diana

VOOR JULLIE DIT LEZEN ADV IK JULLIE (HET HUIS)TE LEZEN .

MIJN NAAM IS CASPER EN IK BEN EEN VLOTTE 40IGER DIE ER ECHT VEEL JONGER UITZIET EVEN EEN MND OF 10 TERUG KWAM IK DIANA TEGEN.

ZIJ IS HET JONGE ZUSJE VAN EEN BESTE VRIEND EN IS 24 EN HEEFT EEN DOCHTERTJE VAN 6 JAAR.
M,N BESTE VRIEND HEB IK NIET MEER GEZIEN SINDS IK 25 WAS MAAR GOED.
DIE MAANDAG DAT IK DIANA ZAG PRATEN WE OVER VAN ALLES EN NOG WAT ZE BLEEK SINDS 10 MND TERUG VLAKBIJ MIJ EEN APPARTEMENT TE HEBBEN GEKOCHT WE DRONKEN DAAR KOFFIE EN IK VROEG HAAR HOE KUN JE WONEN IN EEN KAAL APPARTEMENT JA HET MOET NOG WORDEN INGERICHT.

MAAR IK HAD HET ZO DRUK EN HEB GEEN MENSEN DIE HANDIG ZIJN DAAR MEE..
IK BOOD AAN HAAR TE HELPEN.IK WEES HAAR AAN DAT DE ZAKKEN IN HAAR SLAAPKAMER EN ALLES WEL WEG MOESTEN ALS DE MENSEN KWAMEN OM TE WERKEN EN ALLES VERSCHOVEN MOEST WORDEN EN ALS ER PARKET GELEGD GING WORDEN
DAAR STEMDE ZE MEE IN.

OOK IK ZOU HELPEN MET ALLES VERTILLEN EN VERSCHUIVEN
DIE MAANDAG EROP ZETTE IK KOEN ,ERIK EN STEFAN OP HET APPARTEMENT DEZE JONGENS STONDEN NOG BIJ MIJ IN HET KRIJT EN KONDEN ME EINDELIJK ERGENS MEE HELPEN EN NA EEN WEEK WAS DAN OOK ECHT ALLES KLAAR.

IK HIELP DIANA MET UITPAKKEN VAN KLEDING EN ZEI VAN SPAAR JE OUDE SCHOENEN EN LINGERIE.
WAAROP ZE ZEI NEE CASPER DAAR GEIL IK ENORM OP EN DIT KRIJG IK ALLEMAAL VAN DE MENSEN UIT HET VERZORGINGS TEHUIS WAAR IK WERK.
DIANA VROEG ME TE NEUKEN EN DEED HAAR BROEK UIT EN HAAR CORSET LOS IK BEANTWOORDE MAAR AL TE GRAAG AAN DIE VRAAG EN DIANA MERKTE OP DAT IK WEL GROOT GESCHAPEN WAS JA DIANA ZEI IK NU WEET JE OOK WAAROM IK MET 2 OUDERE DAMES WOON.

IK BEN BIJNA ALTIJD GEIL IK BEGON DIANA RUSTIG AAN TE NEUKEN EN NA EVEN STEEDS HARDER EN NA EVEN KWAMEN WE BIJDE HEERLIJK KLAAR EN BEIDE ZO GEIL ALS BOTER.

IK VROEG DIANA NAAR HET LITTEKEN OP HAAR BUIK IK HEB EEN ONGELUK GEHAD MET EEN FIETS DUS VOLGENDE KEER GEWOON M,N KUT VOL SPUITEN HOOR KOMEN TOCH GEEN k**S MEER VAN.
EVEN LATER NEUKTE IK DIANA WEER EN IK DUWDE M,N HARDE PAARSE EIKEL TEGEN HAAR KONTGAATJE EN HEEL VOORZICHTIG DUWDE IK HEM STEEDS DIEPER IN EN MERKTE DAT DIANA AL VERSCHILLENDE KEREN KLAAR GEKOMEN WAS IK NEUKTE WAT HARDER EN DIANA SLOEG ALLEMAAL GEILE TAAL UIT.
EN NA EEN EVEN TE HEBBEN GENEUKT EN SAMEN GEDOUCHED TE HEBBEN LIKTE IK DIANA,S KUTJE LEKKER WAAR OP DIANA MIJ PIJPTE GAAN WE VAN DE WEEK EVEN NAAR M,N MOEDER VROEG DIANA MIJ IK ZEI IS GOED DIE HEB IK OOK AL HEEL LANG NIET GEZIEN .

EEN DAG OF WAT LATER REDEN WE NAAR ONZE OUDE BUURT WAAR DE MOEDER VAN DIANA NOG WOONDE DE MOEDER VAN DIANA IS IN DE 60 EN MOCHT ER NOG STEEDS WEZEN HOOR ONDANKS DAT ZE NET ALS HAAR DOCHTER WAT ARMOEDIG GEKLEED DOOR HET LEVEN GINGEN . MAAR GOED WE BELDE AAN EN DIANA,S MOEDER DEED OPEN EN HERKENDE ME ONMIDDELIJK HA CASPER EN KUSTE ONS ALLEBEI DIANA,S MOEDER HEET TRUUS.

WE NAMEN PLAATS OP DE BANK EN BEGONNEN OUDE VERHALEN OP TE HALEN WAAR OP TRUUS ZEI KINDJE IS JE ROKJE NIET ERG KORT JA MAM ZEI DIANA MAAR IK BEN ZO GEIL EN IK HEB OOK CAPER AL VERTELD DAT WE AF EN TOE SAMEN SEXXEN ALS DE KLEINE OP SCHOOL IS.
WAAROP TRUUS VROEG VAN HEBBEN JULLIE OOK AL GENEUKT KINDJE
DIANA ZEI SINDS DAT WE ELKAAR WEER VOOR HET EERST ZAGEN OOK AL HADDEN GENEUKT DIANA VERTELDE HAAR MOEDER HOE GROOT M,N LUL WAS EN HOE ZALIG IK NEUKEN KON NOU ZEI TRUUS DAN MOET CASPER MIJ OOK MAAR EENS NEUKEN HE.
DIANA HAALDE M,N LUL UIT M,N BROEK EN LIET DE GROTE PIK AAN HAAR MOEDER ZIEN EN PIJPTE ME EVEN TOT IE HARD WERD TOEN DIT HET GEVAL WAS TROK DIANA HAAR PANTY OMLAAG EN NAM PLAATS OP M,N PIK EN BEGON TE RIJDEN ALS EEN GEK VLAK VOOR DE OGEN VAN HAAR MOEDER TRUUS WAAR OP IK EVEN LATER M,N LUL IN LEEGDE.

DIANA WAS ZEER VOLDAAN EN TROK HAAR PANTY WEER OM HOOG OMDAT HAAR KUT GEWOON M,N ZAAD LEKTE WAAROP DIANA ZEI KIJK CASPER IK GA DADELIJK M,N PANTY UITLIKKEN .
LIJKT ME ZALIG ZEI ZE

INMIDDELS WAS TRUUS ZICH AAN HET VINGEREN EN WAS OOK AL KLAARGEKOMEN TIJDENS HET KIJKEN NAAR ONS NEUKSPEL IK PAKTE M,N LUL EN STOPTE DEZE IN TRUUS HAAR MOND EN LIET HAAR LEKKER ERAAN ZUIGEN
ZE KREUNDE EN MOMPELDE DAT DE KUT VAN HAAR DOCHTER ZO ZALIG SMAAKTE EN DAT ZE M,N ZAAD ZO ZALIG VOND
WAAROP IK ZEI NOU TRUUS DAT KOMT GOED UIT HOOR WANT IK GA JE HELEMAAL AF NEUKEN ZOWEL IN JE VIEZE KUT ALS IN JE KONT.
INMIDDELS ZAT DIANA DE KUT VAN HAAR MOEDER AL UIT TE LIKKEN IK LEGDE TRUUS IN EEN GOEDE HOUDING OP DE BANK EN BEGON HAAR TE NEUKEN EERST RUSTIG EN EVEN LATER WAT HARDER.
IK BEMERKTE DAT TRUUS TIJDENS HET NEUKEN AL 2X KLAARGEKOMEN WAS TRUUS KEEK STEEDS WAZIGER UIT HAAR OGEN.
IK VERTELDE TRUUS DAT IK HAAR NU MAAR EVEN ANAAL NEUKEN GING IS GOED LIEVERD ZEI ZE.
IK BEGON HEEL RUSTIG MET DOOR M,N HARDE PAARSE EIKEL IN HAAR KONTGAT TE STOPPEN EN DEZE ZAT ER GELIJK HELEMAAL IN TRUUS MOMPELDE OHW OHW WAT LEKKER.
NEUKE ME HARD.
LAAT ME JE ZAADSLET VAN 60 ZIJN IS GOED ZEI IK EN NEUKTE HAAR STEEDS HARDER EN HARDER.

INMIDDELS WAS DIANA ZICH WEER AAN HET VINGEREN ZOWEL ANAAL ALS VAGINAAL EN KWAM WEER ENKELE KEREN GILLEND KLAAR IK KEEK DIANA AAN EN ZEI HAAR MET JOUW BEN IK OOK NOG NIET KLAAR IK SPOOT EERST TRUUS HAAR KONT VOL MET ZAAD.

ZAAD DAT DIANA ZEER GEWILLIG UIT HET KONTGAATJE VAN HAAR MOEDER LIKTE NADAT M,N PIK WAT VERSLAPTE WAS HET TIJD OM TE STOPPEN.

WE DRONKEN NOG WAT THEE EN WE BEMERKTEN MET ONS DRIEEN DAT WE DIT VEEL VAKER MOESTEN DOEN IK WAS VEEL GEWEND HOOR MAAR OHW MIJN GOD WAT WAS DIT GEIL.

INMIDDELS WAS HET AL TEGEN 12UUR S,NACHTS TOEN WE THUIS WAREN BIJ DIANA EN WE IN BED LAGEN
DIANA KNIPOOGDE NAAR MIJ EN ZEI HET IS MAAR GOED DAT DIE KLEINE BIJ DE BUURVROUW SLAAPT.
EN WE BEGONNEN OPNIEUW
DIANA TROK EEN OUD CORSET AAN EN NYLONS EN IK KREEG WEER GELIJK EEN HARDE DIE IK IN DIANA,S KUT STOPTE EN WAAROP IK HAAR NEUKTE ALS EN BEZETENE.
DIE NACHT BESLOOT OOK DIANA MAAR EENS IETS AAN HAAR ARMOEDIGE UITERLIJK TE GAAN DOEN MAAR VAN DE OUDERWETSE SCHOENEN EN ONDERGOED/LINGERIE WOU ZE NIET AF.

IK ZEI VAN DAN DEEL JE DAT MET MIJ,CORRY EN RIET DIE ZIJN DAAR OOK GEK OP DIE OCHTEND MOESTEN WE ALLEBEI WERKEN.
EN TOEN IK THUIS KWAM WAS ER ZO ALS GEWOONLIJK WERK GENOEG MAAR OMDAT DE DAMES VAN EEN KLEINE VACANTIE GENOTEN.
WAS IK ALLEEN THUIS NORMAAL IS DAT LEKKER RUSTIG MAAR NU NIET IK BESLOOT OM VOOR DIANA EN HAAR DOCHTERTJE TE GAAN KOKEN .
DIE AVOND LEERDE IK DE VRIENDIN VAN DIANA KENNEN ZE HETE TANJA EN WAS EEN WAT GEZETTE MEID VAN 28 JAAR EN OOK MOEDER VAN EEN 7 JARIG DOCHTJE.

NA TE HEBBEN GEKOOKT VOOR ONS BRACHT DIANA DE TWEE MEISJES NAAR HAAR MOEDER .
TRUUS WAS GEK OP DEZE 2 KLEINE MEIDEN (ZE VOND HET GEWELDIG DAT ZE EEN OMA ROL KON VERVULLEN )

DIE AVOND BEGON GOED EN GING OVER SCHOENEN EN LINGERIE WAAR OP DIANA ALLES VERTELDE TEGEN TANJA EN TANJA ZEI VAN NOU DAN MOET CASPERTJE HET MAAR EENS LATEN ZIEN DAT HIJ NET ZO GOED KAN NEUKEN ALS HIJ KAN KOKEN.
DAN ZIT DAT VAST WEL GOED

IK TROK M,N BROEK UIT EN LIET TANJA ZIEN WAT IK IN HUIS HAD EN TANJA KNEEP GOEDKEUREND IN M,N PIK.
BEIDE DAMES BEGONNEN MET ELKAAR TE SPELEN WAAROP IK TUSSEN TANJA,S BENEN PLAATS NAM OM HAAR LEKKER TE LIKKEN.
OOK TANJA DROEG NET ALS DIANA OUDE LINGERIE TANJA WERD TIJDENS HET LIKKEN STEEDS GEILER EN GEILER
EN SMEEKTE ME OM HAAR TE GAAN NEUKEN IS GOED ZEI IK.

TOEN IK HAAR STEVIG LAG TE NEUKEN ZEI OOK TANJA DAT IK VEILIG M,N WARME ZAAD IN HAAR KUT SPUITEN KON OMDAT ZE OOK GEEN KINDEREN MEER KON KRIJGEN IK NEUKTE ER LUSTIG OPLOS.
EN BEPRATEN OVER HET EEN ANDER DAT ALS DE k**S OP SCHOOL WAREN OOK TRUUS LEKKER MEEDEED.
DIT LEEK ONS DRIEEN EEN ZALIG PLAN OM ER EEN GEILE DAME VAN 60 BIJ TE HEBBEN.

MIJN GROTE PIK WERD WEER EENS PAARS EN IK WISSELDE STEEDS AF MET DE BEIDE DAMES IK NEUKTE ZE IN ALLE STANDEN EN DIE AVOND VIELEN WE LEKKER GEIL IN SLAAP IK MOEST DE VOLGENDE OCHTEND WEL VROEG OP OMDAT IK NOG VEEL BOODSCHAPPEN MOEST DOEN VOORDAT DE DAMES THUIS KWAMEN VAN VACANTIE.

TOEN DE DAMES (CORRIE EN RIET ) THUIS WAREN VROEGEN ZE OF IK HET LEUK HAD GEHAD EN IK VERTELDE HUN WAT ER HIER VOORGEVALLEN WAS.

IK DEED MIJN BROEK UIT EN LIET M,N PAARSE PIK ZIEN
HIJ ZAG ER NOG AL AFGENEUKT UIT.
EN IK VROEG DE DAMES OF ZE IETS GEMIST HADDEN.
WAAROP DE BEIDE DAMES ZEIDEN DIE GEILE PIKWORST VAN JOUW HEBBEN WE GEMIST

IK TROK DE ROK VAN RIET OMLAAG EN BESLOOT EERST DE KUT VAN RIET EENS TE GAAN UITLIKKEN GEWOONWEG ZALIG IK VROEG CORRIE OOK OM PLAATS TE NEMEN OP DE BANK NAAST RIET.
IK LIKTE OOK CORRIE,S KUTJE ZALIG.
EN ALS JE DIT DOET DAN GAAN DE GEUREN EN SMAKEN VAN BEIDE DAMES DOORELKAAR OHW DIT VIND IK ZO LEKKER GEIL EN NA EVEN TE HEBBEN GELIKT BEGON IK BEIDE DAMES TE NEUKEN EN NIET VEEL LATER HEB IK BEIDE DAMES WEER EENS ONDER GESPOTEN .

BIJ GOEDE WAARDERING KOMT ER WELLICHT EEN VERVOLG


83% (6/1)
 
Categories: Mature
Posted by caszl
2 years ago    Views: 173
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments