk opgewonden. Peter vroeg of ik haar wel eens naakt had gezien maar ik moest daar ontkennend op reageren. Zullen we haar gaan bespieden zei Peter. Ik vond dat maar niks maar liet me toch overhalen. Zacht slopen we de trap op naar de badkamer. De deur stond op een kier en we hoorden de douche lopen. Peter duwde voorzichtig de deur steeds iets verder open en gluurde om de hoek. Ik zag Peter over zijn broek wrijven, een teken dat wat hij zag hem wel beviel. Ik begon nu ook nieuwsgierig te worden en wrong me naast Peter om mee te kijken. Daar stond mijn zus, naakt en glimmend van het water. Meteen voelde ik m'n hormonen door mijn lijf razen en m'n pik tegen m'n broek duwen. Ik kon het niet helpen maar ik moest me gewoon afrukken bij het zien van dat lekkere lijf. Peter zag het aan me en vroeg, zullen we ons aftrekken op je zus? Ik was even niet in staat helder te denken en zei ja in m'n enthousiasme. Beide haalde we onze pikken uit onze broek, even elkaar nacheckend op de grootte van elkaars penis. Ze waren beide aan elkaar gewaagd. We stonden nu beide te trekken alsof ons leven ervan afhing toen we opeens een stem achter ons hoorde, gaat het heren. Het was Ellis, de beste vriendin van mijn zus. Met rode hoofden staarde we haar aan, onze pikken nog in de hand. Kom, loop de douche maar in zei ze, dan kunnen jullie het beter zien en weet Sandra wat jullie viespeuken aan het doen zijn. We konden geen kant op en liepen langzaam naar binnen. Kijk eens Sandra wie ik op de gang tegen kwam riep ze de badkamer in. Sandra dr mond viel even open van verbazing maar begon toen te lachen toen ze ons zo zag staan. Ze waren zich aan het aftrekken kijkend naar jou onder douche zei Ellis. Misschien moeten we de jochies maar een lesje leren.
Sandra draaide de douche uit en sloeg een handdoek om zich heen. Ja zei ze, een lesje lijkt me een goed idee. Komen jullie over een kwartiertje maar naar mijn kamer, naakt, als je niet wil dat pa en ma dit komen te weten. Hup en nu wegwezen.
Ik vluchtte met Peter naar mijn kamer waar we na kort overleg maar besloten te doen wat m'n zus had gevraagd, bang voor als ze het aan pa en ma zou zeggen. Braaf stonden we na een kwartier bij Sandra's kamer. Ellis en zij zaten op bed en zeiden dat ik op mijn knieën moesten gaan zitten. Tegen Peter zei ze, laat maar eens zien wat je in huis hebt knul, kom trekken aan dat ding, ik wil je zien spuiten. Peter wilde weigeren maar Ellis keek hem doordringend aan en deed haar blouse omhoog. Bij dat aanzicht begon Peter te trekken en ik kon zien dat het niet lang zou duren voor hij zou komen. Richt je pik op zijn gezicht beval Sandra en spuit het over hem heen. Nog voor ik besefte wat er gebeurde voelde ik Peter zijn sperma in m'n gezicht komen. Peter stamelde sorry en beide wisten we even niet wat er gebeurt was. Goed zo zei Sandra, nu andersom jongens. Peter wilde weigeren maar Ellis greep hem vol in zijn ballen waardoor hij wel op z'n knieën moest. Gewoon doen wat we vragen anders volgen er straffen ja zei ze. Ja Ellis zei Peter zacht met een van pijn vertrokken gezicht. Nu stond Sandra op en zei tegen mij. Jij geilt toch zo op je zus he viespeuk. Ze trok haar shirt uit zodat ik haar borsten zag en meteen mijn pik stijf voelde worden. Trekken en spuit z'n gezicht vol. Ook ik kwam snel klaar kijkend naar die grote borsten van m'n zus. Vier vijf stralen sperma spoot ik vol in Peters gezicht. Goed zo broertje, nu jij Peter, lik zijn pik schoon. Weer wilde Peter weigeren maar voor hij het wist zat de voet van Ellis al vol in zijn zak. Rood van pijn nam Peter mijn pik in zijn mond en likte hem schoon. Goed gedaan slaafje zei Sandra.
We gaan nog veel plezier met jullie beleven. Nu allebei even deze kant op kijken zei Ellis en voor we het wisten stonden onze sperma koppies op de gevoelige plaat. Mooi zei Ellis, jullie doen voortaan alles wat we zeggen anders laten we deze plaatjes aan jullie ouders zien. Ja Ellis zeiden we beide. Goed zo, komend weekend, staan jullie om 8 uur bij mij voor de deur begrepen. We hadden het begrepen en waren bang voor wat ons te wachten stond dat weekend.

100% (11/0)
 
Categories: BDSMTabooVoyeur
Posted by cheese40
9 months ago    Views: 1,610
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Geil verhaal