gevraagd lp,s deel 1

jaren en jaren terug, toen ik net bezig was met het opknappen van mijn eerste appartement toen ik thuis kwam uit mijn werk en me ma zei dat er een dame belde op de advertentie die ik had geplaatst bij de buurtsuper.
te koop gevraagd oude platen
even later belde ik de dame terug om te horen wat ze had waarop ze zei dat ik maar eens moest komen kijken omdat de collectie van haar destijds overleden man te groot was om zo in het kort te noemen.

dit gebeurde ik maakte de afspraak voor de aankomende zaterdag ongeveer een uur of 9 inde ochtend dan kon ik nog andere zaken ook doen mocht het niets zijn wel toen ik aanbelde en mezelf voorstelde en zij ook natuurlijk dronken we koffie met een plak cake erbij.
toen ik mevrouw zei.
zei ze dat ik haar best Sjaan noemen mocht ik zei dat is goed maar laten we even kijken naar wat u kwijt wilt.

ik schatte Sjaan trouwens een beetje in de 60 goed gekleed en ja echt een dame met klasse (wat ik zelf ook gewoon was) ze was iets slecht ter been maar ja als ouder word.
ben je niet zo soepel meer hé en ze had behoefte aan een praatje ze zei de platen staan onder in de kast en we gingen ervoor op de grond zitten het was denk inmiddels een uur of 10.
ik was al een klein uur binnen ze kon wel leuk praten maar fijn we gingen eindelijk met de platen aan de slag
ik moest ze onder uit de kast pakken de kracht had ze niet die ochtend met het pakken van de langspeelplaten het waren er echt weel.

kwam er noch een zakje mee met daar in een kistje die ook noch eens open viel waarop Sjaan zei van kijk nou die was ik al een tijd je kwijt ik vroeg haar zit er goud in of iets nee zei ze er zit een antieke dildo in waarop ik lachte en zei dat zal wel.
dan ben ik een prins als het zo is
ze laat het me zien en ja hoor een dildo van hout gemaakt en nog vrijgroot ook en we bleven lachen.
toen Sjaan vroeg heb je een meisje en vind ze het goed dat jij altijd met platen en muziek bezig was.
zei ik nee Sjaan ik heb geen meisje daarvoor heb ik het te druk en trouwens ik val op oudere dames.

Sjaan vroeg me hoe oud ik dacht dat ze was ik zei haar een jaar of 60 je zit er een aantal jaren naast zei ze ik ben er 69 nou zei ik je mag er ook best wezen hoor.
en ik zou het best op je kunnen
ze vroeg me zou je sex met me kunnen hebben.
ik zei nou en of.
ik geil erg op je o zegt ze heb je dan een stijve paal in je broek ik keek naar m,n kruis en zei ja hij is best hard en vroeg haar wil je een nummertje maken
Sjaan.
ik hou het bijna niet meer ja zegt ze je mag me wel pakken hoor maar ik vrees dat het niet gemakkelijk gaat.
ik ben niet zo lenig meer
ik zei geef niet ik keek onder de rok van Sjaan en zei van mooie lingerie draag je Sjaan.
ja zei ze een hobby van me heb noch veel meer en kousen en een hoop schoenen vind ik allemaal te gek zei ik haar.

ik voelde een beetje aan haar kutje en zei nou je bent goed nat daar ik zei haar dat ik haar wel even likken wou ze wist niet dat mannen daar op geilen

nou ik wel en ik maakte haar corset open en begon haar behaarde kut zachtjes te likken waarop ik haar zachtjes hoorde kreunen en sjaan me zei dat is lekker joh ik ging even door een minuut of 5 en maakte haar gek.

ik stond op en zei ik trek mijn jeans uit.
goed zei sjaan wil je dan gelijk even een bakkie koffie inschenken ja hoor is goed ik kwam terug in de kamer en hielp haar met haar blouse en haar rok.

wel ik ben die dag met haar bezig geweest toen ik Sjaan uit haar kleding had en nogmaals aan haar kutje likte zei ik je mag even aan mijn lul likken sjaan.

dit deed zij dan ook erg lekker
toen ik daarop van geiligheid kwam spoot ik mijn hele lading warm zaad in haar mond en sjaan slikte het door.
lekker zei sjaan zo,n mond vol warm zaad had ik niet meer gehad sinds ik een jaar of 20 was.
ik zei haar das maar een jaar of 50 terug
ja lachte sjaan geil
ik zei haar dat ze met een been op de bank moest gaan staan en dat ik iets geils had voor haar.

ik pakte mijn paal en stak deze achterlangs in haar kut en neukte haar met lange halen en spoot even later haar hete kut vol met sperma.

terwijl ik haar neukte nu voor de twee de maal stak ik ook zachtjes mijn vinger in haar kotgaatje waarop ze zei dat ze dat nog nooit had gevoeld of gedaan.

ik stelde haar op haar gemak en neukte haar voorzichtig in haar kontgat wat gelijk groot genoeg was om mijn lul te ontvangen even later kwam ik voor de derde keer klaar en dit maal in haar kontje ik vond dat ze best lekker neuken kon. en zei sjaan dat ik even een dipje had en mijn lul weer begon slap te worden.

ik propte hem daarom weer bij Sjaan in haar mond en hij werd in no-time weer hard ik keek op m,n horloge en zag dat het al best laat was.
ik zei haar dat ik weg moest omdat ik een feestje had.
maar dat ik later wel terug kwam voor een praatje en om haar weer te neuken als ze dat wou.
en dat wou ze dus dol graag ik zei van ik kom terug Sjaan als je me al je schoenen, kousen en lingerie laat zien.
want daar geil ik op
goed zei sjaan en we namen voor die dag afscheid

groet casper

100% (5/0)
 
Categories: Mature
Posted by caszl
2 years ago    Views: 242
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments