Jerry wordt homo gemaakt!

Linda mijn vrouw, en ik, lopen over de zandvlakte. Plots zien we dat we niet alleen zijn. Een groep kerels, stuk of 8, lopen een meter of honderd achter ons. We gaan verderop linksaf, zij ook. En komen steeds dichterbij. Als ze vlak achter ons lopen zijn ze stil. Ineens legt een gast z’n hand op m’n schouder.
“Hee, jij daar. Wij willen gepijpt worden, hier en nu, door jou. Heb je wel eens op een lul gezogen?”
We draaien ons om en zien 8 kerels, alsof ze van een bepaald team zijn, allemaal trainingspak aan. Ik zeg dat ze even normaal moeten doen, Linda ook, maar die gasten houden niet op.
“We zitten 5 kilometer van een weg af, wij zijn met z’n achten, en we willen afgezogen worden. Of moet je vrouw soms meedoen?”

- “Kan ik niet gewoon geld aan jullie geven?”

“Nee, pijpen.”

Linda zegt dat ik het gewoon niet moet doen.

Ik krijg een slag in m’n gezicht, met de vlakke hand. Als ik nu niet kniel gaan ze me echt pijn doen. “Misschien toch maar doen Jerry, je fantaseert er ook over, nu heb je de kans dus grijp hem aan zou ik zeggen…”
Wow denk ik, ze heeft wel gelijk maar om nou meteen 8 gasten af te pijpen? Maar m’n wang gloeit, ik heb niet veel keuze. De gast haalt z’n pik uit z’n broek, niet slecht. Zoals een sterke piemel eruit moet zien: geen haar, cockriem en besneden, goeie dikke eikel er op. Ik ga op m’n knieen, en kijk z’n lul op mond hoogte aan. Hij pakt me bij m’n haar en brengt m’n mond bij z’n pik. Is eigenlijk meer een lul, zo half hard en toch al groot. Komt ook door de cockriem.

Z’n eikel tegen m’n lippen, zegt Linda: “Jezus je gaat het toch niet echt doen he? Zo’n vreemde pik in je mond nemen? ” Ik open m’n mond en hij drukt de eikel erdoorheen.
“Zo gaat ie goed man, hoe heet je eigenlijk, je hebt een lekker bekkie!”

Linda zegt dat ik Jerry heet.

“Ha Jenny! Nou Jenny laat maar ’s zien hoe jij pik pijpt….”

Ik heb hem erin en merk dat mijn eigen pik zo hard is als ijzer. Ik geef me over en begin actief te pijpen. Hij heeft een lekker grote eikel en ik zuig hem echt hard in mijn mond op, dan weer likkend met m’n tong, ik laat al m’n pikpijp-skills erop los.

“Da’s m’n meissie, goed zo! Jenny, denk eraan, je krijgt niet iedere dag zo’n mooie pik in je mond he. Zou je deze wel iedere dag willen zuigen schatje?” Ik knik doorpijpend want dat lijkt me inderdaad nu het einde, deze pik dagelijks te mogen drainen. Ik trek en zuig ondertussen of m’n leven ervan af hangt, ik voel je verharden en ik weet dat ik zaad ga krijgen. Waardoor ik nog harder m’n best doe, en plots golf na golf mannenzaad in m’n mond krijg gespoten. Het wordt een beetje een bende maar de gast zegt “Wow lekker man jij bent er niet vies van!”
Linda stemt in. Ik slik alles wat ik binnen kon houden door. Terwijl het me niet eens gevraagd is.
Linda: “Wow Jerry je vond het lekker om te doen he? Ik kan het aan je zien, je hebt ervan genoten….Ziet er naar uit dat je er nog een paar krijgt, schatje…..Als je die allemaal wilt pijpen ben je toch wel homo he schatje, vind je nou zelf ook niet?” Maakt ze me nou uit voor homo? Ik zie in haar ogen een schittering, ze is zo geil als boter! Nou des te beter want ik heb met deze jongens nog wel een eikeltje te zuigen!

- “Nou en of ik die andere gasten wil pijpen, een voor een klaarmaken met m’n mond. Dan ben ik maar homo, deze gasten maakt het niet uit…en bovendien vind jij het allemaal wel lekker geil zo te zien”.

De tweede stopt hem in m’n mond en Linda zit zichzelf te vingeren. Ze noemt me een geile homoslet en zit me nu zelfs te filmen met m’n eigen mobiel. “Jerry is een homo, Jerry is een homo” jen je me uit en alle gasten beginnen mee te zingen. Ik lach het best: de lul in m’n mond begint te rammen en weer krijg ik een lading erbij in m’n buik.

De vijfde. Nog drie. De volgende gast heeft geen zin in een uitgeneukte bek, hij wil een pristien kutje. Zo noemt ie dat.

“Hoor je wat ie zegt schat, hij wil een pristien kutje. Nou dat ben dus precies jij he! Weet je wat, ik noem je gewoon vanaf nu Pristine, zo heet je nu. Als ik je zo noem weet je hoe laat het is, dan wil ik dat je perverse sex voor me hebt…..Ok?”

Ik zeg ok en krijg de eikel van de volgende gast tegen m’n kut gezet. Ik heb een sissynaam gekregen, m’n vrouw geilt op mijn homo zijn, en ik stel me zo goed mogelijk open voor wat er gaat gebeuren…

“Ontspan je schatje, druk naar buiten dan gaat ie er het makkelijkst in….Ze helpt me.

“Geil he, dat ik je nu ga laten neuken door de groep…Gaan jullie hem goed pakken mannen, ik wil hem vannacht vol zaad naast me in bed hebben, als mijn bezit, volledig tot mijn dienst, hhhmmm, gelukkig heb ik je al op film dus ik denk niet dat je problemen gaat maken he Jenny, of wel?”

- “Nee schatje, jij bent mijn Goddess en het meest begeerlijke wat ik kan doen is jou orgasmes te geven, hoe jij het ook wil schatje. En je hebt me inderdaad op film, dus ik kan alleen doen wat je zegt, anders weten straks al mijn vrienden wat een homofiele mannenslet ik eigenlijk wel niet ben, een gay bottom die droomt van pik in z’n kut, en vrijen met grote mannelijke volle kerels, die zich graag laten verwennen door wijfjes met een pikje…Dit wijfje is er klaar voor schatje, laat me maar pakken door die gasten, word maar lekker geil van kijken hoe je homoboy zich laat neuken voor jou schatje…. ”

Linda kust me met een big smile, en zegt tegen de jongens: “Toe maar boys, kom lekker je zaad in hem spuiten, ik word er supergeil van als ik hem de ene na de andere pik zie afwerken”.

De een na de ander leegt zich kreunend in mijn nu zeer flexibele kutje, en op het eind word ik door allen bedankt met een zoen, en de opmerking dat we dit snel weer ‘s moeten afspreken. Ik lig onder het zaad, uitgeput op de grond na te genieten, ben zelf ook 4 keer klaargekomen dus ik ben kapot en laat het regelen over aan Linda. Ze kust me tongend en zegt dat we naar huis gaan, waar ze nog even wil naborrelen met me, ze wil het ergens over hebben.

Ok, en we gaan naar huis en op de bank met een wijntje zeg je tegen me dat je dit een zeer gunstige draai van ons sexleven vind, en dat ik vanaf nu altijd schoon moet zijn, en dat ik moet gaan trainen met latex life-likes. Zodat ik altijd makkelijk genomen kan worden waar en wanneer zij dat maar wil. Want ze vond dat in het bos anaal me niet zo makkelijk af ging: ze wil me echt pik zien melken met m’n kut. Ook moet ik vanaf nu tot m’n nek van onderen kaal zijn, en naar de zonnebank, met een tan-line van een stringetje…Zo kan ik makkelijker mannen versieren, online maar ook in het echt. Kerels hebben dan eerder zin.
Nu nog niet maar over een tijdje, moet ik daarom ook piercings van je gaan nemen, in m’n tepels en in m’n tong, da’s lekkerder met pijpen zeg je  En krijg ik een tattoo op m’n billen: een mooie runen patroon om m’n kutje heen, da’s makkelijk mikken voor een top, zeg je weer, lachend. Ik ben helemaal om, ik doe alles wat je zegt, je bent m’n Goddess, het gaat om jouw genot.

We kussen teder en liefkozend, ik vergeef je dat je een homo verkrachting voor me in scene hebt gezet. Ik weet dat je het voor mijn bestwil doet. En je hebt gelijk, je weet wat ik lekker vind, dat dat harde herenliefde is, en je weet dat ik gewoon een geile flikkerboy ben. Die nu eindelijk pik gaat krijgen….We slapen samen lepeltje lepeltje in.

Kussen,
bummer26@hotmail.com
100% (14/0)
 
Categories: FetishGay MaleTaboo
Posted by bummer26
1 year ago    Views: 505
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Lekker verhaal !
1 year ago
Lekker man... kan ik je ergens boeken voor een flinke beurt??
1 year ago
he, wat lekker
1 year ago
Je schrijft echt geweldige verhalen man