Rembrandts plein

Wat is de zomer toch mooi ,en helemaal als het mooi en warm is . Dan zie je de meiden in korte rokken en/of broeken,maar ook in luchtige jurkjes .
En nu is het zelfs in dat je sommige ziet in singlets ,en daaronder een echte bh ,jawel echt waar .Zo zag ik er vandaag er een lopen die een blauwe bh had en die nog mooi was ook ,het was gewoon weg lingerie. Nou dat droegen ze niet in de jaren 80 ,dat was het een dun shirtje met of een bikini of een sport bh ,nee de meiden van nu zijn niet zo preuts als toen.
Maar goed ,de zomer is heerlijk en mooi,en ik vind het zo geweldig om die mensen te zien lopen en vooral die sexy meiden de een nog mooier dan de andere,je weet gewoon niet waar je moet kijken.

Op een van de dobbelstenen zat ik heerlijk om me heen aan het kijken toen mijn oog viel op een meisje ,die 500 meter van me vandaan was en die lag op het gras ,ze was niet echt aan het zonnen ,omdat ze haar kleren nog aanhad,en het was geen strand dus kon ze moeilijk in haar bikini daar liggen,ze had een korte zwarte broek aan en een beige shirt .
En ik dacht toen die wil ik even van dichtbij bewonderen ,en ze was echt mooi om te zien.
"hoi ,mag ik je benen masseren ",vroeg ik haar
Ja wel raar dat een vreemd iemand dat zo maar vroeg ,maar haar gezicht deed vermoeden dat het niet een hele rare vraag is die ik stelde ,alleen wel van een vreemde die ze dus helemaal niet kende (nog niet).
Ze bleek Duits te zijn en vroeg in het Duits wat ik vroeg ,en nu begreep ik haar gezicht wel waarom ze zo keek.
Maar toen ik die vraag in het duits ,bleef haar gezicht glimlachen en dus wilde ze wel dat ik haar masseerde ,want zo bleek dat ze heel veel had gewandeld en haar kuiten hard waren geworden en die mochten wel loskomen met de massage.
Nou bij mij was ook iets hards geworden maar dat mocht ik haar nog niet laten blijken.
Haalde toen de massage olie uit de tas ,en dat zag ze en zei "zo ,je bent goed voorbereid zie ik,doe je dat bij iedereen ".
"ja ",zei ik toen met een grote glimlach.

Begon eerst dus haar kuiten te masseren en ja die waren echt wel hard geworden ,vanaf daar ging ik langzaam naar boven en toen ik boven haar knie kwam en dus nu haar boven benen aan het doen was,zag ik bij haar een glimlach,een teken dat ze dat best wel fijn vond en zo kon ik vanaf daar heel langzaam naar de binnenkant van haar dijen gaan en heel stiekem ,ging ik dan met een hand de binnenkant van haar korte broek binnen.
En toen ik dat deed,keek ze op en dacht nu ben ik te ver gegaan ,maar haar antwoord verbaasde me een beetje ,want ze zei "zo ,je bent hier goed in,en ik durf het niet echt te vragen ,maar ik zou best een hele massage willen ,mijn rug en schouders willen ook wel los gemasseerd worden".
"Nou dat is toch geen probleem",zei ik toen .

Haar hotel bevond zich achter het Rembrandts plein,bij het Waterlooplein en dus liepen we samen ernaar toe.Onderweg vertelde ze iets meer over haar zelf,ze kwam uit Aken en studeerde medicijnen en is 19 jaar.
Ze was even lang als mij,en nu vielen haar ogen opeens op ,hele mooie groen/grijze ogen heeft ze en parelmoer tanden.
Mooie grote stevige borsten en ben heel benieuwd hoe die eruit zullen zien en voelen.

Inmiddels waren we haar hotel aangekomen en via de bar kwam je dan ongezien met een gast naar de kamers toe,met een chipkaart kon ze de deur open maken van haar kamer en we treden binnen.Net als in vele hotelkamers ,was de douche meteen achter de entree deur.Ze heeft een groot bed ,kast en tv.Op het nachtkastje heeft ze ook een laptop liggen ,toen zij even de badkamer in was om te plassen keek ik snel in de la om te zien wat daar nog meer lag ,en zag tussen al haar strings iets glinsteren en het bleek een kleine zilveren dildo te zijn,deze wordt vaak gebruikt om alleen je klitje er mee te stimuleren ,want voor het diepe werk zou je echt een grote vibrator moeten gebruiken of het harde wat ik in mijn broek heb,ze heeft trouwens wel heel sexy strings ,is ze gekomen voor vakantie of is er nog meer aan de hand,ik hoorde de deur van de badkamer en dus deed ik de la dicht en ging snel op de stoel zitten naast het raam,ze had uitzicht op het water.

Ze had een witte badjas,ook zoiets dat alle hotels hebben,aangetrokken en twee handdoeken om op het bed neer te leggen ,zodat zij erop kon liggen en zo ik met de massage kon beginnen.
Toen ze haar badjas uit trok ,zag ik dat ze een blauwe string had en helemaal topless.
Wauw wat zijn haar borsten mooi ,en haar lichaam ook. Ze ging op haar rug buik liggen en begon eerst heel sociaal door haar nek en schouder en dan langzaam naar haar rug toe ,en moest me beheersen om niet haar billen aan te raken ,maar ja zij heeft mij hierheen gelokt en dus zal ze het echt niet erg vinden om haar billen onder de olie te smeren en daar heerlijk met mijn handen langs te gaan,en dat deed ik dus ook ,streelde en kneep in haar billen ,en dan een voor een haar benen.
Na een aantal minuten draaide ze zich om en begon nu om de spanning er een beetje in te houden met haar benen ,begon met haar voeten een voor een te doen,en dan eerst haar linkerbeen en dan haar rechterbeen en dan helemaal naar boven tot dat lekkere plekje die ze verborgen hield tussen haar benen.
,en daarna haar armen inclusief haar handen ,en dan zo naar haar buikje toe en dan langzaam omhoog en met mijn vingers langs haar borsten ,naar haar nek en schouders toe.
En toen deed ik wat olie op haar borsten en zo met mijn twee handen masseerde ik haar borsten,ja en toen zag ze het ,want ik stond zo dichtbij dat ze mijn bobbel in mijn joggingbroek nu wel in de gaten had.
"oeps ,wat is dat en wat zien ik daar ",zei ze
En zo reikte ze met een hand naar mijn harde pik en streelde het zachtjes heen en weer,ik kon mij niet meer bedwingen en dus trok ik mijn joggingbroek uit ,en kwam daar mijn favoriete Kermit groen boxer tevoorschijn,ze moest er een beetje om lachen ,maar ze twijfelde geen moment en stak een hand onder mijn boxer en ging op zoek naar mijn pik,en ik ja nu was ik toch echt wel aan de beurt ,want zonder tegenbericht van haar ,ging ik al snel haar string en voelde eerst wat kleine haartjes en toen voelde ik al duidelijk dat ze al heerlijk vochtig was geworden en dus was de massage afgelopen en konden we ons richten op ander werk.

De handdoeken verdwenen op de grond en ook het blauwe deken en bleef over ,de grijze hoeslaken om de matras.
En toen ging mijn boxer uit ,en zij deed haar string uit en meteen wilde we allebei standje 69 doen.
O wauw ,wat smaakte haar kutje lekker ,net een framboos die ik aan het proeven was ,mijn tong wilde alles proeven die erom heen en in zat ,kon er geen genoeg van krijgen,en ik voelde dat zij goed bezig was met mij,want ze masseerde mijn ballen en likte mijn eikel met haar tongetje en nam mijn pik diep in haar mond en keel.
Het was echt ongelooflijk hoe deze Duitse ,inmiddels geile meid kon pijpen.

En het duurde ook niet lang dat we samen lagen te neuken ,maar eerst nog wat zoenen ,en ik vingerde haar ,en zij trok mij af,om zo ons op te warmen ,zodat mijn lekkere dikke worst in haar broodje zou gaan passen.
Ze kwam op mij zitten en ik voelde mijn pik zo in haar echt geweldige natte kut glijden, ze deed nog even mee door een beetje heen en weer te gaan ,en wauw hij zat echt diep in haar kutje,nee dit was zeker niet haar eerste pik die daar in geweest was,dat voelde ik meteen,en toen ging zij op haar rug liggen en met harde stoten ,kwam ik klaar in haar ,dat mocht want ze slikte de pil.

Even uitblazen en dar deden we met zoenen en strelen ,maar boven de gordel. Ja en toen werd het tijd om eerst even doggy style te doen,en daarna anaal,en die ging er ook gemakkelijk in,en ook na een paar harde stoten kwam ik klaar in haar kontje en toen ik mijn pik eruit haalde kon ik mijn zaad zien die uit haar kontgaatje kwam .

Als laatste mocht ze mijn pik die net in haar anus zat nog even lekker pijpen,en mocht ik haar kontgaatje likken .
Van praten kwam niets van,dat deden we in bad en beneden in het restaurant waar we samen aten.
Helaas kon ik niet blijven slapen,maar omdat ze over twee dagen vertrok ,gingen we de volgende dag winkelen en gingen zelfs een peepshow bekijken ,en na al dat shoppen ,hadden we zin in elkaar ,alleen dat deden we nu bij mij thuis.

De volgende middag vertrok ze met de bus naar Aken,en via Skype hebben nu kontakt en het blijft natuurlijk niet alleen bij praten.

0% (0/3)
 
Categories: AnalVoyeur
Posted by carlos1967
6 months ago    Views: 300
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments