Prive Ontvangen deel 1

Naast mijn blog voor de eerste keer naar de hoeren ,nu een verhaal over prive ontvangen en het zijn er aantal geweest,dus geniet ervan.
Deze vrouwen heb ik allemaal gevonden via een site die ik niet noemen,en weet niet of ik dat ook mag.
Ja het zijn dames die jou prive ontvangen ,en daar geld om vragen voor de sex die je met ze heb.

We beginnen in Amsterdam waar Anita woont. Anita is 22 en is lang ,heeft donker haar,cupje c,en een kale poes.
Ze is half Italie/Rusland en spreekt Engels.Ik belde haar op om een afspraak met haar te maken en dat was op een zaterdagmiddag.
Moest daarvoor de metro pakken om bj haar te komen,en ze woonde nogal buiten,echt een helemooie huis had ze.
Toen ze deur opendeed voor me had ze een roze setje aan onder haar kimono,alleen die wilde ik niet zien ,want ik had bij me een bruine setje,met bloemmotief.
Vroeg aan haar of ze die in een ander kamer aan zou willen trekken en dan zou ik op haar wachten als ze binnenkwam met het bruine setje aan.
Ik trok mijn kleren uit en hield nog mijn groene boxer aan en ging toen op een stoel zitten die ze op een hoek van de kamer had staan.
Vijf minuten later kwam zij binnen,en vroeg aan haar om mijn kant op te lopen en dan met haar rug naar me toe en daar zag ik twee heerlijke billen die naar mij lachten.
Begon eerst de billen te kussen en likjes te geven,en vroeg meteen aan haar als ik dingen doe die ze niet leuk vond dan moest ze dat meteen zeggen,en toen moest ze van mij haar benen een beetje wijder uit elkaar doen ,zodat ik met mijn hand tussen haar benen een heerlijke kutje kon voelen.
Dit alles met haar string nog aan,en toen draaide zich naar mij en keek recht in haar kruis die ik begon te snuffelen en natuurlijk rook ik de string die pas nieuw was ,maar ik zal ook haar kruis zonder die slip gaan ruiken.
Terwijl ik haar kruis aan het snuffelen was kneep ik zachtjes in haar billen,en voelde aan haar dat ze ervan genoot.Mijn penis in de groene boxer die begon al aarig te groeien en dus vroeg ik aan haar of ze even bukte om mijn penis te strelen,mijn boxer was ook glad en dat vond ze heel erg spannend,zei ze tegen me.
Ze mocht alleen even strelen,straks kwam de rest wel. Ze stond weer met haar rug naar mij toe en ik stond achter haar en voelde haar borsten en zij voelde mijn stijfe penis tegen haar kont gedrukt.
Toen moest ze van mij op haar knieen gaan zitten op bed met haar kont naar mij toe,want ik deed toen op dat moment het stringetje uit en wilde haar kontgaatje proeven ,een van mijn handen liet ik rusten op haar rug en de andere voelde ik haar kut die ik aan het strelen was,en het voelde al lekker vochtig.
Toen ging ze op haar rug liggen en ik deed toen mijn boxer uit en kwam naast haar liggen en nam toen mijn penis in haar hand en begon die af te trekken ,ik mocht haar wel vingeren maar niet zoenen,jammer.
Na het aftrekken ,nam ze mijn penis in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen en al heel snel gingen we in standje 69 en haar kutje smaakte heerlijk.
Na dat hebben we liggen neuken in twee standjes ,zij boven op mij zodat ik ondertussen haar borsten kon voelen ,we sloten af met op zijn hondjes waardoor ik klaar kwam op haar rug,en het zaad langzaam naar haar billen ging.
En het uurtje was al om,mocht nog wel even douchen en gaf haar drie zoenen en verliet haar.

Dan het tweede verhaal moest ik naar Haarlem toe waar Roxy woont en is 27 jaar.
Ze woonde vlakbij het winkelcentrum die ik dan moest uitlopen en via de mobiele telefoon ,moest ik dan even het parkeerplaats op en dan naar boven kijken en dan zou ik haar wel zien staan op het balkon.
Ja ik zag haar staan en nu langs het gebouw lopen ,daar de ingang nemen en de lift naar 5 hoog,en na de lift de glazen deur door dan naar rechts en in het midden van de galerij zou dan een deuer half open zijn en daar woonde Roxy.
Ook niet helemaal waar ,want hier logeerde ze een tijdje ,ze woont zelf in Heemstede.
Roxy is vrij klein ,maar wel lekker dat had ik vernomen terwijl ik sex met haar had.Op het moment dat ik haar zag droeg ze een korte blauwe jeans en een zwart hempje,en hele leuke witte sokjes.
We gingen eerst op de bank zitten,zij tegen over mij en we kletsen een beetje met in mijn hand een glas cola
Toen stond ze op ,om een handdoek te pakken en ik stond ook op en opeens bukte ze met haar gezicht naar mijn gezicht toe om een kus te geven ,dat had ik helemaal niet verwacht en dus per ongeluk botsen onze gezichten tegen elkaar ,ik wilde je een kus geven zei ze. Sorry ik had het niet zien aankomen,en daarna gaven elkaar een kus op de mond.
Ben toen gaan douchen en zij zou dan op mij wachten in de slaapkamer in haar zwarte bh en slip.
Via de douche kon je gelijk naar de slaapkamer toe ,en daar lag ze ,het was een plaatje .
Zij zag dat ik een rode boxer aan had en die vond ze erg sexy ,nou ik vond haar erg sexy .Ze heeft mooie ronde borsten en tussen haar benen zit ook wel iets moois ,wat ik graag zou willen voelen en likken.
Ging toen naast haar liggen en meteen wat ze deed is mij vasthouden en zoenen,dat wilde ze erg graag en dat deden we ook erg lang met tussen door onze handen te voelen naar de lekkere plekjes op haar en mijn lichaam.
Toen ging haar bh uit en tjee ,ik weet het nog als de dag van gisteren ,wat een prachtige borsten heeft zij,mooie ronde en lekkere roze tepeltjes en al heel snel was mijn tong al bezig om ze te proeven ,ik likte ze en nam ze een voor een in mijn mond en met mijn ene hand voelde ik haar haar en de andere hand ging heel langzaam via haar buik naar het plekje wat heerlijk voelde en snel mijn hand in haar slip had gedaan,maar ik mocht haar niet vingeren.
Opeens voelde ik ook een hand op mijn boxer bij de plek die zij lekker vond om aan te raken,en zachtjes fluisterde ze in mijn oor,dat die al behoorlijk har voelde.
En ze wilde heel graag zien wat ik daar verstopt heb,en zo schuifde ik mijn boxer langzaam naar beneden tijdens het zoenen,maar mijn boxer bleef bij mijn enkels en dus schopte ik hem weg en hoog door de lucht belandden hij ,echt waar !! op het hoofd van Roxy,wat een mikpunt.
Roxy haalde mijn boxer van har hoofd weg en begon mij daarna heerlijk te pijpen en ik genoot alleen maar ,ik streelde har rug.
Toen even later ik benieuwd was wat zij nu verstopt hield onder haar zwarte slip,en boven mijn hoofd terwijl ik op mijn rug lag ,deed ze haar slip uit en zag een lekkere roze kut.
Ik hield haar handen vast en ze bukte langzaam om zo het kutje te kunnen proeven met mijn tongetje.
We besloten het uurtje met heerlijk staand neuken ,dat vond ze heerlijk om te doen en omdat ze zo klein was ,kon dat wel.
We deden tegen een muurtje ,en het was voor mij de aller eerste keer dat ik zo klaarkwam.
Met een dikke zoen op haar mond nam ik afscheid van haar en zie zeker wete tot een volgende keer.
Maar jammer genoeg werd het tweede keer ,ik had afgesproken om op station Haarlem te wachten op haar en dan zou ze met de auto mij ophalen,maar in de trein kreeg ik van haar een sms dat ze zuch voelde en beter was om geen sex te hebben. Ik besloot dan maar een dagje te nemen in Haarlem.

We zijn weer terug in Amsterdam waar ik nu zou gaan afspreken met een Portugese meid van 22 die Samantha heet.
Heel toevallig woonde ze op 15 minuten van mij vandaan,maar daar aangekomen bleken we niet alleen te zijn,had wel een kamer voor haar alleen ,maar die geen deur had maar een soort rietgordijn waardoor we toch alleen waren.
Voelde mij niet erg prettig en dat voelde zij ook aan ,dus werd het maar een half uurtje.
Paar weken later kreeg ik een sms van haar,ze had mijn nummer omdat je die moet geven ,mocht er problemen zijn.
Ze had nu een huis voor haar alleen samen met twee vriendinnen ,maar die dag dat wij zouden gaan afspreken ,zouden we helemaal alleen zijn.
Dus sprak ik met haar af,het was een te gekke meid en we hadden zelf vier keer afgesproken en we zijn samen zelfs naar een theater voorstelling geweest ,en ik hoopte dat het ook zou klikken tussen ons,maar helaas wilde ze alleen profesioneel met mij zijn.
Ze is denk ik nog kleiner dan Roxy,is slanker en heeft prachtige borsten en een lekker ronde kont.
De tweede ontmoeting was in een huis ,in de gang waren er twee kleine kamertjes,de keuken ,douche en wc.Aan het einde van de gang was een grote kamer waar een bank stond en een grote bed.
We gingen samen douchen en ze zeepde mij in van boven en naar beneden,mijn penis groeide al snel toen ze die inzeepde en zei lachend dat ik al aardig geil was,maar ja het gebeur automatisch als een vrouw je raakt op die plek.
Tijdens het douchen ,zoenden en streelden elkaar ,en ik mocht haar likken en ze mij pijpen.
En na het douchen zijn we weer in de kamer en ik moest dan op het bed op haar wachten.
Elke keer had ze een verrassing,dit keer kwam ze als een indiaanse godin en ze had voor mij handoeien en een zwarte blinddoek,en ik moest van haar die opdracht voeren ,en dan op bed gaan liggen.
Nou je kan je wel voorstellen wat ze allemaal deed,ik voelde haar handen en tong overal op mijn lichaam. Maar gelukkig mocht ik haar kutje en borsten voelen en likken.
Aan het eind van alles kreeg ik van haar een heerlijke massage en zouden samen gaan douchen.
Ja en daar werd weer veel gezoend.

Zoals ik al zei heb ik Samantha 4 keer ontmoet ,maar dat krijgen jullie te lezen bij deel 2 .
Waar ik ook een trio ga vertellen en met een van die meiden van de trio ook individueel met haar afgesproken heb.
Nu wachten op de reacties die ik kreeg op deze verhaal en volgende week dan schrijf ik deel 2 .

xxx
50% (1/1)
 
Categories: FetishHardcore
Posted by carlos1967
11 months ago    Views: 279
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments