Pušenje kurca, gutanje sperme

Surfajući internetom za raznoraznim porno stranicama koje me interesuje postao sam član nekih od njih kao što su cam4.com, smokva.com, xhamster.com i sl.Tragao sam za nečim što mene interesuje,primao sam razne poruke i ponude te sam jednu od njih koja mi se činila interesantnom prihvatio. Jedan bračni par je htio kontakt sa muškarcem koji bi ispunio sve njihove maštarije a koje su tajna dok se ne ostvari kontakt. S obzirom da volim sve što je tajanstveno a vezano je za sex odlučio sam se za kontakt i otišao na dogovoreni sastanak u njihovom stanu. Nakon kratkog upoznavanja i par čaša vina za zagrijavanje,atmosfera je postala opuštena i krenulo je s tim šta bi oni kao bračni par željeli.Kako su bili ok nije mi bio problem da krenem sa prvom željom a to je da ona gleda dok mu pušim kurac. Kurac mu je bio baš onakav kakav ja volim, srednje veličine, malo deblji. Počeo sam da ga oblizujem, sisam, ližem jaja i kita je nabrekla, sisao sam nabreklu kitu, glavić dok je žena počela da se sk**a i počela zajedno sa mnom da puši kurac, malo ona malo ja.Dok je pušila kurac zajedno sa mnom gurnula je prvo jedan a onda ubrzo i d**gi prst u moju guzu i rekla da i ja isto uradim sa njenom guzom. Kako
volim da me jebu nije mi bio problem da primim i četiri prsta. Tako dok smo neizjmenično pušili kurac njenom mužu i karali se u guzu sa prstima tražila je da se okrenemo u dogy pozu i ja i ona a da nas njen ćovjek jebe. Prvo nju a onda mene što je on i učinio i prvo minute jebao nju a onda mene što je bilo odlično.
Dopadalo joj se da gleda kako me jebe i uživala je u tome, dok je on svoju kurčinu zabijao u moju guzu do jaja. Onda je zaželjela da nakon što me pojebao u guzu da mu ponovo pušim kurac što sam veoma rado učinio.Dok sam mu pušio kurac a ona gledala uzela je dildo i sama se karala u guzu. Kako sam dobar pušač i volim da pušim kurac primjetila je da se muž jedva suzdržava da ne svrši te me pitala da li bi mi smetalo da mi svrši u usta. Rekao sam da ne bi i da može da bi nakon samo par sekundi nakon toga njen muž počeo obilno da svršava meni u usta dok je ona gledala.Uživala je gledajući muža kako svršava i gleda mene kako gutam svaku kap sperme iz njegovog predivnog kurca dok se ona nabijala na dildo i svršavala na njemu gledajući mene kako gutam spermu.Dok sam gutao spermu drkao sam svoju kurčinu da bih zajedno sa njima i ja svršio.

Nakon što smo sve troje svršilo kao u transu vratili smo se na vino i dogovaranje novih susreta još uzbudljivijih.


100% (33/0)
 
Categories: AnalGroup SexVoyeur
Posted by carolija
2 years ago    Views: 431
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Krasno!
10 months ago
Predivno. I ja bi rado gutao spermu
11 months ago
mmm i ja bi nešto takvo probao :)
1 year ago
divno,mmmmmm
2 years ago
i ja također volim pušit kurac
2 years ago
kvalitetan provod ! :D
2 years ago
super trojac!!
2 years ago
imali ste bas dobar provod