Postbezorger

Tijdens mijn ronde als postbezorger ,zie je heel veel leuke vrouwen op straat,van jong tot oud.
En als het dan warm weer is ,dragen ze pants,leggings,rokken. Ik ga voor de rokken,hou wel van blote bene want dan kan je ook zien of ze stevige benen en kuiten hebben en bij de pants is dat moeilijk te zien.
Het leukste en spannende blijft toch wel het strand waar je ziet in bikini's en badpakken.

Maar dit verhaal gaat niet over de vrouwen in hun looks,maar heb onderweg tijdens het postlopen een spannend avontuur meegemaakt.
Het was warm die dag en ik droeg een korte broek met goede gypmpen en geen sokken. Ik had een goed tempo en wilde dus ook snel klaar zijn om snel de auto te kunnen pakken en naar al die mooie vrouwen kijken op het strand,totdat opeens mijn enkel dubbel ging aan een rotsteentje ,en niet echt er meer op kon lopen,een vrouw die mijn richting opgaat die zag het gebeuren en sprak mij aan.
Ze zag er lekker uit,was wel iets langer dan mij maar wat geeft dat. Ze had net gesport en dus was ze aardig aan het zweten,had een shirt aan met daaronder denk ik een sport bh ,maar het shirt was zo nat dat je de contouren van het bh kon zien,en die was ornaje van kleur en dus viel die op.

Ze zag dat het niet goed ging met mijn enkel en zei toen dat het verstandig was om daar ijs op te doen,tja waar haal ik dat ijs dan vandaan,vroeg ik mezelf af .
Maar toen zei ze dat ik bij haar op de pratijk even kon komen dan gaan we er even naar kijken,pratijk dacht ik . Nou toevallig is ze sportmasseuse en aan huis heeft ze dus een pratijk,was dit nu toeval of heb ik express dit veoorzakt.
Ze zei dat ik even moest blijven zitten en dan zette eerst even de tassen met post binnen en dan zou ze mij dan ondersteunen,ze pakte toen mijn beiden handen om op te staan,dan sloeg zij een arm om me heen en ik moest mij dan aan haar steunen,en ik zal gek om mijn ander arm die nog vrij was die hoog op haar rug te leggen ,nee het was half op haar heupen en half op haar ene bil,en ik deed toen express dat ik pijn had en van schrik kneep ik haar bil ,en dat voelde heerlijk als een echte sportbil.
Binnen ging ik op een stoel zitten en zij ging dan ijs een een handdoek halenom dat op mijn enkel te leggen ,en toen ze terug kwam zag ik dat ze haar shirtje heeft uitgedaan en vol zag ik haar ornaje bh ,en het was warm buiten maar ik kreeg het nu spaans benauwd wat ik zag ,tjemig dat zijn echt prachtige bortsten die deze meid heeft hangen,en het werd nog warmer bij mij toen ze op haar knieen ging en nu van hoogte zo tussen haar bh keek en haar rondborstige vormen duidelijk kon zien.

Na een kleine 10 minuten en een leuk gesprek samen met een bak koffie,mocht de handdoek eraf en ging ze die naar de badkamer brengen om even later terug te komen met een potje zalf,dat was een zalf om ontstekingen te vermijden .
Wauw wat een geluksdag heb ik toch; moest van haar mijn voet op haar been laten rusten en dan zou ze mijn enkel insmeren.
Met haar zachte handen ging ze over mijn enkel,en heel even ook over mijn kuiten en ik kreeg het erg warm onder mijn korte broek.
"zo je heb stevige kuiten"
"tja dat heb je al je veel loopt en vaak op de fiets zit"
"ja daar krijg je zeker te weten sterke kuiten van"
"dat klopt"
"zal ik je boven benen ook een insmeren ,nu ik toch bezig ben"
"mij hoor je niet klagen"

En zo begon ze mijn boven benen ook in te smeren,ja en nu hield ik echt niet meer vol ,en de warmte onder mijn broek werd erger en dat zag ze ook meteen ,want er onstond een grote bobbel.
"tjee ,volgens mij moet er iets anders ook gauw ingesmeerd worden "
"ja ,die staat op inploffen ,ik zou zeggen bevrijd hem maar gauw"
En zo maakte ze mijn broek los en stond ik een beetje op ,maar ik had echt pijn aan die enkel en dus ging ik maar gelijk zitten .
Tja en wat er daarna gebeurde ,we gingen naar de slaapkamer toe en ik deed dat in een rolstoel.Toen we bij het bed kwamen toen tilde zij mij een beetje op en duwde mijn op bed,mijn benen erbij.
Nou daar lag ik dan met shirt en mijn boxer aan,waar nog steeds die grote bobbel was,en zij ging al haar kleren uit trekken voor mijn neus,hoppa wat een kanjer ,want net als haar bh is haar string ook oranje,en wat ik nog meer zag is dat ze een mooie kale kut heeft,maar haar borsten echt twee pracht exemplaren.
Ze kwam toen op bed liggen naast mij,en trok mijn boxer uit en plof ,mijn mooie rechte paal stond fier overeind en ze wachtte niet langer en nam het gelijk in haar mond en begon mijn heerlijk te pijpen terwijl ik haar mooie ,prachtige en stevige borsten aan het strelen was.
Met haar handen was ze ook mijn grote ,volle ballen aan het masseren.
Even later gingen we op standje 69 en wauw ,wat is dit een prachtige roze kut met mooie grote lippen,ik deed alles wat ik kon doen ,mijn tong ging als een raket in en uit haar kut.

En toen vroeg ze aan mij hoe ik wilde neuken,tja mijn enkel deed echt zeer en dt was niet nagespeeld en dus was het beste dat ze boven op mij kwam te zitten en zo kon ik mjn benen recht houden en genieten van haar borsten,binnen drie minuten kwam ik klaar zo ging ze tekeer binnen in.
Na dit heerlijke sex hebben we samen onder de douche gestaan ,of beter gezegd ik op de rolstoel,nou dit was voor mij een nieuwe ervaring om in een rolstoel gewassen te worden door een prachtige vrouw,ik leek net een bejaarde in een verzorgings tehuis.
Twee dagen ben ik bij haar gebleven en al die tijd heeft ze mijn enkel verzorgd en toen die bijna zo goed als zeker genezen was ,zijn we als beesten tekeer gegaan op de bank,bed en overal waar je sex kon hebben.

Zij heeft mij ook de kneepjes van het vak geleerd en ben net als haar een masseur geworden en ja het bleef niet alleen bij masseren ,ben je nieuwschierig geworden,hou mijn verhalen maar in de gaten

Dikke geile kus61% (9/6)
 
Categories: TabooMature
Posted by carlos1967
11 months ago    Views: 1,573
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Erg lekker ga door!!!
11 months ago
En je met haar ook leuke en geile avonturen meegemaakt Peter
11 months ago
Heerlijk verhaal. Dat doet me terugverlangen naar die jinge, blonde masseuse waar ik een paar jaar geleden regelmatig kwam. Jammer dat ze na haar opleiding voor sportmasseuse weg ging uit de stad.
11 months ago
Dank je wel Italian
11 months ago
Hier krijg je gewoon hartstikke veel zin door :p Geil verhaal