Parking Sex 3 november 2010

Via msn afgesproken met G in de bossen van Zeist. Het bos in voorbij de manege. Auto parkeren voor de slagboom rechts. Er stonde. 2 auto's. G ontdekte mij en kwam uit zijn auto. Ik deed mijn slip en jack uit. Was nu op mijn schoenen na naakt. Stapte uit de auto en leunde achter over tegen het portier.
Trok me af voor G die voor me stond. G draaide mij om en drukte me tegen de auto. Hij pakte me bij mijn billen en zijn hand gleed tussen mijn bennen naar mijn pikje. Ik hoorde zijn jack en broek open ritsen. Voelde zijn zware pik tegen mijn billen. G stak zijn duim in mijn aars. Toen drukte hij zijn lichaam van achteren tegen mij aan. Met één hand greep hij mijn pikje. de duim uit mijn aars stak hij in mijn mond. Ik rook mijn eigen shit(gatver). Maar ik weet dat G het zo wil. Toen ik mijn gezicht terug trok kreeg ik een klap op mijn bek. G ging van me af staan en duwde me met kracht bij mijn schouders op mijn knieën. Zijn half harde paal kwam in mijn gezicht. Ik moest zijn ballen likken. Daarbij hield ik met één hand zijn paal omhoog. Ik likte zijn ballen vanaf zijn aars tot aan de voet van zijn paal. Daarna duwde hij zijn paal in mijn pijpbek. Hij pakte mijn kop en begon me vol te neuken. Ik wilde mijn hoofd terug trekken om te ademen. Maar hij ragde door. Als ik echt niet meer kon liet hij me een paar seconden los zodat ik naar adem kon snakken. Al heel snel spoot hij al zijn zaad in mijn bek. Zoveel dat ik bijna kotste. Daarna trok hij me aan mijn haren overeind en nam me mee naar de voorkant van mijn auto. Ik moest voorover op de motorkap. Benen wijd. Hij spuugde op mijn anus en vingerde mijn hol open. Tot mijn verbazing was zijn paal alweer zo hard dat ik hem in mij voelde dringen. Hij voelde wel wat kleiner en dunner dan ik gewend was. Ik werd met kracht op de motorkap geperst. Toe hoorde ik stemmen. Niet van G. G stond naast me. Je krijgt er nog 2 die je uitwonen. Gore slet. Ik raakte in paniek. Wie zijn dit? G zag dat en sloeg me hard in mijn gezicht, daarna pakte hij mijn billen en trok die uit elkaar. Vol eroverheen jongens. De man kwam snel klaar. De 2e kon makkelijk in mijn zaad natte hol. Deze was klein maar erg stevig. Dat voelde heerlijk. Hij hield het lang vol en aan het gehijg in mijn nek te oordelen was hij ouder. Toen voelde ik hem kloppen en spuiten in mijn mannen kut.
G hield mij vast. Ik hoorde de auto wegrijden. Passanten kerel. G gaf me een klap op mijn sletten kont en liep naar zijn auto. Aftrekken moet je maar zelf doen lachte hij en weg was ie. Mijn druipend van het zaad achter latend in het donkere bos.
33% (2/5)
 
Categories: Gay Male
Posted by camslet
4 years ago    Views: 310
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 years ago
wow geil