mijn moeder

mijn naam is casper en dit gebeurde er toen ik 17 was m,n moeder was toen al 45 (ik was toen al erg op erotiek en vooral op oudere dames) dit omdat ik er vrijvroeg achterkwam dat ik groot geschapen was )

we verhuisden toen net van een groot huis naar een iets kleiner apparartement om dat m,n vader pas was weggevallen en er voor twee mensen niet zo heelveel ruimte nodig is echter we bleven wel in de zelfde buurt alleen gingen we wat straten verderop wonen.

nadat we er woonden wat later kwam ik thuis van school en begroete m,n moeder waarop m,n ma zei van casper ik heb je kasten eens opgeruimd ? en wat een troep verzamel jij zeg ik zei ja dat kan he en ging naar m,n kamer voor wat studie en muziek luisterenm,n moeder riep nog van die sexboekjes heb ik naast je muziek gelegd en verstoppen helpt niet riep ze ?ik voelde me enigzins betrapt en aan de andere kant begreep ik dat de tijd kwam dat ik voor m,n zelf maar wat harder naar m,n moeder moest worden ? sex ging nooit bij ons dit was niet bespreekbaar? ik heb mezelf alles aangeleerd? een dag of twee later het was woensdag middag ik was altijd vrij van school en hielp op de week-markt twee dames die lingerie e.d. verkochten maar was iets eerder als normaal toen ik heftige taal hoorde komen uit m,n moeders slaapkamer ? en keek naar binnen want de deur was gewoon open.

ik zag dat m,n moeder met haar vriendig lag te sexxen die nog eens een jaar of zes ouder was ik dacht mn, eigen preutse moeder? ben ik gek maar ging gelijk verder en begroette de dames en vroeg of ze koffie of thee lusten waarop ze beiden riepen ? maak maar een bak koffie terwijl ik dit deed waren de dames zich gelijk aan het aankleden en zag dat de vriendin van m,n moeder haar slip in haar tas deed en alleen haar kousen aandeed? we dronken met z,n drieen koffie en later die middag toen de vriendin van m,n moeder wegging dacht ik deze gebeurtenis zou wel eens in m,n voordeel kunnen gaan werken ?.

toen ik m,n moeder aankeek
zei m,n moeder dat ik dit nooit aan andere mensen moest vertellen omdat dit niet normaal was ? waarop ik zei dat ze zich niet hoefde te shamen voor haar sexuele geaardheid
ik liep naar m,n kamer en ging ontspannen muziek luisteren m,n moeder zei van trek je maar terug met je muziek en je porno boekjes met oudere dames ik riep terug ja doe ik ? de confrontatie kon niet ver weg meer zijn dacht ik
en onder het eten vroeg m,n moeder van casper val je op oudere dames waarop ik ja zei en m,n moeder me als idioot
bestempelde ? ik zei ach jij ligt met je vriendin in bed terwijl je altijd zei dat sex niet iets is om over te praten dus wat is wat zei ik maar toen m,n moeder vroeg waarom ik op oudere dames viel zei ik omdat ik vindt dat ik vrij groot geschapen ben ? ik stapte uit m,n jeans en liet m,n lul zien aan m,n moeder want ik had geen enkele last van schaamte of iets m,n moeder keek zichtbaar geschrokken naar m,n pik en slikte even ? en zei nou je bent inderdaad wel fors hoor heel wat anders als je vader had?.

ik vroeg van ma ik wil jouw nu ook wel eens beter bekijken ? ze vondt dit ongewoon en niet passend en zei nee waarop ik zei nou ik weet dan ook niet of ik het wel voormezelf houden kan van vanmiddag ? m,n moeder stemde even later dan toch toe? zei dat ik met haar naar haar slaapkamer moest komen ? mijn kamer is beter zei ik ma dan kun je op de bedrand zitten m,n moeder kleede zich uit waarop ik een geweldig uitzicht had op haar vrijbehaarde kut waarop m,n pik vrijwel stijf werd m,n moeder voelde zich naakt en zei? ik kleed me weer aan hoor casper waarop ik zei van trek maar alleen even je panty aan dit deed ze en ik knipte het kruis van haar panty stuk ik stak gelijk een vinger in haar kut en merkte op dat ze best nat was en vroeg m,n moeder of ik haar kut mocht likken waarop ze zei van das niet gewoon he en het kan niet ? na even door zeuren zei ze dat ze het voor deze ene keer wel goed vond .

ik begon haar te likken en na even kreeg m,n moeder haar eerste orgasme van mij m,n pik was kei hard ik stond op en hield m,n keiharde pik tegen de kut van m,n moeder
en zei ik ga je even neuken en als je het niet prettig vindt dan stop ik gelijk m,n moeder knikte ja en het neuken begon eerst rustig maar geleidelijk aan harder en weer voelde ik een orgasme komen bij m,n moeder en trok m,n pik terug en spoot een hele flinke staal warm zaad over de panty van m,n moeder? m,n pik was nog stijf en ik vroeg m,n moeder me even te pijpen wat ze vies vond en nog nooit gedaan had ook niet bij m,n pa destijds ? ik vroeg haar het toch te proberen en ze stemde in en nam m,n pik in haar mond en zei het is net likken aan een lollie casper ? ja zei ik nadat m,n moeder m,n pik had droog gelikt gingen we douche ? dit was slechts het begin dacht ik ? na dat we beide gedouched waren zei m,n moeder van casper dit is vast niet de eerste keer dat je een vrouw neukt he ? ik vertelde haar dat ik al heel veel geneukt had en met nog oudere dames.
m,n moeder keek me aan en zei eigenlijk is dit niet goed je bent pas 17jaar
maar ik kan niet boos worden op je want ik lig ook met een vriendin in bed

een lekker stel zijn wel zei m,n moeder ik bi en jij met je oudere dames m,n moeder vroeg met wat de oudste dame was waarmee ik geneukt had ik zei m,n moeder dat de oudste al 58 was en dat ik het zalig vondt.

m,n moeder zei van volgens mij past jouw forse pik beter in een oudere kut als in een meisje van je eigen leeftijd casper
ik denk het zei ik? maar dat meisje van de overkant neukt ook lekker hoor en die is pas 16 zei ik en knipoogde naar m,n moeder
het werd al wat later m,n moeder ging slapen en ik luisterde nog wat muziek ? toen ik ook ging slapen en het stil was hoorde ik zachte kreun geluidjes uit m,n moeders slaapkamer en ik keek stiekum en zag dat ze met zich zelf bezig was en hoorde haar in haarzelf praten over mij dat ik haar dekhengst was e d ?

de andere dag was een gewone werk/schooldag voor mij en m,n moeder dus ik ging ook maar slapen ?
de volgende ochtend riep m,n moeder dat het 7uur was en dat er al koffie was ik kwam uit bed en ging douche m,n moeder kleede zich aan en maakte zichzelf op en we gingen allebei dezelde tijd weg ? ik had school tot 4uur die dag en m,n moeder werkte tot 5uur wat er die avond gebeuren ging kunnen jullie al raden dit was het begin van een heel lange periode sex met m,n moeder en haar vriendin

wellicht komt er een vervolg

gr casper

100% (6/0)
 
Categories: Mature
Posted by caszl
2 years ago    Views: 329
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments