mijn gay ervaring

ik ben een jonge boy van net 18 en had op een chat wat contact met een homo man, ik ben zelf bi en vond het wel interessant. Het was het type man waar ik t meest op geil, in de 40 en een pik van boven de 20cm en lekker dik. we hadden een tijdje gecamt en hij nodigde me uit voor een feest in een hotel, verder vertelde hij nog niet veel. ik vertelde hem dat mijn ervaring met mannen nog niet zo veel was, ik had wel iemand gepijpt maar dat stelde niet zo veel voor, hij vertelde dat dat wel goed zou komen en ik moest dat weekend naar rotterdam centraal komen.
Ik kwam aan op t station en was boter geil van de spanning, hij stond op me te wachten met een mooie audi, hij had erg veel geld. we stapte in en gingen eerst even richting zijn huis, een prachtig huis in de stad. we gingen even relaxen op de bank, hij zette een film op. gay porn.. we hadden t even over hoe geil t was toen hij opeens zijn gulp opende, ik kon het niet weerstaan en hielp hem meteen, een enorme bobbel zat er in zijn broek, ik wrijfde er heerlijk over en beet er even heel zacht in hij vond het heerlijk. toen deed hij zijn broek uit en ook zijn onderbroek er kwam een heerlijke dikke worst te voor schijn ik keek hem aan en begon te lachen: dit meen je toch niet!! Hij moest nog harder lachen en gebaarde dat ik er maar eens lekker aan moest gaan zitten, ik pakte het ding vast en begon rustig te trekken, ik bleef maar kijkken naar die heerlijke vette paal! hij wilde nu dat ik ook mn lichaam liet zien, ik ben een slanke licht gespierde boy, precies wat hij wilde, ik ging voor m zitten en keek naar zn enorme pik, ik gaf m een lik. net toen ik mn mond er omheen wilde gaan doen zei hij: wacht! Dit bewaren we voor t feest, ik ga al die mannen gek maken!
Een uurtje later zaten we weer in de auto opweg naar een mooi hotel waar een super grote kamer was afgehuurd hij zei dat we de laatste waren, we kwamen aan en checkte even in en toen gingen we richting de kamer mn hart zat in mn keel.. de deur ging open, de deur naar de hemel op aarde, nog nooit had ik zoiets gezien. 15 geile mannen half naakt sommige zoenend, sommige rukkend sommige pijpte elkaar en er werd al 1 bottom sletje geneukt, ik zag heerlijke palen maar die van mijn partner was t mooist, hij zei: Kijk een mannen wat ik heb gescoord! en ze begonnen allemaal te klappen. Ik werd zo geil dat ik gewoon mn kleren uit deed en ze liet zien wat ik in huis had, ik moest me omdraaien en er werd wat in mn strakke billen geknepen en gevoelt. ruud (mn partner van die avond) ging op een bank zitten en zei: nu mag je schatje, en hij haalde zijn paal weer tevoorschijn, ik dook er ongeveer op en begon rustig te zuigen, hij vond t heerlijk en er keken wat mensen mee, 1 geile oudere man ging achter me zitten en begon me te rimmen, ik vond het heerlijk! toen zei ruud, blijf eens van mijn schatje af, ik ga dit kontje eens lekker ontmaagden. en dat gebeurde, zijn piemel schoof naar binnen, nog noooit heb ik zoiets magisch gevoelt, het was puur genot


vervolg komt..
27% (3/8)
 
Posted by cescroman
2 years ago    Views: 165
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Geil, zou dit ook wel een mee willen maken...
Binnenkort nog een feestje?
2 years ago
waw man super