gechanteerd door mijn nicht (slot)

Kraan uit en afdrogen klonk het fel uit de mond van Carla. Ze gooide een handdoek en beval mij om eerst Jolanda af te drogen en daarna Ben en mezelf.
Van het lijf van Jolanda werd ik al weer behoorlijk heet en ik zag haar ook genieten toen ik de handdoek tussen haaar benen wreef.
Voor ik het wist voelde ik m'n pik alweer stijf worden. Spreid je benen hoorde ik achter me. Het was Carmen die zodra ik mijn benen had gespreid me hard in m'n zak trapte. Ik kromp ineen van de pijn en hapte even naar adem. Carla trok me vervolgens aan m'n haren weer de kamer in waar de rest inmiddels naakt zat te genieten van een wijntje en een biertje. We werden in het midden van de kamer op ons knieën gezet en Carmen begon bij Ben en mij onze balzak af te binden met een veter. Eerst bij mij en vervolgens het andere eind om de zak van Ben zodat we aan elkaar vast zaten en bij minste beweging het voelde of je zak uit elkaar werd getrokken. Vervolgens ging Carla voor me staan en trok m'n hoofd naar haar poes. Likken slet riep ze. Daar zat ik dan op m'n knieën, pijn in m'n ballen voor het eerst in m'n leven likkend aan een heerlijk nat kutje. En ondanks de pijn zat ik weer snel met een stijve pik. Carmen liet zich klaar likken door Ben en ook hij had in no time weer een stijve.
Na een poosje voelde ik Carla klaar komen en haar geil over m'n gezicht vloeien.
Tijd om bij te komen kreeg ik echter niet want meteen werd de kut van Jolanda in m'n gezicht geduwd en ik begon te likken of m'n leven ervan af hing. Wat wilde ik die meid graag een orgasme geven. Inmiddels waren de mannen in het gezelschap behoorlijk geil geworden en Jolanda bij me weggetrokken. Ik zag dat Ben inmiddels met zijn hoofd tussen de benen van Suzanne zat en net als ik een stijve had. Gelukkig dacht ik, ik ben niet de enige die in deze bizarre situatie geil werd van dit alles.

Jolanda werd door de 2 mannen tussen ons ingezet en Danny ging op de grond liggen op de veter die nu behoorlijk werd aangespannen. Jolanda werd bevolen op zijn pik te gaan zitten. Kees die zich tot nu toe nog nergens mee had bemoeid ging aangespoord door Suzanne en Carmen achter haar zitten, spuugde op haar kontgat en stak vervolgens zonder pardon zijn pik in haar kontje. Jo schreeuwde het uit van de pijn maar Kees bleef gewoon doorstoten. Jezus wat was dit geil dacht ik. Zo'n jonge meid voor m'n neus die door 2 man geneukt werd. De pijn in m'n zak voelde ik niet eens meer van dit beeld voor m'n neus.
Kees trok na een poosje zijn pik terug uit Jo's kontje en begon haar mond nu te neuken. Diep en hard neukte hij haar in haar keel zodat dikke slierten slijm uit haar mond dropen tot hij grommend in haar keel spoot. Jo slikte alles door en je zag aan haar gezicht dat ook zij volop aan het genieten was. Danny deed vervolgens hetzelfde en spoot haar vol in haar gezicht. Uitgeput viel Jolanda op haar rug op de grond. Carmen bevool Ben en mij naar Jo toe te kruipen wat ons weer de nodige pijn bezorgde. Gelukkig maakte ze nu de veter los en zittend op onze knieën met onze pikken boven het hoofd van Jolanda begon Carmen mij en Esther Ben hard af te trekken en al snel spoten ook wij ons zaad in de mond en op het gezicht van Jo. Ze werd nog even hard aan haar haar getrokken om onze pikken schoon te likken en moest toen in de hoek van de kamer gaan zitten. Carmen vond het nog wel leuk om met lippenstift het woord slet op Jo's voorhoofd te zetten en bond met de veter haar handen op haar rug. Daar zat ze, druipend van het geil van 4 mannen uitgeput in de hoek. Ben en ik moesten er naast gaan zitten en weer kon ik het niet helpen dat ik van dit beeld ontzettend geil werd.

Danny, Kees, Suzanne en Esther gingen na een tijdje weg en even dacht ik dat het afgelopen zou zijn voor vanavond. Suzanne en Esther vonden het nog even nodig me in m'n gezicht te spugen en me vervolgens vriendelijk te bedanken voor de leuke avond. Ook Ben en Jo kregen een zelfde afscheid van de 2 meiden.

Nadat Carla en Carmen rustig een wijntje hadden gedronken werden we alledrie bevolen kruipend naar de dames te komen. Zo slaafjes, genieten jullie nog een beetje vroeg Carla. Alledrie knikte we van ja. "Staan" riep Carmen tegen ons. Het koste wat moeite overeind te komen na zo lang op onze knieën te hebben gezeten.
Ook Jolanda wilde opstaan maar werd meteen hard an haar haar naar beneden getrokken. Jij niet sletje zei Carla, jij mag de pikken van de heren weer even stijf zuigen en ze drukte het hoofd van Jo hard op en neer op mijn pik en nadat die stijf was kreeg Ben dezelfde behandeling.
Goed heren, laat ons nu maar eens zien hoe lang jullie het vol kunnen houden in onze kutjes zei Carla. Carmen en Carla gingen beide op hun knieën voor ons zitten en bevolen ons hun te neuken op z'n hondjes. Nou, dat lieten we ons geen 2 keer zeggen en al snel schoof ik mijn pik in de kletsnatte kut van Carmen en Ben die van hem in Carla. En spuiten doen jullie in de mond van het spermasletje naast jullie wilde Carmen ons waarschuwen maar helaas die kwam te laat want Ben en ik schoten tegelijkertijd onze lading in de kutjes van de meiden voor ons. Carmen kwam meteen overeind en keek kwaad naar ons. Dat was niet handig slaafjes, dat wordt straf. En nu schopte Carla ons hard in het kruis.
Ben en ik kropen over de grond van de pijn maar Carla riep "rechtop zitten sukkels, je krijgt wat je verdient". Onze kutjes volspuiten was niet slim zei Carmen en schopte nog een keer hard in ons kruis. De tranen liepen zowat over m'n wangen. Lik die pikken schoon riep ze tegen Jo die meteen onze lullen begon schoon te likken bang als ze was om ook gestraft te worden. Carla kwam voor me staan en zei, zo lik nou mijn kut maar schoon. Nog kreunend van de pijn begon ik haar schoon te likken en mijn mond werd gevuld met haar kutgeil en de sperma van Ben. Uiteraard mocht Ben hetzelfde doen bij Carmen.

Nu maar eens kijken wat voor straf we jullie kunnen geven zei Carmen en beval ons weer naast Jo in de hoek te gaan staan. Zelf gingen ze op de bank overleggen onder het genot van een drankje. Na een poosje stond Carmen op en bonden Ben en mijn handen op onze rug. Vervolgens moesten we gebukt over de eettafel gaan staan. Zo Jo, ga jij maar op tafel liggen en ga je maar klaar vingeren voor de heren. Is kijken of die pikken nog overeind komen. Carla die even de kamer was uitgelopen kwam terug met een doos in haar handen en grinnikte tegen Carmen, is kijken wat er in mijn speeldoos zit. Als eerst pakte ze een redelijk grote buttplug en beval Jo die in haar kontje te stoppen. En zorg dat de heren het goed kunnen zien. Vlak voor onze neus zat Jo nu te proberen de plug in haar kontje te stoppen. Wat een geil gezicht was dit. Zo'n straf wil ik wel vaker dacht ik. Maar Carmen die achter ons stand trok hard aan m'n zak toen ze zag dat ik weer een beetje stijf werd. Met de plug in haar kontje begon Carla Jo's kutje te bewerken met een grote dildo. En elke keer als Ben of ik maar een beetje stijf werden werd hard aan onze zak getrokken of schopte ze er hard in. Toch voelde ik dat ik ondanks de pijn toch weer een stijve kreeg van het geile tafereel vlak voor me op de tafel. Jo op haar knieën met die plug in haar kontje en Carla die als een gek tekeer ging met die dildo.
Ook voor Jo werd het snel teveel en spuitend kwam ze klaar. Ben en ik mochten vervolgens het geil van Jo van de tafel likken. Gelukkig stopte Carmen met onze zakken te pijnigen en even dacht ik dat de straf er misschien wel op zat nu.
Jo mocht gaan douchen, maar wel met de plug nog steeds in haar kontje, en wij moesten na al het geil te hebben opgelikt weer in de hoek gaan staan. Allebei met een behoorlijke stijve. Carla en Carmen begonnen nu voor ons elkaar te verwennen met de dildo wat een geil gezicht was. Het liefst wilde ik mezelf weer klaartrekken maar dat ging niet met m'n handen op m'n rug gebonden.
Nadat beide meiden klaar waren gekomen moesten Ben en ik het geil op de grond oplikken terwijl zij weer wat gingen drinken. Gelukkig werd m'n stijve weer wat minder want ik had pijn in m'n ballen van alle pijnigingen en het daar staan met een stijve zonder wat te kunnen doen.

Na een poosje kwam Jo weer terug, schoon en wel. Carmen liet mij weer voorover gebogen over de tafel staan en bond deze keer m'n benen vast aan de poten zodat ik wijdbeens over de tafel lag nu. Carmen pakte glijmiddel uit de doos en begon mijn kontgat in te smeren. Ik riep nog dat ik dit niet wilde maar dat leverde alleen maar een pijnlijke zak op door de trap van Carmen die daar meteen op volgde. Vinger z'n kont zei Carmen tegen Jo waarop Jo twijfelend probeerde haar vinger bij mij naar binnen te laten glijden. Dat ging eigenlijk vrij gemakkelijk waarop Carmen meteen zei, nu 2 vingers. Dit werd toch wel een beetje pijnlijk maar nadat de 2vingers van Jo een paar keer pompend naar binnen waren geschoven werd het gevoel steeds aangenamer en ik voelde mijn pik weer groeien. Kijk toch zei Carla, m'n neefje is homo, hij krijgt een stijve als ie wordt gevingert door z'n kleine nichtje. Pomp dr 3 in nu Jo zei ze. Dat begon toch wel weer pijnlijk te worden maar Jo drukte hard haar 3 vingers naar binnen en begon steeds harder op en neer te gaan met haar hand. Ik zou bijna denken dat ze er lol aan had. Toen zag ik Carla een grote strap-on uit de doos pakken en ombinden. Zo, ik zal m'n homoneefje is een goede beurt gaan geven. En voor ik het wist stond ze achter me en duwde langzaam de strap-on naar binnen. Langzaam begon ze me te berijden en na een pijnlijk begin begon ik het toch wel lekker te vinden. Jo werd weer bevolen me te pijpen terwijl Carla me steeds harder begon te neuken. Ik wist niet wat me overkwam want na een tijdje kreeg ik voor de zoveelste keer een orgasme, en nog wel de lekkerste van de hele avond. Carla trok lachend de strap-on weer uit m'n kont en Carmen maakte me los van de tafel. Nu was Ben aan de beurt die dezelfde behandeling kreeg alleen nu van Carmen die echt als een gek tekeer ging. Kennelijk vond Ben het een stuk minder lekker dan ik aan zijn met pijn vertrokken gezicht te zien tenminste.
Maar toch spoot hij ook snel zijn lading in de mond van Jo.
Mag ik even naar de wc Carla vroeg ik. Pats, een harde klap in m'n gezicht en snauwend schreeuwde ze, het is meesteres voor jou neefje. Carla overlegde vervolgens even met Carmen en lachend kwamen de 2 terug. We liepen naar de douche toe en Jolanda werd weer op d'r knieën gezet en Carmen schreef nu met de lippenstift WC op Jo's voorhoofd. Vervolgens zei ze tegen mij, ga je gang wijzend naar Jolanda. Ik stamelde even wat kijkend naar m'n nichtje die daar zat en angstig uit d'r ogen keek naar mij.
Kom op riep Carla of wil je weer een schop? Nee, nee zei ik en kreeg alsnog een schop. Nee meesteres beet ze me toe. Kom op leeg je blaas over Jo en jij Jo mond open.
Omdat ik het echt niet meer kon houden stond ik in de badcel over mijn nichtjes gezicht te plassen met m'n 2 oudere nichten hard lachend er naast. Toen ik klaar was zat Jo daar drijfnat kokhalsend van alles wat ze had binnen gekregen. Vervolgens mocht Ben ook zijn blaas legen over Jo heen. Dat was wel weer een geil gezicht. Carla zag dat kennelijk aan me en beval dat ik me moest aftrekken. Toen Carla nadat Carmen ook was geweest boven Jo stond te plassen kwam ik weer klaar en spoot m'n geil weer in Jo's gezicht.
Gelukkig werden we daarna onder de gezet en mochten terug naar onze bungalows. Ik wist niet meer wat ik moest denken maar ondanks alle vernederingen hadden we toch een topavond gehad vonden we alle drie.
97% (18/1)
 
Categories: BDSMGroup SexTaboo
Posted by cheese40
2 years ago    Views: 846
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments