gechanteerd door mijn nicht II

Die avond at ik langzaam, bang om wat mij te wachten stond.
M'n ouders, ooms en tantes zouden die avond weggaan en laat in de nacht terug komen. Volop gelegenheid voor Carla om misbruik te maken van de foto's en erger nog, van mij.
Ik wist niet waar ze toe in staat was maar zou daar snel genoeg achter komen.

Nadat mijn ouders waren vertrokken stond Carla al snel voor de deur. Ik dacht, ik kom je maar even halen voordat je misschien nog plannen had om er tussen uit te knijpen zei ze met een gemeen lachje om dr mond.
Wel zag ze er heerlijk uit in een strak latex jurkje waar haar volle D-cup prachtig in uit kwam. Ik werd daar toch wel behoorlijk geil van moet ik eerlijk zeggen. Ik liep naar de deur maar al snel riep ze me terug. Kleren uit zei ze en je kent de regels van het park,honden aan de lijn zei ze en voor ik het wist, waren m'n kleren uit en was ik aangelijnd net als alle andere honden in het park. Kom op, honden lopen op 4 pootjes en ze trok de riem zo dat ik wel op m'n knieen moest gaan. Gelukkig konden we achterom naar haar bungalow zodat ik niet gezien kon worden door andere mensen in het park, maar dat was ook het enige wat er goed aan was.
Toch was ik onverklaarbaar redelijk opgewonden van dit alles, ik op mijn knieen en handen kruipend achter die lekkere kont van Carla aan.

Bij haar bungalow aangekomen zag ik tot mijn verbazing Carla's broertje Ben en zusje Jolanda, die overigens een tweeling waren van 17, net als ik naakt, aangelijnd en vastgemaakt aan een ring aan de muur aan de achterkant van de bungalow. Zo, ga jij maar even met de andere hondjes wachten hier. Ik ga even koffie drinken en wachten op de rest zei Carla. De rest dacht ik geschrokken, welke rest. zodra Carla binnen was vroeg ik aan Ben en Jo waarom zij ook zo vast zaten. Het bleek dat ook zij tweeën op een ontdekkingsreis tussen broer en zus waren gesnapt en op de gevoelige plaat waren vastgelegd door Carla.
Dat was 3 weken geleden gebeurt maar had tot nu toe geen gevolgen gehad voor ze vertelden ze mij. Tot nu zuchte Jo.

Zittend op m'n knieen nam ik Jo eens goed in me op. Iets kleinere borsten dan Carla, kaal geschoren poes, tsja die zag er toch wel lekker uit en ik voelde mijn pik al half stijf worden. Wordt je nu geil zei Jo tegen me. Ik voelde me rood aanlopen maar moest toch bekennen dat ik van dat lekkere tienermeisje behoorlijk geil werd. Ben lachte opeens en zei, ja zusje, je neefje vind je lekker. Verder kwamen we niet want de pui schoof open en Carla kwam naar buiten.
Ze maakte de riemen los van de haak en met z'n drieën werden we naar binnen geleid.

Daar zagen we tot onze schrik de rest, de vriend van Carla, Danny, mijn nicht Suzanne met haar vriend Kees en mijn 2 andere nichten Carmen en Esther.
Welkom op deze 1e neven en nichten avond riep Carla. Ik heb deze 3 meegenomen voor ons entertainment vanavond. Dankzij deze foto's, die snel door iedereen werden bekeken kunnen we doen en laten wat we willen. Ook vanavond zal ik nog wat foto's nemen zei ze zodat we er zeker van zijn dat dit nooit aan het licht komt. Applaus en hoongelach waren het gevolg.

Carla liet ons een rondje langs alle gasten kruipen waarbij iedereen even keurend voelde aan mijn pik. Carmen begon me langzaam af te trekken maar zodra ze voelde dat ik een stijve kreeg kneep ze hard in mijn ballen. Ik gilde het uit van de pijn en mijn stijve was snel verdwenen. Bij Ben deed ze hetzelfde en Jo kreeg tijdens het rondje 2 knijpers op dr tepels gezet door Danny.
Als 1e was jolanda aan de beurt, ze werd op tafel gelegt met dr benen wijd gespreid zodat iedereen alles goed kon zien. Carla begon har te strelen en duwde 2 vingers naar binnen. Ik hoorde Jo kreunen en zag dat ze drijfnat begon te worden. Langzaam voelde ik mijn pik weer groter worden maar probeerde dit te verbergen bang voor weer een paar pijnlijke ballen.
Aan Ben zag ik ook dat hij behoorlijk geil begon te worden. Danny kwam ook naar de tafel, deed z'n broek naar beneden en beval Jo haar mond open te doen. Hard ramde hij z'n keiharde pik in haar mondje en begon haar hard in haar mond te neuken. Ik wist niet wat ik allemaal zag maar had inmiddels net als Ben een harde pik.

Carmen had het gezien en kwam naar ons toe en greep ons allebei bij de ballen en kneep hard. Beide vertrokken we van de pijn en zakte bijna door onze benen. Blijven staan slaafjes zei Carmen. Het is niet de bedoeling dat jullie teveel genieten. Of vinden jullie dit alles zo geil vroeg ze aan mij. Ik zei ja Carmen, ik heb dit nog nooit gezien. Ik zag Jo kokhalzen op de pik van Danny terwijl ze schokkend klaar kwam op de vingers van Carla. Vlak daarna zag ik Danny schreeuwend klaar komen in m'n nichtjes mond en klodders vlogen op haar gezicht. Ondanks de pijn in onze ballen bleven de pikken recht overeind staan.
Kijk eens aan zei Esther, de neefjes worden geil van een goede pijpbeurt.
Wil jij dat ook vroeg ze aan Ben die meteen antwoorde met, ja graag Es.
Dan doen we dat zei ze en voor ik het wist werd ik aan me haren naar de grond getrokken en gedwongen Ben stijve in mijn mond te nemen. Pijpen slet riep Es tegen me en duwde m'n hoofd op en neer over Bens stijve.
Kennelijk stond deze echt op springen want na een paar keer diep over z'n pik te zijn geduwd voelde ik dat hij klaar kwam in m'n mond. Ik voelde me vies en moest bijna kokhalzen. Slikken werd er geroepen en langzaam slikte ik Bens geil door.
Meteen trok Esther me weer omhoog en sleurde me naar de tafel waar Jo nog lag na te hijgen. Lik haar ook maar schoon en ze duwde m'n hoofd naar het met sperma besmeurde gezicht van Jolanda. Ik likte langzaam alles op van haar gezicht en van haar borsten. Daar werd ik weer zo geil van dat ik weer een stijve kreeg. Ach jee zei Carmen ons spermasletje word geil van spema oplikken.
Ga maar liggen zei carmen dan mag jij nu klaar komen. Ik ging liggen en Ben werd bevolen me af te trekken. Het kon me niks meer schelen ook dat Ben het deed. Ik wilde alleen maar spuiten en zo snel mogelijk. Carmen pakte m'n benen en duwde ze over me hoofd en Ben begon te trekken. Mond open slet voor de volgende lading. Ik hield het niet meer en met grote stralen spoot het eruit, zo in mijn eigen mond. Ik zat helemaal onder en iedereen lachte. Ben moest m'n gezicht schoon likken en vervolgens werden we onder een koude douche gezet met z'n drieen. Ga maar even af koelen, ik kom jullie zo weer halen sletjes.

Onder de douche staand schaamde ik me kapot, net als Ben. Allen Jo scheen wel plezier te hebben gehad zo leek het. Niemand zei echter wat. Dit kon nog wel eens een lange avond worden dacht ik.
93% (19/2)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by cheese40
2 years ago    Views: 1,441
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
heerlijk geil verhaal