het huis

hallo ik ben casper
en bewoon sinds een kleine 10 jaar een dubbel herenhuis beide met souterain toen ik het pand kocht een jaar of 11 terug .
leerde ik de destijsds 48 jarige corrie kennen dit was een leuke tijd corrie was getrouwd en ik woonde samen met een leuk meisje van m,n eigen leeftijd even later.
werd corrie weduwe en zocht troost bij mij.
en toen begon ook de sex met corrie
even later kwam voor mij een tegenslag die ik moeilijk vond maar het moest .m,n vriendin kwam met de mededeling dat ze naar america ging en daar bleef ik was dus weer single wat het met corrie wel makkelijker maakte.

toen kwam het pand inzicht wat ik kocht en zeer ingrijpend liet verbouwen. destijds was ik al erg druk met werk e.d. maar met de opstapel staande verbouwing had ik echt geen tijd meer toen ik dit tijdens een stevige neukpartij tegen corrie vertelde.zei corrie van dan ga ik die verbouwing toch in de gaten houden.

wat ons beide een goed idee leek ik zei kijk corrie als je dat wilt doen houd ik toch noch een beetje tijd over voor ons samen zodat we zalig kunnen blijven sexxen dit vondt ze geweldig? maar om meer tijd met corrie samen door te brengen ging ze soms een dag met me mee.

toen het huis klaar raakte kon ik corrie al geruime tijd en wist wat ik had aan haar corrie stelde voor om bij me in te trekken en vertelde dat we zo tijd hadden om samen te zijn en dat we heel veel konden neuken ik vondt het oke . ik had corrie al vanaf dag een verteld dat ik soms ook andere oudere dames neukte.

dit vondt ze geen probleem en zei van dan kunnen we allebei met oudere dames sexxen ik lekker likken en jij lekker neuken het was ondank dat we allebei druk waren ook erg leuk

in het dubbele souterain wat nog niet klaar was besloten we om naast de keuken in het souterain onder te brengen daar ook de badkamer te plaatsen er was toch ruimte genoeg in het huis.
en beide zijn we heel erg tevreden met de situatie zoals ie nu is. corrie is nu 59 en ikzelf ben 40 en danks ons leeftijds verschil kunnen we het erg goed vinden samen en neuken dagelijks de stukken van de muur normaal zou het zo eindigen echter het tegendeel is waar.

een kleine 15 jaar terug woonde er bij mijn moeder in het flat een ouder echtpaar waar ik altijd een praatje mee maakte als ik bij m,n moeder was.

echt leuke mensen even later waren ze verhuisd en nooit meer gezien of gehoord corrie kon deze mensen ook en vondt met name de dame wel leuk (ze hadden de zelfde klasse)even een jaar of 4 terug kwam ik riet weer tegen de dame van het echtpaar we raakte aan de praat en ik stelde voor om thuis bij corrie en mij koffie te drinken wat ze wel erg leuk vond.

zoals we verwachtte konden corrie en riet het gelijk zeer goed vinden en hadden ook heel veel te bepraten na elkaar een lange tijd niet te hebben gezien . uit al dat gepraat bleek dat ook riet weduwe was en bij een vriendin inwoonde die ze verzorgde riet was wel iets ouder als corrie? riet is 64 echter net als corrie nog zeer vitaal.

nu zijn we weer even een tijdje verder en woont riet ook bij ons in het huis ik heb dus 2 zeer geile oudere dames om mee te neuken en om voor te koken (das m,n hobby) net als muziek ,erotiek en werken.

sinds een kleine 5 jaar hebbeen we in het souterain ook een kappersstoel geplaatst ook zo,n speciale stoel en bank zoals bij de schoonheids salon onbreekt niet corrie en riet waren beide kapster en schoonheids speciaalist teminste dat waren ze vroeger. maar ze kunnen het nog wel hoor ik ben dus altijd fris gekapt en geschoren beide dames hebben altijd een fris geschoren kut (ze scheren elkaar,s kutje) en ook m,n pik wordt niet vergeten

tot zover deel 1

45% (2/2)
 
Categories: Mature
Posted by caszl
1 year ago    Views: 318
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments